Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke priče - stvarni dogadjaji!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke priče - stvarni dogadjaji!
Lala
 Još nisam čuo da je neko pokušao rodjenu ženu da udavi na ovaj način!No no noROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Cvele
 Evo da ispricam sta mi se desilo na putu za selo pre 3 dana. Onaj ko je isao putem Knjazevac-Pirot zna sta je put, ma putina. Put je veoma, veoma krivudav, pa uzbrdo nizbrdo, i uz to veoma veoma uzak! Za selo sam isao sa ocem i majkom, ja vozio i mozda 10-ak kilometara od Knjazevca, to je bilo u popodnevnim satima oko 6,7 sati, posle jedne krivine nailazimo na nisam mogao verovati svojim ocima SAKALA koji suprotnom trakom ka nama, ali uz ivicu jedva se krece i isplezio jezik koliko je dugacak, sa nevericom ja i otac gledamo i ne mozemo da verujemo, ali takodje smo u maloj nedoumici dali je mozda mlad vucic, ima one karakteristicne svetlo zelene oci, nismo mogli dugo da ga gledamo jer kako rekoh krivine su, i zadjosmo za jednu krivinu, tacnije nisam ni stao, jer verovatno zbog neverice sta se desava sam ga prosao gledajuci... dali je besan ili sta se desilo ne znam... Confused
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

DakiNS

Lala kaže:
Još nisam čuo da je neko pokušao rodjenu ženu da udavi na ovaj način!No no noROFL
Ma kakvi Lalo tako šta mi nije palo na pamet pa za to možeš da zaglaviš zatvor.Treba biti malo perfidniji.Na primer vraćam se iz lova i uđem u kuću onako u blatnjavim čizmama i ubistvo je izvršeno,jer kada bi me videla u kući u blatnjavim čizmama srčka bi joj sigurno otkazala, i eto savršen zločin. Ali ja moju dragu enavolim .Muž i žena su u prvim godinama braka isključivo ljubavnici, posle par godina postaju bračni drugovi, posle opet par godina toliko su zajedno da su kao brat i sestra, a posle te faze postaju kao dve sestreSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

DakiNS kaže:

Lala kaže:
Ma kakvi Lalo tako šta mi nije palo na pamet pa za to možeš da zaglaviš zatvor.Treba biti malo perfidniji.Na primer vraćam se iz lova i uđem u kuću onako u blatnjavim čizmama i ubistvo je izvršeno,jer kada bi me videla u kući u blatnjavim čizmama srčka bi joj sigurno otkazala, i eto savršen zločin. Ali ja moju dragu enavolim .Muž i žena su u prvim godinama braka isključivo ljubavnici, posle par godina postaju bračni drugovi, posle opet par godina toliko su zajedno da su kao brat i sestra, a posle te faze postaju kao dve sestreSmeko

A zato si ti svaki put posle lova prao čizme na lovačkom domu!!! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Daki druže, da ti kažem u poverenju....Ako možeš da mi iznajmiš tu lađu ili neki čamac na par dana...Moja ena odnosno moja sestra, ne ne ne , nisam joj sestra....ma hteo sam da kažem nezna da pliva....mislim da odemo na neko pusto ostrvo.....ROFL ROFL ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Lalo nedam je ni za živu glavu, koja bi me još trpila ovakvog matorog i mušičavog, Jank bela ladja izgorela u ratu, a što se tiče pustog ostrva bojim se da ne bi izvukao živu glavu našim dragim ena svašta pada na pamet kada im je dosadno jedino da joj kupiš šešir ili kapu da joj ne padne nešto na pametSmekoUps

DakiNS
 Zora na Dunavu.Ko nije došekivao zore na Dunavu propustio je jedan od najlepših događaja u životu. Ona moja nesrećna ladja koja mi je donela mnogo lepih i srećnih trenutaka u životu,zaslužna je za prelepo uživanje na Dunavu.Već od maja moja ena i ja znali smo isploviti petkom popodne a vratiti se ponedeljkom ujutro u lučicu i odatle pravac na posao punih baterija, veseli , raspoloženi i srećni što zbog lepote Dunavskih obala,ada i dunavaca što zbog naše mladosti(Stidljiv). Petkom kada isplovimo uglavnom je pravac plovidbe bio neki od dunavaca.Na nekom lepom mestu vežem ladju raširim štapove, moja draga posti laganu muzikicu i uživanje.Negde pred veče kreće ritual čišćenje ribe uz lagano zujanje komaraca koji pokušavaju da uđu kroz zaštitnu mrežu da dođu do nas.Dunavcem se polako širio miris sveđe pržene ribe,koja je tako bila slatka i rskava da prosto mami da ponovo pliva.Snce kao crvena polulopta na horizontu tone,mi ležimo u kabini uz blago ljuljuškanje na talasima večernjeg povetarca,srećni i zadovoljni želeći da takvi trenuci večno traju. Kada spavaš na vodi odmor često traje vrlo kratko da li zbog raspevanih slavuja po celu noć da li zbog svežeg vazduha ili nestrpljenja da počneš ranom zorom da pecaš ili nešto sasvim drugo,nije bitno Gotovo uvek ustaješ u sam cik zore, dok se juarnja izmaglica polako vuče površinom vode,slavuji neumorno pevaju,s vremena na vreme čuje se pljuskanje ribe koja lovi mušice,čist vazduh prosto opija svežinom koju mogu leti samo zamišljati oznojeni spavači u stanovima.Polako raspakujem pribor ,mamčim dice i samo pljusak olova i udice o vodenu površinu narušava ovu nirvanu.Dišem punim plućima i ne pada mi na pamet da zapalim cigaretu to bi čini mi se bilo svetogrđe u tom trenutku.Sedim mirno i promatram žabu na obali , vreba mušicu koja leti spiralno gore -dole, skok i mušica otišla u doručak uz tiho buć.Odjednom glasan pljusak vode desno od mene pomislih mora da je ogroman bucov ili još veći som.Pogledam u tom pravcu kad na dva metra od obale srndać dvogodac preplivava dunavac prema adi , tamo je danju sigurniji. Promatram ga uopšte me nije primetio, samo glava kao brodić viri iz vode i bez zvuka odmiče prema drugoj obali gde u skoku izlazi iz vode i nestaje u gustom kupinjaku.Levi štap kao da je oživeo, sa dva nagla trzaja signalizira da je riba tu zatim se polako počinje vrh savijati prema vodi trenutak za kontru,opa lep komad ,znao sam odmah da je somče od nekih 4-5 kg iako na rovca zaluta i poveća mrena.Par minuta borbe i koprca se u meredovu.Pljuskanje ribe budi moju dragu čujem kako se proteže,zatvorenih očiju opipava rukom da proveri gde sam.Ustaje umivanje preko boka ladje , pa onda polako kroz prve sunčane zrake promalja se miris sveže skuvane kafe,tada one barabe od bucova naveliko doručkuju pljuskajući uz bok ladje.Ona kriva vrba koja se savija sve do vode kojoj je čak i krošnja pod vodom pruža zaklon jatima krupnih onako tustih i debelih bodorki a babuške brzo izleću do površina da bi pokupile koju larvu ili neopreznu mušicu. Nahvatam tih prelepih bodorki onako povećih dužih od dlana, nabrzinu očistim i imam osećaj da skaču po tavi na vrućem ulju , sočne bodorke sa svežim hlebom i paradajzom - prelep doručak bože kada će taj godišnji odmor .ne mogu više ni da pišem.Ćao idem na Dunav da bar malo bacim pogled

DakiNS
 Stidljiv

alex
 Istina kolega nista kao jutro u prirodi.
BISTRO BISTRO
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

bela
 bogami i ja se jako lepo osećam na vodi rano jutro stim da ja pecaljke nikako ne nosim sa sobom. a bilo bi vreme malo za godišnji odmor . pa pošto sam čuo da u beloj crkvi zabranjeno kampovanje biće gružansko jezero na nedelju dana.Kolce
vižlan i terier

DakiNS

bela kaže:
bogami i ja se jako lepo osećam na vodi rano jutro stim da ja pecaljke nikako ne nosim sa sobom. a bilo bi vreme malo za godišnji odmor . pa pošto sam čuo da u beloj crkvi zabranjeno kampovanje biće gružansko jezero na nedelju dana.Kolce
Zašto je zabranjeno i na kojem jezeru

bela
 pa ima ih 6-7 valjda nesme ni na jednom. neznam zašto je zabranjeno, a priča kruži a ja nebih da pravim nikom posla ili sebe da dovodim u nezgodnu situaciju . ako neko ima drugu informaciju za belocrkvanska jezera da je kampovanje dozvoljeno neka javi .Comp
vižlan i terier

bela
 povlačim reč.
proverio sam sa više strana bila je to dezinformacija.Jaoookad i ja verujem svakome....
vižlan i terier

canis aureus
 "Zora na Dunavu.Ko nije dočekivao zore na Dunavu propustio je jedan od najlepših događaja u životu ..."
...
DakiBravo 2
Hoemo jo
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

alex
 Kolege nesto vas nema na ovoj temi nesto je zapustena.
Ajde te kolege nesto odavno se nismo nasmejali onako dobro

Dare_Makedonija
 Slazem se. Hajde kolege raspalite sa pisanjem Hoemo jo

DakiNS
 Bice,bice samo treba koji kisni dan, i malo sete

Dare_Makedonija
 Hajmo kolege zapostavili smo ovu temu

alex
 Kolege totalno smo zapostavili ovu temu hajdene neko nesto da napise

KREC
 Daki - price su ti extra=ziv sam se upisao od smeha.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,853,699 posete www.srbijalov.com