Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Sniper Hunter
 E Lalo to je teze nego da se napravi kundak ROFL

kelt
 kakvu je blamazu covek sebi dozvolio nemogu da verujem. svih ovih dana suzdrzavao sam se od komentara prosto nadajuci se da eto, pojavice se neki zalutali postar, ali vise se nenadam. prosto sam u cudu kako ljudi sebi dozvole da tako im obraz padne. pa ja bih sam sebi pre obe ruke i noge prebio nego nesto tako dozvolioZbunjen
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

canis aureus
 NO COMENaT
još uvek se iskreno nadam da će se iskrasti neko objašnjenje koje će pozitivno da deluje ali ...
-iako mi je žao majstora ako je(što je) sebi napravio takvu antireklamu i upropastio posao, ali sam je sebi napravioConfused žalije mi je kolege Dakija što se baš njemu "zalomilo" i što je morao da dođe i do takvog Sad iskustva ...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

najic
 Wtf cuo dopisivao sam se sa vladom pre par nedelja bas u vezi kundaka ... mislim sta reci nadam se da je neki nesporazum posto imam neke panjeve oraha pa sam se nadao da uradim neki kundak...

I Jevtic

Sniper Hunter kaže:
E Lalo to je teze nego da se napravi kundak ROFL

ima jos uvek dobrih kundacara koima ne treba reklama imaju oni dosta posla mada ima i umetnika za kundake e njih je malo, par njih koje znam medjutim kod njih se kundak ne dobija odmah vec se ceka neko vreme ali su kundaci par ekselans cekanje je cena za lepotu Bye

slavko75
 vladimir jankovic spico ima ga na facebooku mozda ga tamo nadjete, ako je to taj
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

mirko knezevic
 Citam sve ovo i prosto ne mogu da verujem da se sve ovo izdesavalo,bas bezveze jbg... Kolega Daki sta da radis jbg,sto bi rekli ljudi ima raznih i raznoraznih....Confused
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

nemeza

nemeza kaže:
Moj prvi kundak
i52.tinypic.com/2igy78j.jpg
i52.tinypic.com/98xc11.jpg
i56.tinypic.com/2dwdybk.jpg

Ali ne i poslednji, više ne radim noževe, prelazim u kundačare jer vidim da su deficitarniCry. Smeko
Napominjem da ću ih izrađivati po najnovijoj tehnologiji i proračunima dobijenih od NASAitanje, a to podrazumeva uzimanje mera od najmanje tri komšinicePresrean vlasnika oružjaHisterian. Pozdrav.Bye

canis aureus
 Ju ju juOsmeh nemeza što imam "dobree" komšiniceYes, baš za tvoje gabarite KING SIZEIznenadjen, a nema veze što neće tako golem kundak da mi odgovaraConfused važnije je da će tebi odgovarati(mislim na broj)B) a ja ću kundak da skraćujem i prekrajam kod VLADA Confused
ROFL
Dim

Sniper Hunter
 Evo jos jedna radionica iz Francuske dosta dobre gravure i kundaci
http://www.mathelon-armes.com/reperto...ation.html

I Jevtic

Sniper Hunter kaže:
Evo jos jedna radionica iz Francuske dosta dobre gravure i kundaci
http://www.mathelon-armes.com/reperto...ation.html

ja i nisam za bolje prelepo B)

Sniper Hunter
 Danas na podne Vlade nam je bio na forumu znaci da je procitao nase upise ali nije izgleda nasao dostojno da nam odgovori na nase upise Sad

sheytan
 ^ Ja ga prozvao na Fejsu, valjda je zato biJo! B)
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter
 Bice FIK osecamGrin
[movie=youtube]OFIm-ruFnes[/movie]

VLADE
 drugari zao mije nisam imao internet neko vreme danas konacno radi dakiju sam poslao kundak ali mu nisam javio jer sam izbrisao poruke neznam zasto me pljujete ako je zalutala posiljka vrati ce se jasam je poslao obicnom postom to sporije ide pa zasto bi mu rekao da sam poslao ako nisam nevidim razlog da zavlacim coveka
jankovic vladimir

Sniper Hunter

VLADE KAZE

"drugari zao mije nisam imao internet neko vreme danas konacno radi dakiju sam poslao kundak ali mu nisam javio jer sam izbrisao poruke neznam zasto me pljujete ako je zalutala posiljka vrati ce se jasam je poslao obicnom postom to sporije ide pa zasto bi mu rekao da sam poslao ako nisam nevidim razlog da zavlacim coveka"

DakiNS kaže:
E Vlade , Vlade ala sam ja lakoverna ovca, dobro da si mi otvorio oči jer sam se uljuljkao u neoprez. Neke kolege sa foruma su me upozoravale da ćeš me ispaliti za kundak . Ja te branio sve pitam zašto bi pa obećao je preko foruma koji čita nekoliko hiljada ljudi to mu ne bi bila baš neka reklama.Još prošle nedelje si mi na forumu rekao da si kundak poslao brzom poštom kao dan ranije a ono ispalo da si me folirao. U svakom slučaju zahvaljujem ti se na kundaku ne moraš da ga šalješ odustao sam od njega. Mlad si momak ako misliš da uspeš u svom poslu moraš misliti na datu reč ili obećanje a o rokovima da ne pričam ovako sam sebe prikazuješ suviše neozbiljnim i nepouzdanim za bilo kakvu saradnju. Želim ti mnogo sreće u radu i budućnosti

Evo zasto smo komentarisali vlade a ne" pljuvali"kao sto ti kazes sam Daki ti je rekao, niko nikog ne pljuje ovde a ako ti se komentari ne svidjaju to je tvoj problem ,sam si zasluzan za iste nepostovanjem roka i dogovora prema Dakiju,umesto sto optuzujes za "pljuvanje"lepse bi bilo da se izvinis Dakiju za nepostovanje dogovorenog.

Lala
 Pa, pošto kundak još nije stigao, sigurno si tražio od pošte (kako reče 'brze pošte'), da ti nadju zalutalu pošiljku. A naročito zbog toga, što se radi pošiljki za koju treba platiti.
VLADE, hajde da se ne igramo žmurke, mani se priča za malu decu. Danas je 21.04., ti reče da si poslao 05.04. kundak. Jedino bih ti poverovao, kada bih video potvrdu od pošte, da si predao pošiljku.

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Kolege hajde da preskočimo ovo oko kundaka ionako sam odustao a momku sam napravio previše problema što mi nije bila namera, ipak je on još mlad život je pred njim a ovo je prevelik problem da bi ga kočio u budućnosti . Verovatno će mu biti pouka za budućnost i napraviće boljeg čoveka i majstora od njega . U svakom slučaju ja lično, mu želim uspeha u radu i životu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

canis aureus

DakiNS kaže:
Kolege hajde da preskočimo ovo oko kundaka ionako sam odustao a momku sam napravio previše problema što mi nije bila namera, ipak je on još mlad život je pred njim a ovo je prevelik problem da bi ga kočio u budućnosti . Verovatno će mu biti pouka za budućnost i napraviće boljeg čoveka i majstora od njega . U svakom slučaju ja lično, mu želim uspeha u radu i životu

...
E znao sam druže ...
Svaka ti čast!!!Bravo 2Bravo 2
Dim

VLADE
 HVALA DAKI
jankovic vladimir

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,590,235 posete www.srbijalov.com