Nemački lovni terijer
|
huntinggirl1 |
Objavljen 09.01.2012. 14:57
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
ja znam oba roditelja, a ako ćemo o paležu, pas mora da ima palež na ličnom delu, na grudima, gde je dozvoljena i mala belina, na nogama... ali palež je žute do crvene boje, jasan i nema prekida, a ako ja dobro vidim ovu sliku, pas nema palež na ličnom delu, nije jasan tačnije, na nogama ima manjih prekida, a to nije palež kakav bi trebao da bude
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 14:57
|

Član

Upisa: 59
Pristupio: 14.09.2011. 16:43
|
aleksandarpiperski kaže:
. zasto ne mogu postaviti sliku? molim admina da mi pomogne!
nod i nlt zauvek u srcu.... a selo je Sakule srce u banatu 
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 15:01
|

Član

|
huntinggirl1 kaže:
ja znam oba roditelja, a ako ćemo o paležu, pas mora da ima palež na ličnom delu, na grudima, gde je dozvoljena i mala belina, na nogama... ali palež je žute do crvene boje, jasan i nema prekida, a ako ja dobro vidim ovu sliku, pas nema palež na ličnom delu, nije jasan tačnije, na nogama ima manjih prekida, a to nije palež kakav bi trebao da bude
pa onda ocigledno ne vidite dobro sliku! ovo stene ima palez i na nogama,grudima,iznad ociju,ispod repa,njusci! samo sto je malo tamnijeg paleza. nije svetlog tjs zuckastog!
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 09.01.2012. 15:08
|

Lovčina

|
[quote]aleksandarpiperski kaže:
evo i mog steneta malo je lose slikano. jel je stene jako nemirno..
ako je to đtene o kome govorimo, onda ja neznam šta da ti više kažem, ja tu ne vidim jasan palež bez prekida, i palež na glavi skoro da i ne postoji, savim crn sa jako malo crvene boje,
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 09.01.2012. 15:12
|

Lovčina

|

|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 17:23
|

Član

|
Kolega obrati malo pažnju na svoje ponašanje
Srbijalov Admin Tim
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 17:32
|

Član

|
huntinggirl1 jeste stariji pas. ali ovo je isto vas pas? lepo ga negujete! vidi se na slici neke rane na ledjima!
aleksandarpiperski priložio:
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 17:38
|

Član

|
otac mog steneta .
cule wom falkon forst
aleksandarpiperski priložio:
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 17:41
|

Član

|
majka mog steneta!
lea
na slikama se vidi da i kuja ima slabije izrazen palez. ALI GA IMA!
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 09.01.2012. 19:20
|

Lovčina

|
naravno da je to bila moja kujica koja je na žalost 24.09 zaspala od starosti, a o negovanju ipak razmisli malo, prvo pogledaj, pa ćeš videti da je to posledica nečeg drugog, alergija, zar zaista misliš da moje pse ne negujem,
ni jedan od roditelja nemaju palež kakav bi trebali da imaju, samo pogledaj, pa ćeš se uveriti, uporedi ih sa drugim psima, bar toga ima na pretek,
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 19:41
|

Član

|
Kolega već si opomenut zbog vrlo nekorektnih upisa , smatraj ovo za poslednju opomenu!
Srbijalov Admin Tim
ja nisam nista lose rekao! samo sam rekao da svako ima prava da drzi sta hoce! i ne dozvoljavam da mi neko pljuje po psima! ja nisam komentarisao tudje pse i nikoga napadao! vec samo branim svoje pse. a vi razmislite ko je u pravu..... ako sam nesto lose rekao ja se izvinjavam!
|
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 09.01.2012. 20:05
|

Lovčina

|
drži ti šta hoćeš, ali onda nemoj postaviti slike da se komentarišu i ubeđivati sve nas šta je to palež,
standard je napisao nemački klub i moramo ga se pridržavati,
inače, upise ti nisam ja brisala, a ti pokušaj da me ubediš da si u pravu, kada si se ti rodio, ja sam već imala terijere, pa verovatno nešto i znam,
malo smanji doživljaje, piši kako to dolikuje jednom terijerašu,
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 20:10
|

Član

|
huntinggirl1 kaže:
drži ti šta hoćeš, ali onda nemoj postaviti slike da se komentarišu i ubeđivati sve nas šta je to palež,
standard je napisao nemački klub i moramo ga se pridržavati,
inače, upise ti nisam ja brisala, a ti pokušaj da me ubediš da si u pravu, kada si se ti rodio, ja sam već imala terijere, pa verovatno nešto i znam,
malo smanji doživljaje, piši kako to dolikuje jednom terijerašu,
gospodjo Sanja ovde svako ima pravo da stavlja slike svojih pasa! a to kad je ko imao nlt u kuci nije ni bitno!jer je moj deda jos drzao nlt! ja stvarno neznam koji je vas problem?
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.01.2012. 20:12
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolega Aleksandre niko ne napada tvoje pse da bi ih morao braniti .Koleginica je samo dala svoje mišljenje. Slike se postavljaju zato da bi druge kolege sa foruma videle i dale svoj komentar, ako ne želiš čuti komentare nemoj onda ni postavljati slike. Godinama sam držao NLT. I već pre dvadeset i više godina krenuo je trend da psi budu što crnji . Mani lično se ne sviđeju ni crni ni žuti paleži već oni tamno crveni,znači svako ima neki svoj prioritet ,međutim uvek ima ono ALI , radi se o paležu koji NLT MORA imati ,ja lično gledajući sliku mužjaka pre sam zapazio plitak grudni koš nego palež ali to je samo moje mišljenje jer sam imao nekada kuju koja je imala mnogo dublji grudni koš od toga mužjaka , moguće je da je kriva slika jer je teško sagledati psa preko fotografije. Za razliku od grudnog koša glava mi se jako sviđa, i po meni bi bio mnoogo lepši da ima jasno izražen crveni palež.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 20:18
|

Član

|
DakiNS kaže:
Kolega Aleksandre niko ne napada tvoje pse da bi ih morao braniti .Koleginica je samo dala svoje mišljenje. Slike se postavljaju zato da bi druge kolege sa foruma videle i dale svoj komentar, ako ne želiš čuti komentare nemoj onda ni postavljati slike. Godinama sam držao NLT. I već pre dvadeset i više godina krenuo je trend da psi budu što crnji . Mani lično se ne sviđeju ni crni ni žuti paleži već oni tamno crveni,znači svako ima neki svoj prioritet ,međutim uvek ima ono ALI , radi se o paležu koji NLT MORA imati ,ja lično gledajući sliku mužjaka pre sam zapazio plitak grudni koš nego palež ali to je samo moje mišljenje jer sam imao nekada kuju koja je imala mnogo dublji grudni koš od toga mužjaka , moguće je da je kriva slika jer je teško sagledati psa preko fotografije. Za razliku od grudnog koša glava mi se jako sviđa, i po meni bi bio mnoogo lepši da ima jasno izražen crveni palež.
pocnite da citate redom postove pa ce te i sami videti ko je sta kome rekao. i napao! i sam sam gospodji rekao da volim po malo svetliji palez. bitno je da pas ima palez de je propisan! naravno ove slike su dosta izduzene pa malo i lose se vidi na njima! a sliku sam i stavio da bi kinolozi videli i komentarisali a ne da neko pljuje po nekim! pozdrav za sve ljubitelje nlt-a
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.01.2012. 20:22
|

Admin

|
Kada već pomenu čitanje ,pa napisao sam ti da su slike za komentarisanje,nisam našao nikakvo pljuvanje već samo komentare ,tvoj problem je što si preosetljiv na neki nepovoljan komentar. Ali ajde da onda kažem i do kraja . To što su slike izdužene ne igra ulogu u dubini grudnog koša jer grudni koš doseže do određenog mesta na prednjoj nozi , po tome sam rekao mišljenje.
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 20:27
|

Član

|
DakiNS kaže:
Kada već pomenu čitanje ,pa napisao sam ti da su slike za komentarisanje,nisam našao nikakvo pljuvanje već samo komentare ,tvoj problem je što si preosetljiv na neki nepovoljan komentar. Ali ajde da onda kažem i do kraja . To što su slike izdužene ne igra ulogu u dubini grudnog koša jer grudni koš doseže do određenog mesta na prednjoj nozi , po tome sam rekao mišljenje.
naravno i da treba da se komentarisu... ja se uopste i ne ljutim niti sam sta lose rekao nekome ovde! ja nikome nisam nista lose rekao a ona meni jeste! ali svako ima svoj ukus i drzi sta voli1 a ona mene hoce da ubedi da ovi psi nisu u standardu i da nemaju izrazen palez gde je to propisan u standardu! jedino mi se to nije svidelo...
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 09.01.2012. 20:36
|

Admin

|
Nije tačno kolega .Sanjini upisi su još na forumu i ništa ti loše nije rečeno, ali tvoji upisi su bili vrlo provokativni zato su i brisani. U svakom upisu koristiš provokativan prozivački stil , a za to nema potrebe , jeste da si terijeraš i da imaš srce kao terijer ali uspori malo svima će biti lepše
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 20:46
|

Član

|
DakiNS kaže:
Nije tačno kolega .Sanjini upisi su još na forumu i ništa ti loše nije rečeno, ali tvoji upisi su bili vrlo provokativni zato su i brisani. U svakom upisu koristiš provokativan prozivački stil , a za to nema potrebe , jeste da si terijeraš i da imaš srce kao terijer ali uspori malo svima će biti lepše
ja sam samo lepo pisao da li sam ja nekoga vredjao ili psovao?
lepo sam samo napisao kake pse imam ja a kakve ona! sta je tu lose! nlt je lovan pas a ne izlozben. i nemojte je vise braniti kada nije u pravu! to svi znaju! svako ko mi ne veruje neka dodje u sakule i izvescu svakog psa u lovu na bilo koju divljac ad vide kako rade moji psi! jedino de sam pukao je to sto ne volim da me neko ponizava ko ima losije pse od mene! ali da zavrsimo sa ovim. i predjemo na bolju temu..
|
|
|
|
aleksandarpiperski |
Objavljen 09.01.2012. 20:47
|

Član

|
nego terijerdzije kada ce mo na neko jamarenje lisice? 
Ovako je već bolje
Srbijalov Admin Tim
|
|
|