Hehehe Podunavac, to koliko sam ja popio rakije, ispari iz lonca za minut, liznuo sam samo, niti pijem, niti smem da pijem!
A sačuvaj Bože šta su mi radili ovi šošoni, kad sam mašio petla iz marke! To se ne da opisati - naročito Bejbe! I ja sam se zajedno sa njima cerekao, kakve su sve komentare ispaljivali na moj račun, da ne poveruješ! Daki je izgleda uredno konzumirao pola vijagre ujutro, a Robija samo ćuti, pa na svakih 10 minuta 'sašije' neki komentar, da vrištiš od smeha.
Pretnja brijanjem na suvo je u sklopu te sprdnje, naravno.
Sve im se vratilo, to zezanje na moj račun, kada su pred sam kraj lova, Robija i Zoran išli, ker na jednoj skoro čistini zategne marku, a njih 2 filozofa počnu da raspredaju da tu nema fazana, da ker lažno markira, nema šanse...ja pored njih na 10 metara gledam, kad je prh'nuo petao, moj Zoki samo što se prepao nije! , lepo njih dvojica ispratiše vojvodu sa 4 patrone, sve podvriskuju i pominju i mamu i tatu, i širu rodbinu... Reko', momci, jel vi to vežbate za honorarno pucanje na svadbama, subotom ispred opštine, a nedeljom ispred crkve?
Vidim da si se i ti, Podunavac, uhvatio u to kolo zayebantsko, na moj račun!
Neka neka, daće Bog, lovićemo ponovo negde zajedno, doći ćeš i ti, kao i ovi drugi, na tapet....
A sada finale. Mogli ste da pogledate one Šekijeve prelepe slike, i pretpostavljam da ste primetili naše lovce velike domaćine koliko donesoše vina.Videh Lalu da donese belo i crno, verujem da su Sremac i Meshtan samo u njega imali poverenja da mu povere da ga donese u celoj količini, Nije zaostajao ni Apineist,a Kelt šta reći onaj veliki balon dalmatinskog crnog. Ako sam pogrešio ko je šta doneo ne zamerite oni su i glavni krivci zbog toga.Nisam mogao odoliti sve sam probao zato tek danas i pišem o tome. Morao sam da odlučim koje je najbolje i verujte rezultat je 3:3 , nisam se mogao odlučiti , pa sam probao sva tri ponovo i ponovo i ponovo i više se ne sećam.Znam samo da su svi pobedili
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Da naglasim da ovi moji kleepeetji mogu da se gledadu u Hi Res., tj. treba da se klikne na 720 u donjem desnom tjoshq, i da se glede preko celog ekrana na Youtubetu!
Lala kaže:
Hehehe Podunavac, to koliko sam ja popio rakije, ispari iz lonca za minut, liznuo sam samo, niti pijem, niti smem da pijem!
Neka neka, daće Bog, lovićemo ponovo negde zajedno, doći ćeš i ti, kao i ovi drugi, na tapet....
Nemoj sad da se vadiš. Ja sam uvek mislio da je Lala jedan fini gospodin i čovek na mestu. Ala sam se prevario. Nisam ni sanjao da je tip koji voli da "potegne" a onda postaje agresivac i napada svoje kolege lovce. Kada ove slike sa nožem vide "gospoda" iz uprave LD Jelen B. Palanka, uzeće te za počasnog člana kod njih u društvo. A za ovo brijanje na suvo mog zeme Zorana dobićeš i nagradni odstrel jelena u medalji. Pa ovo nije pošlo za rukom ni njihovom revolverašu. Mislim da bi od sada mogao da budeš Lala čakijaš. I da znaš, više se ne plašim da ćeš me banovati, nego se čuvam da me ne ubodeš nožem zbog mojih upisa. A na sledeće druženje forumaša dolazim samo ako bude zabranjeno konzumiranje alkohola. Nemam u Srbiji zdravstveno osiguranje, pa bi morao da platim šivanje u slučaju da mi je čakijaš nešta zamerio.
Lala kaže:
Nemoj sad da se vadiš. Ja sam uvek mislio da je Lala jedan fini gospodin i čovek na mestu. Ala sam se prevario.
Ma ja sam podvojena ličnost, kao dr. Džekil i mr.Hajd!!! Jes' vid'o šta rakija napravi od čo'eka!
Sad nešto mislim, da ja nisam možda skinuo 1 fazana, a od rakije video 2?
Sheytanu plaćam piće za onaj snimak gde Bejbi utvrdjuje daljinu gadjanja na fazana (80 m)... Ima da mu puštam reprizu snimka svaki dan, samo link ću da mu kopiram u upis!!!!
Nećete mi verovati: jutros sam se probudio redovno, popio kafu, malo kucnuo po compu, i uredno se vratio u krevet, spavao sam sve do sada (13h)!!!
I to je sigurno od one rakije - Indjijanac, šta ste to kuvali, sunce vam garavo?!?
A za ovo ''Nemam u Srbiji zdravstveno osiguranje, pa bi morao da platim šivanje u slučaju da mi je čakijaš nešta zamerio'', nemoj da brineš: ima da te ja sašijem i uheftam, asistiraće mi Sremac, kao anesteziju daje vino!!
Evo još jednog snimka, napravljenog uz ražanj sa bikom, posle lova; otkrivamo u diskusiji mogućnost da fazan bude ptica pevačica .
Solista sa lopatom je Indjijanac, lično! A Bejbi se samo motao oko majstora sa nožem, koji je sekao meso, pre ovog snimka je već zarobio nekoliko komada, i u slast smazao, bez 'leba!
[movie=youtube]5faHIG0qcYI[/movie]
evo i ja da se javim, ali sta da pisem i sta da se javljam kad ste sve videli i culi. za domacine imam samo reci hvale za rad i trud u svemu i reci zahvalnosti sto su nas primili i ugostili na kraljevskom nivou. isto tako mogu slobodno da kazem da se ni mi forumasi nismo obrukali i da je bila sjajna atmosfera kako tokom lova tako i pre ,a narocito posle. upoznao sam dosta divnih ljudi i jednog COJEKA IPO MUG ZEMARINU, zoranap. glave nas nisu bolele jerbo smo pili najrafiniranije stvari, domace napitke sa svete Fruske gore i ono moje sirce kako rece Bunea za bolove u stomaku nije kriva hrana vec MUJ ZEMARINA sa svojim jedinstvenim stilom soumena, naprotiv da nebi onakve hrane neb se moglo durati dalje, mada su sumnje pale i na Dakijev vulkan . da vam ukratko opisem i taj osecaj, GORI KAMEN, GORI SMRIKA , U P. M. SVE GORI. Cika shejtan me je obradovo cevkom na poklon , a i ja sam njega SVOJIM poklonom obdario hehehehe. ovo mora da bude samo jedna epizoda, ovakvi dogadjaji moraju da se nastave strogo zarad ljudskog zdravlja i dusevnog mira. ovakvi dogadjaji me podsecaju na to da je LJUDSKA vrsta neunistiva i na to kolika je SIJALICA portal SRBIJALOV
zivi mi bili drugovi i prijatelji moji, pozdravlja vas brat kelt
p.s. mnoge sam reci ispustio da napisem, da sam sve opisao to bi bilo duze od cercilovih memoara.
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
Kao neposredni saucesnik u lovu i druzenju, da i ja napisem neku... Prvo sve cestitke mojim Sremcima na super doceku, lepom lovu, jelu i picu do iznemoglosti. Drago mi je da su nam pokazali cime sve upravljaju i sta poseduju, i sta vredne ruke, kad su slozne, mogu da urade. Mico, Gedzo i ostali Indjijanci veliko hvala. Nesto i o forumasima, samo desetak, BRUKA, ali bice dana za lov, pa popravni. Zahvalio bih se mom kumu Sekiju na, kao i uvek, izvrsnim fotkama, kao i Lali i Dakiju na izvestajima i nezaboravnoj komendiji. Na zalost nije sve bilo bas potaman, videli ste na Sekijevim klipovima kako on i Kelt pucaju, samo po jedan, a sami pune municiju. Da kupuju pucali bi po pola. Domacini pricaju stednja, pa sam morao da ispratim petla ka vojvodu da popravim prosek. Njih dvojca cim cuju petla odmah ga BAMuju, nije zgodno, pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!
Pa eto, iako nije bilo nekih ljudi sa foruma, koji zbog obaveza nisu mogli da dodju (Sremac kumovao, Slava imao parastos...), i nekih za koje sam bio ubedjen da će doći, napravili smo sjajnu atmosferu! Šta bi tek bilo da smo 'nastupili u punom sastavu'?
Nešto se Bejbi ne oglašava, ni reč da upiše...
Indjijanac me je zvao, oni i danas imaju tamo goste, javiće se kasnije sa upisima.
... e konačno da i ja koju prozborim!!..nikako stići pozavršavati sva druženja juče, jer sam nakonlova morao na druženje nas "majkana" na Krajiško veče na Ribarcu, pa tako do tri sata ujutro!!!
Pre svega želim da zahvalim nakešm kolegi Inđiji sa foruma, kao i svim ostalim članovima udruženja Inđija, na zaista srdačnom i bogatom gostoprimstvu i lovu!!B) VELIKO HVALA!!!
... A SAD MALO JA O NJIMA!!
..naime bi tu jedna grupa kolegasa foruma koji zaista odlučiše da malo lovimo i jelte družimo se, pa tako i zvanično upoznah i jarane Kelta, Šejtana i još jednog kolegu koji je došao sa šejtanom (ime nezapamti, moj večiti problem),a došle su tu i meni jako drage kolege Joksa i njegov burazer i ona vesela grupica derana iz Bačke i Srema!!!..e sad ima tu istine da sam ja odstrelio Fazana na nekih ..cirka...80 doooobrii meteri.., ali kao i obično neki pojedinci (da ih neimenujem prozivaju ovuda po forumu i pišu koješta...uh ovo mi zazvuča kao kaad onaj NEKI , divani tamo negde za NAS NEKE iz Palanke ) hočedu da omalovaže moje streljačke sporsobnosti!!...a ko je ulovio prvi Fazana i to u letu!!!??? ...u letu se mora navesti , jer ima svakavih Fazana po ataru npr. fazan u pjevu, fazan na farmi, fazan MRATAV leti, itd,itd..e sad ima tu priča kojekavih, ali za početak bi zamolio da svi definišu kakve nam ono patikice Daki nošedu i zašto je Lalin Fazan imo krivu šiju koda je nedaj Bože sa drveta pao i vrat ulomio!!!??..inače bilo je malo problema kad je Robija izveo svog Bebana iz auta, pa su se malo domaćini razbežali misleći da je Medved ( a ovaj se još zove robija), a Apinest je imao do sada za mene neviđenu sposobnost naime njegova kera diže fazana, ali on nemora da puca, jer nakon dužeg gona fazan od iznemoglosti pada i kera uredno donosi fazana kolegi , normalno mi smo ostali bez teksta zadivljeni vrhunskom dresurom i istrajnošću psa na tragu!!!..doduše kuja kera je odmah po dolasku dobila jednu Tigar terapiju kao nagradu za odrađeni gon!!...inače samo da znate da Lali nisu dovoljna tri psa u marci da bi bio siguran da je divljač pred njima, pa je on opet bio iznenađen kad se ista dignula i eto siroma opet promašio......
Sad mao zbilje ...JAKO MI JE DRAGO ŠTO SMO JUČE IMALI PRILIKU DA SE OPET OKUPIMO DRUŽIMO I LOVIMO, A ŽAO MI JE ŠTO NAS NIJE BILO I VIŠE!!!...iako čujem da je opet nekolicina prijavila dolazak, a onda ispalila..šteta što ta praksa prati naša okupljanja!!
...ufffff...umalo da zaboravim ...onaj Fazanjero na fotografiji što ima žicu oko vrata..e toga je Šejtan u omču natero, jer drugačije ga nije moga uvatiti!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Ako vam Zoran bude rekao da su mu brkovi od pola metra, onda verujte i u tih njegovih 80 m, da je skinuo fazana!
Brkove možemo da merimo!!!!
Ne znam ja, ko je pričao da se prepao od poletanja fazana, pa se na strah vadio, kad promaši iz marke? Kaže moj Zoki veseli 'uuuuu al me trže kad je pr'nuo!'
Oli da rečem po krajiški? Četr'es meteri, brat bratu, ni centa više!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?