Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački lovni terijer

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački lovni terijer
bela
 već aportia ena sobne papuče. ima da me nema ako nastaviSmeko
vižlan i terier

DakiNS
 Kolege malo me uhvatila seta . Držao sam petnaest godina NLT.ova kujica je malo mlada oko meseci po
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

patak78
 daki
40 dana. jeste malo rano za odbijanje od majke ali iz tehničkih razloga je to tako moralo da bude. ali znam da je u dobrim rukama i da će joj biti lepo

DakiNS
 Šta da ti kažem --iskustvo dugogodišnje, ali ima jedna stvar svi mi želimo da što pre biramo kuče da bi bio veći izbor,međutim pravimo veliku grešku.Prvo oblik svakog kučeta te starosti je gotovo identičan tek posle dva dva i po meseca mogu se koliko toliko jasno uočiti telesne razlike a i razlike u karakteru, i sledeća po meni najbitnija stvar kako ja imam iskustvo u ranijem periodu odvajanje od legla i majke dovodi do toga da pas izgubi deo iskustva o pripadnosti čoporu i hijerarhiju ili borbu za hijerarhijsko mesto u čoporu, Mislim da mnogo bolje psihički sazre što je duže u leglu

bela
 daj bože daki da ona naraste steći će ona vremenom već nešto kroz igru samnom Pas
vižlan i terier

DakiNS
 Kada već pomenu papuče, po mome iskustvu kučići su veoma psihički osetljivi u toj dobi, ako bude kažnjena ostaće joj to doživotno urezano ali negativno, nego pošto je sama,a kučići kao i deca vole da se igraju, imaš u petšopu šareno uže sa kićankom i čvorom na kraju pa kad uzme papuču ti joj oduzmi i zameni sa užetom ili nekom drugom igračkom koju može da grize, inače lakše će biti ako ruke natrljaš nekom masnoćom od pečenja pa time protrljaš igračku

bela

DakiNS kaže:
Kada već pomenu papuče, po mome iskustvu kučići su veoma psihički osetljivi u toj dobi, ako bude kažnjena ostaće joj to doživotno urezano ali negativno, nego pošto je sama,a kučići kao i deca vole da se igraju, imaš u petšopu šareno uže sa kićankom i čvorom na kraju pa kad uzme papuču ti joj oduzmi i zameni sa užetom ili nekom drugom igračkom koju može da grize, inače lakše će biti ako ruke natrljaš nekom masnoćom od pečenja pa time protrljaš igračku

nismo se razumeli daki ili se ja loše izrazio. već aportira ena(ženine) a ima ''mene'' da nema a ne kuče. ovo je skoro svbeto stvorenje kod mene u kući, evo ga i sad pored mene , ja kuckam a ona spava pored mene
vižlan i terier

DakiNS
 Ma dobro sam te razumeo, samo sam ti dao savet da sa enaostaneš u dobrim odnosima, jer kasnije neće birati papuče , a ni cipele i patike pa ti vidiika, a ne da je lutkica nego uspavana lepotica

bela
 ovaj savet ću drage volje prihvatiti jer ga sad čujem po prvi put
vižlan i terier

huntinggirl1
 igračke za pse koji su u stanu, su neophodne,
moji svi psi dok su mali žive u kući,
potrebno je izbirati adekvatne zanimacije, kanap što Daki kaže, plastičnu flašu od vode, ali bez čepa, po neku krpu koja je vezana da visi...
tada pas polako ukapira šta je za njega, stara papuča je najopasnija, kasnije ne razlikuje staru od nove, i eto belaja,
kuče je veoma lepo, svaka čast,
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

patak78
 Bela izhvališe ti Liliku! Ne bi bilo loše i neki crven končić da joj vežeš oko vrata ;)

alex
 Bela lepo stene.
Prose godine odem u selo i komsija lovac mi kaze dodji Aco da vidis sto sam uzeo zver ja polako ulazi oprezno kad imam i sta da vidim puffna od treijera ja se malo zaigra sa nji i malo ga stipnem za nosic a on se naljuti hoce da me ujede opasne su to male zverke
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

slobodanl
 lovac ko puca taj i upuca
slobodan loncarski

pavlepavlaka
 treba da uzmem stene nlt i neznam kako da ga naucim da ulazi u rupeSmile

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!

А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

Rade kamenorezac

pavlepavlaka kaže:
treba da uzmem stene nlt i neznam kako da ga naucim da ulazi u rupeSmile

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!
Ubacis ga i to je to.Salim se.Grin
SAMO TERIJERPas

huntinggirl1
 ako je pravi, sa time se rodi, pa ipak je on jamar
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

pavlepavlaka
 ja sam gledao na internetu da ih uce na vestacki kanal neznam mnogo o tome i dali to moze? Pas 2
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

DakiNS
 Polako Paki kada bismo ti pisali odjednom sve o dresuri bila bi to knjiga, napisao sam ti osnovno za početak a još kuče nije ni stiglo , mlad si i nestrpljiv,razumem te ali ako budeš previše brzao nećeš psa dobro obučiti pa ćeš posle kukati kako on ne valja a biće tvoja greška

Rade kamenorezac
 ?????????????????????????????????
SAMO TERIJERPas

DakiNS

Rade kamenorezac kaže:
?????????????????????????????????

?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,691,625 posete www.srbijalov.com