Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
Nex357

canis aureus kaže:
JoojFrown Nexe braćela,
pa šta će ti ova muka kad vidi kako nije glednaFrown

SmekoSmeko
(al' što jes' jes' )
iveli 3

A braticu , on je ko Belmondo , ruzan a faca GrinGrinGrin
I tako ...

Podunavac

canis aureus kaže:
JoojFrown Nexe braćela,
pa šta će ti ova muka kad vidi kako nije glednaFrown

SmekoSmeko
(al' što jes' jes' )
iveli 3

Canis to kad nosiš tortu Rodjendan u lov da imaš sa čime da je isečeš. Ili možda krempite.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

kelt kaže:
jedan covek prodaje nov nekoriscen noz marke Puma . meni se mnogo dopao on ga ceni 80evra neznam dali vredi toliko

Nisam stručnjak za noževe, ali ovaj nož meni liči po oštrici na Pumin White Hunter. Takav nož košta od 97 do 227 evra, zavisi od kakvog materijala ima dršku. Ako je stvarno Pumin, a rekao bi da ima dršku od jelenskog roga onda sigurno vredi 80 evra. Ali za svaki slučaj pitaj Nexa i Nemezu.
Tri prsta 2Kolce

nemeza
 petar nikad nisam imao u rukama EKA SwingBlade, pregledao sam snimke lepo osmišljeno ali posle odrane dve tri divljači sa nožem kojim dereš učinićeš i taj zahvat neoštetiti but, moje mišljenje je da je nepotreban. Pozdrav.Bye

nemeza
 kelt ako je orginal Puma sigurno vredi te pare, ako ti se sviđa i imaš para uzimaj. Pozdrav. Bye

Nex357
 Pozdrav Kelt , kolega podunavac je u pravu B)B) ono secivo LICI na belog lovca ili auto noza od pume , ali na zalost samo lici , nacin brusenja brusnih povrsina je totalno razlicit , a i onu drsku ( koja je uzgred bas ok i lepa ) jednostavno ne prave u puminom programu ,pogotovo ne na seciva oblika belog lovca ... bas mi zao kelt Cry al mi se cini , mada ne mora da znaci Confused da nije orginal Frown
veliki pozdrav
I tako ...

canis aureus

Podunavac kaže:

Canis to kad nosiš tortu Rodjendan u lov da imaš sa čime da je isečeš. Ili možda krempite.Grin

GrinGrin
ConfusedB)

canis aureus
 Već neko vreme koristim ovaj moj sa slike i sve je uspešno odrađivao, od hiruških zahvata na slaninici i kobajama, luku, paprikama i paradajzu pa sve do dranja i DS, ali eto tortu i krempitu ...Confused ma moraće i to da "proba"YesGrin

(Muela KODIAK, kožna futOrola, cocobolo ...)
-funkcionalan, oštar kI žilet i drži oštrinu, lep ... ja zadovoljanB)
canis aureus priložio:
00a.jpg

Podunavac
 Canise ovo je stvarno lep nož.B) Nego sve mi se čini da kolega Nex planira da otvori neku poslastičarnicu. Već dva noža za kolače Rodjendanpostavio na sajtu, to mu izgleda dođe kao reklama za budući posao.Grin
Tri prsta 2Kolce

BojanKG
 lep noz Gladan
srbijalov markafazan

kelt
 ovo je noz kojeg najvise koristim-Kersaw mislim da je model bear hunter. vrlo se lako ostri do ostrine za brijanje i dosta dugo drzi ostrinu. celik je oznake aus8a vrlo je udoban i zgodan za sve poslove od dranja mesa do pripreme dorucka. platio sam ga 50eu sto mislim da i nije mnogo.
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Nex357
 GrinGrinGrin Kelt bravo za noz B) Znas sta je jako, ja imam iz definitvno iste serije preklopni noz , model Outlav Bill sa ostricom radjenom ( tada ) u Japanu u KAI ... lepota , sto kazes udoban , masivan jak ,,, kad ga rasklapas ko da repetiras ... definitivno i meni jedan od omiljenih ako bas moram da setam bez fiksnog po sumama i gorama,stavio sam ga pored pendelton lite huntera da se vidi kolka je zivotinja GrinGrinGrin
Nex357 priložio:
bill.jpg

I tako ...

Nex357
 Ledja a i vidi se Kai oznaka Grin
Nex357 priložio:
bill2.jpg

I tako ...

Nex357
 Podunavac i Canis ja VOLEM krempite a i tortu ne odbivam ... a i spremno ima da si docekam krempitu s po noz u svaku ruku ( a vi duvajte u prste i jedite s isti)... Mi Srbi smo izmislili noz za tortu i krempitu , ne moz me niko ubedi drugacije GrinGrinGrin
I tako ...

Nex357
 A bre brate Canisu , zaboravi da ti pohvalim noz, pravi lovacki , lep a radan Kiss... a i svaka cast za fotku , extra Bravo 2Bravo 2Bravo 2
I tako ...

canis aureus

Nex357 kaže:
A bre brate Canisu , zaboravi da ti pohvalim noz, pravi lovacki , lep a radan Kiss... a i svaka cast za fotku , extra Bravo 2Bravo 2Bravo 2

znamStidljiv
braćelaiveli 3

i ovaj tvoj preklopni "Outlav Bill sa ostricom radjenom ( tada ) u Japanu u KAI" izgledaB) čvrsto, jako i neuništivo! Oštrica je odlična(oblik) a verujem i da je extra kvalitet!, malo mi se ne sviđa plastika aliConfused
keltov mi se još više sviđa pogotovo što je "fiksni" (nepreklopni) i još za tu cenuB) al opet ta plastika ... da li bi to moglo da se preradiHmmm, neko lepo drvo bi mu selo "k'o pijanom asvalt"YesGrin

Nex357
 Ma nije plastika , dodje ko hmm ko kuvana tvrda guma , cini ti se ko da se lepi za dlan al ne znam tacno kako se zove materijal al je bas B)
I tako ...

Podunavac

Nex357 kaže:
Ma nije plastika , dodje ko hmm ko kuvana tvrda guma , cini ti se ko da se lepi za dlan al ne znam tacno kako se zove materijal al je bas B)

Možda se zove Kraton?
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

Nex357 kaže:
Podunavac i Canis ja VOLEM krempite a i tortu ne odbivam ... a i spremno ima da si docekam krempitu s po noz u svaku ruku ( a vi duvajte u prste i jedite s isti)... Mi Srbi smo izmislili noz za tortu i krempitu , ne moz me niko ubedi drugacije GrinGrinGrin

Na srpskom se dvoru jelo viljuškomGladan, dok su švabe rukama. A Srbi lepo boc. Znači izmislili smo i viljušku.
http://www.youtub...JiMHIN3YBc
Tri prsta 2Kolce

Nex357

Podunavac kaže:

Nex357 kaže:

Možda se zove Kraton?

Ma nije Kraton , pendelton recimo ima Kraton drsku ( imam jos nekoliko nozeva sa kraton drskom , znam koji je filing ) pogledaj im drske i odokativno se razlikuje a tek u ruku kad ga uzmes , mada realno ja volim Kraton kod mojih radnih nozeva, al ovo mi je malo egzoticno
I tako ...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,785,864 posete www.srbijalov.com