ma nisma ja njemu neprijatelj nkad bio. Razuemm coveka borac je ne trpi nepravdu a jos jak krsan momak pa misli da se sad ide na snagu. Sad lova igra veliku ulogu a snaga ne. Dodjem ti dodjes mi sad ja tebi uradim nesto sutra ces ti meni i tako sve funkcionise zadnjih 25 godina. Uvek sam mu govorio da to nije nacin koji je on izabrao i da transparentnost nije uvek dobra pogotovu sto znamo ko je sa druge strane. Oni se kriju sastance po skrovitim mestima ljudi se dovijaju na razne nacine da saznaju sta oni smeraju a ovamo svaki potez im se daje unapred. TAKTIKA TOTALNO POGRESNA kao sto sam vec rekao jednom.
E da si kvaran kao sto si dobar i neiskvaren gde bi ti bio kraj. Ovak moj savet bori se na svoj nacin a pisanje pusti ljudima koji to znaju da rade na sadasnji nacin primeren vremenu u kojem zivimo. Jednostavno ne lezi ti i to moras da shvatis.
I na kraju kad se sve zavrsi kao u balkanskom spijunu AKO TE SE SETE ZA DAN BEZBEDNOSTI SETE SE A AKO NE ...
Poznajuci ljude zna sigurno da ce te se setiti i da te nece zaboraviti tj tvoju borbu.
Pozdrav i poslusaj jednom ako za Boga znas.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
Pricao sam ja ,al badava nekom pricati.... sada cu da cutim i da vidim rezultat, a rezultat posle ove zadnje Slavine objave je uveliko poznat.
Bogoljube nema ni Ivice a tek nema marice. To su price za malu decu. Da neko prati ozbiljno sve ovo kao stos e prica pa pohapsili bi i nas koji pisemo a ne ove o kojima pisemo.
Vrana vrani oci ne vadi bilo uvek i bice i dalje. Pa zbog funkcija se prelece iz stada u stado iz stranek u stranku samo da se ne bi gubile pozicije. Svak eboje nama dobro stoje to je njihova deviza. Za cas oni predju iz tabora u tabor i smeju se svima na prozivke.
Ne smem da pisem sta posteni krecu da rade u jednom skoro osvojenom gradu i kakva je borba proiv korupcije i kriminala u drustvu.
Ovo je prica kojom se obesmisljava svaki smisao normalnog funkcionisanja i rada zato se i cudim postovima koji malo malo pa izlete.
I jos nesto Bogoljube prijatelu. Kad vidis Ivicu reci mu za sve ovo pisanje mozda i posalje maricu makar za mene kao kolateralnu stetu nastalu u LSS LSV LSCS i ostalim novim i starim savezima.
A kad se promeni ekipa onda odtseta od drzave i bog da te (me ) vidi heheheeheheh
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
chaki kaže:
Bogoljube nema ni Ivice a tek nema marice. To su price za malu decu. Da neko prati ozbiljno sve ovo kao stos e prica pa pohapsili bi i nas koji pisemo a ne ove o kojima pisemo.
Vrana vrani oci ne vadi bilo uvek i bice i dalje. Pa zbog funkcija se prelece iz stada u stado iz stranek u stranku samo da se ne bi gubile pozicije. Svak eboje nama dobro stoje to je njihova deviza. Za cas oni predju iz tabora u tabor i smeju se svima na prozivke.
Ne smem da pisem sta posteni krecu da rade u jednom skoro osvojenom gradu i kakva je borba proiv korupcije i kriminala u drustvu.
Ovo je prica kojom se obesmisljava svaki smisao normalnog funkcionisanja i rada zato se i cudim postovima koji malo malo pa izlete.
I jos nesto Bogoljube prijatelu. Kad vidis Ivicu reci mu za sve ovo pisanje mozda i posalje maricu makar za mene kao kolateralnu stetu nastalu u LSS LSV LSCS i ostalim novim i starim savezima.
A kad se promeni ekipa onda odtseta od drzave i bog da te (me ) vidi heheheeheheh
chaki brate odličan si strelac pogodio si pravo u centar, svaka ti je vala na mestu istog sam mišljenja od reči do reči.
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
veljaVP kaže:
Slavo ja samo moram da te pitam nisam bas u toku,ti si podneo prijavu za nezakonit lov u Plani!!
o tom sam i ja razmisljao,dal je Slava podno prijavu za nezakonit lov,ili Mosa,ili inspektor???
pre ce biti da je Slava zajedno sa Mosom,mada nisam bas upucen u te prijave...
Sta je bilo sa ostalim silnim prijavama jel i za njih nema osnova za tuzbe??
Prijavu za nezakonit lov u Plani je podneo ispektor Djuic a Mosa njemu Zika je takodje dao izjavu Djuicu oko podmetanja dozvola u kancelariju posle lova sa blanko podacima i neupisanim lovnim kartama u dve dozvole sa potpisima grupovodjama i Mise Pancica na drugoj strani na dozvoli za lov krupne divljaci i SAKALA!!! je pominjem kao stetu koju udruzenje treba da plati ako se ista dokaze kao pravno lice jer je i Donic ucestvovao u tome Misa organizovao iznosenje hrane??????To je smesno!!!
Za Javnog tuzioca je bitno da nema stete i da divljac nije lovljena tog dana???/Pucalo se sa puskama i kerovima samo hrane nigde nije bilo 04.03.????
Bogu hvala pa ja imam sve papire koji su i ovde javno objavljeni koji govore nesto sasvim suprotno !!!
A mozda ja i budem tuzilac ???Lepo mi kaze Javni da preuzmem ulogu tuzioca i podnesem predlog za pokretanje postupka???
Valjda Vam je svima jasno da je LOVSTVO tu gde jeste,lovista su tu gde jesu,udruzenja su tu gde jesu a zbog cega............?????????????
PA NEMA KO DA SPROVEDE ZAKON I NIKOG NE ZANIMA STA RADI UDRUZENJE GRADJANA!!!Nemas kome da se pozalis na nezakonit rad???
HAPSE SE LJUDI KOJI KRADU preko 15.000din da jedu a ovo u Plani KRIMINAL!!!!!
Cinjenica je da je i Djuic podnosio prijave pa nam se dosta toga poklapa u prijavama koje je on radio po sluzbenoj duznosti!!Neke su jos u postupku !!!Neke jos nije predao kako sam kaze!!!
Interesantno je to sto me svi pitaju odakle mi ovoliko dokaza i papira koje sam izneo???Videli ste svi da je papirologija u 90% slucajeva moja i koju sam ja ili pisao pa trazio odgovore ili sam od udruzenja dobijao odgovore za koje ne mislim da su svi sa zakonom bas u redu!!! Jedino su oni dokaz sutra na Sudu i price oko tuzbi ,pisanja na ovom forumu,kleveta ,padaju u vodu!!!
To sto Javni misli da stete nema po udruzenje i sto nece da goni po sluzbenoj duznosti neznaci da je neko nevin ili da je u udruzenju sve OK!!!
Ja imam pravni lek koji cu do 30 da iskoristim !!!
Videcemo sta je ko radio pa ce mo da vidimo kako ce to UDRUZENJE da me iskljuci iz Pomoravlje Plana kao sto je bilo predloga na U.O. da mi se zbog pisanja i iznosenja cinjenicca pokrene Disciplinski postupak???
Polako nicije nije gorelo do zore????
Sad i clanovi U.O. planiraju da gase ovo udruzenje kako ne bi i,ali problema pri dodeli lovista sledece godine jer imaju jos puno nezavsenih sudskih postupala a idu i novi kako cujem!!!
Svima je sve jasno i bitnoo je samo da se lov NEZABRANi jer ce ih onda lovci pitati sta to rade i kako rade nasta sadasnje rukovodstvo nema odgovor siguran sam!!!Bice kriv SLAVA sto loviste i posle 9 meseci od odluke U.O. da to ZIka uradi niko nije uradio...itd!!!
Bitno je da prodje lovna godina a posle ce mo lako!!!
Ja sutra idem da pogledam predmet koji je Tuzilastvo vodilo , sta je ko rekao ,kako je vodjen sam postupak,pa cu na osnovu toga preduzeti dalje korake!!!
Da se samo 1% od ovoga desio u Starom Selu ja i ostali bi do sada VISILI na banderama do Velike Plane !!!!Pa jedino je moja sekcija kontrolisana 2 puta od ispektora i N.O. a kako cujem ponovo se planira da dodje N,O, ????Smesno kako se sa krivca lopta prebacuje na onoga koji je to javno izneo i pitao sta rade???
Drzava je debelo zatajila u ovom slucaju!!!Ministarstvo i Tuzilastvo!!!
RAD UDRUZENJA JE JAVAN I SVAKO SKRIVANJE PODATAKA PODLEZE ZAKONU O UDRUZENJIMA !!!
Časlave ti što prelaze iz tabora u drugi tabor ustvari i ne prelaze.Oni su članovi skoro svih stranki i samo su prešli na drugu funkciju.Dok se u ovoj našoj napaćenoj zemlji Srbiji ne promene sistem sjahaće kurta da uzjaše murta i tako u nedogled dok se nedigne kuka i motika.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
Na žalost i ovo je slika i prilika našeg sudstva a posebno tužilaštva.
Međutim, ovaj odgovor tužilaštva se odnosi samo na prijavu koju je kolega Salava podneo a nikako ne i na prijavu lovnog inspektora iniciranu od strane lovočuvara kao službenog lica.
Mislim da drugačiju težinu ima prijava, ako je podnesena, od strane lovnog inspektora.
U našem parvosudnom sistemu očigledno nešto nedostaje i potrebne su korenite promene kako bi se zaustavila korupcija, zloupotrebe i bahatost pojedinaca.Posebno je intrigantno upućivanje pojedinca na podnošenje prijave Osnovnom tužilaštvu od službenog lica koje dobija platu da sprečava bilo koju nezakonitu radnju.
Takozvani institut male društvene opasnosti predstavqa alibi za tužioce koji imaju izgleda debele razloge da ga upotrebe i da se pozovu na njega ali nije jasno zašto u saradnji sa policijom nisu prekfalifikovali delo i prosledili na prekršajni postupak, ili tražili postupanje inspekcije državne uprave.
Tužilac treba da štiti javni poredak, društvo od pojedinaca a ne pojedince koji društvo pljačkaju na svakom koraku.
Niko ne treba da likuje na ovakvo ponašanje tužilaštva jer je ovo naša zajednička sramota, svako će nekada udariti glavom u pokušajima da se istera pravda.Slava nije i ne sme da ostane u manjini to treba da budu ovi koji rade to što rade.
Rezultate tolerisanja njihovog načina rada svi već vidimo ili ćemo uskoro videti kada uđemo u lovište a šta ćemo da ostavimo mlađima izgleda da to ne interesuje nikoga a izgleda ni pojedine sa ovog foruma koji kao da jedva čekaju da lopovi budu oslobođeni.
Ne valja nam rabota kelege lovci, da nas je više koji se borimo protiv ovakvih protiv kojih se bori Slava ne bi ni tužilaštvo ovako smelo da radi.
Ako saberemo šta smo uneli u lovišta od članarine biće jasno ko i kako radi i na šta troši lovačke pare.
Kako je izgledala originalna prijava koju je lovocuvar Mosa podneo Republickom lovnom ispektoru Djuici i kako imate u upisu br.1988 na 16 strani ove teme!!!!
Veljo jer bilo lova ,jer su ljudi bili u terenu sa puskam,kerovima i ko je organizovao obaveznu akciju i ljude uvalio u problem04.03.???Ja ili Misa Pancic?????
Gospodo iz Plane kupite hranu za prehranu !!!
Posto niste ni dinara zaradili od lovnog turizma nemojte da srestva od Ministarstva propadnu zahvaljujuci Vama koji ste nesposobni da iznos od 57.000+57.000din OPRAVDATE!!!!
Ni prvi deo para nije utrosen namenski a za drugi cekajte prolece da stigne kako bi ste racune od prve ture poslali nadležnima da Vam uplate drugu ratu!!!!
U Starom Selu posle lose godine divljaci jako malo ima za lov!!!
Kao u vecini udruzenja zima i susa su ucinili svoje a i nerad lovaca je evidentan!!!
Jako slabo su se poilista punila ove godine i susa je uzela svoj danak!!
par ljudi koji su nesto radili u Starom Selu vise nerade ni 10% u odnosu na proslu godinu a sadasnje rukovodstvo ne obraca paznju na ove cinenice dok lov traje!!!
prehrana nije jos uvek obezbedjena a kako stvari stoje lovci ce iz svojih koseva iznositi hranu ko je bude imao i to je najgora varijanta po loviste!!!
Fazani nisu kupovani ove godine jer udruzenje nama para a to su uradili u Plani od para od izdavanja lovacko domapreko L.U.Lane Velika Plana koje nije korisnik lovista i u Livadici preko L.U.Fazan Donja Livadica koji takodje nije korisnik lovista od prebacenih para sa racuna Pomoravlje Plana u prosloj godini!!
ni lovno turizma na srndaca nije bilo tako da je u odnosu na proslu odinu prihod manji za oko 5000eura!!!!
To je mnogo para na ovu krizu!!!
Svi su na svojim funkcijama i dalje samo divljaci nema !!!
Trebace 5 god da se situacija popravi realno!!!!
Nikom ne pada na pamet da se broj lovnih dana smanji !!!
Taman posla !!!
Hoce svi da budu dobri predsednici i da se dodvoravaju clanstvu jeftinim poenima!!!
to sto javno ne iznosim podatke oko Plane ne znaci da neradim nista oko slucaja u Plani !!
Ne sekirajte se da ste izasli kao pobednici jos uvek je rano za to!!!!
Ovo je tek pocetak borbe da se konacno ono sto je godinama radjeno iznese javno i kazni u skladu sa zakonom u sudskom postupku!!
Ne mogu se cinjenice prikrivati i ocekivati da ssve bude po starom i da svi ostanu na mestima na kojima su sada!!!
POLAKO imamo vreme !!
Necu vise javno da Vam ukazujem na Vase greske u poslovanju udruzenja jer ja ucim decu a ne odrasle ljude!!
Naucite nesto i sami!!!
Interesantna je cinjenica da upravnik lovista u svom izvestaju za skupstinu kaze da je za divljac u 2011god potroseno preko 500.000din a u zavsnom racunu stoji nesto preko 280.000din???
Ko laze sada????
A tek izjave?????
to ce uskoro sve biti javno objavljeno kako bi svi videli LAZOVE na delu!!!
Da nije smesno bilo bi zalosno!!!!!!!
U PETAK u 18h su izbori za predssednika L.U. u Veliko Plani na kojoj je jedan od kandidata sadasnji predsednik L.U.Pomoravlje PlanaDjordje Donic koji hoce sa konja na magarca!!!
Malo mu je sto je udruzenje koje cine tri sekcije UPROPASTIO i doveo do gasenja !!!
Covek koji je odgovarao pred prekrsajnim i privrednim sudom iz oblasti lovstva i koji jos uvek ima postupke pred istim sudom!!!
Nije mi jasno da pored svojih obaveza koje ima i ozbiljne firme ,poljoprivrede sebi moze da dozvoli BEZOBRAZLUK da i sekciju Velika Plana dovede na grane na koje je doveo citavo udruzenje kao predsednik istog!!!
Nista nije uradio da se situacija popravi vec je svojim neznanjem doprineo da situacija bude jos gora nego sto je bila za vreme Mise Pancica!!!
Nebi me iznenadilo da jednog dana ponesen zeljom pozeli i predsednik opstine da bude???
Donicu jedno se zelje a drugo mogucnosti a sam znas da oko vodjenja udruzenja NEMAS POJMA i da su to u ime tebe radili drugi ljudi koji takodje snose odgovornost za ovakvu situaciju u UDRUZENJU!!!
Pametan je potez PANCICA KOJI SE POSLE DUZEG VREMENA POVLACI sa mesta pred.sekcije i udruzenja Velika Plana ali nemoj da zaboravi cinjenicu da je bez odluke U.O. usao u sudski postupak gde je udruzenje izgubilo sudski spor i platilo stetu sa kamatama od 810.000din!!!
Nemoj da zaboravi cinjenicu da je tom istom Djordju Donicu postavljao klipove od kada je ovaj izabran na mesto predsednika UDRUZENJA nepisanjem propratnica,organizovanjem grupnog lova u MARTU mesecu ....itd!!!
Sve ove cinjenice govore da je Donic po izboru na mesto pred.udruzenja zajedno samnom punih 6 meseci sredjivao papirologiju koju smo nasledili !!!
Knjiga zapisnika iz vremena Mise Pancica nije u udruzenju sto je i N.O. kostatovao kao i nemanje odluke za ulazak u sudski spor!!!
Sramota Donicu koliko si ti sujetan covek i zeljan VLASTI da se TI pitas i da pored MOCI u finasiskom smislu koju imas u odnusu na nas obicen ljude pokusava da se dokazes kao neko i nesto sto u Plani nikad nisi bio!!!
Uvek ces biti u senci svoga oca koji je za tebe bio i ostao COVEK!!!
Ti nisi ni blada senka svog SLAVE koji je u Plani uzivao ugled o kome ti mozes samo da sanjas!!!
Komplekse koje imas moraces da lecis na nekom drugom mestu a ne preko lovaca i udruzenja ,sekcije Plana i ko zna cega jos jer si predsednik i nekih projekata oko VODA u Plani!!
Sve si zapoceo a rezultata nigde!!!
Radi ono sto zans da radih a to je POLJOPRIVREDA i tebi ne treba da se vise BLAMIRAS oko lova i lovaca ti koji imas para da svako viken ides u komercijalu gde hoces i da pucas divljac o kojoj Mi mozemo samo da sanjamo!!!
Sad si pokazao koliko si mali covek trazeci da budes i predsednik DUGOG UDRUZENJA Plana koja samo tebe ceka da se SAM predlozis kao i prosli put!!!
Budi covek makar jednom i shvati gde gresis i da ti ovo apsolutno nije potrebno!!!
SMESAN Si i zalostan koliko si bolesno ljubomoran na tudji uspeh !!!
Razmisli malo o mojoj prici koju sam ti davnih dana rekao da pored ovakvih prijatelja tebi NEPRIJATELJI nisu ni potrebni i Ti kupujes PRIJATELJSTVA a kod ostanes bez para ostaces i bez drugara kako to ide !!!
Nisi mi jasam ama bas ni malo!!!
Nemoj vise da slusas lose savetnike koji te samo sankaju i blamiraju mucni i ti malo glavu!!!
Ovo sam ti vise puta rekao ali sada to cinim i javno jer si zalutao u citavu pricu iz koje gubimo svi mi i mesta vise za greske nemamo jer necemo vise da postojimo kao udruzenja jer si nas doveo do zida i nema vise nazad!!!
Pitanje svih pitanja kako je L.U.Lane Velika Plana posle preregistracije u 2010god usvajalo zavsni racun,i kako je udruzenje funcionisalo bez organa udruzenja koja se tek sada biraju po prvi put!!!!
Ko je odlucivao kako se novac trosi udruzenja bez organa u udruzenju koja su davnih dana trebala da se izaberu!!!
Kako se trosio novac od zakupa lovackog doma u iznosu od preko 500.000din sve ovo vreme ??
Ko je glasao za zavsni racun???Misa Pancic sam kao pred .istog???
Sta se sve radi i kako rade dobro su i do sada prolazili!!!!
Donicu hoces da vodis dva udruzenja a nisi sposoban ni gropovodja da budes!!!
Drago mi je sto i PANCICI nece za tebe da glasaju i to javno kazu !!!Toliko si se kleo u iste a oni prvi noz u ledja!!!
Zbog Mise si u poziciji da udruzenje Pomoravlje Plana PROPADA pa bi sad i da Lane propadne u Plani koje NIKADA NECE DOBITI LOVISTE NA GAZDOVANJE tako da se nebrines sto pri dodeli lovista vise nisi predsednik istog !!!
Naj smesnije je sto Donic planira da u drugi mandat da udje kao kandidat sekcije Livadica ???
Malo mu je jedan mandat pa hoce da ugasi ovo do kraja!!
Milutin iz D.livadice treba dobro da se zamisli koga podrzava i da ako ne vidi sam da mu neko kaze da je Donic covek koji je zalutao u organe udruzenja i da je udruzenje doveo pred gasenje!!
Po broju lovaca i po redu Staro Selo je na redu da da presednika u sledece 4 godine jer je to Plana 2 puta uradila mimo reda i dogovora!!
Ne bi ja imao nista protiv da Donic ima rezultate da ostane i stp godina !!
Ovako ne bi mu dao ni grupovodja da bude jer ne zna nista o tome i kako udruzenje funcionise jer on misli da se iz traktora i privatne firme vodi udruzenje!!
Rezultati sve govore!!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?