Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
270

slavaplana kaže:

Po broju lovaca i po redu Staro Selo je na redu da da presednika u sledece 4 godine jer je to Plana 2 puta uradila mimo reda i dogovora!!

Mislim da grešiš Slavo! Prvi mandat je dobilo S. Selo ali je velikodušno ustupilo mesto predsednika V. Plani i to Miši Pančiću koga toliko pominješ i tako uz pomoć tvoje sekcije zajebali nas lovce koji su podržali ovo udruženje i takav dogovor baš da Mišu Pančića skinemo sa vrata! U drugom mandatu Plana je dala predsednika i na nju je bio red! Sada je po dogovoru i pravdi red da D. Livadica da predlog za predsednika!

canis aureus
 "Nije kome je namenjeno već kome je suđeno!!"Stari

HaHaHaROFL
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

slavaplana
 I Livadica ce da podrzi DONICA za mesto predsednika i sta je uradjeno???

Mozda ce MILUTIN da prihvati da bude odgovoran ???Ja ne vidim ko bi drugi to prihvatio???

Da je Djoka prepustio PANCICU to je tacno !!!
Kakva se tu matematika pravila ja ne znam jer tada nisam ni bio lovac ali da je dovedeno sve do propasti to mi je jasno!!!

270
 Ne znam odakle ti informacije da će D. Livadica da podrži Donića? U suštini ole Donić nije naj bolje vodio udruženje ali nije jedini krivac, a nije ni loš čovek za razliku od bivšeg predsednika i većeg krivca za sadašnje stanje u udruženju od njega!
Po informacijama koje ja imam D. Livadica će da da svog kandidata za mesto predsednika ali tek kad za to dođe vreme odnosno kad sadašnjem istekne mandat.
Inače oka iz S. Sela, kad je suprotno sačinjenom dogovoru o izboru i rotaciji predsednika LU između sekcija koje čine ovo udruženje, prepustio mesto Pančiću iz V. Plane, žestoko je razočarao članove koji su bili protiv tadašnjeg rukovodstva udruženja i koji su nakon tog čina digli ruke od svega, jer je posle silnih peripetija ispalo da se u suštini ništa nije promenilo i odmah se znalo da će sad, ovim činom osiljena stara garnitura, da sve dovede do propasti!
OVE PROGNOZE NAS NEKOLICINE SU BILE NA ŽALOST TAČNE I TO SE I DESILO!
Ne držim ti nikakve pridike Slavo, ali seti se one narodne "Riba smrdi od glave a čisti se od repa" pa ako hoćeš da dovedeš u red celo LU, prvo počisti u svojoj sekciji, iz koje su delegati u Upravnom Odboru udruženja bili desna ruka Miši Pančiću koja se podizala i glasala za svaki njegov nebulozni predlog na sednicama i zahvaljujući kojima je i ostao predsednik do kraja mandata i pored svog nadobudnog ponašanja i svima znanih katastrofalnih odluka koje je donosio u vezi rada udruženja!
Pozz... Bye

slavaplana
 Ja sutra ocekujem pobedu Velje !!! Donic nema sanse kako stvari stoje i sutra se krece sa CISTKOM prvo u mPlani a zatim i u Starom Selu a na red ce doci i Livadica sigurno!!!!!

Starom kadru se treba zahvaliti i promeniti politiku za 360 stepeni jer samo tako meze da se rezultat vidi!!

Stari ljudi ne menjaju svoje poglede i vidjenja a vreme se promenilo 100%!!!

Aca Velika Plana

canis aureus kaže:
"Nije kome je namenjeno već kome je suđeno!!"Stari

HaHaHaROFL

Odobravam Dim Dragoljupe

eh to je sve sto ce biti od vas sada,promenite rukovodstvo i lepo se uhvatite u kolce zajedno,a za jedno 10 godine se vidimo ponovo! Rastanak
cudi me da se ti Slavo ne kandidujes za presednika udruzenja,mislim da si sasvim zreo za to posle ovolikih tuzakanja i teranja pravde. Confused

270
 U Starom LU koje se raspalo smo već imali jednu "CISTKU" pa ona ne donese mnogo bolje, neki tu dobiše a neki kao naše novoformirano udruženje izgubiše i venčaše prisilno sekcije S. Selo i D. Livadica za devojku koju niko nije hteo sekciju V. Plana sve zahvaljujući pre svega tadašnjim predsednicima tih sekcija, oki i priprostom Živi kog do duše postaviše u ovoj sekciji za predsednika baš zahvaljujići pritiscima, ucenama i lažnim obećanjima, predhodnog rukovodstva starog LU!!!
Novi ljudi, u redu, ali ne po svaku cenu i ne bez iskustva starih i ne okaljanih članova!
Jer ko što reče jednom jedan pametan stariji čovek "novi kasapi pod rep kolju"
Pozz...Bye

zoranp
 Ne Slavo za 360 stepeni, jer dođe opet na isto...udri brate na 180, pa kud puklo da puklo!!Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 270 mudro zboriš!!Odobreno
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

270
 slavaplana kaže:

Donicu hoces da vodis dva udruzenja a nisi sposoban ni gropovodja da budes!!!

Drago mi je sto i PANCICI nece za tebe da glasaju i to javno kazu !!!Toliko si se kleo u iste a oni prvi noz u ledja!!!

Pa kaže:
a sutra ocekujem pobedu Velje !!! Donic nema sanse kako stvari stoje i sutra se krece sa CISTKOM prvo u mPlani a zatim i u Starom Selu a na red ce doci i Livadica sigurno!!!!!

Ako sam dobro razumeo iz tvojih upisa, sutra očekuješ pobedu Velje koga će da podrže Pančići za koje i sam tvrdiš da su upropastili i sekciju i udruženje, pa će onda Velja da napravi čistku u kojoj će da počisti stari kadar i krivce za propast sekcije i udruženja prvenstveno Pančiće koji su ga podržali za mesto predsednika!

NISAM POLITIČAR AL OVO MI NEŠTO NE PIJE VODU!!!

slavaplana
 Za pravdu covek mora da se izbori a ne da je tera i da tuzaka vec da prijavi nadleznima sta i kako se radi!!Aco ja ne mogu da budem predsednik udruzenja u Plani jer ovo biraju clanovi iz Plane i nema veze sa Pomoravljem!!

Izbori su u L.U.Lane Velika Plana koje nema nikakve veze sa nama i sa Pomoravljem!!

Aco jer bi ti prihvatio da budes odgovorno lice da garantujes svojoj IMOVINOM greske lovaca ,predsednika sekcija ,i upravnika kao odgovorno lice i da odgovaras za tudj nerad???

Ni grupovodja ne treba biti i posle svega sto sam video jedino me interesuje dodela lovista gde cu se agazovati 150%!!!

To cekam pa ko ponudi bolje uslove dobice loviste na gazdovanje na 10 god!!!

Ovo sada me vise neiteresuje ni sekcija Staro Selo ni Pomoravlje Plana jer sam bio u tom kolu PODNEO SAM NEOPOZIVE OSTAVKE NA SVE FUNKCIJE u istom i sad gledam samo L.U.Staro Selo ciji sam predsednik i clan U.O. Lovackog Saveza Centralne Srbije!!

Probao sam nesto da promenim u Plani nisam imao podrsku i nasa 3 clana U.O. su preglasavana i tu smo gde jesmo!!

Vise puta mi je rad sekcije kontrolisan,jedini sam pred,sekcije kome ne N.O. usvojio i kontrolisao poslovanje cime Donic i Livadica ne mogu da se pohvale jer nisu bili predmet kontrole!!!

Mogu samo da me mrze jer imam sve papire,sve podatke iza kojih stojim i javno ih iznosim jer sam u pravu a ko smatra da iznosim neistine neka me tuzi pa se vidimo na sudu boze zdravlje!!

putera na glavi nemam !!

I ja Aco ne tuzakam nego kad podnesem prijavu ja se potpisem imenom i prezimenom !!

To sto ti smatras TUZAKANJEM ja to smatram VRLINOM da MOCNICIMA kako oni sebe dozivljavaju i kako rade i dan danas jasno kazem da nisam na prodaju,da necu da podrzavam haos i nepostovanje zakona,statuta i pravilnika koje smo mi doneli!!

To je ipak hrabrost upustiti se u tako nesto sto mnogi nemaju za to se zove KURAZ!!!!!!

slavaplana
 Podrzace mladog coveka koji treba da sa mladim ljudima zapocne jednu novu pricu i jedan drugi pristup nagomilanim problemima!!!

Da Donic nije slusao Pancica i Ljubisu sekretara ne bi sada strepeo hoce li sutra da prodje na glasanju a sutra ce biti blagi hao kad sadasnje i bivse rukovodstvo obicni lovci krenu da pljuju jer su obmanjivani i koje su godinama lagali za situaciju u udruzenju!!

Ako Donic pobedi nista se nece promeniti stim sto ce on biti predsednik 2 udruzenja !!!!
AKo Velja prodje a ja mislim da je to sigurno situacija ce se promeniti ako VELJA bude pametan i sebe okruzi mladim kadrom a starom se zahvali na trudu!!!

Ako samo Velja bude predsednik a sve ostalo ostane isto isto ce proci kao Donic!!!
Saplitace ga svi stari koji ostanu jer je mlad i nece imati nacin da sprovede ono sto bude hteo!!!
Nov predsednik ,novi ljudi !!
Donic to sigurno nece lako da prihvati jer je sujetan!!!
Ne znam sta ce mu sve ovo????

Ja nisam imao vecinu u U.O. i povukao sam se i zbog tog razloga!!

slavaplana
 kako li se sve lobira za predsednika drzave kad juce ,danas a i sutra verujem zove se svaki clan i sve se stavlja na papir ko je za koga!!

Ovo nema ni u Americi da se za predsednika udruzenja cije je mesto VOLONTERSKOG karaktera dize tolika prasina !!
Sujeta i zelja za vlascu i za privilegijama pojedinaca nas je i dovela tu gde smo sada!!!
Ja stvarno ne razumem pojedince koji se sluze i ponudama kako bi se jadan od kamdidata za sutrasnje izbore predomislio i odustao!!

Ako ste sigurni da imate vecinu stanete na crtu pa ko pobedi!!
rezultati i iznosenje rada za period od 4 godine su pokazatelj i licna reklama i od toga treba da zavisi ko ce zaa koga glasati!!

Ovde kod nas je glavni argument ko koliko ima para ,ko je stariji i iskusniji a ko mlad i zelen,koga podrzava predsednik opstine a koga ne,ko je delegat u LSS a ko nije,ko mora a ko nemora da bude tu jer ako isti ne prodje lovstvo u Plani ce stati...
i ostale gluposti!!

Danas sam imao razgovore preko 100minuta gde ljudi zovu,ja sam zvao neke lovce,kako bi se potrebna vecina napravila da sutra u Plani krenemo sa raskidom sa starom i vidjenom pricom i da se lovci okrenu sebi i radu u lovistu a ne da se urduzenje vodi iz kancelarije ili sa traktora!!!

To smo svi videli kako izgleda pitanje je hoce li se sutra konacno smena generacija izvsiti prvo u Plani a posle i uy ostalim sekcijama????

Poslednja je sansa sutra i posle nema nazad!!!Cutis i trpis sta te je snaslo!!!

Misljenja sam da ce sutra Donic koji je malo sebe precenio ipak da shvati da vise nema podrsku i da su lovci svesni koliko je lose radio u predhodne tri godine !!
Svima je to jasno i sad su na potezu lovci iz Plane da na taj rad stave tacku!!
O drugom mandatu u Pomoravlju Plana Dordje Donic moze samo da sanja!!!

Aca Velika Plana
 Pa nazalost,mene ne interesuju funkcije,vec rad drustva,zato sam i otisao od vas,da ste bili iole malo pametniji ostao bih,ali sta ces predvideo sam sta ce da se desi kada si ti dosa na mesto presednika i zato sam otisao,zato dragi moji sada se uhvatite za usi i igrejte kolce,ali nece vam niko pomoci da se vratite na staru slavu tako brzo ,pa cak ni Velja sa kojim sam veoma dobar drugar,ako pobedi,cestitam mu na pobedi,ali ako promeni kadar koji sada postoji,predstoji mu tezak period obnavljanja,tezak period oporavka drustva sto se tice finansija i lovnog turizma gde ste nazadovali za 50 % zahvaljujuci Mosi i ostalima. ;) znaju pojedinci o cemu pricam,a do tada budi mi pozdravljen i zelim ti puno uspeha na dodeli lovista ako je bude bilo,da se lepo kandidujes da budes presednik istog. POZDRAV i SVAKO DOBRO. Odobreno

slavaplana
 Aco ti nisi otisao zbog mene iz sekcije Staro Selo vec kad ti je otac postao predsednika mesne zajednice u Novom Selu presli ste u Novo Selo iz koga ste i dosli u Staro Selo zbog neslaganja u toj sekciji!!!Ja nikako nisam razlog tvom odlasku iz Starog Sela i ti to dobro znas !!Glupo je da tvoj otac bude pred.mesne zajednice a lovi u Starom Selu!!
Ti se zapitaj kako to da se u L.U.Vozd-lov Rakinac za ovo svo vreme od kad ste samostalni a to je odnije napravila ni jedna lovacka koliba,nista konketno a imali ste i po 2 miliona dinara lovnog turizma prve dve godine???
U Osnosu na Staro Selo ,objekte u lovistu,ojekte tj.kolibe,kancelariju i sve ostalo sto imamo Staro Selo je daleko isperd Vas i Novog Sela ako ce mo pravo da govorimo!!
Ja sam za dve godine uradio vise nego citavo udruzenje za poslednje 20god.!!!To kraja lovne osnove nemoramo nista da radimo u lovistu jer smo za 2 god sve nadohnadili i uradili preko potrebnog broja i sad to treba samo odrzavati!!Kos je ove godine PRAZAN koji sam ja napravio a zadnje dve godine po 10.000kg kukuruza se kupilo!!So ,Hranilice koje je Novo Selo kod mene videlo u dvoristu pa je Boban i Jova kupio i za vas!!
Jako malo treba da se ovo nas eudruzenje stavi na zdrave noge ako pojedinci koji su ga doveli u ovu situaciju POVUKU sa svih FUNKCIJA!!
Zbog mog rada udruzenje nije odgovaralo i jedina smo sekcija koja ima sve papire,odlukle i usvojeno poslovanje od N.O. a bili smo pod kontrolom vise puta!!Sve pohvale sam dobio i ZAHVALNICU UDRUZENJA ZA SVOJ RAD I DOPRINOS!!!
Aco Velja nije kandidat za predsednika L.U.Pomoravlje Plana vec za udruzenje L>LANE VELIKA PLANA koje nije korisnik lovista kao ni L.U.Staro Selo ciji sam ja predsednik !!
Kad bude dodela lovista videcemo sta ce biti !!Polako ima vremena!!

Velja moze da bude i kandidat za predsednika sekcije Plana koja je u sastavu Pomoravlje Palna ako Misa i tu podnese ostavku jer je predsednik sekcije i predsednik preregistrovanog udruzenja Lane koje nije korisnik lovista!!
Treba razdvoiti SEKCIJU od UDRUZENJA LANE koje je drugo pravno lice !!

Aco nije udruzenje propalo zbog Mose i SLave vec zbog manjka para u kasi i nezakonitom radu pojedinaca koje nas sve kostaju minusom u kasi od preko 1.000.000din!!!Po tyrenutnim papirima a ja tvrdim da je taj zvanican iznos jos veci!!!

Aca Velika Plana
 Prvo Slavo,ja sam otisao iz sekcije sekcije Staro Selo zato sto ste primili najkorumpiranijeg lovokradicu iz
Rakinca,koji je imao 3 godine zabranu lova,pogodi zbog cega je on poznat. a isti se i ove godine vratio u Rakinac sto dokazuje da je ljudima preca para od obraza! da li se ti secas sta sam ja bio predlozio kada je Djoka izneo njegovu molbu da se primi?? ali jok,primate vi sve i svasta zato sada i ispastate,nema to nikakve veze sa mojim ocem sto je presednik mesne zajednice,vec ima veze sa tim doticnim gospodinom...

Sto se tice rada lovackog doma,znas i sam da dom postoji,ali je nedovrsena upravo zbog gospodina koji je presao kod vas u Sekciji jer je taj isti namestio zvrcku coveku koji je iz svog dzepa dao 3000 evra da se ista napravi,ona je ozidana ali nije zavrsena.

To sto si ti uradio u sekciji Staro Selo,rekao sam ti,i licno i ovde
SVAKA CAST! Treba se muski potruditi za to,sto se tice sekcije Novo Selo i ovde ima pojedinaca koji nazaduju napredak sekcije,isti ti ne dozvoljavalju da se nista ne uradi u sekciji,a JA i jos 3 mlada lovca,celo leto vodu iznosimo i cele zime kukuruz,zito,jecam,so u kamenu IZ SVOG KOSA jer i sam znas da su potrebe vece od one male kupljene svote kukuruza!
Srndac koji je ove godine ostreljen najjaci u Novom Selu je upravo iza moje kuce. ;)
Ipak svuda postoje ljudi koji ce da osporavaju i koce napredak sekcije zarad u svoju korist,ali,krecemo na bolje,imamo i mi neke nase planove,u buducnosti samo da bude zdravlja i naravno para,za lov se ne brinem,jer je meni bitnije da stvorim nesto sto cu imati da lovim a ne samo da lovim,mogu ti reci da sam ja maltene svaki dan u terenu,znas gde mi je kuca prema tome ne moram da ti pricam.

Zasto kazem da je Mosa upropastio vecinu stvari,eto vidis,mene je podjebavao za vabilicu kojom sam lovio prepelice letos,a secas se dragi Slavo prosle godine kada ste vi stavili 3 vabilice 2 meseca bez prestanka?? Tada kao zakon nije vazio,ili jos bolje,lepo se zaradjivala para na ITALIJANIMA! i ja sam imao iste planove da dovedem turiste,ali jbg,vole neki da sabotiraju napredak u nekom susednom udruzenju.
Znas sta je bio Mosin odgovor na to kada sam ga pitao zasto je to uradio:
Ja nemam nista sa tobom vec imam sa Jovom i sa tvojim ocem,imamo nerasciscene racune.
to je meni Mosa odgovorio,sve se svelo na to da vi MENE osporavate da ja NISAM lovio cele sezone u SVOJOJ sekciji zahvaljujuci MOSI!
Ali okej,Aca je cutao,taj isti Mosa je prijatelj sa mojim dedom iz lova i od malih nogu,komsije u sokaku,,imam neko postovanje pa nisam hteo da dizem galamu,ali ne zaboravljam!
VI ste sveli sve na to,da mlade ljude koji hoce da se druze,love,uzivaju u radu pasa zaustavite potpuno bezazleno.

Sam i znas da se ja zalazem za pravdu,ali svaka pravda ima svoj cilj,primiti coveka koji je dobio 3 godine zabranu zbog zabranjenog lova je malo apsurdno.

Sto se tice mog druga Veljka,danas mu zelim svu srecu da pobedi u izboru za presednika,decko je prvo ambiciozan,pametan a i pre svega znam da ce dati sve od sebe da stavi Planu na noge,naravno sa mladim kadrom.
A kad bude dodela lovista,onda cemo pricati o dodeli ,do tada otom potom. Pozdrav i sva najbolje! Odobreno

270
 E sad cu ja Aco tebe nešto da pitam, Ako taj lovac nije ispunjavao uslove za prijem u članstvo zašto nisi podneo prijavu protiv odgovornog lica LU u koje je primljen i predsednika sekcije preko koje je primljen???
Ako je ispunjavao sve uslove za prijem u članstvo po zakonu i statutu LU ko si ti da nekom uskratiš pravo na članstvo???
I ko si ti da nekog nazivaš "Lovokradicom" ako protiv njega nije nikad ni vođen postupak niti je postojala prijava za "Nedozvoljen Lov"???
Divljač nije ni tvoja ni okina ni Slavina već pripada lovištu koje se po novom zakonu samo dodeljuje na gazdovanje a svojina je DRŽAVE!!!
Stvar je lovačkog udruženja koje će uslove da propiše za članstvo vodeći računa da budu u skladu sa pre svega ustavom kao naj višim državnim aktom a zatim i sa svim zakonskim i podzakonskim aktima!!!
Ako kandidat ispunjava sve propisane uslove zakonom i statutom LU kojim pravom neko neće da ga primi u članstvo, gde bre piše da udruženja imaju diskreciono pravo po pitanju prijema kandidata u članstvo???
To je bre tipičan primer diskriminacije kažnjiv zakonom, samo ste do sad imali sreće pa ljudi koji su odbijani za prijem u članstvo bez ikakvog obrazloženja, nisu podnosili prijave i tužbe protiv nadobudnih predsednika LU i predsednika sekcija a i protiv LU kao pravnog lica!!!
Da ne misliš da sam pristrasan ja sam sa tim lovcem koga pominješ u mnogo lošijim odnosima nego ti, i mnogo veće sam probleme imao zbog njega nego ti! Ali pošto se što kažeš zalažeš za pravdu nije pravda ona koja se primenjuje selektivno već je jedna i ista za sve "Ni po babu ni po stričevima"

Aca Velika Plana
 Prvo,za tog coveka cela opstina zna.a kako vidim znas ga i ti,to kako on lovi kosi se se sa pravilima lovackog kodeksa i ponasanja u lovu,kako bi ti npr. protumacio sakrivanje ukradene divljaci u klopama u sumi,i neznam koliko jos stvari,mnogo znam ali nisam voljan da iznesem ovde sve.

Nisam tuzio zato sto su mu bivsi presednik rod ako se ne varam,a drzi pola SUP-a a meni se oruzje drzi u ormanu u svojoj kuci a ne u SUP-u jel ladno moze nekom nesto podmetnuti kao sto je slucaj sa covekom iz rakinca koji je donirao L.U. VOZD-LOV sa pozamasnom sumom novca a doticni gospodin pucao od ljubomore pa jedva cekao da ga zavrne! Sad

Sve sto je on radio u Rakincu izneto je na toj sednici,ali sta ces,vole ljudi pare vise od svog obraza!
ako te nesto vise interesuje javi mi se na PP pa cu ti sve objasniti sto te zanima. POZDRAV

slavaplana
 Aco Branko Prvulovic prati forum !!!

Aco izneo si mnogo neistina oko Branka Pucara koje nikako nisu tacne!!
Branko je iskljucen na tri godine iz Vaseg udruzenja jer nije nosio FLORESCENTNI PRSLUK i ako je to nekim vasim internim pravilnikom bila obaveza!!

Nije tacno da je Pucar iskljucen zbog KRIVOLOVA i sakrivanja divljaci po kopama sase i ako zelis javno cu objaviti sve papire koje smo kao sekcija dobili kad smo ga primali!!
Da je bilo krivolova tadasnji lovoocuvar bi bio u obavezi da podnese krivicnu prijavu i tu je 270 potpuno u ptavu jer iznosis pausane price koje mogu samo da imaju epilog na sudu kao KLEVETE!!
Obrati dobro paznju koga za sta okrivljujes ako za to nemas dokaza!!
Po Disciplinskom pravilniku Branko nikako nije moga da bude iskljucen na tri godine jer takva kazna u tom pravilniku ne postoji vec postoji trajno udaljenje !!

Po podnetom zahtevu za prijem u sekciju Staro Selo Djoka je izneo zahtev na sednici IZVSNOG ODBORA i samo je NECA iz tvoje tadasnje grupe bio protiv tog prijema nas 8 je glasalo drugacije a kad je Djoka pozvao tadasnjeg predsednika Deju ciriha da ako ima nesto u vezu Branka POSALJE sekciji i udruzenju kako isti ne bi bio primljen DEJAN JE JAVNO REKAO da on nista nece da salje i da je cilj da se Pucar ikljuci iz Vaseg udruzenja postignut a da njega ne interesuje gde ce on biti clan!!
PLANA je takodje odbila da ga primi u clanstvo jer je sve bilo orkestrirano a Staro Selo je to uradilo i nismo se pokajali jer je puno pomogao u radu U.O. u koji je usao kad sam ja postao predsednik sekcije!!

Izneo si mnogo optuzbi na Pucara a 270 zna da bi za bilo koju prijavu oko krivolova PUCARU oduzeto oruzje od strane nadleznih za pola sata !!

Ja imam kompletan materijal oko vodjenja disciplinskog postupka ali Aco pitaj zasto je Branko povukao prijavu protiv Udruzenja i sta se sve dogovorio sa Cirihom da ih sudski ne goni????

Ovo je istina u koju ti i ostali mozete samo da sunjate cak je i Donic kad smo krenuli da ga napadamo da udruzenje vodi u propast pokusao da Pucara eliminise iz U.O. u Plani ali nije uspeo!!!

To je istina !!

Aca Velika Plana
 A da li sam ja negde pomenuo pucara? Confused

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,483
Najnoviji član: ilija021

Poslednje vesti
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Vojo
· 30.05.2026. 09:29

Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,100,500 posete www.srbijalov.com