Tako je, od 1-5.10. se održava.
Nadam se da ću otići ove godine...do sada mi uvek nešto izleti pa me zezne.
Valja obnoviti lovaću garderobu
A i drugar iz grupe planira da plusne lepe pare za neki talijanski PA...
Je l tamo bude kakvih popusta, ili je samo jak marketing?
Kako kad'... pre je kazu bilo dosta popusta, a sada je to kao da si otisao na skup prodavnica, imas sve na jednom mestu i to je to
Pa dobro ... i to je lepo. Vidiš gde šta ima, pa odabereš bez da se vozikaš od Snajpera u BG do Canone u Leskovcu
Ja idem po malo municije i nešto garderobe, neke čizme i sl...
Svake godine sam na Loristu i mogu da vam kazem da zbog velikog zakupa tezgi izlagaci sve manje daju popust.Ali uvek se moze naci nesto na snizenju,ako ne municija onda nesto od garderobe.Prosle godine su bile Hilmanove pantalone po 1500 din, ili tu negde.Meni treba neko sredstvo za hladno bruniranje,treba da popravim zatitu oroza, i nadam se da cu naci.Moj vam je savet da svakog velikog izlagaca slobodno pitate sta mu je na akciji,tako ja radim vec godinama.
Bio sam ja, kao i sto sam ocekivao, nista jeftinije nego inace, jedino sto je prisutno vise prodavaca pa ne moras da se setas od radnje do radnje.
Za duboki dzep moze da se nadje svashta neshto, kao i uvek... Snajper je snizio cene, mislim vetjine artikala, pa ko zna njinu ponudu, moze solidno da prodje.
U Canoni za poonjache ima barut po 850, ako sam dobro video.
Posetilaca, znachi, danas - tuzno malo. Bitje narednih dana, naravno, malo vishe, ali za sada - tuga, shto za izlagache, shto kao slika qpovne motji lovaca srbistanaca...
Bio jutros poslom u Masteru, taman završio u 9 i krenuo napolje kad reko da udjem da vidim jel ima sta novo. Samo sam prošetao izlagači jos uvijek pripremali štandove ali koliko sam vidio ništa posebno novo nema. Isto kao i svake godine. Sto se tiče cijena nisam zagledao ali eto kolega She je napisao. Otići ću ovih dana pa vidjeti i treba da uzmem neke stvari pa je jedina prednost sto je sve na jednom mjestu pa ne moram ići od radnje do radnje...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...
Kolege da li je neko od vas koji ste bili na sajmu video nesto od sledecih stvari? Ili ako neko ko ce tek da ide moze da mi proveri ima li ovo na sajmu i da li su sta jeftinije nego na ovom sajtu... Hvala unapred
pavikpavlovic kaže:
Bio sam ja, kao i sto sam ocekivao, nista jeftinije nego inace, jedino sto je prisutno vise prodavaca pa ne moras da se setas od radnje do radnje.
Baš tako kako je kolega i napisao ništa naročito jedino sve na jednom mestu i da nije neke municije za druga ništa nebih ni kupio.Jedino sam malo literature za klince pokupio na štandu Vojvodina šuma.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
Juče na sajmu je bilo dobro i pazarilo se,cene nisu nešto povoljnije kao u radnjama,ali našlo se ponešto....izdvojio bih samo pantalone i jakana browing sauer komplet 7000din u Meteoru,i uzeo sam pored nekih sitnica i Mirage t3 16/70 3,5mm po preporuci mog zemare,oko 50 din /kom....i da pomenem sijaset polovnih lovačkih pušaka ,mislim neke firme iz užica po solidnim cenama ...
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?