Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
vuk71
 zoki jedva cekam da oderemo nesta sa tim nozem, to mu je atest...

DakiNS

vuk71 kaže:
zoki jedva cekam da oderemo nesta sa tim nozem, to mu je atest...
Oderite vi momci nešto bez noža lako je za atest, atest može i slaninica
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Alal vera momci, ovo je baš lepo!Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

vuk71
 daki slazem se prvo deranje, a noz i atest mogu i sacekati...

canis aureus
 nemeza svaka čast!Bravo 2
(Frownal će jaro sad da se qrchi će izludimFrown....ROFL)
futrolu može novu da napravi mada i ova može da posluži ali je svakako unikat kao i sam nož
Bravo 2
zoranp druže moj u zdravlju i sreći ga koristio a i tvoji naslednici posle tebe!
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sniper Hunter
 Cestitke majstoru i cestitke novom vlasnikuGriniveli 3

zoranp
 Hvala kolege na lepim čestitkama!!!..e vala sve me nelka želja obuzima da se negde okupimo i janje okrenemo!!!Hmmm..ko će dočekati opet veliku planu!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

kelt
 ja imam jedan predlog u vezi sastajanja. pokupimo adrese svih zainteresovanih, i izvucemo neku srednju lokaciju koga ubude prosek natice jagnje na razanj, a gosti donose pice- sinu mi ideja Cucic ono ima i masine za glinase e to bi bilo jos i najlepse pre i posle da se malo ispucamosrbijalovsrbijalovRaanj pa posleKolceHarmonika
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

zoranp
 Bome zemo svaka ti je Njegoševa!!!GrinB)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Kada se Cule osamostali i dobije lovište moraće da okrene jednog bika i da nas sve pozove u goste!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

canis aureus
 Ovaj nit je za slaninicu, nit za dEranje mada može ako zatreba i u tu svrhu da posluži, nit je lovački ... pored "barene bagremovine" nikada ni prošao nije a zato koliko je oštar može i na hirurgijuConfused
Nije ni borbeni tanto, kao što neke jedinice zaduživaše svoje pripadnike ...
Ali borbeni ZAMBEZI jeste!Stari

-zanimljiv jeste iako sa lovom nikakve veze nema ... ali 'ajde neka ga Confused
canis aureus priložio:
89.jpg

Dim

crnipit
 Cao ljudi,aj pomozite mi...hocu da pravim kolekciju nozeva,raznih...pa me interesuje hteo bih da mi preporucite gde i kod kog dobrog majstora da odnesem da mi pravi,imam neke lisnate opruge za pocetak..Smile

Nex357
 Pozdrav drustvo ... konacno ponovo kuci , kako vidim pala je i nagradna igra (eto kakve sam srece xexe visio sam na ovoj temi zamalo da se obesim a mrdnem li mesec dana odma se dele nozevi e Srbine ) salim se, veliki pozdrav za sve a spec. za Nemezu,Canisa i Podunavca vi ste meni nedostajali Kiss mada niko da pita ziv li je Nex , ovo ono xexe BIG POZDRAV
I tako ...

Nex357

crnipit kaže:
Cao ljudi,aj pomozite mi...hocu da pravim kolekciju nozeva,raznih...pa me interesuje hteo bih da mi preporucite gde i kod kog dobrog majstora da odnesem da mi pravi,imam neke lisnate opruge za pocetak..Smile

E brate crnipite a imas li turpiju i smirglu i podosta vremena ... sta ce ti majstor , probaj brate sam pa sto ti bog da ... to mi zvuci ko e imam dobru pusku daj da je odnesem kod dobrog lovca da ide u lov mesto mene xexe ... nista loso , imam ja sad nozeve od po nekoliko stotina jevrica al kad uzmem u ruku onaj moj prvi sto sam ga sam napravio (uzgrd budi receno i moj je od lisnatog amortizera) taj filing ne moz se kupi Yes za sve ostalo imas visa karticu Grin veliki pozdrav
I tako ...

Podunavac
 Nex druže i ti si nama falio. Već sam pomislio da si nas se zasitio ili ne daj Bože nešta naljutio na nas, pa te nema na portalu. Ali dok te nije bilo Nemeza je vodio računa o temi noževi, tako da je bilo stanje redovno (ko u JNA). Jedino se Zoranp i Canis malo "poklali " oko nagradnog noža. Ali sve je drugarski rešeno uz slaninicu i piće za ceo portal. Samo još da ugovorimo mesto i vreme. Sve na račun njih dvojice.Grin
Tri prsta 2Kolce

zoranp
 zemo, nex sve su opcije oko trpeze otvorene, samo da se dogovorimo i jarana da informišemo!!Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

petar
 [xhide]http://www.youtube.com/watch?v=ivOvUT...re=related

http://www.youtube.com/watch?v=JAVA-G...re=related

http://www.youtube.com/watch?v=F_qHBd...re=related

Kolege koje se bolje razumeju, sta kazete na ovaj set survival nozeva, koristi ih ni manje ni vise nego Bear Grylls, sta kazete o ovom proizvodjacu, zna li neko cene ovih nozeva, barem odprilike koliko mogu da kostaju? Confused Hmmm
Hvala[/xhide]
Just like old times!

Nex357
 Eee ja drustvo dolazim za sabor u Guci Veselo 2 vodim zenu italijanku da vidi sta je veselinka pa pre il posle festivala jedno druzenje sas pecenje i samotok sa kolege bi mi bilo kao tresnja na tortu Harmonika A da se ozbiljno pripremam evo dokaza ,bestek onaj pravi lovacki , rucno radjen pre 40 ak godina u Zimmermanu u Luzernu,sa izrezbarenim fazanom i jelenom na drsci, a ko nov Presrean jednom upotrebljen za srnetinu u sosu od crnog vina i kuvanim crvenim kupusom sa prelivom od kuvanih kestena u slatkom sosu mmmmm ovaj da eto cisto das ne brukam kad se pojavi Nemeza sa njegov bestek Gladan veliki pozdrav
Nex357 priložio:
02052011055.jpg

I tako ...

canis aureus
 Nexe, pa živ i zdrav si, braćelaVebanjeVebanjeVebanje
Nema te kao ni šećera u Maxiju pa sam se mnogo zabrinuo i više puta zapitao šta se dešava, gde si, kako si i slYes
a ti, ma opuštenoNo no no
E, braćela samo da si ti nama doš'o!!Comp Lično meni em milo em drago!Vebanje

... a vidiš i samConfused
Situacija je već i više nego delikatna! Ojadi me jaro sa onom bagremovinom(iako sam i dalje ubeđen da je šljiva u pitanju ali ...Grin) i uzede mi nagradNuVrlo tuan a šta da radim kad je dobar jaro i kad ima ta skromna mišljenja nego samo da čestitamB) a eto nagradu ćemo isprobati i pošteno istupiti kad se sastanemo! ... al će tek ondaK biti situVacija delikatESna i tako to

Dobrodošao!!
Dim

nemeza
 Nex357, Veliki pozdrav zemo bio sam banovan 48 sati (sam sebe) nedostajao si nam, tvoj brat canis dao objašnjenje da te žena banovala ROFL pa si zato bio odsutan neko vreme. Hvala bogu varato si se pa je ekipa opet kompletna. Pozdrav. Bye

P.S. Za vreme tvog odsustva smo utvrdili da canis zna samo za šljivu i njene prerađevine. Smeko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 31
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,787,604 posete www.srbijalov.com