Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački lovni terijer

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački lovni terijer
Dalibor89
 lepi psi.Bravo 2 ma ti kerovi su stvarno pravo cudo, ja imam jednog, ker je lud ko struja. ali ja mog ne pustam u rupe na liju jer mi ga je zao, ali znam da on bi da ide jer je za to lud. Smean

nidzamotocross

Dalibor89 kaže:
lepi psi.Bravo 2 ma ti kerovi su stvarno pravo cudo, ja imam jednog, ker je lud ko struja. ali ja mog ne pustam u rupe na liju jer mi ga je zao, ali znam da on bi da ide jer je za to lud. Smean

Ma sa lijom moze da izadje na kraj, ali ako ti ga je zao da ga vidis krvavog, nikako ga ne pustaj na jazavca.. Smile
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

alex
 Kolege danas sam izasao malo da prosetam i vidim tri male devojcice vode jednog malog lepog terijera.
Pridjem onako polako i pitam koliko je star one kazu 2,5meseci(dva ipo meseca) i pocnem da ga mazim a on prava zver malo sam ga naljutio a on odmah pocne da kevce i da ujeda i malisa nadje rupu od misa i zavuce ceo nosic prelep malisa.
Ali mu rep nije kupuran a tako mali stao mi je u saku odusevio sam se kako je lep a i malisa je bas agresivan odmah napada Smile
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

huntinggirl1
 pravi NLT, da se zna ko je ko...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

milevolinlt
 Pozdrav svima terijerdzijama ja sam ovde novi i imam 14 godina i dobijo sam na poklon kuce sa 2 meseca sada ima godinu dana i zanima me kako bih mogao da ga naucim da lovi...?

Pozdrav i tebi i dobrodošao, samo poštuj pravila foruma i prvo se predstavi na temo za pradstavljanje,

Admin tim SRBIJALOV portala!

Nenad-Curug
 ovde se ne reklamiraju štenci i njihova prodaja, postoji tema za to, pa tamo pišite svoje oglase!

Rade kamenorezac
 Ala je ovde tuzno,terijerdzije budite se.
SAMO TERIJERPas

Boban
 Vala tuzno,neznam sta je u pitanju i gdesu ovi ljudi Confused

DakiNS
 Sve je manje i manje terijeraša , osamdesetih i devedesetih ,na izložbama pasa sve se orilo od vriske terijera, znalo ih je biti prijavljeno i po 50 na izložbi a sada desetak u vrh glave a otkako su ljigavi zelembaći učestvovali u zabrani utakmica u rovu sve je manje interesa, držao sam kao mlađi skoro 20 godina terijere i još uvek mi nedostaju, kako kažu goničlije ko jednom čuje pesmu goniča taj ih uvek ima tako je i sa terijerašima , ali vremena se menjaju, a godine lete
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskodugousko
 Nemam mnogo iskustva u jamarenju,ali bio sam par puta sa drugarima i od tada na NLT gledam sa postovanjem i uvazavenjem iako ih njihova srcanost cesto kosta i glave.Neopisiv osecaj kada iz rupe dopire lavez i zvuk borbe divlje zverke i psa a u vama radi adrenalin i kopate sto brze mozete..A uverio sam se i u njihovu upotrebljivost u povrsinskom lovu,izvanredna rasa.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

dreger
 Mad-Max .3xPRM,1xPr.Rase,MLCHYU,IOU LZ-5,brz. na lisicu I n.r.+prirodna jamarenja lisica.img255.imageshack.us/img255/148/max6n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Rade kamenorezac

dreger kaže:
Mad-Max .3xPRM,1xPr.Rase,MLCHYU,IOU LZ-5,brz. na lisicu I n.r.+prirodna jamarenja lisica.img255.imageshack.us/img255/148/max6n.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Prava zverka kolko je star
SAMO TERIJERPas

dreger
 e druze preselio se u vecna lovista sad lovi sam za sebe,najostriji pas kog sam imao,u prirodnoj rupi ako uspe da dodje do lisice davio ih je bez problema,a u ves.rovu lisice su za njega bile macici.URL=http://imageshack.us/photo/my-images/231/max1w.jpg/]img231.imageshack.us/img231/9277/max1w.jpg[/URL]

alex
 zao mi kolega
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Rade kamenorezac
 Vidim na slici da mu je puno godina bilo.Ali kakav je bio u dve god.mogu samo da zamislim.
SAMO TERIJERPas

dreger
 reci cu samo da je ovo sto postavljam njegove slike ovde ,najmanje sto sam mogao da ucinim za njega,zasluzio je i mnogo vise.

Rade kamenorezac
 U mom dvoristu je juce stigla prinova ostenila mi se kuja anita.
SAMO TERIJERPas

bela
 kuče od drugara patak 78
izgleda za sad ne voli da se slika.
vižlan i terier

bela
 zarekao sam se da u slučaju nedaj bože desi nešto i ovom kučetu više neću ni pokušavati s terierima, iskreno se nadam daće biti sve ok.

rekla i krmača da neće više jesti g...Nervozan
vižlan i terier

patak78
 Polako, to je damica pa je malo stidljiva Stidljiv
Ja verujem da će se vrlo brzo navići u vašoj prijatnoj porodici.
Puno sreće i lepih trenutaka u lovu vam želimo sa Lilikom!

A ja odoh da čistim ribu!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,691,621 posete www.srbijalov.com