Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Lala
 U tvom profilu sam ja morao da dekodiram ćirilicu, da bi se video upis. Ako želiš da reklamiraš svoje mašine, nije problem, ali to spada u komercijalni deo. Ili, možemo da se trampimo: ti reklamiraj svoje mašine ovde, a na zidu tvoje firme postavi natpis 'Srbijalov', i rešeno Grin. Drugo, ne napisa u profilu odakle si, u kom LU si član, kojim oružjem loviš, da li imaš psa, itd... Malo moramo biti otvoreniji, ovo je ozbiljan forum, nema smisla da ga bagatelišemo.
Ozbiljno, imaš podforum 'Prodaja', pa tamo postavi oglas za prodaju mašina za glinene, nemoj u potpisu. Nisu mogli ni drugi, pa nećemo da pravimo izuzetke.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

spiki
 Ovo sto se desava u L.D Jelen B.P. desava se nesto slicno i u mom udruzenj,takoda kolege iz B.P.u potpunosti razumem.Naime zbog samovolje jednog coveka nas 60-ak ispasta,pa smo sazvali vanrednu skupstinu da pokusamo,da resimo ovaj problem.Nadam se da ce prevladati zdrav razum i dobra volja pojedinaca i da po zavrsetku iste necemo ostati taoci samovolje i drskosti pojedinca na ustrb zdravog razuma.

Bozeli

Lala kaže:
U tvom profilu sam ja morao da dekodiram ćirilicu, da bi se video upis. Ako želiš da reklamiraš svoje mašine, nije problem, ali to spada u komercijalni deo. Ili, možemo da se trampimo: ti reklamiraj svoje mašine ovde, a na zidu tvoje firme postavi natpis 'Srbijalov', i rešeno Grin. Drugo, ne napisa u profilu odakle si, u kom LU si član, kojim oružjem loviš, da li imaš psa, itd... Malo moramo biti otvoreniji, ovo je ozbiljan forum, nema smisla da ga bagatelišemo.
Ozbiljno, imaš podforum 'Prodaja', pa tamo postavi oglas za prodaju mašina za glinene, nemoj u potpisu. Nisu mogli ni drugi, pa nećemo da pravimo izuzetke.

Moze nije nikakav problem sa reklamom Srbija Lov Smile Nov sam clan na forumu polako se upoznavam sa pravilima , hvala na skenutoj paznji . Inace sto se tice predstavljanja , to je ispravljeno Smile ;)

zoranp
 Puno pozdrava kolegi Boži, dobro nam došao !!B)Bravo 2 Dugo i bogato lovačko iskustvo, kao i dugogodišnji takmičar u trapu, pa verujem da nas imaš čemu podučiti i dosta toga napisati!!B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp

zoranp kaže:
Prema izjavam nekih učesnika sinoćnjeg upravnog odbora LD Jelen, gospodin Lazar Šarac, lovnik istog je jasno i glasno zapretio svakom i jednom nosiocu dozvole koji bude pisao na dozvole ijednog od nas iz LD Jelen, a koji nemisle kao on i bivši predsednik Piškać i koji neće da budu oni koji podržavaju njihove namere i poteze. Znači čovek je opet izneo OGROMNU LAŽ da nas desetak koji pišemo na ovom forumu ustvari napadamo NAŠE KOLEGE LOVCE I NAŠE LOVAČKO DRUŠTVO!!! ..to im je inače omiljeni adut, pa eto pozivam bilo koga da nam navede taj post gde smo mi prozvali bilo kojeg kolegu lovaca, a da nije u "kolu" sa ovom dvojicom "lovnih strušnjaka"!!?? Ovim upisom želim da obavestim još jednput široku lovački javnost na teror koji se vrši nad nas nekoliko lovaca koji smo se suprostavili pojedincima u našem LD-u, a ti nam isti zabranjuju da idemo u lov tako što čak I JAVNO PRETE SVIMA KOJI BI DA NAS PIŠU NA DOZVOLE!!! Nerazumem odakle smelost i drskost bilo koga da nekome uskrati njegova ljudska i lovačka prava,a da je taj isti izmirio sve svoje obaveze prema lovačkoj organizaciji!!!???..pa jeli ovo privatna svojina ili se navedeni gospodin možda prozvao gospodarem Palanačkog lovišta??? ... samo čitajte bruku i sramotu našega lovstva, a vi koji žmurite na ovakve stvari, a imate mogućnost da nešto promenite NEKA VAS BUDE STID I SRAMOTA VAŠE LJIGAVŠTINE!!!BesanSad

Pošto mi moja čast i obraz nalaže da prije svega govorim istinu i samo istinu, moram da obavestim kolege sa ovog foruma da sam zbog nedostatka zainteresiranih kolega za lov prepelice, pozvao telefonom lovnika i nosioca dozvole LD "Jelen" Lazara Šarca i pitao ga dali ona ide sutra u lov na prepelice, odnosno dali bi pisao jednog kolegu i mene na dozvolu , jer nemamo trojku!!! Moram priznati da je isti bez nekog filozofiranja odgovorio sa rečima kada i gde želite da lovite, te samo jutros odlovili, po meni korektan lov, baš onako kako smo se i dogovorili! Ovo sam morao napisati radi predhodnog posta, jer on ili nije istinit ili se nešto promenilo ili se igra opet neka igra!!!???Hmmm ...no vreme će pokazati i to!!Confused ...Iako će me možda neko smatrati ovakvim ili onakvim zbog ovog posta, ja opet kažem mene zanima samo ISTINA i sve drugo u mom životu podređujem samo njoj!!! Ima jedna dobra izreka koja kaže " I SA PRIJATELJIMA I SA NEPRIJATELJIMA TI BUDI ČOVEK", pa sam eto ja morao da kažem da su danas dva lovca koja su skroz kontra jedan drugom i jedan kolega (da ga nazovemo) " neutralac", odlovili jedan lep lov na prelepoj Bačkoj ravnici!!!Bye
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

vuk71
 bozeli dobro dosao na forum srbijalov... sad smo samo bogatiji za jedno veliko iskustvo kakvo imas... pozdrav

Sremac75

zoranp kaže:
....pa sam eto ja morao da kažem da su danas dva lovca koja su skroz kontra jedan drugom i jedan kolega (da ga nazovemo) " neutralac", odlovili jedan lep lov na prelepoj Bačkoj ravnici!!!Bye

Lepo ti je društvo za lov SadBravo 2 ...ne mislim na "neutralca"!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 bez obzira na sve pozdravljam ovaj gest i treba da se uvek setimo svi da je krajnji cilj lova DRUŽENJEBravo 2
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Mozda im polako dolazi iz dypeta u glavuSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp

u indjiju ima djungla kaže:
bez obzira na sve pozdravljam ovaj gest i treba da se uvek setimo svi da je krajnji cilj lova DRUŽENJEBravo 2

Kolega mislim da je ovde motiv bio jako daleko od druženja, no opet kaže vreme će reći zadnju reč!!Hmmm
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Cadara
 ''sremac 75 biće sasvim dovoljno''
;)
malo šale nije na odmet

Sremac75
 http://www.youtub...4lY7tWpmcM

CryCryCry

Cadara,B)
http://www.youtub...LWN-6_IGXc

puc puc
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

canis aureus
 Zemaro dođi ti kod mene u Donji Srem!! Članstvo ti je završeno!!Grin
http://www.youtub...re=related
ROFL

[xhide]ps -pa ovi "najjači" i nisu opstaliZbunjen
tek da vidiš jače;) http://www.youtub...re=related
Grin[/xhide]
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus

zoranp kaže:

zoranp kaže:
Prema izjavam nekih učesnika sinoćnjeg upravnog odbora LD Jelen, gospodin Lazar Šarac, lovnik istog je jasno i glasno zapretio svakom i jednom nosiocu dozvole koji bude pisao na dozvole ijednog od nas iz LD Jelen, a koji nemisle kao on i bivši predsednik Piškać i koji neće da budu oni koji podržavaju njihove namere i poteze. Znači čovek je opet izneo OGROMNU LAŽ da nas desetak koji pišemo na ovom forumu ustvari napadamo NAŠE KOLEGE LOVCE I NAŠE LOVAČKO DRUŠTVO!!! ..to im je inače omiljeni adut, pa eto pozivam bilo koga da nam navede taj post gde smo mi prozvali bilo kojeg kolegu lovaca, a da nije u "kolu" sa ovom dvojicom "lovnih strušnjaka"!!?? Ovim upisom želim da obavestim još jednput široku lovački javnost na teror koji se vrši nad nas nekoliko lovaca koji smo se suprostavili pojedincima u našem LD-u, a ti nam isti zabranjuju da idemo u lov tako što čak I JAVNO PRETE SVIMA KOJI BI DA NAS PIŠU NA DOZVOLE!!! Nerazumem odakle smelost i drskost bilo koga da nekome uskrati njegova ljudska i lovačka prava,a da je taj isti izmirio sve svoje obaveze prema lovačkoj organizaciji!!!???..pa jeli ovo privatna svojina ili se navedeni gospodin možda prozvao gospodarem Palanačkog lovišta??? ... samo čitajte bruku i sramotu našega lovstva, a vi koji žmurite na ovakve stvari, a imate mogućnost da nešto promenite NEKA VAS BUDE STID I SRAMOTA VAŠE LJIGAVŠTINE!!!BesanSad

Pošto mi moja čast i obraz nalaže da prije svega govorim istinu i samo istinu, moram da obavestim kolege sa ovog foruma da sam zbog nedostatka zainteresiranih kolega za lov prepelice, pozvao telefonom lovnika i nosioca dozvole LD "Jelen" Lazara Šarca i pitao ga dali ona ide sutra u lov na prepelice, odnosno dali bi pisao jednog kolegu i mene na dozvolu , jer nemamo trojku!!! Moram priznati da je isti bez nekog filozofiranja odgovorio sa rečima kada i gde želite da lovite, te samo jutros odlovili, po meni korektan lov, baš onako kako smo se i dogovorili! Ovo sam morao napisati radi predhodnog posta, jer on ili nije istinit ili se nešto promenilo ili se igra opet neka igra!!!???Hmmm ...no vreme će pokazati i to!!Confused ...Iako će me možda neko smatrati ovakvim ili onakvim zbog ovog posta, ja opet kažem mene zanima samo ISTINA i sve drugo u mom životu podređujem samo njoj!!! Ima jedna dobra izreka koja kaže " I SA PRIJATELJIMA I SA NEPRIJATELJIMA TI BUDI ČOVEK", pa sam eto ja morao da kažem da su danas dva lovca koja su skroz kontra jedan drugom i jedan kolega (da ga nazovemo) " neutralac", odlovili jedan lep lov na prelepoj Bačkoj ravnici!!!Bye

... Hmmm
možda je uticao ovaj prvi post da bi uopšte došlo do drugog postaConfused
a možda je i "jedno iza leđa a drugo u lice" Confused
a možda ...Hmmm
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Gedza66

Bravo 2BravoB)

Nedaj se Sremac75, Juzna Srbija je za tobom.
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

Lala
 Ma pustite Bjebija, nemojte ga sekirati, on će biti 'insajder'!!! Grin

Sremac75
 Da, baš je neprimetan!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Pa šta da kažem: odlična prilika da Bejbija malo 'tovarimo', da ga zezamo... Bejbi, drž' gaće! Smeko
A sa druge strane, mislim da bih, da sam na njegovom mestu, postupio slično kao on. A da je on na mom mestu, dupe bi mi pomerio od zezanja. Grin
Nego, Zoki, jel ima kod tebe u blizini neka apoteka, da nabaviš vazelina, ili da počinjemo 'na suvo'? ROFL

DakiNS
 Bejbe je nas brat Djura kojem ce se morati izviniti sto ih je tukaoROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Ma, garant je Zoki postao opič...., upssss, opčinjen argumentima ex presidentea!
Ne znam samo, kako to da je neko spreman da ide u lov sa ljudima koji 'seru po forumu'? 

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,358,152 posete www.srbijalov.com