Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
DakiNS
 Prijava inspekciji uvek moze da se uradi, samo izgleda da nema kod vas u Palanci dovoljno pametnih ljudi da vas saslusaju
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Moguće, sve je moguće!!!...ali kad nestane ovog udruženja u ovom obliku za sve će biti kasno!!!ShockShock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

meshtan
 Brko moj dragi,za tamburanje nikad nije kasno!udaranjePalica

Don't Be Afraid Of The Dark !

zoranp
 Nemam nameru moj kolega da prljam ruke!!! Ja sam čovek od diskusije i volim samo argumentovane rasprave!!Grin

Ko bi reko?
A mi te primili u naše redove iz nekih drugih Palica razloga!ROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75

zoranp kaže:
Nemam nameru moj kolega da prljam ruke!!! Ja sam čovek od diskusije i volim samo argumentovane rasprave!!Grin

Ko bi reko?
A mi te primili u naše redove iz nekih drugih Palica razloga!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Sremac mogao si da pretpostaviš da Zoran nije nasilan čovek.Kiss Čim voli operu.Veselo Premda ne izgleda tako.Palica Em brkatika, em Ličan.ROFL
Tri prsta 2Kolce

zoranp
 Zemo, pa znaš valjda da u operi uvijek neko dreči!!..e sad što dreči, to je već drugi par opanaka!!ROFL..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Baletan!!!!ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp

Lala kaže:
Baletan!!!!ROFL

Samo ti bockaj...Palica
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS

boro kaže:

Sremac75 kaže:
Upravo sam se vratio sa Skupštine LUO Bačka Palanka.

Statut je usvojen jednoglasno!

Finansijski izveštaj o poslovanju LU je usvojen jednoglasno, bez i jednog komentara iako su na Odboru lovaca LD "Jelen" Bačka Palanka, održanom pre neki dan, iznete brojne primedbe i zamerke na finansijski izveštaj o poslovanju LU. Na Skupštini tajac, niko ni da pisne. Hrabrost na domaćem terenu na delu!

LUO Bačka Palanka nastavlja da funkcioniše kao jedinstveno LU sve do ustanovljavanja i dodele lovišta, kada će se ponovo sesti za sto i razgovarati!

P.S.
Kasnije sam u razgovoru sa čika Perom iz Pivnica razgovarao o pisanju na ovom forumu, te mi je isti skrenuo pažnju da je intervju koji je dao u jednom lovačkom glasilu, isključivo njegov intervju, i da mu u pisanju sigurno nije pomagao Braca P(m)iškać, što sam ja jednom prilikom tvrdio.
Ja mu se ovom prilikom izvinjavam zbog pogrešne pretpostavke i nadam se da će ispuniti obećanje i pročitati ovaj upis!

Kazes na odboru jelena imali primedbe na fin. poslovanje udruzenja????
Kakav cinizam i prostakluk. Ma je li to onaj odbor kome je po takozvanom zavrsnom racunu falilo oko 250.000 dinara, nije im se slagala dugovna i potrazna strana. Pa zbor usvojio takav izvestaj a nas koji smo glasali protiv prozvali podrivacima drustva? Jesu li to one iste grupovodje koje su zajedno sa bivsim falsifikovali dozvole za lov? I oni isti koji nisu vratili preko 700 dozvola? Rekao im Zeremski i Beukovic da zapale? Kakav svet!
Juce u razgovoru sa G.Pazinom pomenuo sam ovih nerazduzenih 700 dozvola a i da se bacanje ili spaljivanje dozvola uradilona preporuku nekoga iz LSV G. Pazin je iznenadjen rekao da ne veruje da je bilo ko iz LSV mogao dati takvu preporuku ,e sada dali laze Piskac i da li ce ga podrzati navedeni savetodavci videcemo u nastavku , s tim sto je G. Pazin onako iznenadjen samom mogucnoscu nerazduzivanja tolikih dozvola dao opasku da je to krivicno delo . Palancani mislim da novi predsednik LSV je posten covek i da mu se slobodno moze posati upit o tim dozvolama u pismenom obliku jer tada vas Piskac nece moci da vas laze kako LSV stoji iza njega i da radi po nalogu LSV dalje vam je sve jasno sta vam je ciniti sa Piskacem a njemu je dogorelo do prstiju koliko vidim.Bye

zoranp
 Daki daj Bože da bude tako!!...pa nek se već jednom neke stvari razreše, a ne da neko glumi poštenu kurvu, a neko puši tamo di netreba!!Shock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Sinoć je održana sednica UO LU Opštine Bačka Palanka.
Dnevni red :
1. Otvaranje lovne sezone na fazana i zeca
2. Utvrđivanje nelovnih dana
3. Utvrđivanje cene divljači za članove LU
4. Razno

1.
- Predlog Komisije za gajenje i zaštitu divljači je bio da se lov na fazana otvori 16.10.2011. godine i to je usvojeno.
- Predlog Komisije za gajenje i zaštitu divljači je bio da se lov na zeca otvori 30.10. ili 06.11.2011. godine. Ovom predlogu se najviše usprotivio čuveni Braca Piškać koji je želeo da se zec lovi od 16.10.-31.12.2011. godine znači 10 nedelja (uz pauzu posle pregleda očiju). Svoje protivljenje je obrazložio insistiranjem lovaca koji su već nestrplivi i željni lova. Ja mislim da su njegovi motivi drugačiji, ali ..... Na moje iznenađenje našao je podršku još 7 članova UO, te je doneta odluka da se i zec lovi počev od 16.10.2011. godine
2.
Komisija za gajenje i zaštitu divljači je predložila da se ustanove nelovni dani, i to ponedeljak, sreda i petak, i da se utorkom, četvrtkom i subotom love DS, predatori/štetočine, patke i guske, dok bi se nedeljom održavao redovan lov na zeca i fazana.
Opet se usprotivio čuveni Braca Piškać kojem je u interesu da njegovi odabrani "nosioci dozvola" svaki dan od 0-24 "love" "šakala, lisicu i patke", pa čak i nedeljom posle podne!
Čak je izneo neki podatak koliko je lisica odstreljeno u zadnja dva meseca kada se lovilo svaki dan, ali mu je predsednik Komisije koji izdaje dozvole rekao da to nije tačno i da je u izveštajima o lovu naveden manji broj odstreljenih lisica! Piškać se brzo (kao i uvek) snašao i rekao da nije on popunjavao izveštaje i da ako nešto nije upisano za to su odgovorni oni na koje su dozvole glasile (gurno je pod led svoje najodanije "nosioce dozvola"...kao i uvek). Brzo se prešlo preko toga iako sam ja insistirao da on donese svoju čuvenu "svesku" i da se to uporedi sa izveštajima o lovu!
Prihvaćen je predlog Komisije!
3.
Cena zeca za članove LU je 1.000 dinara a fazana 350 dinara.
4.
Postavio sam pitanje šta je sa nezakonitom odlukom LD "Jelen" o prestanku članstva onima koji su članovi nekog drugog LD u okviru LU. Predsednik LU je odgovorio da mišljenje LSV-a o tome još nije stiglo ali da će stići sigurno. Ja sam rekao da ću se ja ponašati kao da ta odluka ne postoji i da ću se pojaviti u lovu u svojoj lovnoj grupi, na šta je predsednik LU rekao da je to moje pravo i da me niko ne može sprečiti u tome!
Izneo sam primedbu da od donošenja Statuta nismo izradili nijedan prateći pravilnik i da je to veliki problem. Predsednik LU mi je odgovorio da se čeka da LSV donese sve te pravilnike i da ćemo ih mi onda doneti po uzoru na pravilnike LSV!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 MALI BOG POPISKAC izgleda da ste kompletno sitna boranija za njega

Sremac75
 Ovo je prvi put da nije sve bilo baš kako je on zamislio!Smeko
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 A bice sve manje i manje

zoranp

DakiNS kaže:
A bice sve manje i manje

MolitvaMolitvaMolitva
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Zoki mislim da ce se G. Pazin ograditi od piskacevih izjava a takodjer i ostali jer kako to Sremac kaze to bi ispalo kao podstrekivanje na cinjenje krivicnog dela a mislim da se niko od njih nece bas toliko zrtvovati za piskaca tako da cete vrlo lako lovcima dokazati da laze i pokusava prikriti kradju

slavaplana
 Pravilnici su na snazi do stupanja novih na snagu cim prodju vladu i izadju u sluzbenom glasniku!Na Vladu ide nova uredba o lovnim podrucjima koja je nesto izmenjena gde je doslo do spajanja pojedinih oblasti u jednu i delimicnog ispravljanja granica samih podrucja!!!Udruzenjima se izaslo u susret koliko je to bilo moguce!!!

I ja imam dvojne clanove i to je moguce u svi udruzenjima ali vi niste normalno udruzenje i kod vas je bar predsednik izgleda normalan pa si ti Sremac i dobio pozitivan odgovor!!!Neznaju ni oni bas sve i greske se prave za greskom to je sigurno!Pitanje je vremena kad ce iste uociti i krenuti da ih ispravljaju ali mislim da vec kasne!!

slavaplana
 Ko ce da me vodi u lov 20 nov.kad dodjem u tazbinu od VAS??????
Koliko ce me to kostati ove godine za zeku i zeku i malog zeku????Racunam i Zokija i Sremca da namirim!!!!!!!!!!!!!ROFL

zoranp
 Slavo 20.novembra u 07.00h budi spreman i idemo!!B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,359,881 posete www.srbijalov.com