Susreti i druženja "forumaša"
|
Indjijanac |
Objavljen 19.12.2011. 22:22
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
svakako da je bolje putovati u društvu ,a i toliki put da voziš sam neide,miloše kakvaje situacija što se tiče puta do lovišta za onog ko nema terenac
|
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 19.12.2011. 23:03
|

Stari član

Upisa: 472
Pristupio: 05.08.2010. 03:16
|
Kerusa je pronadjena,vezao je covek mestanin....uhvatio je na mestu gde su bila parkirana vozila u nedelju.
Lov je stvarno bio ekstra...Sto se tice prevoza juce su bili lovci iz kraljeva sa 3 putnicka auta,put do lovista je dobar...
Veskokv bili su tvoji zemljaci,da nisi dobio NKD zamerio bih ti sto nisi dosao,ovako te ocekujem 22jan
|
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 19.12.2011. 23:06
|

Stari član

|
Jank kaže:
Miloše ovo što si prikazao je extra....B)
Hvala Jank,ovakav je svaki izlazak u komercijalu,a kada budem organizovao za forumase potrudicu se da bude jos bolji lov i ulov
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 19.12.2011. 23:24
|

Lovčina

Upisa: 1039
Pristupio: 26.01.2010. 09:37
|
bravo milose tereni su extra nadam se jos bolje i lepse uzivo
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 19.12.2011. 23:44
|

Stari član

|
Uzivo su mnogo lepsi...
|
|
|
|
Bune |
Objavljen 22.12.2011. 14:51
|

Član

Upisa: 79
Pristupio: 20.05.2011. 20:11
|
Kempi, prijatelju, kompletiras organizovanje lovnog turizma, svaka cast, . Koliko bi iznosio prevoz za lov u Ivanjici? Kum Sejtan i ja smo zainteresovani, zavisi od (ne)vremena ima jos mesec dana. Milose, kakva je situacija sa spavanjem? Pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!
|
|
|
|
kempi |
Objavljen 23.12.2011. 00:23
|

Stari član

Upisa: 261
Pristupio: 31.12.2010. 13:27
|
2.500din povratna i castim kafu u oba pravca! |
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 25.12.2011. 18:42
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
Juče u goste su mi bili Slava,Djurica,Daki NS i Sremac 75 .
Nakon dočeka,osveženja i malo mezetluka sa dodatkom onog poznatog Dakijevog ,, vulkana ,, napravljeno je nekoliko fotografija za uspomenu a nakon toga pravac koliba u planini.
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 25.12.2011. 18:48
|

Veteran

|
Pošto znam za jadac a čitajući upise sa predhodnih druženja nisam se zaaaaj.bo sa Dakijevim ,,vulkanom,, naravno probao sam to čudo od ljutine i mogu da kažem da je za svako poštovanje i za prave junake B)
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 25.12.2011. 18:51
|

Veteran

|
Dolazak oko 19,00 na kolibu u planini ,smeštaj gostiju u gostinjsku sobu (komentar će dati nadam se gosti)i naravno druženje uz laganu večerinku.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 25.12.2011. 18:51
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
A ja nisam bio, baksuz...
Jel' bre Mišo, jesu li ovi tvoji gosti išta drugo radili, ili su samo klopali? Na svakoj slici onaj 'neuhranjeni' Sremac, sa escajgom u rukama??? Nije ni čudo, da hrče onoliko, kad se preždere!
Vidi samo na slici, kako se Slava izbečio, verovatno se čovek šokirao kad je video koliko onaj može da pojede!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 25.12.2011. 19:01
|

Veteran

|
lalo druže baš mi je žao što se nismo upoznali, nadao sam se da ćeš biti prisutan al šta da se radi gledaj da nam ozdraviš a mi će mo se ponovo okupiti i družiti. Celo veče smo te pominjali naravno i ogovarali u pozitivnom kontekstu i ako si štucao to je od toga. mad ada ti pravo kažem ipak si ti imao sreće što nisi bio inače da si spavao sa nama mislim nebi spavao jer pojedin su celu noć strugali drva a što je najgore sva su drva bila čvornovata pa smo ujutru bili kao silovane veverice osim jednog koga ja iz pristojnosti neću imenovati al ti pogađaj. Nekima sam morao da objašnjavam kakve su metode lova divlje svinje ovde kod mene i kako se TERA pogon i može biti da se otvori i tema u vezi ovog .
Pojedini kao što je Sremac66 imali su sreću da budu u čeki na vrlo lepom mestu i znam da će to dugo dugo pamtiti! Ovu fotografiju što ću postaviti da vas ne zbunim nije iz filma kapelski kresovi niti je neki skijaš u pitanju već naš drugar koji je imao malo poteškoća oko uspona
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 25.12.2011. 19:04
|

Veteran

|
Lalo ovo je bio tek početak , zamisli kad je stigao vruć vlaški kačamak sa pravim homoljskim sirom zabodenim unutar kačamaka
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 25.12.2011. 19:05
|

Moderator

|
Bez ogovaranja mene ne mož' da prodje ni jedno druženje forumaša, znam ja sve to!
Rekoh vam telefonom, da onom neštinskom mučeniku, kad zapne testera za čvor, sipate sapunice u usta, da podmažete, a vi fini, pa nećete, ko vam je kriv!! A imali bi ste i lepe balončiće u spavaonici! Posle se čude ljudi što DS ne dodju na njih; ovaj ih hrkanjem rastera 5 km u krug!
Šta da radim, kad nisam mogao da idem, ali sam zato dosadjivao telefonom, da čujem šta se dešava. Sledeći put, kad nazovem, ostavi vezu otvorenu, pa da čujem ko mi šta misli!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 25.12.2011. 19:09
|

Veteran

|
E toliko za sada od mene a nadam se da će i ostali moji današnji gosti dati svoj komentar kad se budu konektovali na portal.
Evo za kraj fotografije nakon današnjeg lova , žao mi je što vremenski uslovi nisu bili baš idealni da se vidi sva lepota ovog kraja al zato uspeh u lovu nije izostao.B)
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 25.12.2011. 21:55
|

Moderator

|
misa 71 kaže:
lalo druže baš mi je žao što se nismo upoznali, nadao sam se da ćeš biti prisutan al šta da se radi gledaj da nam ozdraviš a mi će mo se ponovo okupiti i družiti. Celo veče smo te pominjali naravno i ogovarali u pozitivnom kontekstu i ako si štucao to je od toga. mad ada ti pravo kažem ipak si ti imao sreće što nisi bio inače da si spavao sa nama mislim nebi spavao jer pojedin su celu noć strugali drva a što je najgore sva su drva bila čvornovata pa smo ujutru bili kao silovane veverice osim jednog koga ja iz pristojnosti neću imenovati al ti pogađaj.  Nekima sam morao da objašnjavam kakve su metode lova divlje svinje ovde kod mene i kako se TERA pogon i može biti da se otvori i tema u vezi ovog  .
Pojedini kao što je Sremac66 imali su sreću da budu u čeki na vrlo lepom mestu i znam da će to dugo dugo pamtiti! Ovu fotografiju što ću postaviti da vas ne zbunim nije iz filma kapelski kresovi niti je neki skijaš u pitanju već naš drugar koji je imao malo poteškoća oko uspona 
Kakvi ste vi to domaćini, kad ste ovog odebljalog, jadnog i namučenog čoveka iz ravnice naterali da se pentra po strmini?!? 
Vidi se da je malo zadihan, nedostatak kondicije se takodje vidi. Ili je to bila osveta za hrkanje?!?
Čujem da oštar planinski vazduh ume da ošamuti ljude koji nisu navikli, do te mere da počinju naprasno da zaboravljaju svoje stvari! 
Meni se na prvi pogled učinilo da je ovo Slava, sa štakom, ali kad sam bolje pogledao, vidim o kome se radi, moj cenjeni koleZa, duša napaćena...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 25.12.2011. 22:09
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
misa 71 kaže:
Juče u goste su mi bili Slava,Djurica,Daki NS i Sremac 75 .
Nakon dočeka,osveženja i malo mezetluka sa dodatkom onog poznatog Dakijevog ,, vulkana ,, napravljeno je nekoliko fotografija za uspomenu a nakon toga pravac koliba u planini. 
Prvo da se zahvalim Miši71 kao i njegovoj ekipi iz LS "Neresnica" na fantastičnom dočeku, velikom gostoprimstvu, odličnom lovu i još boljem druženju!
A što se tiče Miše71, osim što je odličan domaćin, moram da primetim da ima malo problema sa vidom!
Prvo je počeo da mi persira, a onda je rekao da je to zato što mu delujem kao da sam '66 godište.....čovek definitivno treba da se upozba sa Lalom!
A tek što me je na kvarnjaka odveo na čeku....jedno 3-4km nizbrdo što i nije bio veliki problem, ali sam zato u povretku dušu ispustio (slika kaže samo delić moje muke)
I Slava se opoštenio kada je rekao da je Lala dobio šećer od mog hrkanja u Plani prošle godine...ili da mu se bar stanje tada pogoršalo!
A ovaj matori Lala je ljubomoran pa zahebava!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 25.12.2011. 22:12
|

Moderator

|
Sremac, druže, ja tebe iz'zetno cenim, pa ću ti pozajmiti moju pušku za sledeći lov.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 25.12.2011. 22:15
|

Moderator

|
Sremac75 kaže:
A tek što me je na kvarnjaka odveo na čeku....jedno 3-4km nizbrdo što i nije bio veliki problem, ali sam zato u povretku dušu ispustio (slika kaže samo delić moje muke)!
Pa da, nizbrdo se samo otkotrljaš, ionako si se zaokruglio u zadnje vreme! 
Lepo sam ti govorio, da se u gostima ne hrče, nisi kod kuće!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 25.12.2011. 22:30
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Skoro sve je već rečeno ,meni ostaje jedino da sutra javim da se ne mogu probuditi posle "mirne" prethodne noći , U bre Testeraš 66 pa kao da su ti na fergusonu skinuli auspuf.Kada sam bez infarkta preživeo Slavino spuštanje niz planinu živeću još bar 100 godina, ima i jedna tajna , naš domaćin nam je dao sve uslove da živimo duže. Mišo , domaćine , kolega i kolege iz Kučeva svaka vam čast na domaćinskom dočeku i prelepom druženju , jeste bilo otrežnjenje kada sam došao kući ali ne od pijanstva nego od stvarnosti,sloga i gostoljubivost domaćina bez reči . Zoki konačno sam slušao pesmu goniča -SIMFONIJA.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|