Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
spiker-mrmosh
 KREC - moze li nesto o roditeljima stenaca - tj njihovom poreklu .

Mile - cestitam ! Bice to izgleda exterijerno super kombinacija , bas kakvu ja volim - a sto da ne i radno i radno !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

milols_lovac_ostrovac
 Evo da se i ja upisem na ovu temu,Moj NOD.
otac;Nick Vom Eschendorf
majka;Trnova Joko
milols_lovac_ostrovac priložio:
dsc04690.jpg

milols_lovac_ostrovac
 marka na zeca!

milols_lovac_ostrovac
 Marka na fazansku koku>!!

KREC
 img163.imageshack.us/img163/423/p6220010small.jpg
By null at 2010-12-27
DOXA = DAK i cerka Daga del Chisole
Heiko vom Brundlfeld
img171.imageshack.us/img171/6347/dsc05119small.jpg
By null at 2011-02-21
Muzjak= na slici 7 dana,od nedelje ce biti nove slike Smile

KREC
 spiker-mrmosh Ko je pas sa tvog nika ? ima neverovatno snaznu i kockastu glavu = bash po mom ukusu;)

Jank
 Miloše i KREC lepi su vaši pomoćnici....Miloše dobro markira tvoj pas tri marke tri različita stava....yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Hunter forever
 Milose dobre marke. Krec lep pas samo sto su mu oci ovako krvave???yoursmiles.org/tsmile/dogs/t0419.gif
marka Engleski poenter marka

milols_lovac_ostrovac
 hvala ljudi,inace ovaj keric je star svega 15 meseci,i tek sada pocinje da daje ono sto se od njega ocekuje,za sada pokazuje da je veliki talenat,i sto se tice stila,pretrage,marke,!odlican je aporter sa suvog i iz vode,nema ranjene divljaci koju nije nasao,!pogotovo plovke,iz dunava i kanala!bio je malo lud do sada ali je teletakt posle tri treninga dao rezultate!sad nam ostaje jos mnogo mnogo,izlazaka,pa da kazemo to je to.>!!pozz svima!

KREC

Hunter forever kaže:
Milose dobre marke. Krec lep pas samo sto su mu oci ovako krvave???yoursmiles.org/tsmile/dogs/t0419.gif

Ha ha slikano je u sumrak pa je zato tako ispalo,inache je sve u redu i hvala sto brinete.

aca
 lepe marke miloseB)krec takodjeBravo 2

alex
 Dobra marka svaka cast
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Hunter forever

KREC kaže:

Hunter forever kaže:

Ha ha slikano je u sumrak pa je zato tako ispalo,inache je sve u redu i hvala sto brinete.

Ja kad sam ga video pomislio sam da bi ovaj nemac mogao coveka da pojede kakve su mu oci na slici o'ladio sam se kad sam ga video.Inace pas je prelep.
marka Engleski poenter marka

spiker-mrmosh

KREC kaže:
spiker-mrmosh Ko je pas sa tvog nika ? ima neverovatno snaznu i kockastu glavu = bash po mom ukusu;)

Da me ubijes ako znam koji je ovaj na slici - ali imam jednog slicnog kuci , pa velim nece biti velika razlika da stavim i ovog na profil ! ;)
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *

spiker-mrmosh
 I - znaci taj Heiko je bas postao popularan kod vas u Vojvodini ? Dal je stvarno toliko dobar - ili je to vise stvar dobre propagande !? Pitam se pitam ! Ali to ce tek pokazati njegovi potomci - videcemo !

KREC

spiker-mrmosh kaže:
I - znaci taj Heiko je bas postao popularan kod vas u Vojvodini ? Dal je stvarno toliko dobar - ili je to vise stvar dobre propagande !? Pitam se pitam ! Ali to ce tek pokazati njegovi potomci - videcemo !

Hvala sto brinete,Heiko je sin chuvenog Lusch Wuperaue-a koji je bio 3 na Hegenvaldu,a popularan je sto je pored lepote i radan,a cena parenja je veoma popularna 150 eura !!!
Inache taman da ne radi nishta moja zenka je toliko radna i brza da moze da tuche bar 95% pasa u Srbiji i lovi sve od A do SH.

spiker-mrmosh
 Ma OK - drago mi je ako je tako ! Samo sam primeto da je bas u trendu . A cena parenja je sasvim OK - sto bi se reklo normalna .
Mada ima i prilican broj njih koji bas lupaju cifre - od parenja , preko stenaca , do pasa . Ali dobro , svako ima pravo da za svoje pse odredi cenu . 

asivica
 Miljko,kazi mi onaj moj NOD od Belegisa ATOS 28.02 napunio je pet meseca merio sam ga iznad plecke na grebenu trenutna visina mu je 50-52cm,kazi mi za taj usrast je li dovoljna visina posto me plasi ona vakcina znas sto smo pricali.Pozdrav.HmmmPas
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

spiker-mrmosh

asivica kaže:
Miljko,kazi mi onaj moj NOD od Belegisa ATOS 28.02 napunio je pet meseca merio sam ga iznad plecke na grebenu trenutna visina mu je 50-52cm,kazi mi za taj usrast je li dovoljna visina posto me plasi ona vakcina znas sto smo pricali.Pozdrav.HmmmPas

Ma ne brini drug ! Svi psi izuzetno intenzivno rastu minimum do 8-10 meseci , na kraju krajeva moze se ocekivati i santimetar-dva i do 12 meseci . Jos je on beba i ima da raste - samo dobra hrana , minerali i vitamini ! I naravno ciscenje od parazita na 2-3 meseca . Naravno izuzetnu vaznost ima i genetika - nasledne osobine od majke i oca !
A donja granica za muzjaka NOD-a iznosi 61 cm , a gornja 68 cm ! Za zenke to jr 57-64 cm !
Tako da nemas preteranog razloga za brigu - ima on jos da raste . A "ono" da nije trebalo - NIJE !

spiker-mrmosh

KREC kaže:

spiker-mrmosh kaže:

Hvala sto brinete,Heiko je sin chuvenog Lusch Wuperaue-a koji je bio 3 na Hegenvaldu,a popularan je sto je pored lepote i radan,a cena parenja je veoma popularna 150 eura !!!
Inache taman da ne radi nishta moja zenka je toliko radna i brza da moze da tuche bar 95% pasa u Srbiji i lovi sve od A do SH.

U opste ne sumnjam u radne sposobnosti stvoje kuje . Ali ako hoces iskreno misljenje moje malenkosti po pitanju njenog exterujera - sasvim je OK osim sto bi mogla da ima malo jacu bradu !
I nemoj svaki komentar odmah da shvatas kao zlonameran ! Meni je pun K rasprava i ubedjivanja - ovo su samo dobronamerni razgovori i komentari i razmena iskustava ! A svako ko misli da je prepametio i zna ama bas sve - kao pojedini likovi na BK - moze da se nosi ! Pozdrav !

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,792,701 posete www.srbijalov.com