Kad iznosis pojedine podatke moras da stojis iza svega sto napises???
Bilo bi lepo zbog ostalih forumasa a i zbog sebe da jasno kazes na koga si mislio kako ljudi ne bi stekli pogresno misljenje da se mozda ne radi o meni ili nekom drugom lovcu!!!
Samo je Branko Prvulovic primljen u Starom Selu i to je istina a ti se izjasni na koga si mislio u svom upisu???Na kog lovca??
Naravno da nisam mislio na tebe,nego ti mi rece da cu da popijem tuzbu za klevetu,ja bas citam svoj upis i gledam gde sam pomenuo ime doticnog da bi me tuzio?
I molim te nemoj toliko da ga branis,pola opstine cita ovo,vecina me zove na telefon, jer si ga ti pomenuo,mislim da je malo bezobzirno da negiras nesto sto je poznato,znam ja zbog cega je on iskljucen iz drustva,nego nemoj se zamajavati time da ga branis jer je nadaleko poznat po svom "glasu i stasu". Budi mi pozdravljen!
a na koga sam mislio,pa bre neznam,na neko N. N lice. kako inspektori vole da kazu! ;)
To sto je za tebe Aco poznato za mene nije!!
Ako vec pises i iznosis takve teske optuzbe na neciji racun sigurno imas dokaze ili je to po sistemu rekla-kazala ???
Aca Velika Plana kaže:
Prvo Slavo,ja sam otisao iz sekcije sekcije Staro Selo zato sto ste primili najkorumpiranijeg lovokradicu iz
Rakinca,koji je imao 3 godine zabranu lova,pogodi zbog cega je on poznat. a isti se i ove godine vratio u Rakinac sto dokazuje da je ljudima preca para od obraza! da li se ti secas sta sam ja bio predlozio kada je Djoka izneo njegovu molbu da se primi?? ali jok,primate vi sve i svasta zato sada i ispastate,nema to nikakve veze sa mojim ocem sto je presednik mesne zajednice,vec ima veze sa tim doticnim gospodinom...
Sto se tice rada lovackog doma,znas i sam da dom postoji,ali je nedovrsena upravo zbog gospodina koji je presao kod vas u Sekciji jer je taj isti namestio zvrcku coveku koji je iz svog dzepa dao 3000 evra da se ista napravi,ona je ozidana ali nije zavrsena.
To sto si ti uradio u sekciji Staro Selo,rekao sam ti,i licno i ovde
SVAKA CAST! Treba se muski potruditi za to,sto se tice sekcije Novo Selo i ovde ima pojedinaca koji nazaduju napredak sekcije,isti ti ne dozvoljavalju da se nista ne uradi u sekciji,a JA i jos 3 mlada lovca,celo leto vodu iznosimo i cele zime kukuruz,zito,jecam,so u kamenu IZ SVOG KOSA jer i sam znas da su potrebe vece od one male kupljene svote kukuruza!
Srndac koji je ove godine ostreljen najjaci u Novom Selu je upravo iza moje kuce. ;)
Ipak svuda postoje ljudi koji ce da osporavaju i koce napredak sekcije zarad u svoju korist,ali,krecemo na bolje,imamo i mi neke nase planove,u buducnosti samo da bude zdravlja i naravno para,za lov se ne brinem,jer je meni bitnije da stvorim nesto sto cu imati da lovim a ne samo da lovim,mogu ti reci da sam ja maltene svaki dan u terenu,znas gde mi je kuca prema tome ne moram da ti pricam.
Zasto kazem da je Mosa upropastio vecinu stvari,eto vidis,mene je podjebavao za vabilicu kojom sam lovio prepelice letos,a secas se dragi Slavo prosle godine kada ste vi stavili 3 vabilice 2 meseca bez prestanka?? Tada kao zakon nije vazio,ili jos bolje,lepo se zaradjivala para na ITALIJANIMA! i ja sam imao iste planove da dovedem turiste,ali jbg,vole neki da sabotiraju napredak u nekom susednom udruzenju.
Znas sta je bio Mosin odgovor na to kada sam ga pitao zasto je to uradio:
Ja nemam nista sa tobom vec imam sa Jovom i sa tvojim ocem,imamo nerasciscene racune.
to je meni Mosa odgovorio,sve se svelo na to da vi MENE osporavate da ja NISAM lovio cele sezone u SVOJOJ sekciji zahvaljujuci MOSI!
Ali okej,Aca je cutao,taj isti Mosa je prijatelj sa mojim dedom iz lova i od malih nogu,komsije u sokaku,,imam neko postovanje pa nisam hteo da dizem galamu,ali ne zaboravljam!
VI ste sveli sve na to,da mlade ljude koji hoce da se druze,love,uzivaju u radu pasa zaustavite potpuno bezazleno.
Sam i znas da se ja zalazem za pravdu,ali svaka pravda ima svoj cilj,primiti coveka koji je dobio 3 godine zabranu zbog zabranjenog lova je malo apsurdno.
Sto se tice mog druga Veljka,danas mu zelim svu srecu da pobedi u izboru za presednika,decko je prvo ambiciozan,pametan a i pre svega znam da ce dati sve od sebe da stavi Planu na noge,naravno sa mladim kadrom.
A kad bude dodela lovista,onda cemo pricati o dodeli ,do tada otom potom. Pozdrav i sva najbolje!
Ponovo si izneo neistinu na koju moram da ti ukaze a to je da su tri vabilice radile citavo leto prosle godine i da smo imali ITALIJANE u LOVU NA PREPELICE sto nije tacno!!
Nismo prosle godine imali ni jednog italijana u lovu na prepelice u Starom Selu !!
Imali smo jednu grupu od 4 lovca iz Bosne i Nemacke i to je istina i taj lov je fakturisan oko 14.000din!!!
Ponovo si izneo netacan podatak koji se vrlo lako moze proveriti!!!
Italijan jedan jedini je bio u lovu na srndaca i nista nije uradio!!!
Aca Velika Plana kaže:
Prvo Slavo,ja sam otisao iz sekcije sekcije Staro Selo zato sto ste primili najkorumpiranijeg lovokradicu iz
Rakinca,koji je imao 3 godine zabranu lova,pogodi zbog cega je on poznat. a isti se i ove godine vratio u Rakinac sto dokazuje da je ljudima preca para od obraza! da li se ti secas sta sam ja bio predlozio kada je Djoka izneo njegovu molbu da se primi?? ali jok,primate vi sve i svasta zato sada i ispastate,nema to nikakve veze sa mojim ocem sto je presednik mesne zajednice,vec ima veze sa tim doticnim gospodinom...
Sto se tice rada lovackog doma,znas i sam da dom postoji,ali je nedovrsena upravo zbog gospodina koji je presao kod vas u Sekciji jer je taj isti namestio zvrcku coveku koji je iz svog dzepa dao 3000 evra da se ista napravi,ona je ozidana ali nije zavrsena.
To sto si ti uradio u sekciji Staro Selo,rekao sam ti,i licno i ovde
SVAKA CAST! Treba se muski potruditi za to,sto se tice sekcije Novo Selo i ovde ima pojedinaca koji nazaduju napredak sekcije,isti ti ne dozvoljavalju da se nista ne uradi u sekciji,a JA i jos 3 mlada lovca,celo leto vodu iznosimo i cele zime kukuruz,zito,jecam,so u kamenu IZ SVOG KOSA jer i sam znas da su potrebe vece od one male kupljene svote kukuruza!
Srndac koji je ove godine ostreljen najjaci u Novom Selu je upravo iza moje kuce. ;)
Ipak svuda postoje ljudi koji ce da osporavaju i koce napredak sekcije zarad u svoju korist,ali,krecemo na bolje,imamo i mi neke nase planove,u buducnosti samo da bude zdravlja i naravno para,za lov se ne brinem,jer je meni bitnije da stvorim nesto sto cu imati da lovim a ne samo da lovim,mogu ti reci da sam ja maltene svaki dan u terenu,znas gde mi je kuca prema tome ne moram da ti pricam.
Zasto kazem da je Mosa upropastio vecinu stvari,eto vidis,mene je podjebavao za vabilicu kojom sam lovio prepelice letos,a secas se dragi Slavo prosle godine kada ste vi stavili 3 vabilice 2 meseca bez prestanka?? Tada kao zakon nije vazio,ili jos bolje,lepo se zaradjivala para na ITALIJANIMA! i ja sam imao iste planove da dovedem turiste,ali jbg,vole neki da sabotiraju napredak u nekom susednom udruzenju.
Znas sta je bio Mosin odgovor na to kada sam ga pitao zasto je to uradio:
Ja nemam nista sa tobom vec imam sa Jovom i sa tvojim ocem,imamo nerasciscene racune.
to je meni Mosa odgovorio,sve se svelo na to da vi MENE osporavate da ja NISAM lovio cele sezone u SVOJOJ sekciji zahvaljujuci MOSI!
Ali okej,Aca je cutao,taj isti Mosa je prijatelj sa mojim dedom iz lova i od malih nogu,komsije u sokaku,,imam neko postovanje pa nisam hteo da dizem galamu,ali ne zaboravljam!
VI ste sveli sve na to,da mlade ljude koji hoce da se druze,love,uzivaju u radu pasa zaustavite potpuno bezazleno.
Sam i znas da se ja zalazem za pravdu,ali svaka pravda ima svoj cilj,primiti coveka koji je dobio 3 godine zabranu zbog zabranjenog lova je malo apsurdno.
Sto se tice mog druga Veljka,danas mu zelim svu srecu da pobedi u izboru za presednika,decko je prvo ambiciozan,pametan a i pre svega znam da ce dati sve od sebe da stavi Planu na noge,naravno sa mladim kadrom.
A kad bude dodela lovista,onda cemo pricati o dodeli ,do tada otom potom. Pozdrav i sva najbolje!
Ponovo si izneo neistinu na koju moram da ti ukaze a to je da su tri vabilice radile citavo leto prosle godine i da smo imali ITALIJANE u LOVU NA PREPELICE sto nije tacno!!
Nismo prosle godine imali ni jednog italijana u lovu na prepelice u Starom Selu !!
Imali smo jednu grupu od 4 lovca iz Bosne i Nemacke i to je istina i taj lov je fakturisan oko 14.000din!!!
Ponovo si izneo netacan podatak koji se vrlo lako moze proveriti!!!
Italijan jedan jedini je bio u lovu na srndaca i nista nije uradio!!!
Toliko o lovu ITALIJANA i lovnog turizma!!
Alo bre ljudi lakše bre malo sa te vabilice ovako javno!!!
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Opet neistina,sto ne kazes koliko ste dugo drzali vabilice u vasem terenu i iste te Mosa vam je cuvao??? Oke,Bosanci i Nemci,nisam tacno znao koji su,znam samo da su lovili na vabilicu,jel tako druze Slavo???
nije svrha ici samo pravo,pogledaj malo sa strane,niko vas dirao nije,a prvi ste poceli. ;)
Nemoj toliko da se uzrujavas za vablice da nisu bile celo leto,eno imas jedno 100 kuca nadomak brda pored glavne ulice pa obidjimo svaku pa da pitamo dal pevase neki zvucnici ili ne. ;) Pozdrav!
Nisu lovili na vabilice !!!Proveri ponovo !!!Bosanci i Nemac su lovili prepelice!!PROFESORI lova iz Nemacke i Bosne sa fakulteta za lovstvo ne bi ni usli u teren da su bilo sta videli da lici na vabilice!!
Covek koji je vodeci strucnjak iz oblasti lovstva u citavij Evropi je bio prijatno iznenadjen fondom divljaci i nacinom gazdovanja jer mu je omoguceno da vidi citav lovni teren u Starom Selu.
Videcemo veceras da li ce VELJA da ima srece da prodje u Plani!!!
Mosa nista nije cuvao i to su pausalne izjave!!To sto si u svadji sa Mosom nema veze sa monom i sa vabilicama u Novom Selu!!!
Mosa je podneo prijave i to nema veze sa mnom i ti to znas !!!
Pominjes Staro Selo posle godinu dana i to nema veze sa pricom oko krivolaovaca i razloga zbog koga si otisao zajedno sa caletom iz sekcije Staro Selo ???
oko toga je krenula polemika!!
Pitaj Velju posto je u predhodnom periodu malo bolje prostudirao i malo vise ima informacija oko rada udruzenja u Plani sta misli i ko je citavo vreme obmanjivao lovce a ko se zaista borio da se nesto promeni???
Sklopio je dobar deo mozaika i cuces posle vecerasnje SKUPSTINE i ZBORA LOVACA i njegovo misljenje???
Drago mi je sto je skupio hrabrost da izadje na crtu !!!
I ovde cu da cestitam svom drugaru Velji na velikoj pobedi protiv Djoleta Donica,cistki u udruzenju,samo,steta je velika kao sto je rekao Slava,Ljubisa je prvo jedan od najstrucnijih ljudi sa pozamasnim iskustvom u vasem drustvu.
Sto se tice vabilica Slavo,ajde nemoj molim te da mlatis praznu slamu,mrzim kada neko to redi,da bi vam bio zadovoljavajuci broj prepelica u terenu kod nas bez vabilica je nemoguce,prema tome nemoj da mi cackas zivac za nervozu! Nismo bre mi Vojvodina pa da je imamo kao pleve,kod nas je zadovoljavajuce kada padne jedan cug, a za to treba naravno pevaljka,isto kao u kafani,bez pevaljke dobrog cuga nema! ;)
Kod nas su prosle godine padali cugovi kao ludi ali mi smo pre pocetka lova na prepelice pozvali POPA koji je okadio teren i pomolio se Bogu i prepelice su dosle same vodjenne Bozjom rukom da ih lovci love kako to zapoveda molitva!!!
Sta ja mogu kad Vi to niste znali i uradili!!
Jaci smo bili nego Vojvodina!!
Kad vec pominjes vojvodinu nas 20 je u Beceju podiglo 20 prepelica i ostreljene su 7 !!Imamo i snimak druzenja u Beceju forumasa!!Toliko o broju prepelica u Vojvodini!!!
A kog popa,jel Slavu iz Novog Sela,nesto mi se hvalio da je pio opasno domace vino od Ratka! izgleda da nije pomogao da ostanes na mestu predsednika cim je blagosiljao teren. a poznat je i po blagosiljanju seljana u kafani,posle odredjene ture pica. axaxaxaxa
opet mlatis praznu slamu,ne valja ti to!
jbg,ima mesta u Vojvodini gde sam ja isao pa smo se lepo siti nalovili,nas 5,ispalili po 4 kutije patrona,pa ti vidi koji je to epilog bio posle lova a mesto je blize Madjarskoj granici . a posle druzenje u lovackom domu uz meze i presence mangulice uh
E znam da ne treba al moram da se uključim!
Ne znam kakva je situacija bila u S. Selu i N. Selu al u D. Livadici je bilo prepelica na pretek i garantujem ti da nikada ni pre ni tokom sezone ni jedna vabilica nije bila postavljena!
Seljacima koji gledaju trošak za svaki patron beše krivo što nas trojica koji smo jedini tražili dozvolu i išli na prepelicu izlazili svim za to određenim daniama pa tražili da se izlasci na prepelice ograniče samo nedeljom i ako je LU odredilo lovne dane u nedelji!
Ja i nisam posle ni mogo da izlazim drugim danima zbog obaveza a ni ovi momci zbog mene jer nema trećeg u toj sekciji koga taj lov zanima (ili su zauzeti ili im ko što rekoh smeta trošak u municiji) pa nisam hteo da se svađam i da im se na....m majke!
I još jedana za mene neviđena glupost, bio je dozvoljen samo jedan odstrel prepelice po lovcu za izlazak, ne znam da li je ovo viđeno u bilo kom LU u Srbiji
Džabe zakon o lovstvu i udruženjima građana kad odluke u većini LU donose nepismeni, nestručni i priglupi, jedino u lovstvu u Srbiji i na Kubi još preživljava samoupravljanje i dok god se tu nešto ne promeni bićemo samo za podsmeh!!!
Znam mnoga udruženja koja su van sezone već početkom maja meseca uključili vabilice kako bi na svoje terene privukli što je veći broj prepelica a pred početak sezone ih isključiše i u sezoni se nagrdiše od lova bez uključivanja vabilica!
Ovakav vid upotrebe vabilica nije protiv zakonit jer se upotrebljavaju van lova i lovne sezone a koliko je etičan, to je diskutabilno, ja tu nisam stručan i ostavljam drugima da razmisle i na to odgovore!!!
slavaplana kaže:
Kod nas su prosle godine padali cugovi kao ludi ali mi smo pre pocetka lova na prepelice pozvali POPA koji je okadio teren i pomolio se Bogu i prepelice su dosle same vodjenne Bozjom rukom da ih lovci love kako to zapoveda molitva!!!
Sta ja mogu kad Vi to niste znali i uradili!!
Jaci smo bili nego Vojvodina!!
Kad vec pominjes vojvodinu nas 20 je u Beceju podiglo 20 prepelica i ostreljene su 7 !!Imamo i snimak druzenja u Beceju forumasa!!Toliko o broju prepelica u Vojvodini!!!
Da, vidim piše Velja VP online pretpostavljam da je to pravi Velja pa stvarno nebi bilo loše da vidimo i mišljenje tog vašeg novoizabranog predsednika.
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?