Bilo bi lepo da se ovi becarci i pesmice objave u jednoj stranici koja bi stajala u "Navigaciji" ispod lovackih pesmica ili tu negde. Ako se ne varam ovo nije prva koja je objavljena na ovom forumu.
Svaka cast za Becarac...
Upravo sam razgovarao sa lovocuvarem i upravnikom lovista...
Svinje ce se loviti do 31 januara,tako da cu 22 jan organizovati lov...
Lovci forumasi prijavljujte se,sutra sam na terenu pa cu uvece izbaciti slike terena na kom cemo loviti...
Podunavac kaže:
Ujače svaka čast za bećarac. Svaka ti dala.
Uuuuuu sestriću....biće mi mnogo smanji malo....hajde svaka druga neka bude a sve ostalo za moje sestriće....
Hmmm... Nekada ne valja "svaka druga" - Lalu, upravo pristiglog iz toorizma po Parizu, pitaju komshije & droogari, kako je bilo... I opisuje im on shta je sve vid'o, bio, i tako to...
- A zenske? Mi chuli da svaka drooga otje?
- Ta, daa, tachno je...
- I??? JESI RADIO???
Skup lovaca je bio u pola 7 u lovackom domu u Ivanjici,ispijanje kafe,caja,rakice...Polazak u lov u 7h,rasporedjivanje lovaca na terenu do 8h...Pustanje kerova u 8 i 15min...
Bilo je teranja dosta,moji psi su oterali vepra cak na Javor planinu,dvoje se vratilo,3 jos uvek ne.Odstreljeno je ukupno 10 ds...a po meni je bio biser decko star 18god na koga je izasao vepar kapitalac na 10m a on nije smeo da puca bojeci se da ce mnogo platiti trofej,ali je zato odstrelio 2 nazimca...Ja kad sam stigao kod njega lik ispija cokoladno mleko na slamcicu i prepricava mi dozivljaj...
Jos samo da mi se vrati kuja barakusa i bice mi potpun dozivljaj,mada vukova ima dosta,tako da ce nocas biti borba za prezivljavanje...
milose ti momci su iz kraljeva il tako? imao sam poziv da idem sa njima u ivanjicu ali sam odustao jer sam dobio od naseg kolege sa foruma(cokoladni) Nkd pa sam isao ovde kod mene na fazana.Nadam se da ce ti se vratiti kerusa i da cete jos dugo loviti zajedno.
Pozdrav svim zainteresovanim za taj lov u Ivanjici .Ponudio bih vam prevoz po povoljnim uslovima iz Beograda do Ivanjice kombijem pa ako ima zainterosavanih neka se jave ovde ili na pp
Isli bi ovim prevozom mozete i posle lova i poipiti nesto nemorate da razmisljate kako ce te nazad a pili ste!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?