LD "Jelen" Bačka Palanka
|
GEDZA |
Objavljen 09.09.2011. 08:40
|

Član

Upisa: 58
Pristupio: 13.11.2010. 20:03
|
meshtan kaže:
 a ja mislio da ce gedza prvi da preleti 
Gedza nema šta prvi da preleće kad nikad nije ni odleteo  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.09.2011. 08:52
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pa čini mi se da bi pojedinci-kolege o kojima govoriš, Gedžo, i dalje bili članovi tamo, da su imali bolju podršku od ostalih kolega lovaca LD Jelen, onda ih niko ne bi mogao tako bahato i po ćefu isključivati - lovci bez greške, isključeni zato što su članovi drugog LD u okviru istog LU?!? A tebi je žao?
Nema veze, patka je patka, jel tako?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.09.2011. 09:08
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ja ipak mislim da je Popiškać procenio da će se najlakše pibližiti Zokiju ne bi li ga što pre skinuli sa liste i teme,Očigledno da se nešto počelo događati u vezi istrage pa ko veli ako se sprijatelji sa protivnicima možda će bolje proći, a možda se i povuče prijava, i on izgleda smatra da kod svih ljudi postoji tipka reset, pa ajd Jovo nanovo
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
GEDZA |
Objavljen 09.09.2011. 09:14
|

Član

|
Lala kaže:
Pa čini mi se da bi pojedinci-kolege o kojima govoriš, Gedžo, i dalje bili članovi tamo, da su imali bolju podršku od ostalih kolega lovaca LD Jelen, onda ih niko ne bi mogao tako bahato i po ćefu isključivati - lovci bez greške, isključeni zato što su članovi drugog LD u okviru istog LU?!? A tebi je žao?
Mi na to nismo mogli uticati o tome je odlučivalo DVANAEST VELIČANSTVENIH a jeli ili nije po zakonu to će vreme pokazati svako snosi sveje posledice pa ti što su glasali treba o tome da razmišljaju.A patke su čudo  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.09.2011. 09:29
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
GEDZA kaže:
Lala kaže:
Mi na to nismo mogli uticati o tome je odlučivalo DVANAEST VELIČANSTVENIH a jeli ili nije po zakonu to će vreme pokazati svako snosi sveje posledice pa ti što su glasali treba o tome da razmišljaju.A patke su čudo 
Pre pataka su bile prepelice, a posle idu i fazani, pa zečevi, pa pokoja DS... Jednom rečju, merak.
A kako bi bilo, da neko od vas pozove vašeg kolegu Sremca, u neki lov, kad već idete, valjda imate pravo da zovete prijatelja u goste? To vam nije palo na pamet?
Ja sam ga zvao u goste kod mene, prvo kao prijatelja i kolegu, a drugo, zato što ne može da lovi u BP, i drago mi je da smo lovili zajedno.
Neki put pomislite, šta bi bilo da se vi sutra nadjete na njegovom mestu?
Meni će Sremac zameriti što sam ovo napisao, ali ja tako razmišljam. Solidarnost, Gedžo, solidarnost medju lovcima je jako potrebna!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
GEDZA |
Objavljen 09.09.2011. 10:09
|

Član

|
Lala kaže:
GEDZA kaže:
Lala kaže:
Mi na to nismo mogli uticati o tome je odlučivalo DVANAEST VELIČANSTVENIH a jeli ili nije po zakonu to će vreme pokazati svako snosi sveje posledice pa ti što su glasali treba o tome da razmišljaju.A patke su čudo 
Pre pataka su bile prepelice, a posle idu i fazani, pa zečevi, pa pokoja DS... Jednom rečju, merak.
A kako bi bilo, da neko od vas pozove vašeg kolegu Sremca, u neki lov, kad već idete, valjda imate pravo da zovete prijatelja u goste? To vam nije palo na pamet?
Ja sam ga zvao u goste kod mene, prvo kao prijatelja i kolegu, a drugo, zato što ne može da lovi u BP, i drago mi je da smo lovili zajedno.
Neki put pomislite, šta bi bilo da se vi sutra nadjete na njegovom mestu?
Meni će Sremac zameriti što sam ovo napisao, ali ja tako razmišljam. Solidarnost, Gedžo, solidarnost medju lovcima je jako potrebna!
Jeste solidarnost ali problem je u tome što niko od nas nije nosilac dozvole nebih želeo da dodjem u tu neprijatnost da ih pozovem u lov a da dotični gospodin neće da ih upiše onda neznam šta bi se desilo, no malo šale nije na odmet tako je kako je barem za sada ja mislim da ćemo mi i dalje loviti kao nekad i da će stvari doći na svoje mesto znaš kako kažu (samo strpljivi indijanac uhvati mustanga)!!!!!!!!! |
|
|
|
GEDZA |
Objavljen 09.09.2011. 10:16
|

Član

|
I još nešto i mene su sinoć zvali u taj lov pa neznam zašto nisu zvali i naše kolege lovce  |
|
|
|
meshtan |
Objavljen 09.09.2011. 11:19
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Samo se vi solidarisite i ne solidarisite ja ne odustajem od svojih principa Ako treba sam cu,k'o i uvek do poslednjeg metka na -40 ali uvek do kraja ...e da je tu brat alezi bilo bi mnooogo lakse...raspisujem konkurs za nove hajduke i uskoke-ovi sadasnji mislili da je vec Mitrovdan
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
Lovac Stari |
Objavljen 09.09.2011. 11:33
|

Lovčina

Upisa: 1325
Pristupio: 24.06.2009. 16:47
|
A el se love sada kod vas Jeleni u vreme rike?
Dobar pogled.
|
|
|
|
GEDZA |
Objavljen 09.09.2011. 12:10
|

Član

|
Lovac Stari kaže:
A el se love sada kod vas Jeleni u vreme rike?
Kod nas se lovi već odavno sve što trči,leti,gmiže i gamiže  |
|
|
|
GEDZA |
Objavljen 09.09.2011. 12:13
|

Član

|
meshtan kaže:
Samo se vi solidarisite i ne solidarisite ja ne odustajem od svojih principa  Ako treba sam cu,k'o i uvek do poslednjeg metka na -40 ali uvek do kraja  ...e da je tu brat alezi bilo bi mnooogo lakse...raspisujem konkurs za nove hajduke i uskoke-ovi sadasnji mislili da je vec Mitrovdan
Meštan nedaj se,ti znaš da smo mi ljudi od poverenja  |
|
|
|
meshtan |
Objavljen 09.09.2011. 12:25
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
GEDZA kaže:
meshtan kaže:
Samo se vi solidarisite i ne solidarisite ja ne odustajem od svojih principa  Ako treba sam cu,k'o i uvek do poslednjeg metka na -40 ali uvek do kraja  ...e da je tu brat alezi bilo bi mnooogo lakse...raspisujem konkurs za nove hajduke i uskoke-ovi sadasnji mislili da je vec Mitrovdan
Meštan nedaj se,ti znaš da smo mi ljudi od poverenja  Ma ne bojim se ja nego me samo malo strah vata
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
GEDZA |
Objavljen 09.09.2011. 12:46
|

Član

|
meshtan kaže:
GEDZA kaže:
meshtan kaže:
Meštan nedaj se,ti znaš da smo mi ljudi od poverenja  Ma ne bojim se ja nego me samo malo strah vata 
E moj Meštan ja da imam takog šurjaka pored sebe mene ničeg nebih bio strah ni boga se nebi bojao  |
|
|
|
Bacelj Djordje |
Objavljen 09.09.2011. 13:01
|

Stari član

Upisa: 273
Pristupio: 04.02.2011. 16:35
|
A.......U !!!!! 
BACELJ DJ
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 10.09.2011. 14:30
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Ljudi ako je ovo sve zajebancija onda u redu, ali ako ovde ima neke istine onda vam ne valja rabota! Lepo su vas razbili i podelili i to one najtvrđe i najispravnije (bar sam ja tako mislio). Nisam mislio da će ta stvar u B. Palanci tako da završi. Ovde su izgleda dve taktike pobedile. Jedna je "zavadi pa vladaj", a druga "ako ih ne možeš pobediti pridruži im se". Ako sam nešta pogrešno shvatio i procenio unapred se izvinjavam svim akterima ove epizode.
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 23.09.2011. 13:24
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
lalo kazes kolika krila trebaju Zoranup da prelece... pa covece iz kakvog orudja treba pucati po takvoj pticurini, on je veci od bespilotne letilice...k700 sa 1200gr olova mozda ga i obori al jos se nije ostenio ker koji ga moze aportirati...jedino da ga kit aportira ako padne u vodu...jbg Zoki kad si sitan... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 23.09.2011. 14:47
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Kit ga vadi to je sigurno ali sa mlaznim pogonom mozda i poleti!!!
Zeza ga malo aerodinamika zbog gradje  |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 23.09.2011. 14:51
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Nemojte mi zemu toliko trpati bar ne ti Vuce on je i tvoj zemo, ili je u pitanju ono brat bratu dva prsta dublje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 23.09.2011. 21:23
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
...ko će kome. ako neće svoj svome!!!..tako ti je to moj zemara !!! 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 24.09.2011. 13:57
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
I danas su pojedinci koji su ujedno grupovođe i nosioci dozvola pokazali svoje pravo lice!! Naime imali smo akciju popravke hranilišta i iznošenje hrane u ista (što je tema za sebe) i u pozivu telefonskom porukom je navedeno da ćemo kuvati paprikaš!! Međutim dolasko na zborno mesto grupovođa nije obezbedio meso, jer mu se navodno nisu javili oni koji neće doć, itd,itd..iako je isti rekao da će on sve uzeti!! Onda odustavši od kotlića odradismo akciju i htedošmo da postavimo neka pitanja, a posebno sam ja hteo da isteram na čistac šta bi sa onom peticijom kojomje mene trebalo da se izbaci iz grupa, a koju je bajni grupovođa Vasa Cvetinov nosio članovima kuii da potpisuju!! Na moje pitanje dotičnom on ko ošuren poče da nešto filozofira kako je to sve gotovo, kako ima većinu potpisanih, a kad sam opet pitao kako on može i sme tako nešto da radi iza leđa i po kojem osnovu i kada su ostale kolege demantovale njgove tvrdnje o tome kako je većina potpisala isti počinje da vređa i napušta nas uz reči ..." ti što pišeš tamo po forumu, češ videti, sve će ti biti jasno"...uz ovaj citat nemam komentara, jer mislim da sve govori samo za sebe i ko i sa čime "filuje" dotične kolege, pa se zameraju ljudima zarad tuđih ineteresa!! Žalosno je gledati ljude koji nemisle svojom glavom nego slušaju slepo naredbe i što je još gore sudeluju u nezakonitim radnjama, kao što je ova peticija za koju ću kad je se dočepam (jer je vešto sakrivaju od nas ostalih) i privatno tužiti, ako treba dotičnog gospodina!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|