Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta ES 100

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta ES 100
hamerles

Sniper Hunter kaže:
Kolege oko cega se raspravljamo???? Pusaka i zena nikad dosta !!!
Hamer kupi sta ti dusa zeli i neka ti je sa srecom i pusti nas sto sviramo k...uGrinB)
Dogovoreno kolege �iveli 3

najic
 Jos ovo i necu vise "make mi" caruga mator sam ja za ove smajlije generacija smo ..
a "preduzetnik" je prvo naveo hammer a ne ja !!!

Ok ko god da zeli da pazari es100 nece pogresiti pa i nas hammer odlicna puska proizvedena u italiji zavrsena u portugalu ili spaniji , inercija kao kod benelija odlicna naprava za dz novce!!! Malo vise trese sa magnum patronima od pozajmice gasova ali to je normalno ...

pozdrav kolege

aleksa
 Pravo kaze Sniper Hunter,pusaka nikad dosta!
Sve je to upotrebljivo u lovu i ima svoje ljubitelje i kriticare.
Na koji nacin ce se koristiti zavisi od svesti coveka a ne od njenih mogucnosti.
Vlasnika poluautomata niko ne moze da natera da ubaci vise od tri patrona kao sto je vrlo tesko zaustaviti onoga ko lovi sa dvocevkom da odstreli mnogo divljaci i natrpa u ranac.
Imam PA ali zelim da nabavim i polozaru,a kasnije i bokericu za trap gadjanja i niko me nece odgovoriti od toga.

hamerles

najic kaže:
E rodjeni ja se lepo izvinjavam i ovim putem priznajem da sam i ja zavidan,
treba mi treca bereta a nemam pa pljujem mladje clanove ...
Nego i ja sam neki vajni preduzetnik kako rece pa jedva stizem da pogledam sta ima novo na forumu . Ovim putem pozivam brata hammer-a da me poseti kada je u Ml-u .

Izvinjavam se na uzurpiranom vremenu i stranama .
Veliki pozdrdrav Kolege i jel` se spremate za sutra?
Poseticu vas kolega vrlo rado bar da se upoznamo i da popijemo pice. Danas sam bio u Mladenovcu kod Jovicica na auto otpad za neke delove pa smo mogli pice bar da popijemo. Sledeci put kada dolazim u Mladenovac a to ce biti za par dana u zavisnosti od posla javicu vam se. Telefon moze na PPB)

KREC
 Da li tu Bereticu prave i u cal. 20/76 ??? to mi je mnogo interesantniji kalibar. Mirko

hamerles
 Ove sto se uvoze kod nas su u kalibru 12/76...

KREC
 Hvala,ali ja bih ipak nesto u cal.20

hamerles
 Vidjao sam lepe turske PA u kalibru 20/76B)

KREC
 Neka fala,upoznao sam 10 ljudi i svi placu od muke kad im spomenes Zafer ili Huglu,a Beretta je ZAKON !!!

hamerles
 Beretta je keva, meni je u palnu kupovina ES-100 uskoro nema druge samo 12/76. ni meni se ne svidja kalibar ali kad je beretta u pitanju svidjace mi se;)

KREC
 Ma naravno za te pare se nikad nije mogla kupiti tako kvalitetna puska,a ako ne promenim misljenje mozda i ja pazarim do lovne sezone i miran sam 25 godina i posle je ostavim sinu da i on toliko lovi Smile

Boban
 Neces pogresiti,ako kupis ES-100 ili bilo koji drugi model.

Cvele
 KREC, Huglu ne valja ? Frown
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

KREC
 Cvele=ja samo pricam ono sto su mi moji poznanici licno rekli a neki sa mnom i love.Sta valja a sta ne odlucite sami,ima tu brdo pusaka sa raznih kontinenata a vecina je iz Evrope koji su za II klase bolji od Turskih,a jednako ili vise pouzdane od Ruskih. I englezi su izmislili fudbal a sad ih nema nigde zar ne ( to o teoriji da su Turci ratovali 500 godina pa valjda oni znaju sta je oruzje ???) To se prica po radnjama kad vam nude Turske puske !!! meni licno coek rekao kad sam pree 2 godine kupovao pusku. !!!

DakiNS

KREC kaže:
Cvele=ja samo pricam ono sto su mi moji poznanici licno rekli a neki sa mnom i love.Sta valja a sta ne odlucite sami,ima tu brdo pusaka sa raznih kontinenata a vecina je iz Evrope koji su za II klase bolji od Turskih,a jednako ili vise pouzdane od Ruskih. I englezi su izmislili fudbal a sad ih nema nigde zar ne ( to o teoriji da su Turci ratovali 500 godina pa valjda oni znaju sta je oruzje ???) To se prica po radnjama kad vam nude Turske puske !!! meni licno coek rekao kad sam pree 2 godine kupovao pusku. !!!
Jeste Mirko 500 godina ali sabljama, a što se tiče turkinja meni jedna iz serije zapala za oko. Koleginica iz grupe kupila turkinju mislim ovde u NEW NOW u magnumu, lepa na oko dvadesetica vitka , samo što je malo korištena pa neznam rezultat održavanja
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

KREC
 Ja imam coveka koji je na istom mestu kupio Zafer PA 12/76 i kuka ko ranjen Smile pa vam zato i kazem .

sheytan
 ^ Nije bitno mesto qpoprodaje, nego mesto proizvodnje/projektovanja i sl.! Grin
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! �iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Velika je razlika u kvaliteti pušaka Zafer i Huglu. Huglu je jedna od boljih fabrika oružja u Turskoj. Ali ako neko hoće dobar PA za malo para najbolje da kupi CZ USA mod. 712. Ovaj PA se radi u Huglu fabrici za Češku Zbrojovku, a u Grof MBM košta 57500 dinara. Ove su puške rađene po CZ specifikacijama i prošle rigoroznu kontrolu, pošto su prvenstveno bile namenjene za USA tržište.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Podunavac, ja sam bas zbog toga i pitao KREC-a, zbog CZ-USA, jel' znam da njih pravi Huglu, a on kaze da su se zalili na njega... a Mallard od CZ-USA mi je zapao za oko, sto sam vec i pisao... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

vladant
 Stani, stani malo, Krec je kako mi se cini pisao o turskim poluautomatima, za poluautomate zaista ne znam kakvog su kvaliteta, ali bokerice i polozare Huglu su ekstra puske i za te pare sigurno na nasem trzistu nema boljeg izbora.
Sveta Srpska zemlja!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 418 07.05.2022. 20:35
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,665,178 posete www.srbijalov.com