Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Lala
 Zokiiiiiiiii!!!!
Bejbiiiiiiii!!!!!!!!
Mac, mac..... dodjiiiiiiiiii!!!!! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75

Lala kaže:
Ne znam samo, kako to da je neko spreman da ide u lov sa ljudima koji 'seru po forumu'?

Ako ne možeš da ih pobediš-pridruži im se!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Moraće Srbijalov Admin Tim da angažuje nekog popa, da bi ispovedao grešnike!!!! Grin
Za grešne članove, ubuduće, ulaznica na forum će biti rolna toalet papira! Smeko

DakiNS
 E kada moram da kazem naglas konspiracija i mi spijune imamo ne dirajte mi zemu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Znači trpate i lomite i što je najgore IZDAJNIKOM ME NAZVASTE!!!Angry
U šali bi se mogli zejebavati do sutra, ali u zbilji je došlo do toga da bi svi da nešto govOre i da se bune, a na terenu nigde nikoga, MISLIM NA OVE MOJE!!! Ja sam član LD Jelen i ja hoću da lovim u svom lovištu, a sa kim se slažem ili neskažem to je druga priča!! Činjenica je da od sve ekipe ovde nemogui gotovo nikada naći trojku za lov, a jeli I to možda IZDAJA!!!!??? Ja sam u predhodna dva posta naveo sve šta zaita mislim i kod mene nema skrivenih motiva, neka od pitanja koja su ovde dovela do rasprave sa gospodom sam ja još pre tri godine SAM I JEDINI na skupštini pokrenu, pa sam zamalo popušio, samo nisu mogli da mi nađu mrlju!!! zato nečačkajte mečku, jer sam mnoooooogooo razočaran u pojedince!!!Shock..a zejebanciju na sve osim za IZDAJU prihvaćam u svako doba!!!!B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Kad se samo setim, kakva je to ljudina bio Zoranp!!!
Čak i da je seronja, može, ali izdaja ne može! NO PASARAN!
Braćala, Bejbi, nemoj da se ložiš, kamo lepe sreće da je većina ljudi tvog kalibra (mislim na moral, a ne na kilažu! Grin)!

DakiNS
 Zemo tu sam ne daj se i ne pali se trebala je da bude sala ali nije uspelaB)

DakiNS
 Eto malo razmisljam o ovoj temi o LSS o LSV, o celoj drzavi svi nesto cekamo bez volje i nade, od mladih koji nece da se vencaju ili imaju decu dok ne budu sigurni da mogu finansijski da to istrpe do nas lovaca koji smo na margini drustvenih dogadjaja,i ovde na forumu ponekad euforicno zelimo promene a njih nema, ne zato sto neki od nas nisu sve ucinili da lose stanje promene na bolje vec zato sto nemaju podrsku osnovnih drzavnih sluzbi i institucija. Da finansijsku policiju ili carinu interesuje njihov posao (mislim na odelenja koja se time bave) bilo bi dovoljno da procitaju male oglase , isto tako i policiju , opet mali oglasi, ali kada dobiju direktan dopis sa navedenim prekrsajima, krivicnim delima i slicno pa ne odreaguju mrka nam kapa.Drago mi je zbog Zokija sto je isao u lov bez obzira ko je ucestvovao u tom lovu,uradio je ono sto je normalno isto svaki lovac zeli a to je da lovi da je neko od nas mislio na to pozvao bi ga pa ne bi bio u situaciji da trazi bilo koga za drustvo.Ocigledno je da smo kao drzava jos samo na papiru ocigledno je da jedan normalan posten obican covek zeli da zivi normalno i da radi ida ima hobije ali ocigledno je da je i redovno potkradan od te iste drzave ili cak od SVOG udruzenja ili saveza. Mala digresija , kada pravis kucu moras drzavi platiti komunalije to jest naknadu za izgradnju infrastrukture , ali ako zelis da to bude u normalnom roku skupis pare sa komsijama naspes ulicu provedes vodovod i slicno a to drzava ne priznaje jer je vec uzela novce koji joj ostaju posto si sam naknadno sve napravio i platio, tako i mi lovci placas da lovis, placas da neko zastupa tvoje interese kao lovca a taj neko te konstantno na perfidan nacin potkrada i zastupa ali samo sebe i svoj interes,a onaj ko treba da brine da sve bude kako treba njega nije briga i ti ostajes pokraden da li je to strategija da se najveca oruzana civilna sila obeshrabri i satre, a na kraju i razoruza(pocelo sa porezom za oruzije kada je na hiljade cevi predavano policiji jer nisu imali para za porez)do davanja ocigledne podrske ljud..... onima koji unistavaju lovstvo i lovacku organizaciju pocev od drustava , udruzenja do saveza. Dokle takvo stanje bude podrzavano necinjenjem zakonom propisanih radnji do tada cemo pisati po forumima , biti banovani(ne na ovom forumu) ucutkivani od poturica i janjicara iz nasih redova do inertnih delegata koje treba mazati smolom i perjem koji ne rade ono za sto su izabrani do tada cemo oni koji izdrze, pokusavati skrenuti paznju na nas ako nas uopste bude

Lala
 E, druže, ja ni zarez u ovom tvom upisu ne bih promenio.

zoranp
 Daki sve je upravo kao što si napisaoB), no eto mene je najviše iznenadilo što i ono što možemo da idemo u lov u našem LD (jer ima ljudi koji nas pišu na dozvolu), neki pojedinci to ne koriste, odnosno od početka lova na prepelice mi se nemožemo skupiti da idemo u lov, a ovamo prdimo i nešto prozivamo!!! Kažem opet uvek treba biti čovek i stajati iza svojih reči i dela, iako je to možda pomalo zaboravljena disciplina, još uvek je smatram najbitnijom u međuljudskim odnosima!! 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 pa gledajući sa strane taj lov u koji je zoran išao je sasvim normalna stvar,bez obzira ko je na vlasti i kakva je klima u društvu svaki član udruženja treba da učestvuje u radu manje ili više,ukoliko dodje do neke vrste bojkota odlazaka u lov,učešća u radu i slično onda je evidentno da taj ko to radi neželi da bude član udruženja pa prema tome neka traži ili pravi novo udruženje,ali mora biti svestan da je za rad u tom udruženju potrebno uložiti mnogo slobodnog vremena
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Mogao je Zoki da pozove i Sremca, u gostinski lov! Smeko

Sremac75
 Pa da znaš da je i mogao...da se ja i magistar onako pošteno isćutimo!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Jel onako oči u oči ni da pisnete

Sremac75
 B)
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp

u indjiju ima djungla kaže:
pa gledajući sa strane taj lov u koji je zoran išao je sasvim normalna stvar,bez obzira ko je na vlasti i kakva je klima u društvu svaki član udruženja treba da učestvuje u radu manje ili više,ukoliko dodje do neke vrste bojkota odlazaka u lov,učešća u radu i slično onda je evidentno da taj ko to radi neželi da bude član udruženja pa prema tome neka traži ili pravi novo udruženje,ali mora biti svestan da je za rad u tom udruženju potrebno uložiti mnogo slobodnog vremena

E upravo se o ovome radi poštovani kolegaBravo 2B)!!!
Ja volim lovačko društvo u kojem sam član i volim lovne terene na kojima lovimo, a imam pravo da se neslažem sa nekim i dokle god je to neslaganje u okvirima da kažemo ljudskosti, ja nemam razloga da nekoga mrzim ili izbegavam!! Ja sam uvek bio za moje LD-o i to svi znaju,a oni koji pokušavaju da me oblate su sami po sebi već postali smešni, jer svi znaju ko laže, a ko govori istinu!!Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Bejbe, nisi valda mislio na mene?Cry
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp

Sremac75 kaže:
Bejbe, nisi valda mislio na mene?Cry

Kolega o tebi imam izuzetno dobro mišljenje i cenim te jako i kao kolegu i kao čoveka!!B)Bravo 2.... problem je u nekim drugim ljudima, ali ti to sve već znaš!!Hmmm
Također moram reći da većinu kolega sa ovog foruma izuzetno poštujem i cenim, jer mi zaista ulepšavaju ovu moju lovačku stvarnost!!B)Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

canis aureus
 zoranEpBye
da te nema trebalo bi te izmisliti!!
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

meshtan
 Ma jok, Sremac,bebara se ljuti na mene zato sto sam pokusao da mu platim piće pre neki dan u bazi....znaš...ROFL
Don't Be Afraid Of The Dark !

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 28
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,358,568 posete www.srbijalov.com