Priča selo da je Piškać večeras na kraju molitve Oče naš, rekao da ih Bog zaštiti od zla i Nikole Jovića!!! Ko je taj Nikola???!!! ..pa nije valjda da ga se neko boji, pa i Boga u pomoć priziva???...ali Sveto Pismo kaže dobri moj Piškać da svako za svoje grehove odgovara, pa tako ćeš vala morati i ti i ja i svako od nas!!! ..Žao mi je, ali je tako..nekom pakao, a nekome raj...sve po zasluzi !!!
..I OVO ŠTAMPAJ...DA SE OPOMENEŠ!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
...ali ni reči o sajmu i o tome kako se susreo sa kolegama sa foruma tamo!!!...ni jednom rečju neda nagovestiti da nije baš sve po njegovom planu!!!...oćeš, oćeš samo polako sve ćeš ti priznati moj lepi PREZIDENTE!!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
Jada jedna jadna!
Ako je to tačno onda je stvarno jako boleo onaj susret na Sajmu!
Ovo je toliko jadno da ne treba ni komentarisati!
Ipak, taj oblik života treba da zna da je bog na strani pravednika, pa sam ja u odličnim odnosima sa Gospodinom, i da zato treba da se čuva i ne zamera jako samnom!
Ne bih mu bio u koži kada ode na istinu!
Jadni palanački lovci kada im Piškać čita molitvu za slavu!
To ne može na dobro izaći!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
za pušku i mog psa.
Amin.
OVO JE GOSPODU UGODNO, JER JE ON SVE STVORIO I DAO ČOVEKU DA ČUVA I KORISTI NA BLAGOSLOV!!! TAKOER U SVETOM PISMU PIŠE DA SE NE UZIMA ZALUD IME GOSPODNJE, PA ZATO NEMOJTE SE ŠPRDATI SA ONIM ŠTO NEPOŠTUJEŠ I NEVERUJEŠ!!...ŠTAMPAJ I OPOMENI SE DOK JE VREME!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
ajte lovci nenapadajte bivseg predsednika-taman je vecinu lovaca ubedio da ce sve biti ok kada dobiju svoje loviste... ta ideja se dugo vrti u toj cudnoj glavi...~jednog dana otvorim kofer kad u njemu pib, maticni br., pecat... juhuuuu....~trebali vise od ovoga...
zoranp kaže:
Priča selo da je Piškać večeras na kraju molitve Oče naš, rekao da ih Bog zaštiti od zla i Nikole Jovića!!! Ko je taj Nikola???!!! ..pa nije valjda da ga se neko boji, pa i Boga u pomoć priziva???...ali Sveto Pismo kaže dobri moj Piškać da svako za svoje grehove odgovara, pa tako ćeš vala morati i ti i ja i svako od nas!!! ..Žao mi je, ali je tako..nekom pakao, a nekome raj...sve po zasluzi !!!
..I OVO ŠTAMPAJ...DA SE OPOMENEŠ!!!
Zemo da li se šališ ili je molitva bila takva
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Taj priziva Gospoda da ga brani od pravednika, a kada bi ga okadili tamjanom i poškropili svetom vodicom istopio bi se ko najlon kesa na vatri. Vidi se da je nekrst i nevernik kad ovakve gluposti lupa. A oni što ga slušaju i veruju mu ili su retardirani ili imaju obraz ko opanak, da sve znaju a za ništa ne haju. A kad bude pao, prvo će ga popljuvati i odreći ga se oni koji mu sada najviše podilaze.
...i tako šta će ex le prezidente smisliti i sa svojih par poltrona sprovesti, pa ko vele " a da pustimo buvu kako se neki od njih (to smo nas nekolicina tkz. opozicionara) pokajao i navodno poslao njemu i Lazaru Šarcu neke SMS poruke ili mejlove, u kojima navodno taj pokajnik čestita što su dotični izdržali sve te "laži" koje ovi banditi šire po forumima, pa kako je ona navodno bio izigran i zaveden sa pričama koje su ga odvele na krivu stranu, a on sad želi da se ispriča svima, itd,itd..normalno svima je odmah rečeno za taj post, pa sad pojedini poltroni truju i dalje kolege lovce sa tim pričama!!...
Pa eto da razrešimo misteriju..ja ću eto javno da se izvinem "gospodinu" Todor Miškovu-piškaću za to što sam mu se nezahvalno i protupravno usprotivio kad mi je rekao da sam došao iz VUKOJEBINE I SAD OVDE NEŠTO GLUMIM, pa ŠTO ME HOĆE DA IZBACI IZ GRUPE, ZAJEDNO SA JOŠ NEKOLICINOM KOLEGA evo već druga godina, li ga nešto jebede, pa što MU ZAMERI NA JAKOJ TROFEJNOJ VREDNOSTI SRNDAĆA U GODIŠNJIM IZVEŠTAJIMA, A ON NA TO UMALO POKRENU DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV MENE SA OPTUŽBOM DA NARUŠAVAM MEULJUDSKE ODNOSE, ŠTO MISLIM DA JE OŠTETIO NAŠE LOVAČKO DRUŠTVO PALJENJEM DOZVOLA I JOŠ KOJEKAVIM RADNJAMA O KOJIMA SE OVDE NAVELIKO PIŠE, ITD, ITD..eto ja se njemu izvinjavam i slobodno ŠTAMPAJ DA SAM TI SVE OPROSTIO, ALI NISAM ZABORAVIO...I NEMOJ DA MEŠAŠ VEĆINU LOVACA !!! OVO SE ODNOSI SAMO NA TEBE I TVOJIH PAR UVLAKAČA!!! e sad kad je misterija rešena ik ja se pokajo, nadam se mojoj brzoj rehabilitaciji u VAŠU POŠTENU GRUPICU!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
Da priča se o nekom anonimnom izvinjenju! Pa ako se čovek već kaje i izvinjava zašto krije ime....šta ima od izvinjenja?
Meni se čini da je to Piškać sam sebi, vd Predesniku i Lazi, poslao takvu poruku - ŠTO JE BABI MILO TO JOJ SE I SNILO!
A kada smo kod izvinjavanja, i ja se izvinjavam Piškaću :
- Zato što su ga Zeremski i Beuković zajebali da uništi 700 dozvola
- Zato što je pojedeno 19 srna
- Zato što je vodio dvostruku evidenciju odstrela divljači
- Zato što je neko falsifikovao dozvole za lov
- Zato što je organizovao lov bez dozvole
- Zato što je crnogorski gonič davio srnu
- Zato što mu je Revolveraš desna ruka
- Zato što mu tuđe žene peru noge
- Zato što LD posluje sa minusom
.....
.....
.....
Štampaj!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻