Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
MMilos

davorcalic kaže:
Juče na sajmu je bilo dobro i pazarilo se,cene nisu nešto povoljnije kao u radnjama,ali našlo se ponešto....izdvojio bih samo pantalone i jakana browing sauer komplet 7000din u Meteoru,i uzeo sam pored nekih sitnica i Mirage t3 16/70 3,5mm po preporuci mog zemare,oko 50 din /kom....i da pomenem sijaset polovnih lovačkih pušaka ,mislim neke firme iz užica po solidnim cenama ...

Kolega, može li neka slika tog kompleta?
Je l zeleni ili kamuflažni?

davorcalic

MMilos kaže:

davorcalic kaže:
Juče na sajmu je bilo dobro i pazarilo se,cene nisu nešto povoljnije kao u radnjama,ali našlo se ponešto....izdvojio bih samo pantalone i jakana browing sauer komplet 7000din u Meteoru,i uzeo sam pored nekih sitnica i Mirage t3 16/70 3,5mm po preporuci mog zemare,oko 50 din /kom....i da pomenem sijaset polovnih lovačkih pušaka ,mislim neke firme iz užica po solidnim cenama ...

Kolega, može li neka slika tog kompleta?
Je l zeleni ili kamuflažni?

MMiloše...Postavio bih ja nego došao sam iz NS kasno uveče a jutros u 3h krenuo na teren, slike tek za 7 dana...a komplet je ludilo,možda više paradno nego lovno....al jeOdobreno
Žena mi Makedonka....�ena Shock

MMilos
 Ok. Odobreno
Aj mi samo reci jel zeleni ili kamuflažni (maskirni) ?

davorcalic

MMilos kaže:
Ok. Odobreno
Aj mi samo reci jel zeleni ili kamuflažni (maskirni) ?

Svetlije zeleni komplet,pantalone i jakna...
Jakna je u fazonu vijetnamke al na ,,Lovački način,,.....
Jedino mi se to svidelo od svega bez obzira na cenu...

AcaNik
 Одлазак на сајам је само бацање пара за карту и гориво. Једино што видиш некога кога овако не би срео.
Ако тако треба да изгледа сајам онда нека батале ту глупост.

sheytan
 Ma, samo da su meni puni bili dzepevi evara, bio bi mene sajam EXTRA! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! �iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

klaja

AcaNik kaže:
Одлазак на сајам је само бацање пара за карту и гориво. Једино што видиш некога кога овако не би срео.
Ако тако треба да изгледа сајам онда нека батале ту глупост.

Bar si mene video na blicccOdobrenoHaHaHa
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

IvicaL
 Ah da, potpuno zaboravih
Danas sam na sajmu kupio i ovo - doduse nisam imao sve pare pa sam samo kaparisao 60 E i da mi posalju od nedelje brzom postom, a cena je skromna jel, svega 180 E O�i
https://www.youtu...o58HFl3ivI
lala, pa sta

Lala
 Danas popodne Sremac i ja bili na Sajmu. Ne znam, moj utisak je da je ove godine izložba za nijansu bolja nego ranijih par godina; ko je hteo malo da traži mogao je da nadje po povoljnim cenama neke stvari, počev od garderobe, pa do municije. Puške nisam previše zagledao, ali sam video da je bio opet jedan štand sa dosta polovnih pušaka, a video sam za tih nekoliko sati jedno 3-4 čoveka kako vuku kutije sa novim Bajkal puškama. Da budem precizniji: lovački deo je za nijansu bolji, dok je ribolovački zaista jako mršav, i slaba ponuda!
Cene su manje više slične kao u radnjama; ja sam recimo našao povoljno Sellier-Bellot municiju osmicu, 28gr., za 850 din. kutiju, ali je količina koja je preostala svega još nekoliko kutija. Takodje su ograničene količine i ostalih artikala na popustu, tako da mislim da je pitanje šta će od povoljnih stvari ostati za subotu kad je udarni dan za posetu.
Sremac je npr. pazario jaknu i pantalone od onog spec. materijala, za cifru koja je barem 15% niža od redovne! Novost (ako je novost) je da se moglo pristojno cenjkati za garderobu, pa sam tako 'uskočio' mom kolegi i izboksovao mu, uz taj popust, još jednu pletenu potkapu gratis (cena 1000 dinara). Primetio sam da su na više štandova prodavci vrlo raspoloženi da spuste cenu, naročito ako se kupi više artikala. Na skoro svakom štandu odeće i obuće, pa i municije, je istaknut natpis 'Akcija' ili 'Popust', ali za razliku od ranijih godina, ovaj put su cene nekih stvari zaista niže.
Dakle, mislim da može da se nadje pristojnih stvari po povoljnim cenama, ako se malo detaljnije pregledaju štandovi, naročito ako nekom treba obnova garderobe! Ne jednom štandu sam video komplet maskirna siva jakna sa uloškom i pantalone, za svega 1900 dinara komplet!!! Pa hebem mu sunce, nek propadne za jednu sezonu, vredi tih para. Ja nisam kupio iako sam se lomio, jedini razlog je što ne volim baš maskirno, ali kome ne smeta takva boja...
Dakle, po mom mišljenju, ponuda na Sajmu nije baš za 'padanje u nesvest', ali mislim da ipak onaj ko hoće da obnovi malo odeću, obuću i municiju, vredi da podje. Onaj ko je već kompletiran za novu sezonu, neće baš naći ništa novo i epohalno.
Lala priložio:
dsci0122.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Obzirom da su danas na Sajmu bili prisutni i mnogi lovni funkcioneri (Šormaz, Beuković, Pažin, itd...), za svaki slučaj morali smo Sremac i ja da dobijemo obezbedjenje, svako svoje! Otkud ja znam kome šta mož' pasti na pamet, kad znam kako smo mi forumaši 'omiljeni' kod funkcionera lovnih... Grin
Obezbedjenje se, nakon mog predstavljanja i pominjanja Srbijalov portala, besplatno prihvatilo svog posla, što se vidi i po osmesima!
Lala priložio:
dsci0126_1.jpg

Lala
 Obratite pažnju kako obezbedjenje ide ISPRED admina, i raskrčuje put.
Obezbedjenje ima TEŠKO naoružanje! Grin
Da ne bude zabune, ove puške su PRAVE!!!
A moje obezbedjenje je lepše od Sremčevog, ipak sam ja stariji admin, a uz to sam i vitkiji! Grin
Lala priložio:
dsci0127.jpg

Lala
 Pored ovakvog obezbedjenja morali smo da nabavimo i ovo sa reklame na jednom štandu:
Lala priložio:
dsci0128_1.jpg

Lala
 Sremac je obnavljao garderobu: košulja, džemper, jakna, pantalone... Mali je prerastao prethodnu veličinu, a naročito širinu. Sad sve što koristi ima oznaku tri X L (XXX): XXXL garderoba, XXXL punjenje municije, XXX filmovi....HaHaHa
Evo slika: kaže brat Sremac 'Jel me zateže ovo oko ramena, jel da su rukavi prekratki?'! Očit dokaz mojih tvrdnij! Imam ja još nekih inkriminišućih slika, ali neću baš da ofiram sve... Sme�ko
Lala priložio:
dsci0129_1.jpg

golf071
 Samo da pitam.Hocemo li i mi ostali forumasi koji dolazimo u subotu dobiti obezbedjenje ili to vazi samo za admine?ROFL�iveli
Novine

mrwa22250
 Ijaaaaoooo,kad ga vidi zemljakinja ima da bidnePalica.Sledece njegovo pojavljivanje bice na nekom druzenju 2025.GrinNece mu pomoci ni Obamino obezbedjenje(mada ni njemu bas ne pomaze).Od ovog starijeg gospodin admina je gospodja ionako vec digla ruke pa moz da se slika do mile voljeSme�ko.
Salu na stranu,niste nas obrukali.Bas nako lepi doterani,a verujem da je i ponasanje bilo na nivou.
Lalo jedno pitanjce.Kako mislis u Ridjicu na fazana sa municijom od 28g,kad im Beybe prosle godine nije mogo nista ni sa 36gROFL???
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Macvanski lovac
 Kolege,bio bih zahvalan,ako bi neko ko bude isao na sajam,mogao da pogleda ponudu vabilica za patke,zanimaju me kvalitetnije,strane proizvodnje,jos ako su americke....necu ici na sajam,ali ako ima kod prodavaca mozda moze da se naruci postom...hvala unapred Odobreno
Rodjen da budem lovac

davorcalic
 Macvanski,ima vabilica od 500din do 10000din,kakvih oćeš...nažalost nisam zagledao koji izlagači imaju najbolju ponudu al bila je prezentacija na jednom štandu,mišljenja sam da su vrhunske, cena u proseku oko 3500 din...nisam ti mnogo pomogao al kolega bakuss je tamo, eto ako može nek pogleda,štand je zadnji sa desne strane....

Macvanski lovac
 Hvala kolega,uhh Boze,to mi treba,veliki izbor,steta sto ne mogu da odem...samo ako neko moze neka mi javi ciji je stand,telefon cu vec naci preko neta ;)
Rodjen da budem lovac

bogoljub
 Na štandu AGP Lovac
http://www.lastca...ilice.com/
A to ti je link pa pogledaj vabilice a naćeš i kontakt telefon na sajtu.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Macvanski lovac
 Aaa,Last call,znam za te vabilice,imam jednu,nego trazim nesto jos kvalitetnije....hvala kolege ;) ima da se naruci preko "amazona" i sl. ali se bojim bice skuplja "pita neg tepsija" Smile vise bih voleo kada bi nasao nesto kod nas,ali stranih proizvodjaca...Hvala jos jednom na pomoci i dobar vam pogled....
Rodjen da budem lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,614,201 posete www.srbijalov.com