LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
|
Lala |
Objavljen 02.10.2012. 20:47
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Slavo, majke ti, gde si vežbao ovaj krasnopis? 
Mada, forma nije tako važna, važnija je suština, da ne bude posle da im nisi kazao.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 03.10.2012. 08:22
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 04.10.2012. 13:00
|

Lovčina

|
Javni tuzilac iz Smedereva je sjedinio sve prijave koje su podnete protiv L.U. u jedan predmet !!
Pored moje prijave ima vise anonimnih !!!
Predmet je dobio broj KTR 790\10!!!
Uskoro ce se znati imali elemenata za podizanje otuznice !!!!
Do tada cekamo svi zajedno sta ce istraga da pokaze i dokaze!!
Ako nema elemenata prijava ce biti odbacena sto je logicno!!!
Ko nije kriv nema razloga da se brine!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.10.2012. 13:34
|

Lovčina

|
Prve prijave su podnete jos u 2010god. po kojoj je i predmet dobio broj posle objedinjavanja svih prijava!!I tada se neko nasao da prijavi nezakonit rad u udruzenju koji se do dana danasnjeg nastavio!!!moja prijava je poslednja stigla u 2012god u junu mesecu koju sam potpisao jer nevolim da saljem anonimne prijave koje da se ja pitam ne bi ni uzeo u razmatranje jer budi covek pa stani iza toga sto si prijavio!!!!Anonimke su za odbacivanje!!!!
Ovako posle danasnjeg teksta u KURIRU oko desavanja u Velikoj Plani krajnje je vreme da se nadlezni oglase !!!!
Propadanje udruzenja koje do nove godine ide sigurno u stecaj zbog manjaka para na ziro racunu je neminovnost!!!
Manjak u kasi od preko 1.000.000din je nemoguce nadohnaditi bez lovnog turizma ili povecanja clanarine lovcima koji nisu duzni da placaju propuste rukovodstva koje NEMA NAMERU DA SE MAKNE SA TIH FUNKCIJA jer nevidi svoju propast i dokle su doveli ovo udruzenje !!!Meni samo to nije jasno!!!
Dokle vise?????Nema gde vise da idu jer su dosli do kraja!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.10.2012. 13:40
|

Moderator

|
Pa valjda će lovci, članovi Lu Pomoravlje, drugačije početi da gledaju na stvari, kada ih zvekne po novčaniku drastično povećanje članarine, ili ne daj Bože moguća zabrana lova ili gubitak lovišta, ako ne budu mogli da servisiraju obaveze prema državi i partnerima. A opet, povećanje članarine dovodi do osipanja članstva, pa onda opet muka!
Generalno, ne razumemo mi, kao narod, blagovremena upozorenja i argumente; ama jok, ovde samo pali kada se udari po novčaniku, onda nastaje dreka, pa odjednom progledaju svi.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.10.2012. 15:14
|

Lovčina

|
99% lovaca nerazmislja uopste o posledicama koje slede njima je samo bitno da se LOVI!!!
To ako ima bude uskraceno bice loma !!!Taj je najveci zbog koga oni nece moci da love a neinteresuju se za nista!!!
Tako je u vecini udruzenja gde su pojedini predsednici izabrani iz zajebancije jer niko drugi nije hteo iole malo pismeniji da se prihvati toga !!!Pogledajte koja je odgovornost na GRUPOVODJAMA???
Ko su sadasnje grupovodje kod lovaca i kako rade svoj posao????
Kad LSS radi ovo sto radi a to je preslikana slika na udruzenja koja jos uvek drze ledja LSS koja nikada LSS nije kontrolisao kako i sta rade u lovistu samo neka placaju clanarinu uredno i neka organizuju lovaceke ispite da padne jos neki dinar a za rad udruzenja i za probleme neka sami lupaju glave!!!
Sistem je puko i sad su polsedice pocele da isplivavaju koje su godinama gurane pod tepih!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.10.2012. 16:01
|

Lovčina

|
[xhide]Upravo sam dobio poruku od predsednika sekcije Staro Selo Dejana Djordjevica da se zbor lovaca za nedelju odkazuje!!!Nema ni razloga a ni objasnjenja!!Jasno je valjda svima da se odluke ne mogu donositi retroaktivno !!!Sta su uradili uradili su i za to snose odgovornost a i odgovarace !!Dopis koji sam uputio pred.skupstine Jovici Andjelkovicu je dao efekta!!![/xhide] |
|
|
|
matrix23 |
Objavljen 05.10.2012. 22:39
|

Član

Upisa: 53
Pristupio: 20.03.2011. 17:15
|
Slavo ova situacija u Plani me neodoljivo podseca na situaciju u Lebanu , a daje mi za pravo da mislim da je tako i u svim Udruzenjima koja kontrolise Zdrpic.Ne samo sto se situacija odozgo preslikava na udruzenja vec se ljudi koji su poslusni premaZdrpicu
edukuju iz vrha Lss kako da sami sebe biraju ili da na primer kad na Nadzornom odboru ne prodje izvestaj smenis jednostavno predsednika NO. u Lebanu ne samo sto su smenili celu Disciplinsku vec su i protiv njenog predsednika pokrenuli postupak zato sto nisu hteli da iskljuce neposlusne clanove bez ikakve krivice a u obrazlozenju prijave UO se kaze "zato sto je usred disciplinskog postupka podneo ostavku", onda je brze bolje izabrana nova disciplinska i predsednik sa cetiri razreda osnovne koji kad se potpisuje, to traje citavu vecnost, ali posao zavrsava. Kad treba smeniti neposlusnog clana skupstine predsednik sekcije izmisli da je odrzao zbor sekcije ,napravi zapisnik na kome se ispotpisu kurta i murta i sve je ok. Na taj nacin se biraju i rukovodstva LU i to dosad nije zanimalo ni policiju ni tuzioce a da li ce od sada ne znamo , ali siguran sam da te genijalne ideje dolaze iz Lss i u sluzbi su Zdrpica. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.10.2012. 07:26
|

Lovčina

|
[xhide]ja sam mislio da ljudskoj gluposti ima kraja ali definitivno su me ovi ljudi razuverili!!Sinoc je odrzan sastanak I.O. u Starom Selu na koji nismo pozvani nas nekoliko iako smo na zboru lovaca izabrani u I.O. ali neodgovaramo jer mnogo pitamo i znamo!!Doneta je odluka da se zbor lovaca ne odrzi i da se placanje clanarine ogranici do 01.11.ove godine!!Ostaje prikupljanje potpisa i smena citavog rukovodstva iz Starog Sela za 30 dana a posle trazenje smene i ljudi u Plani!!Do tada idu uredno prijave za nezakoniti rad pa ce mo videti gde smo!!!Misljenja sam da je ZABRANA LOVA kako bi videli gde grese sada jedino resenje jer dok se to ne desi tesko ce se nesto promeniti!Kako sam cuo zabrana lova mora da se donese jer loviste nije obelezeno na zakonit nacin i to ce se desiti vrlo brzo jer zapisnik o tome vec postoji !Nikom nepada na pamet da donet nezakonit pravilnik stavi van snage vec ga primenjuju svim silama!!Moracemo se obarati sudu u tuzbi koja ide ovih dana!!!Smejurija da gora biti ne moze!!Sujetni su i kad god nekom nesto kazes svi su pametni a ne vide da tonu u zivo blato sve dublje!!![/xhide] |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.10.2012. 18:33
|

Lovčina

|
Ovo je dnevni red sa redovne skupstine koja je PREKINUTA 18.04.2012god kod tacke NADZORNOG ODBORA taka 4!!!N.O. je odbio da usvoji poslovanje jer je bilo puno manjkavosti!!!Skupstina je PREKINUTA!!!!Napomenuo bi da je DNEVNI RED USVOJEN JEDNOGLASNO!!!!Na ovom papiru imate prilike da vidite PECAT UDRUZENJA KOJI JE TREBALO DA SE PROMENI pre vise od godinu dana!!!Dole je NOVI na drugom papiru!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.10.2012. 18:38
|

Lovčina

|
Sta se posle desava na zakazanom NASTAVKU SKUPSTINE koji je zakazan za 26.09.2012god pojavljuje se NOVI DNEVNI RED KOJI NE ODGOVARA USVOJENOM od 18.04. kako pise u skupstinskom materijalu za NASTAVAK PREKINUTE SEDNICE????Neko se dosetio da je lakse da se ZAMENE NEPODOBNI CLANOVI i da se poslovanje usvoji na skupstini bez odluka ZBORA LOVACA SEKCIJA koje ti lovci prestavljaju postujuci statut .Evo i tog materijala pa se uverite svi sta mogu pojedinci!!!Lepo pise za pismene NASTAVAK REDOVNE SKUPSTINE pa kako je moguce da se usvojeni dnevni red PROMENI NA PRECAC i NA NEZAKONIT NACIN?????kome je to odgovaralo????Da li je PREDSEDNIK SKUPSTINE ODGOVORAN ili je ovo uradio pod pritiskom ????? |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.10.2012. 18:58
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Budale!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.10.2012. 19:38
|

Moderator

|
[movie=youtube]GVP8kT5Wii4[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 11.10.2012. 09:43
|

Lovčina

|
Ovi bolje da vise nista ne pisu niti da vode zapisnike sa U.O. jer sve ih to tereti za nezakonit rad!!Nisu ni svesni dokle su dosli !!!
Sve su to dokazi i tuzilastvo ih prihvata kao takve!!!
Ide sve sporo ali ide nekako!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 11.10.2012. 21:22
|

Lovčina

|
Pozivam sve lovce i predsednika Djordja Donica da se raspita sta je bilo na U.O. LSS i kako oni iz Smedereva koji su donosili nezakonite odluke MENJAJU PLOCU kako bi sebe zastitili !!!
Skupstina u Smederevu nikada nije donela odluku oko placanja razlicite clanarine 300+200din vec je stav bio da svi placaju istu clanarinu ali sada se odluke napsno menjaju!!
Sada kad treba da se odgovara oko nezakonitih odluka iz Smedereva MOZE SVE!!!Moze i nova SKUPSTINA na koju ce SVI BITI POZVANI A SKUPSTINA U SMEDEREVU NE VAZI JER SU SE POJEDINCI SALILI DONOSECI NEZAKONITE ODLUKE,NESTAJU PRAVI ZAPISNICI I PODMECU SE NEKI DRUGI SA DRUGIM ODLUKAMA I BEZ UVIDA U BROJNO STANJE KO JE ZA STA GLASAO!!!!
Dordje Donic,Dragan Hadzic i Jovica Golubovic treba da se dobro zapitaju kako su glasali i kome su dali podrsku???
Ucestvovali su u nezakonitom radu Skupstine i za to moraju da snose posledice!!!
Biti predsednik UDRUZENJA ne znaci da se mozete poistovecivati sa PREDSEDNIKOM TOMISLAVOM NIKOLICEM!!!Ili je to vama sve jedno isto???
Svoje clanstvo ne pitaju sta zeli i sta je u interesu lovaca vec sta njima i njihovim prijateljima iz LSS odgovara!!!
U Lozoviku,Krnjevu vidim da neopravdavaju ovakve poteze Hadzica koji radi na svoju ruku!!Donic takodje ne pita Skupstinu i lovacke sekcije sta zele dok Jova sa organizovanjem one debate u Novom Selu na kojoj su bili svi iz LSS sam sebe pokopao a lovci smatraju da je to bio promasaj!!!
Polako se ljudi osvescuju jer nemaju prave informacije ali i tome dolazi polako krak!!Ko zeli ima odakle da se informise!!!
Vazno je da upravnik lovista Zivorad Pavlovic svim srcem uz LSS pa Vam prica price i bajke kao maloj deci a Vi verujte u bajke!!Zika sve dok Vas bude ucio poslu i poslovanju udruzenja odgovarace te to je sigurno!!!Svaka kontrola koja je bila zbog Zikinih propusta u radu icice prijave udruzenju a vi kad nevidite ko je za sta kriv cutite i placajte kazne!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 11.10.2012. 21:27
|

Moderator

|
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 11.10.2012. 21:34
|

Lovčina

|
  |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 16.10.2012. 19:08
|

Lovčina

|
Juce popodne je pusteno oko 200fazana u Plani!!!
To bi bilo lepo i za svaku pohvalu da nije odradjeno KRADOM i na nezakonit nacin bez znanja udruzenja koje je korisnik lovista ,bez najave ispektoru,bez znanja nadleznih Veterinarskih ispektora i bez odluke U.O. Pomoravlje Plana koje gazduje lovistem!!!
Nije dovoljno da se novac od kirije lovackog doma u Plani preusmeri na kupovinu divljaci kako bi lovci iz Velike Plane imali sta da love!!!!
O tome sam vise puta pricao i stvar je jasna da jasnija ne moze da bude!!
Gde su fazani za Staro Selo koji su placeni sa prvom ratom 2 po lovcu???
Gde su PARE IZ UDRUZENJA i KAKO SE ISTE TROSE???
Hoce li neko da odgovara za ovako stanje u udruzenju???
Donja Livadica je takodje krajem avgusta iz Setonje kupila fazane i unela u svoj teren takodje preko udruzenja koje ne gazduje tim lovistem???
Dordje Donic ce imati opravdanje za ovakav postupak sekcije Plana i kako je ova trasakcija odradjena sa nekom fazanerijom iz Trstenika ili vec neke druge....
Samo se glibe jos dublje ali neka !!Tako treba kad misle da sve znaju!!!
Nadlezni ce imati sta da rade i iskreno se nadam da ce ovi ljudi koji sada idu glavom kroz zid vrlo brzo biti razreseni sa svih funkcija u Plani posle podizanja otuznica za nezakonit rad u sve ostalo sto ide!!! |
|
|
|
veljaVP |
Objavljen 16.10.2012. 20:01
|

Član

Upisa: 54
Pristupio: 12.02.2011. 22:12
|
Slavo moram da te demantujem sto se tice Plane,veterinarska inspekcija je obavestena,postoji i potvrda tako da nisi lepo obavesten,a Plana trosi novac kojim raspolaze kao i Donja Livadica a vi S.S se zapitajte zasto nemate novac i ko je propagirao da se nece loviti ove godine i zbog koga nemate prihode od lovnog turizma itd itd,ali to je vasa stvar ja u to ne ulazim !!
veljaVP
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 16.10.2012. 20:53
|

Lovčina

|
Da li je Pomoravlje Plana kao korisnik lovista izvsilo pustanje divljaci u loviste Vrbica kojim gazduje???
Ako jeste onda je sve OK!!!!
Ako je to uradilo L.U.Lane Velika Plana koje nije korisnik lovista i koje je prihod od lovackok doma preusmerili na kupovinu divljaci kako bi se lovcima Plane rukovodstvo dodvorili da imaju sta da love e tu nastaje problem???
Za lovni turizam se i ja pitam zasto ga nema u ovoj godini i ko je kriv???
Ko je pricao da nam hladnjaca za pregled divljaci ne treba i ko je kriv za katastrofalnu situaciju u udruzenju???
Plana i Livadica i Staro Selo trose novac sa podracuna koje imaju u okviru racuna POMORAVLJE PLANA!!
U ovom slucaju novac sekcija se potrosio na ne namenski nacin i udruzenje nije shodno finasiskom planu u ovoj godini da od predvidjenih para kupi jednog jedinog fazana !!!
Postavlja se pitanje kako to sada kad su isptaznili ZAJEDNICKU kasu na placanje steta ,minisa u kasi odjedanput ima para za Planu i Livadicu koje na zajednickom racunu u udruzenju nemaju ni dinara???
Od kojih para se onda kupuje i pusta divljac ako to ne ide preko Pomoravlje Plana koji je korisnik lovista i koji jedino ima pravo da pusti divljac shodno godisnjem planu gazdovanja i lovnoj osnovi!!
Da ce se ovako nesto desiti pricao sam davnih dana da se zajednicka kasa PRAZNI a da se prihodi koji idu na druge racune i druga udruzenja koriste za kupovinu mira kod lovaca i u udruzenju!!
Sekcija Staro Selo od 1.100.000din koje je potrosila u 2011god nije mogla ni dinara da prebaci na L.U. Staro Selo !!!Da smo prebacili makar pola para sa odlukom sekcije danas bi i mi imali da kupimo 400fazana!!!
Zato smo i ulagali i trosili novac u lovistu kako isti ne bi otisao na kaznu "SPASIC" od 810.000din!!!
dva fazana po lovcu Pomoravlje Plana i dalje duguje sekcijama i to nema veze sa ovom kupovinom koju su odradili Plana i Livadica!!Nameski novac koji je namenjen za to je potrosen na kazne i niko nije za to odgovarao!!!Takodje je doneta odluka da se LADA NIVA proda i da se finasiskim planom doda jos 200.000din za kupovinu nove!!!Ni to nije uradjeno a pare su za to predvidjene finasiskim planom !!!preko 400.000din je planirano u 2012god za kupovinu divljaci koje NEMA jer NEMA PARA koje su zahvaljujuci pojedincima otisli na njihove NEZAKONITE ODLUKE a koje su proizvele KAZNE za udruzenje !!!Ako Veterinarski papiri postoje to je odlicno jer ce se znati ko je divljac uneo u loviste i ko za to snosi odgovornost ,kako je vrsena nabavka,preko koga i ko je doneo odluku za tako nesto!!
Nisam ja protiv da Plana pusti i 1.000 fazana ali javno pitam gde su 100 fazana za Staro elo koji su PLACENI udruzenju???100 Staro Selo Plana 300 i Livadica 70 !!To je placeno sa prvom ratom lova????
Rodoljub Pancic samo Donica gura jos vise u mulj ali neka to mu je prijatelj koji ga je najvise minirao u celoj ovoj prici i zbog kojeg je udruzenje vec odgovaralo pred trgovinskim i prekrsajnim sudom zbog neizdavanja propratnica !!!
Polako ce i Donic da se opasulji sta mu je pricano zarad njega i zakonskog rada kako ne bi imao posledice a ima ih i imace ih sve vise!!!Ako je sve odradjeno po zakonu ja pozdravljam ali cisto sumnjam jer znam sa kim imamo posla!!!!
Veljo evo iz SKUPSTINSKOG MATERIJALA od 18.04.2012god sta sve ulazi u rashode i u clanarinu od 12.000din na sta ce se trositi ista!! |
|
|