Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gađanje karabinom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gađanje karabinom
sheytan
 Golfe, svaka chast, chestitam! Bravo 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

golf071

sheytan kaže:
Golfe, svaka chast, chestitam! Bravo 2
Odobreno iveli
Novine

Podunavac

golf071 kaže:
150 met. stojeci, Juce u Tamnavi 30 06

Druže svaka čast.Odobreno Na toj daljini iz ruke odlično.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Evo i mi juče malo pucakarali u Batajnici iz Šekijevog M24. Mene lično obradovalo pucanje iz vojnog karabina nakon duže pauze. Moji pogodci. Inače nije slika naopako postavljena, nego je meta tako stajala.
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:
Evo i mi juče malo pucakarali u Batajnici iz Šekijevog M24. Mene lično obradovalo pucanje iz vojnog karabina nakon duže pauze. Moji pogodci. Inače nije slika naopako postavljena, nego je meta tako stajala.
Odobreno Bravo 2 Svaka cast
Novine

golf071

Podunavac kaže:

golf071 kaže:
150 met. stojeci, Juce u Tamnavi 30 06

Druže svaka čast.Odobreno Na toj daljini iz ruke odlično.
stojeci sa naslona,ali samo sa laktovima na naslonu. Nesme puska da se nasloni.iveli
Novine

mrwa22250

Podunavac kaže:

Ova dva gore su ok,ali reci mi molim te cime si izbusio onu rupu u centruSmeko
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 Ovo je pucano sa PP-jkom. Univerzalnom sačmom za lov sve divljači od zeca do DS.ROFL Samo neznam gde je zavšilo ostalih šest olovica.Grin
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Na toj daljini rastur snopa se podrazumeva,ali ipak je pp zaebalo vekSmean
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

PEZ

mrwa22250 kaže:

Podunavac kaže:

Ova dva gore su ok,ali reci mi molim te cime si izbusio onu rupu u centruSmeko

Mrvo brate što mi uze reč? Podunavac a i ti si mogao još malo levo da obrneš, pa kad je centar nek je centar.Odobreno
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Jank
 Знао сам да ће ови моји сестрићи погађати у центар, зато се и нисам журио да дођем да им помогнем...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac
 Видиш ли ти мој ујаче какви су ово злојеби. Мене нашли да трпају. Срећа што сам имао сведоке. Па ми Крајишници се рађамо са оружјем у руци. И заборавио сам да кажем да су ово погодци из руке, са механичким нишанима, на 200 метара.Grin
Tri prsta 2Kolce

PEZ

Podunavac kaže:
Видиш ли ти мој ујаче какви су ово злојеби. Мене нашли да трпају. Срећа што сам имао сведоке. Па ми Крајишници се рађамо са оружјем у руци. И заборавио сам да кажем да су ово погодци из руке, са механичким нишанима, на 200 метара.Grin

Podunavac brale ajd' obriši jednu nulu nećemo ti ništa;)
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Bune

Podunavac kaže:

Tebra Podunavac cestitam situacijuBravo 2. Mada, to i nije tesko na Shekijevoj spravi i daljini od 30 meteriSmean,ROFL. Sto ne okaciste Klajine pogotke, pa da forumase zaboli stomak , naravno od smehaROFL, pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

Podunavac

PEZ kaže:

Podunavac kaže:

Podunavac brale ajd' obriši jednu nulu nećemo ti ništa;)

Priznajem da nisam dobro ocenio daljinu. Mislim da je bilo 250 metara.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Rodjo mnogo je rodjoStidljiv
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac

Bune kaže:

Podunavac kaže:

Tebra Podunavac cestitam situacijuBravo 2. Mada, to i nije tesko na Shekijevoj spravi i daljini od 30 meteriSmean,ROFL. Sto ne okaciste Klajine pogotke, pa da forumase zaboli stomak , naravno od smehaROFL, pozdrav.

Klaja je bio pod pritiskom taj dan. Imao je rođendansko slavlje, bliski susret sa nekom tetoviran mačkom i konzumirao je veće količine rakije. Inače puca kao Carlos Hathcock.ROFL
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Au bilo je svega...taj danVeseloOdobreno
i60.tinypic.com/2i793c0.jpg
evo i moje,moglo je i bolje ali je sheytan imao neujednacenu seriju municijeHaHaHa
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

DakiNS
 Klajo, Podunavac , kada će te mi vratiti moju

DakiNS
 Pozajmim vam pa nikad da vratiteHaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
Boksevi (kavezi) za držanje kerova KINOLOGIJA 275 24.03.2016. 09:30
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,625,383 posete www.srbijalov.com