LD "Jelen" Bačka Palanka
|
papiga |
Objavljen 19.08.2011. 12:18
|

Stari član

Upisa: 255
Pristupio: 19.04.2011. 19:31
|
o ovakvim stvarima je pisao i moj zemljak za jedno LU na jugu Srbije slicna slika kolega samo napred istina ispliva kad tad sto duze lezi na dnu teza je kad ispliva pozdrav |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 19.08.2011. 12:34
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
papiga kaže:
o ovakvim stvarima je pisao i moj zemljak za jedno LU na jugu Srbije slicna slika kolega samo napred istina ispliva kad tad sto duze lezi na dnu teza je kad ispliva pozdrav Na moju veliku zalost kontaktirajucu sa kolegama sirom drzave saznao sam da je doslo do velike epidemije ovakvog sranja, pardon stanja po LD. Izgleda da su nanjusili da ce uskoro kraj ovakvog nacina organizovanja lovstva pa grabe sta se jos ugrabiti moze, i pocinjem da sumnjam da ce iko uspeti da ih u tome spreci posto se policija , sudstvo i inspekcije ne mesaju u svoj posao
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 19.08.2011. 13:11
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
zoranp kaže:
Prema izjavam nekih učesnika sinoćnjeg upravnog odbora LD Jelen, gospodin Lazar Šarac, lovnik istog je jasno i glasno zapretio svakom i jednom nosiocu dozvole koji bude pisao na dozvole ijednog od nas iz LD Jelen, a koji nemisle kao on i bivši predsednik Piškać i koji neće da budu oni koji podržavaju njihove namere i poteze. Znači čovek je opet izneo OGROMNU LAŽ da nas desetak koji pišemo na ovom forumu ustvari napadamo NAŠE KOLEGE LOVCE I NAŠE LOVAČKO DRUŠTVO!!! ..to im je inače omiljeni adut, pa eto pozivam bilo koga da nam navede taj post gde smo mi prozvali bilo kojeg kolegu lovaca, a da nije u "kolu" sa ovom dvojicom "lovnih strušnjaka"!!?? Ovim upisom želim da obavestim još jednput široku lovački javnost na teror koji se vrši nad nas nekoliko lovaca koji smo se suprostavili pojedincima u našem LD-u, a ti nam isti zabranjuju da idemo u lov tako što čak I JAVNO PRETE SVIMA KOJI BI DA NAS PIŠU NA DOZVOLE!!! Nerazumem odakle smelost i drskost bilo koga da nekome uskrati njegova ljudska i lovačka prava,a da je taj isti izmirio sve svoje obaveze prema lovačkoj organizaciji!!!???..pa jeli ovo privatna svojina ili se navedeni gospodin možda prozvao gospodarem Palanačkog lovišta??? ... samo čitajte bruku i sramotu našega lovstva, a vi koji žmurite na ovakve stvari, a imate mogućnost da nešto promenite NEKA VAS BUDE STID I SRAMOTA VAŠE LJIGAVŠTINE!!!  
Propustio si da napišeš da je on samozvani lovnik, pošto "još uvek" nema lovišta kojim on upravlja.
Ja bih ga pre nazvao REVIRNIK, a to je malo žešća funkcija!!!
Ima za njega i bolji naziv koji proističe iz njegovih dosadašnjih aktivnosti :
http://www.naslov...ona/601678
http://www.politi...23.lt.html
http://www.novost...miliona-DM
http://www.kurir-...e-1339.php
Nešto mi se čini da će zbog ovoga veoma brzo popiti disciplinsku prijavu, a ako treba i prijavu lovnom inspektoru!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 19.08.2011. 13:21
|

Admin

|
Kako je tako je i vi najverovatnije necete uspeti nista u BP da promenite Sremac sada si sam dao dokaz da su nedodirljivi pa ne diraju ga niti za lovu niti za cigare, a zabole ih za neku divljac pa vise se uzme na sleperu cigareta nego sto cete vi u BP uzeti od turista za 10 godina. Na zalost izgleda da sam opet u pravu
|
|
|
|
duskodugousko |
Objavljen 19.08.2011. 13:33
|

Veteran

Upisa: 814
Pristupio: 29.04.2011. 08:42
|
Auuuu jbt s kim vi imate posla!Upotrebio bih neke teske reci,al' ne znam da li je dozvoljeno..
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 19.08.2011. 16:00
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Daki nemoramo uspeti ništa, ali vala neću dati ni da pojedini seru po meni i prave budalu od mene!! Imam hrabrosti i obraza da svakome mogu reći sve u lice, a to što ti isti neznaju kako da nas zavade sa ostalim kolegama, pa lažu na sastancima kako mi blatimo naše društvo i kolege, mogu samo još jednom da pročitaju MI BLATIMO VAS NEKOLIKO, A ZNATE VI DOBRO KOJI STE, A AKO STE MUDONJE JAVITE SE OVDE ILI BILO GDE ,PA NAS NAPUŠITE DA NAM NEBUDE DOBRO!!!...DO TADA NABIJTE TAJ SVOJ LAŽLJIVI JEZIK ZNATE VEĆ GDE!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 19.08.2011. 17:45
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
"ma kakav vepar,veprina 300kg "au rodjaci pa vi ste u pogonu na kapitalca,kakvi ovi moji seoski pilicari u Bojniku pa ovaj "vas" je golema zverka e ovo je trofej ja vam zelim dobru srecu u ovom lovu
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 19.08.2011. 17:50
|

Admin

|
Ma kakav trofej.......ja ga nikada ne bih okačio na zid lovačke sobe među plemenitu divljač!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 19.08.2011. 17:58
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
ma mislio sam na naslovnu stranu di na zid
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 19.08.2011. 18:26
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
izgleda je taj svedok pod trajnom zastitom
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 19.08.2011. 20:19
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
E moj druže ima za njega narodski izraz FUKARA ili LOPUŽA, a i pravni izraz KRIMINALAC i POČINILAC TEŠKIH KRIVIČNIH DELA. A i više od toga. On je ko džukela koja ujede ruku gospodara koji ga hrani. Izdajnik i cinkator. Mihalj Kertes je čovek koji je pomagao Srpski narod i državu kada nam je bilo najteže (bez obzira što je po nacionalnosti Mađar). Nas je Krajišnike pomagao i oružjem i parama da se odupremo našim dušmanima i krvnicima. Iznosio je pare iz države da se Srbija snabde naftom i svim ostalim što je bilo potrebno za državu i narod, a ova fukara ga sad prodala takozvanim evropejcima i demokratama. Zato i može da radi šta hoće jer je prodao veru za večeru. Ovakav čovek treba da trune u zatvoru a ne da kroji pravdu i bude rukovodioc makar i lokalnog LD-a. Kod vas se stvarno nakupio najgori ološ koji poštenim ljudima ne da da rade ono što vole i znaju, nego raspolažu sa zajedničkom lovačkom imovinom kao sa svojom prćijom, kao da im je to babo ostavio u amanet. Što reče moj rođo Daki kod vas je potreban Libijski scenario pošto od pravne države nema fajde (ako uopšte i postoji pravna država), što bi reko Radovan III: "da pobijem govna i gotova stvar"! Stvarno je preteralo sve granice. Umesto da ćute i zavuku se u mišiju rupu, pošto su sve sami kriminalci, cinkaroši, lopovi, revolveraši, čakijaši, bivši robijaši i drugi ološ, oni još imaju obraza da prozivaju vas malo poštenih ljudi i lovaca koji pokušavate da se borite za pravo i pravdu. E pa stvarno više nemam reči da opišem stanje u vašem LD. Braćo nek vam je Bog u pomoći, pošto od države i njenih ustanova izgleda nema leba.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 20.08.2011. 01:02
|

Admin

|
Svaka ti je Njegoševa...i poštena! 
To ti se brate Podunavac u Srbiji kaže "'rani kera da te ujede!"
Eeee...... ako ništa drugo, ima boga!

|
|
|
|
Bozeli |
Objavljen 29.08.2011. 17:57
|

Pripravnik

Upisa: 5
Pristupio: 29.08.2011. 17:44
|
Loviti ,loviti i samo loviti 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.08.2011. 18:28
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Novi kolega Bozeli je baš rečit... A usput, reklamiranje svog sajta, preko Srbijalov nije baš dozvoljeno... Molim te, ukloni iz potpisa reklamu, Bozeli.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Bozeli |
Objavljen 29.08.2011. 22:52
|

Pripravnik

|
Pročitаo sаm prvih 6 osnovnih prаvilа, jedino što je tu nаvedeno to je ne vređаnje drugih . A što se reklа me tiče , čisto je stojаlа kаo potpis. Pа ko hoće može dа pogledа štа je u pitаnju ;)
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.
Pravilo foruma je da se predstavimo u profilu ili u temi "Predstavite se "mi vas neznamo kao "Boza "
Srbijalov Admin Tim! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.08.2011. 22:56
|

Admin

|
Bozeli kaže:
Pročitаo sаm prvih 6 osnovnih prаvilа, jedino što je tu nаvedeno to je ne vređаnje drugih . A što se reklа me tiče , čisto je stojаlа kаo potpis. Pа ko hoće može dа pogledа štа je u pitаnju ;) Ma sta ne rece odma
|
|
|
|
Bozeli |
Objavljen 29.08.2011. 22:59
|

Pripravnik

|
Forum ne prepoznaje Cirilicno pismo u cemu je problem? |
|
|
|
kelt |
Objavljen 29.08.2011. 22:59
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
Bozeli kaže:
Pročitаo sаm prvih 6 osnovnih prаvilа, jedino što je tu nаvedeno to je ne vređаnje drugih . A što se reklа me tiče , čisto je stojаlа kаo potpis. Pа ko hoće može dа pogledа štа je u pitаnju ;)
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.08.2011. 23:00
|

Admin

|
Bozeli kaže:
Forum ne prepoznaje Cirilicno pismo u cemu je problem?  Za sada ne
|
|
|
|
Bozeli |
Objavljen 29.08.2011. 23:03
|

Pripravnik

|
To je problem sa mojim tekstom. Lalo link sajta je stojao kao potpis,cisto da moze da ga pogleda ko hoce. Nista drugo ... ;)
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.
Pravilo foruma je da se predstavimo u profilu ili u temi "Predstavite se "mi vas neznamo kao "Boza "
Srbijalov Admin Tim! |
|
|