Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Indjijanac
 svakako da je bolje putovati u društvu ,a i toliki put da voziš sam neide,miloše kakvaje situacija što se tiče puta do lovišta za onog ko nema terenac
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Milos88-Ivanjica
 Kerusa je pronadjena,vezao je covek mestanin....uhvatio je na mestu gde su bila parkirana vozila u nedelju.
Lov je stvarno bio ekstra...Sto se tice prevoza juce su bili lovci iz kraljeva sa 3 putnicka auta,put do lovista je dobar...
Veskokv bili su tvoji zemljaci,da nisi dobio NKD zamerio bih ti sto nisi dosao,ovako te ocekujem 22jan Bye
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica

Jank kaže:
Miloše ovo što si prikazao je extra....B)

Hvala Jank,ovakav je svaki izlazak u komercijalu,a kada budem organizovao za forumase potrudicu se da bude jos bolji lov i ulovika
LOV JE Passrbijaloviveli

slavko75
 bravo milose tereni su extra nadam se jos bolje i lepse uzivo
Bravo 2
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Milos88-Ivanjica
 Uzivo su mnogo lepsi...
LOV JE Passrbijaloviveli

Bune
 Kempi, prijatelju, kompletiras organizovanje lovnog turizma, svaka cast,Bravo 2. Koliko bi iznosio prevoz za lov u Ivanjici? Kum Sejtan i ja smo zainteresovani, zavisi od (ne)vremena ima jos mesec dana. Milose, kakva je situacija sa spavanjem? Pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

kempi
 2.500din povratna i castim kafu u oba pravca!

misa 71
 Juče u goste su mi bili Slava,Djurica,Daki NS i Sremac 75 .
Nakon dočeka,osveženja i malo mezetluka sa dodatkom onog poznatog Dakijevog ,, vulkana ,, napravljeno je nekoliko fotografija za uspomenu a nakon toga pravac koliba u planini. Srbijalov
misa 71 priložio:
drzenje1.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

misa 71
 Pošto znam za jadac a čitajući upise sa predhodnih druženja nisam se zaaaaj.bo sa Dakijevim ,,vulkanom,, naravno probao sam to čudo od ljutine i mogu da kažem da je za svako poštovanje i za prave junake B) Frown Cry

misa 71
 Dolazak oko 19,00 na kolibu u planini ,smeštaj gostiju u gostinjsku sobu (komentar će dati nadam se gosti)i naravno druženje uz laganu večerinku.Gladan

Lala
 A ja nisam bio, baksuz...Besan
Jel' bre Mišo, jesu li ovi tvoji gosti išta drugo radili, ili su samo klopali? Na svakoj slici onaj 'neuhranjeni' Sremac, sa escajgom u rukama??? Nije ni čudo, da hrče onoliko, kad se preždere!Grin
Vidi samo na slici, kako se Slava izbečio, verovatno se čovek šokirao kad je video koliko onaj može da pojede!ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

misa 71
 lalo druže baš mi je žao što se nismo upoznali, nadao sam se da ćeš biti prisutan al šta da se radi gledaj da nam ozdraviš a mi će mo se ponovo okupiti i družiti. Celo veče smo te pominjali naravno i ogovarali u pozitivnom kontekstu i ako si štucao to je od toga. mad ada ti pravo kažem ipak si ti imao sreće što nisi bio inače da si spavao sa nama mislim nebi spavao jer pojedin su celu noć strugali drva a što je najgore sva su drva bila čvornovata pa smo ujutru bili kao silovane veverice osim jednog koga ja iz pristojnosti neću imenovati al ti pogađaj.Frown Nekima sam morao da objašnjavam kakve su metode lova divlje svinje ovde kod mene i kako se TERA pogon i može biti da se otvori i tema u vezi ovog ROFL.
Pojedini kao što je Sremac66 imali su sreću da budu u čeki na vrlo lepom mestu i znam da će to dugo dugo pamtiti! Ovu fotografiju što ću postaviti da vas ne zbunim nije iz filma kapelski kresovi niti je neki skijaš u pitanju već naš drugar koji je imao malo poteškoća oko uspona ROFL

misa 71
 Lalo ovo je bio tek početak , zamisli kad je stigao vruć vlaški kačamak sa pravim homoljskim sirom zabodenim unutar kačamaka Hoemo jo

Lala
 Bez ogovaranja mene ne mož' da prodje ni jedno druženje forumaša, znam ja sve to!
Rekoh vam telefonom, da onom neštinskom mučeniku, kad zapne testera za čvor, sipate sapunice u usta, da podmažete, a vi fini, pa nećete, ko vam je kriv!! Grin A imali bi ste i lepe balončiće u spavaonici! Iznenadjen Posle se čude ljudi što DS ne dodju na njih; ovaj ih hrkanjem rastera 5 km u krug!
Šta da radim, kad nisam mogao da idem, ali sam zato dosadjivao telefonom, da čujem šta se dešava. Sledeći put, kad nazovem, ostavi vezu otvorenu, pa da čujem ko mi šta misli! Grin

misa 71
 E toliko za sada od mene a nadam se da će i ostali moji današnji gosti dati svoj komentar kad se budu konektovali na portal.
Evo za kraj fotografije nakon današnjeg lova , žao mi je što vremenski uslovi nisu bili baš idealni da se vidi sva lepota ovog kraja al zato uspeh u lovu nije izostao.B)
misa 71 priložio:
divljesvinje1_1.jpg

Lala

misa 71 kaže:
lalo druže baš mi je žao što se nismo upoznali, nadao sam se da ćeš biti prisutan al šta da se radi gledaj da nam ozdraviš a mi će mo se ponovo okupiti i družiti. Celo veče smo te pominjali naravno i ogovarali u pozitivnom kontekstu i ako si štucao to je od toga. mad ada ti pravo kažem ipak si ti imao sreće što nisi bio inače da si spavao sa nama mislim nebi spavao jer pojedin su celu noć strugali drva a što je najgore sva su drva bila čvornovata pa smo ujutru bili kao silovane veverice osim jednog koga ja iz pristojnosti neću imenovati al ti pogađaj.Frown Nekima sam morao da objašnjavam kakve su metode lova divlje svinje ovde kod mene i kako se TERA pogon i može biti da se otvori i tema u vezi ovog ROFL.
Pojedini kao što je Sremac66 imali su sreću da budu u čeki na vrlo lepom mestu i znam da će to dugo dugo pamtiti! Ovu fotografiju što ću postaviti da vas ne zbunim nije iz filma kapelski kresovi niti je neki skijaš u pitanju već naš drugar koji je imao malo poteškoća oko uspona ROFL

Kakvi ste vi to domaćini, kad ste ovog odebljalog, jadnog i namučenog čoveka iz ravnice naterali da se pentra po strmini?!? Smean
Vidi se da je malo zadihan, nedostatak kondicije se takodje vidi. Ili je to bila osveta za hrkanje?!?Hmmm
Čujem da oštar planinski vazduh ume da ošamuti ljude koji nisu navikli, do te mere da počinju naprasno da zaboravljaju svoje stvari! Jaooo
Meni se na prvi pogled učinilo da je ovo Slava, sa štakom, ali kad sam bolje pogledao, vidim o kome se radi, moj cenjeni koleZa, duša napaćena...Grin

Sremac75

misa 71 kaže:
Juče u goste su mi bili Slava,Djurica,Daki NS i Sremac 75 .
Nakon dočeka,osveženja i malo mezetluka sa dodatkom onog poznatog Dakijevog ,, vulkana ,, napravljeno je nekoliko fotografija za uspomenu a nakon toga pravac koliba u planini. Srbijalov

Prvo da se zahvalim Miši71 kao i njegovoj ekipi iz LS "Neresnica" na fantastičnom dočeku, velikom gostoprimstvu, odličnom lovu i još boljem druženju!

A što se tiče Miše71, osim što je odličan domaćin, moram da primetim da ima malo problema sa vidom!
Prvo je počeo da mi persira, a onda je rekao da je to zato što mu delujem kao da sam '66 godište.....čovek definitivno treba da se upozba sa Lalom!
A tek što me je na kvarnjaka odveo na čeku....jedno 3-4km nizbrdo što i nije bio veliki problem, ali sam zato u povretku dušu ispustio (slika kaže samo delić moje muke)

I Slava se opoštenio kada je rekao da je Lala dobio šećer od mog hrkanja u Plani prošle godine...ili da mu se bar stanje tada pogoršalo!

A ovaj matori Lala je ljubomoran pa zahebava!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Sremac, druže, ja tebe iz'zetno cenim, pa ću ti pozajmiti moju pušku za sledeći lov. Smeko

Lala

Sremac75 kaže:
A tek što me je na kvarnjaka odveo na čeku....jedno 3-4km nizbrdo što i nije bio veliki problem, ali sam zato u povretku dušu ispustio (slika kaže samo delić moje muke)!

Pa da, nizbrdo se samo otkotrljaš, ionako si se zaokruglio u zadnje vreme! Grin
Lepo sam ti govorio, da se u gostima ne hrče, nisi kod kuće!No no no

DakiNS
 Skoro sve je već rečeno ,meni ostaje jedino da sutra javim da se ne mogu probuditi posle "mirne" prethodne noći , U bre Testeraš 66 pa kao da su ti na fergusonu skinuli auspuf.Kada sam bez infarkta preživeo Slavino spuštanje niz planinu živeću još bar 100 godina, ima i jedna tajna , naš domaćin nam je dao sve uslove da živimo duže. Mišo , domaćine , kolega i kolege iz Kučeva svaka vam čast na domaćinskom dočeku i prelepom druženju , jeste bilo otrežnjenje kada sam došao kući ali ne od pijanstva nego od stvarnosti,sloga i gostoljubivost domaćina bez rečiBravo 2. Zoki konačno sam slušao pesmu goniča -SIMFONIJA.Aplauz
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,703,238 posete www.srbijalov.com