|
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 11:34
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Činjenica je da je svaka sekcija osnovala pravna lica odnosno LU istih naziva kao i sekcija, koja nisu korisnici lovišta, i u kojima u 2. sekcije odgovorna lica i organe upravljanja sačinjavaju ista lica kao i u sekcij,i jedino tvoje LU Staro selo ima različita lica u organima upravljanja od onih koja upravljaju sekcijom.
Na zahtev baš članova tvoje sekcije u UO LU Pomoravlje a i drugih članova tvoje sekcije poveo se razgovor vezan za njihov zahteva za Formiranjem novog LU ili tvojom smenom u LU Staro Selo jer hoće da formiraju LU kao i ostale sekcije sa istim organima upravljanja kao i u sekciji u čije bi članstvo sačinjavali svi lovci sekcije S. Selo. Sve to je rezultiralo odgovorom da je naj jednostavniji način i brži od formiranja novog LU da se većinom glasova u skladu sa pravilnikom tvog LU obzirom da su svi članovi sekcije S. Selo ujedno i članovi istoimenog LU, ako već imaju većinu, izvrši smena i postavi novo rukovodstvo LU S. Selo!!!
Da je tako i da ja nemam vecinu kako kazem JA BI BIO SMENJEN SA MESTA PREDSEDNIKA UDRUZENJA I NE BI PRAVILA MANJINA NOVO UDRUZENJE!!
Poenta je u tome sto je clanovima U.O. RECENO da ja i L.U.Staro Selo PODRZAVAMO LSCS i da to novo udruzenje mora da podrzava LSS kako bi lovili_____?????
Neko je plasirao pricu da svi koji nisu clanovi LSS nece dobiti lovista____??????
TO su GLUPOSTI I NEBULOZE!!!
LSS je izgubio svaki kriterijum odlucivanja i u Velikoj Plani se manipulise clanovima!!
Umesto da se POMORAVLJE PLANA UGASI kako vise ne bi placali KAZNE i stete ljudi koji ne rade nista a za to niko nije postavio pitanje odgovornosti MISE....Zike..kome jos povecana plata za svoj nerad sa 20.000 na 25.000din....lovci uredno palcaju kazne i skcije se zaduzuju da tudje propuste LOVCI I LOVNI TURIzAM namiri!!
Ja da se pitam ni dinara od prodane divljaci ne bi islo na kazne vec ko je kaznu prouzrokovao neka izvadi pare iz dzepa i neka plati!!
Sinoc mi je pred.N.O.Ljutica Vulijanac ponudio da im ja registrujem NOVO UDRUZENJE sto sam odbio jer jedno je pravljenja OIPSTISKOG SAVEZA a drugo rad udruzenja sa sekcijama koje ima loviste!!
Ovde se menjaju babe i zabe!!!
Izbegavanje kazni i bezanje od odgovornosto sada nije moguce!!!
Ljutica mi je rekao da ce mu Milutin Obradovic u sredu dostaviti sta treba da se odradi a ja sam tom istom Milutinu odradio sve za preregistraciju LIVADJANSKOG udruzenja Fazan Donja Luvadica u udruzenje???
Pitaj Milutina ???
Kad se tri zdrava udruzenja spoje sa necim sto je osudjeno na propast i sto je vec propalo osudjujes i ostala tri udruzenja na propast takodje !!
Kao predsednik L.U.Staro Selo NIKADA NECEMO DONETI ODLUKU ULASKA U BILO KAKVU KOBIMACIJU SA POMORAVLJE PLANA I SA LSS je je to PROPALA PRICA i neme perspektive za clanstvo!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 11:42
|

Lovčina

|
Nijedan jedini dinar od lovnog turizma ne moze biti prenet na racune udruzenja koja ne gazduju lovistem a vode se kao sekcije u Pomoravlje Plana??
Ni jedno to udruzenje ne moze da kupuje divljac ...unosi je u loviste.....sakuplja clanarinu za korisnika lovista koji mora da radi iskljucivo preko svog ziroracuna kao korisnik lovista a to je jos uvek POMORAVLJE PLANA sa tri sekcije koje ga cine!!
28.11.2012god sekcija Lane Velika Plana je dostavila odluku zbora lovaca da GASI SEKCIJU I DA TRAZI PRIJEM U L.U.Pomoravlje Plana kao udruzenje????
Zamolicu Velju da objavi zvanicna dva papira koje je predsednik Skupstine iz Plane poslao zvanicno U.O. Pomoravlje Plana gde je U.O. PRIHVATIO GLASANJEM ovako nesto!!??????
Kad Velja ako bude hteo objavi ta dva papira sa odlukama bice svima jasnije sta se radi i ko gresi!!
PRAVNO LICE U PRAVNOM LICU KOJE IMA LOVISTE NIJE MOGUCE!!!!
SAVEZI DA ALI NA ZDRAVIM OSNOVAMA A NE NA MAHINACIJAMA I LICNIM INTERESIM!!!! |
| |
|
|
| 270 |
Objavljen 19.01.2013. 11:51
|

Veteran

Upisa: 974
Pristupio: 06.07.2010. 23:37
|
Gospodine Lalo uz dužno poštovanje u ovoj zemlji je i običajno i pravno utemeljeno načelo prezumcije odnosno predpostavke nevinosti!
Niko nije kriv ni odgovoran za svoje činjenje ili nečinjenje ukoliko za navedeno od nadležnih organa nije osuđen i za šta mu je zakonskim propisima određena kaznena mera!
Kako iz svih mojih upisa vidite izbegavam da komentarišem postupke u toku a i one čije se pokretanje i preko ovog foruma "najavljuje"!
Da li je neko odgovoran, ne određujem ni ja ni vi ni Slava već za to zakonom ovlašćeni nadležni organi!
Jedno je objaviti dokument i podnetu prijavu nadležnim organima a sasvim druga stvar samostalno ih komentarisati odnosno određivati krivca, kaznu, i najavljivati posledice i pre njihovog nastupanja!
Svako takvo postupanje a pogotovo medijsko ja lično doživljavam kao pokušaj uticaja na predstavnike nadležnih organa u postupku odlučivanja i atak na dostojanstvo ličnosti lica koja se tom prilikom u navedenom kontekstu javno spominju!
Pozdrav i dobar pogled!  |
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 19.01.2013. 11:56
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
prvo i osnovno pravilo je da ako se nečega prihvati neko da radi treba da se upozna sa svim zakonima koji se odnose na to što radi kako nebi došao u situaciju da iste prekrši jer NEPOZNAVANJE PROPISA NE OSLOBADJA OD ODGOVORNOSTI!!!
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 19.01.2013. 12:14
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Generalno govoreći: Slažem se, kolega 270, da za svakog postoji presumpcija (pretpostavka) nevinosti, sve dok se ne dokaže krivica, tako i treba da bude u normalnim društvima. Kao što je i pravo svakog da o nekom delu ili nečijem radu ima svoje mišljene, i da to mišljenje slobodno iznese, bilo to u kafani, na radnom mestu, ili na forumu! To se zove sloboda mišljenja, kao jedno od najvažnijih prava u normalnim društvima (čik da vidim da neko proba da to ospori ili negira!), a ograničena je jedino pravom drugog, da ne bude vredjan, diskriminisan i sl.! Pa ljudi kad se sretnu privatno, vrlo često komentarišu vodeće političare i dogadjaje i ljude iz sfere politike ili privrede; ne vidim zašto bi neki predsednik ili član uprave lokalnog LU bio izuzet od komentarisanja? Da ne misliš možda da treba da imaju status 'belih medveda'? Svaki koji sebi uzme za pravo da pokuša mulja ili da se bavi marifetlucima, a preko ledja lovaca, i treba da prodje kroz komentare na forumu! Moje ili bilo čije mišljenje o nečijem radu i postupcima nema nikakve pravne posledice po onog koga komentarišemo; ako neko smatra da je oklevetan, ima slobodu i pravo da zakonskim putem dokaže klevetu i štetu po svoj ugled ili 'ugled' - i to je normalan put, ali ne treba gubiti iz vida da ako postoje dokumenti ili drugi dokazi koji potvrdjuju komentar, onda klevete nema, ali ima osnova zza kontratužbu!
Takodje se slažem da forum nije mesto gde se bilo čija krivica utvrdjuje; postoje organi koji utvrdjuju krivicu i koji izriču adekvatne kazne.
Ali moraš da se i ti složiš sa mnom, da u situaciji kada mnogi organi ne reaguju, ili reaguju 'pod ručnom', ili, što je još gore, reaguju pogrešno, onda forum predstavlja mogućnost da se skrene pažnja na neke, često i očigledne, povrede propisa.
Takodje, komentarisanje nekih postupaka koji izlaze iz okvira uobičajenih, ili su na samom rubu zakonitosti, a vrlo često i diskutabilni sa stanovišta morala, onda e forum nezamenljiv! Kao što si već imao prilike da vidiš, bilo je situacija da su forumaši svojim pisanjem predstavljali korektivni faktor, kako u preventivnom zakonskom, a najčešće moralnom pogledu.
Drago mi je da si se uključio u diskusiju, jer mi se čini da daleko više možeš da doprineseš radu foruma, nego što si do sada činio, obzirom na tvoj kapacitet.
Slava je uradio ono što je malo ljudi imalo volje i hrabrosti da uradi: paralelno je o nepravilnostima pisao na forumu, a obraćao se i nadležnim organima prvo u svom LU, a tek posle i van LU.
Problem je što je reakcija nadležnih vrlo spora, prodje poprilično vremena dok se ne reaguje, pa svi pomisle 'pojeo vuk magarca', a pri tom izgube iz vida suštinu o kojoj Slava piše. Šta će biti danas-sutra, ako se pokaže da je Slava bio u pravu, i ako na adresu vašeg LU počnu da stižu čestitke od sudije za prekršaje? Ko će da plaća astronomske kazne, koje predvidja Zakon o udruženjima i ZODL? Pa lovci, naravno! A odgovorni u upravama LU su izgleda smetnuli sa uma, da u nekim slučajevima za rad LU mogu da odgovaraju i vlastitom imovinom?
Eto, i ja najavljujem MOGUĆE posledice pogrešnog rada! I ne vidim tu ništa loše, naprotiv; jedna od svrha foruma, kako sam ja zamislio, jeste i edukacija lovaca, upoznavanje velikog broja neinformisanih ili pogrešno informisanih lovaca, sa propisima koji regulišu njihovo bavljenje lovom i njihov rad u LU.
Žao mi je da se jedno LU koje ima onako fenomenalno i bogato lovište (dva puta sam bio na hajki tamo) sada izgleda nalazi u situaciji da se najmanje bavi brigom o divljači, zimskom prehranom ili izgradnjom LTO, nego se bavi ovim stvarima, koje su, koliko ja vidim, posledica nekih poteza uprave. I sve mi se čini, da će na kraju štetu platiti lovci svojim parama, a naročito će da ispašta divljač! Možda nije daleko od pameti da ćete, uz onaj populistički predlog članarine, doći u situaciju da prodajete svoju divljač iz lovišta, da bi ste finansirali sve ono što vas može sačekati!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 12:29
|

Lovčina

|
Slazem se sa tobom 270 da je clanarina trebala da bude 18.000din sto je na zalost nasa realnost kako bi se nesto i ulozilo u loviste a ne samo izvlacilo u vidu para iz istog za rad udruzenja!!
Imam utisak da podrzavas rad Djordja Donica ???
da li ce se Djordje u februaru pojaviti kao kandidat sekcije livadica da ponovo bude mozda predsednik necega sto polako propada ???
Da nije to njegov dosadasnji rad i savetnici koji ga savetuju na celu sa Milutinom Obradovicem i Ljubisom smislio ovoga puta???
Ja se samo zalazem da kazne ko je prouzrokovao PLATI a ne da se N.O. SMENJUJE PRE PODNETIH KRIVICNIH PRIJAVA sto im je bila obaveza posle ispekciskog nazdzora po prija ZBORA LOVACA SEKCIJE STARO SELO!!!
Mnogo nepravilnosti su kostatovane i sada sve stoji ??
Ko ce da nastavi da radi posao N.O.???
Pa ni jedna sednica jos uvek nije bila da ju je Ljutica zakazao ???
Mozda t nisi PODOBAN kako sam rekao a sta se desilo i kako je U.O. dosao do zakljucka da se promeni N.O.???Ko koga kontrolise???
10 coveka radi sta hoce dok 170 drugih lovaca nema pojma sta se desava!!????
Ja cu se vrlo rado odazvati pozivu N.O. da dam sve cinjenice i papire koje posedujem kako bi se situacija pokrenula sa mrtve tacke???
Pera Prvulovic iz Starog Sela nije imao pojma da je u N,O. kako sam sinoc kaze niti ga je sekcija izabrala i dala predlog udruzenju za tako nesto???
Sinoc LJUTICA VULIJANAC pred N.O. koji je bio PRED .D.K. vodi sastanak sekcije u osustvu Dejana Djordjevica a ja sam zvanicno izabran na mesto podpredsednika sekcije kad i caric za predsednika????Sta ti to govori???Po odluci U.O. najveca glupost koju sam sinoc cuo jeste da PASIVNI CLANOVI iz prosle godine ako rese da budu AKTIVNI i uplate celokupnu clanarinu L.U. moraju da pisu MOLBU ZA PRIJEM KAO NOVI LOVCI???
Kome ja to da pisem i koga da molim za prijem....???
Djordja Donica?????Milutina????Velju???
Ne pada mi napamet???
Lovci koji su u zakoskom roku uplatili samo prvu ratu od 400din i koji vise do dana danasnjeg nisu uplatili nista vise jer su samo prvom ratom zadrzali clastvo u udruzenju nikada nisu dobili markicu LSS koju su platili kao i lovnu kartu kako bi svoje pravo na lov ostvarili van ovog udruzenja???Neko se setio da im zabrani da glasaju u sekciji Staro Selo na zboru lovaca???Vise njih trazi pismeno to da dobije na ruke da tuze udruzenje!!
Podseticu te da si ti 270 i ja posle tebe nabavili karte za lov ti preko VOZDLOV RAKINAC a ja preko SRBIJASUMA????
jer se secas??? |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 12:46
|

Lovčina

|
270 ovo ce te interesovati da vidis i sta ce N.O. PREDUZETI ZAKONSKIM PUTEM NA OSNOVU SVOJIH OVLASCENJA???? |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 12:47
|

Lovčina

|
 |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 12:51
|

Lovčina

|
Gde je knjiga zapisnika ???
Gde je odluka U.O. da se udje u spor sa SPASICEM???
Gde su pare sekcije Staro Selo i kako su skinite sa podracuna sekcije????
Kako sekcija Staro Selo da plati stetu SPASIC kad niko nije pitao sekciju da li da se udje u sudski spor ???Sad da platimo ....sta...ko nas zaduzuje sa 350.000din....ko zaduzuje sekciju LIVADICA I PLANA .....ko treba da odgovara i da nadohnadi stetu od oko 500.000din od prvobitne stete...SLAVa mozda ili ti????.....
Politika nezameranja nas je i dovela do ove situacije sto se sve svodi na nezameranje KOJE KOSTA SVE NAS!!!!Ko hoce da glumi gazdu neka izvadi pare iz svog dzepa a ne iz dzepova lovaca i lovista!! |
| |
|
|
| 270 |
Objavljen 19.01.2013. 13:10
|

Veteran

|
Naravno da se sećam Slavo i ove godine lovnu kartu ako je ne dobijem do 14.04. nabaviću je preko nekog drugog udruženja ili Srbijašuma!
Ne podržavam ničiji rad koji nije u skladu sa zakonom to i sam znaš!
Ja sam ti preneo dešavanja sa U.O. onako kako sam ih video a dobro znaš da nisam član i da ne mogu da utičem na odluke!
Velji sam objasnio sistem oko korisnika lovišta i pravnih lica odnosno njihovog udruživanja i nisam znao da je podneo taj zahtev koji mi sad spominješ, ako ga je i podneo nadam se da će sada da ga povuče!
Što se ostalih tvojih navoda tiče, podnesi zvaničnu prijavu N.O. i dostavi i meni primerak lično na osnovu koga ću da zatražim sastanak N.O. i ja ti javno obećavam da će svaki navod stavku po stavku biti proveren o čemu ćeš kao podnosilac prijave biti zvanično obavešten primerkom zapisnika o izvršenoj kontroli, izveštajem i prilozima koji uz izveštaj idu. E tek nakon toga javno sve objavi.
Obzirom da si član i u organima upravljanja LSCS koji je u otvorenom sukobu sa LSS preovlađuje mišljenje kod većeg broja članova da nisi objektivan u kritikama LU Pomoravlje V. Plana iz razloga što je isto člana LSS.
Ne pitaj mene za komentar o ovome, lično ne bih bio član ni jednog od dva pomenuta saveza jer sumnjam u njihove namere u kojima vidim da preovlađuju lični interesi i sa jedne i sa druge strane, sad kod ovog starijeg činimi se više ali ko će to da izmeri.
Problem kod ovog foruma na ovoj temi je što se ne čuje druga strana. Velja je prestao da se javlja otkako je izabran za predsednika, ostali koje pominješ nisu članovi i iz nekih njihovih razloga ne žele da učestvuju u ovom forumu i ako ga pojedini budno prate, što lično smatram pogrešnim, a ja ne zastupam ni jednu stranu što takođe dobro znaš, tako da članovi imaju formirano mišljenje samo na osnovu tvog viđenja stvari i sve polako počinje da se pretvara u hajku na određene ljude što je meni lično veoma mrsko!
Pozz... |
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 19.01.2013. 13:39
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
270 kaže:
Problem kod ovog foruma na ovoj temi je što se ne čuje druga strana. ... iz nekih njihovih razloga ne žele da učestvuju u ovom forumu i ako ga pojedini budno prate, što lično smatram pogrešnim, ...
Forum je otvoren za iznošenje svačijeg mišljenja, a razmena mišljenja i argumenata i na forumu može da doprinese rešenju.
Vrlo često se srećem sa pojavom da neki ljudi koji budu meta kritike forumaša, BUDNO PRATE, ali ne reaguju. Svako normalan bi se zapitao ZAŠTO? Ja mislim, da ćutanje samo šteti.
Isto tako, još češće se srećem sa pojavom da oni koji bi imali nešto da kažu, neće ili ne smeju, pa ponekad čak pokušavaju da preko mene ili nekog drugog admina proture neke informacije (ajd' ti objavi, ali mene ne pominji!). E takve najmanje volEm!!!
Inače, BUDNO PRAĆENJE ovog foruma na Srbijalov je postala moda i vrlo česta svakodnevna pojava u svim lovačkim savezima, u mnogim upravama LU, pa i u raznim državnim organima - to nije nikakva tajna (barem za mene), to je dobro, bez obzira na to da li se onima koji BUDNO PRATE ovo pisanje svidja ili ne. Čim izaziva interesovanje, znači da ima i uticaja.
Ne treba niko da ispusti iz vida ovo što napisah gore: ni oni koji pišu, ni oni o kojima se piše.
Samo nek nastave da BUDNO PRATE!
Pratim i ja vas!
VIRTUELNO!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 15:18
|

Lovčina

|
Neka prate i neka ne zaborave da SKUPSTINA LOVCKOG UDRUZENJA NIKADA NIJE NA SKUPSTINI DONELA ODLUKU DA BUDE CLAN LSS a MORALO JE NA OSNOVU STATUTA???
Neka nezaborave pojedinci da pojedina ucinjena dela NEZASTAREVAJU i da ce promenom predsednika morati da se uradi jedna revizija polovanja bar 10 godina u nazad kako bi se sve cinjenice i nedoumice odklonile!!
Neka Donic ,Milutin,i Ljubisa vode i dalje politiku udruzenja a rezultati se vide na delu.
Ja sam za dve godine napravio veci uspeh i vise sam doprineo radu UDRUZENJA nego oni koji sede u U.O. 20 i kusur godina a da je to tako objavicu i ovaj dokument kako bi ljudi videli kako su ocenili moj rad u udruzenju!!!Sve drugari iz SPS-a !!!
LSCS nema veze sa minusom i sa kaznama u Plani i to je bacanje prasine u oci lovcima!!!
Nije LSCS napravio propust u vodjenju dokumentacije u udruzenju nego upravnik ZIKA koji je bas tvoju dozvolu za lov prepelica pri kontroli ZAGUBIO????Nije zbog LSCS vodio evidenciju o kerovima sem Starog Sela za ostale dve sekcije pa je sad neko drugi kriv???
Najlakse je prebaciti krivicu na drugog kad ne vide svoju nesposobnost ??
Pitaj MiLUTINA ko je organizovao sastanak u LSS i Ministartvu???
Donic ili JA??
Kako su ih primili u LSS i Ministarstvu???
Koliko je para od Ministarstva propalo zbog blokade racuna ???
1.200.000din pa udruzenje nije iskoristili drugi deo za hranu sto su trebali vec je samo 54.000din namenski potroseno jer prvi deo para nisu opravdali na vreme da im ase uplati druga trasa Ministarstva!!!
LSCS je za sve kriv !!!Kako je Milutin potpisao ovlascenje Donicu da bude delgat u LSS???Nisu znali ni na koj clan da se pozovu bez odluke skupstine u Plani???
Kako su radili to se vidi .....13.000din za clanarinu od toga predvidjeno za eventualne kazne 3.000din sam divljac nije predvidjena da se kupi u ovoj godini jer nema za sve para!!!
Video si predlog za clanarinu i finasiski plan za sledecu godinu
Alal VERA!!
LSS manipulise Donicem i on ne shvata koliko nezna nista sta se radi u LSS i dalje misli da je biti DELEGAT LSS bitna stvar!!!
To je jako i bitno nemas pojma koliko !!
Kompleksi vlasti i osecaj finasike moci + kompleksi iz mladosti su opasana kombinacija za koju ja nedajem pet para!!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 21:47
|

Lovčina

|
Posto ja nisam stipsa vec covek koji voli sa prijateljima da podeli informacije a ne kao neki da ih skrivaju jer sam tako vaspitan od malena stavljam na uvid prijateljima poslovanje L.U.za 2012god koje izgleda ovako kako nisam mogao ni da sanjam!!
Podseticu sve da je po APR-u minus u kasi za 2011god zvanicno 573.000din kako tamo stoji + steta od izgubljenog sudskog spora od 833.000din u 2012god koju su lovci platili uredno da bi se 2012godina zavrsila videcete kako..............
 |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 21:49
|

Lovčina

|
Da nisam ovo video da su sekcije .zaduzeni kupci udruzenja tj.pravna lica koja duguju udruzenju novac ne bi verovao svojim ocima kako ljudi znaju sta rade a i knjigovodja zna posao....
PRIHOD OD STETE SEKCIJE????????????
Sinoc u Starom Selu predsednik N.O. Vulijanac Ljutica kaze da je poslovanje pozitivno jer imaju na racunu skoro 52.000din ....a mozda sam ja lud???? |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 19.01.2013. 21:55
|

Lovčina

|
LSS je mala maca za gluposti koje se pod njihovom palicom tolerisu u Velikoj Plani samo sto su dani odbojani i jednima i drugima BOGU HVALA!!!!
Ne znam da li da se smejem ili da placem sta rade pojedinci????
Oko za ovako nesto treba da se cuti i da se "SILOVANJEM CINJENICA" ja kao nekome nesto namecem neka javnost proceni ko je u pravu ja sam bez teksta jer ovo je ELEMENTARNO nepoznavanje ili namerno obmanjivanje clanstva u Velikoj Plani!!!
Nemam reci sta je U.O. prihvatio da niko nista ne pita?????
Ipak sam ja fakultetski obrazovan jedan od 6% u Srbiji pa ovo ne prihvatam zdravo za gotovo!!!
Ovo sta se radi u Plani da pricam nekome u lice mislili bi da sam lud???Da nije ovog foruma da se vidi ovako nesto lovci bi pomislili da nema gore ali ima.....sve gore i gore....za lovce najvise jer ih takvi vode....!!
od 180 lovaca zasto bas ja da se bunim i da se zalazem da se lov zabrani kad je sve ok ????
A drugi pricaju kako ja imam licnu korist i promociju da radim ovo sto radi....pa terca prica on je zaludan.....pa dalje ....idt!!Tek kad covek vidi dokle doseze ljudska glupost shvati da je to beskonacno.......... |
| |
|
|
| 270 |
Objavljen 20.01.2013. 13:28
|

Veteran

|
Ajde odmah da rasčistimo šta u ovom izveštaju ne valja ali prostim jezikom da svako razume.
1. "Prihod od štete-sekcije" nikako nije mogao biti knjižen kao prihod jer to je deo štete u čijem plaćanju po odluci UO učestvuju sekcije solidarno od dela novca koji se prebacuje na njihove podračune za njihov rad sa računa LU i koje uzgred nisu pravna lica i nemaju svoje račune, kako sekcije nisu imale toliko para na podračunima šteta je plaćena sa računa udruženja bez prebacivanja sa njihovih podračuna a za taj iznos će sekcije u kasnijem periodu biti uskraćene od prebacivanja novca sa računa LU na njihove podračune, a sve vreme se radi o istom računu jednom pravnom licu i ukupnim prihodima i rashodima! 
2. Ako se ova cifra rasknjiži sa prihoda dolazimo do toga da je LU poslovalo u 2012 sa 2.682.557,23 dinara prihoda, obzirom da je rashod udruženja u 2012. godini bio 2.865.115,07 dinara. oduzimanjem rashoda od prihoda dolazimo do poslovnog rezultata odnosno -182.557.84 dinara koliki je gubitak udruženja u 2012 godini i samo u 2012 godini!
3. Pitanje za Slavu??? Da li je ovakav način knjiženja započeo pod rukovodstvom orđa Donića ili je započeo mnogo mnogo ranije od strane bivšeg predsednika Miše Pančića, i da li se gubitak udruženja u kumulativu povećao za vreme orđa Donića ili je smanjen u odnosu na nasleđeni od Miše Pančića???  |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 20.01.2013. 13:46
|

Lovčina

|
na pitanje koje si meni postavio ocekujem odgovor od tebe kao clana N.O. i coveka koji nece nesto da potpise a da predhodno to i ne proveri i ne uveri se da je to zaist tacno!!O svemu sto je radjeno u udruzenju podneo sam KRIVICNE PRIJAVE i DEO PONAVLJAM SAMO DEO DOKUMENTACIJE OVDE JAVNO SAM OBJAVIO ALI IMA TOGA JOS...........
Za sada je od mene dosta a u narednom perodu OBECAVAM svima VISE INFORMACIJA NA KOFERENCIJI ZA STAMPU koju cu zakazati posle ovakog zavsnog racuna i svega sto mi se desilo u poslednje vreme u negativnom smislu ....
Ima i pozitivnih stvari ali vise o tome na istoj koferenciji za medije ....
USKORO!!!!!!!!!!!!!!!!Po ovim papirima rekao bi da je minus u kasi oko372.521din +minus iz prosle godineod 573.000din sto bi trebalo da iznese oko 945521din!!!Misa je ostavio oko 200.000din????I niko nije naravno kriv a gde su nam pare???Pojeo zeka???Fazan....srne...
Gde se deo minus u kasi od prosle godine i kako da ga nema nikako kao pocetnog stanja u udruzenju...........????????gde se zagubio????
FINASISKI PLAN NIJE ISPOSTOVAN 90% od palaniranog!!!
Dok Je Misa Pancic bio predsednik udruzenja Djordje Donic je bio predsednik N.O. ????Pa su se zamenili Donic predsednik a Misa clan U.O. i covek zbog koga je udruzenje kaznjavano jer kao predsednik sekcije nije hteo da radi po zakonu par puta..da pise propratnice ,dozvolu u tri primerka,pa onaj grupni lov...!!Donic je odgovarao i udruzenje a ne Misa ???
Isto je bilo i zbog propusta u radu sekcije D.Livadica samo zbog propusta u radu Starog Sela UDRUZENJE NIKADA NIJE KAZNJAVANO jer smo uredno imali citavu dokumentaciju i sve smo radili po zakonu!!Ispektor Miomir Djuic mi je dva puta bio u kontroli objekata i N.O. jedanput.....ko god hoce moze da dodje i treba da dodje u kontrolu da vidimo sta je ko radio......
Imaces sta da radis kao clan N.O. a ja sam tu da pomognem ako treba!!!
Nema mi nesto VELJE da se nije ozenio????? |
| |
|
|
| Aca Velika Plana |
Objavljen 20.01.2013. 17:04
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
A koj je razlog tuzenja L.U
VOZD -LOV RAKINAC, da li su u pitanju licni konflikti pojedinih ili bolje receno Slavo, tebe Mose,Pucara nasuprot Jove presednika udruzenja pomenutog, zbog obixne vabilice bi ste da ugasite i moje udruzenje jer ce garant da ode kazna privrednom sudu... da li je bilo neophodno da se vi vasim licnim interesima igrate sa sudbinom 120 lovaca, jos vise da se igrate sa sudbinom 4 lovaca zbog oruzja???? Naravno zahvalic.u vam se ako mi dodje cestitka od Sup -a, jer mi je vec ohoho lovaca reklo da mi oruzje visi o koncu zbog pririvizma i vasih koskanja na relaciji udruzenja. Ovo je moj zadnji upis na ovoj yemi jer ste postali malo bezobrazni da ispastam zbog vasih inata!!! Zbogom i dovidjenja!!! |
| |
|
|
| slavaplana |
Objavljen 20.01.2013. 17:10
|

Lovčina

|
Aco Nije Slava,Mosa a ni Branko Pucar kriv ako se dokaze sunja po prijavi Lovnog ispektora za delo iz oblasti lovstva???Sta mene briga sta ti radis u tvom udruzenji ili PUCARA??? Mosa je lovocuvar i posao mu je da podnosi prijave !!Ako se proceni da za iste nema osnova sve pada u vodu!!!Gresis ne gubis ti oruzje tek tako a prebacivanje krivice na drugog je smesno!!!Bolje pitaj Jovu i objavi dopis sa odlukama L.U.Vozd Lov Rakinac koji je otisao u Oup Velika Plana oko vabilice???
Ja te nisam prijavio i ti to znas???Gledao sam da ti pomognem i to sam ti rekao ...!!
Ispadas smesan sa ovim tvrdnjama....Branko je clan kod tebe u udruzenju pa ga pitaj??Covek nema veze sa ovim slucajem????Ako hoces da verujes a i ne moras???
Imas pravo kao clan da dobijes taj dokument pa ga objavi da vidis ko je kriv a ne ovako pausalno da iznosis optuzbe !!!
Znas ti sve smamo neces da priznas???
Koliko para fali u kasi L.U.Vozd Lov -Rakinac????Sta je sa podracunima sekcija???
Ako ti tako kazes i za to sam JA kriv PRIHVATAM!!! |
| |
|
|
| Aca Velika Plana |
Objavljen 20.01.2013. 17:19
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
Varas se Slavo, neznam nista niti iko.ista prica, svi cute a znas i sam da ne pisem dzabe, lovci koji su bili samnom u lovu strepe, a niti smo lovili pod vabilicom niti nas je nas lovocuvar video i cuo da peva kada nas je kontrolisao,a i mosa nas je kontrolisao dan pre toga kada je prijavi vabilicu i.nije pevala, pa na sta onda to lici da me tvoj lovocuvar kontrolise a nije ovlascen??? neumesno je sa mosine strane da to uradi a ja ga a nista nisam dirao, to je iskljucivo zbog licnih konflikta, jer svi o tome pricaju nijedan drugi razlog se ne pominje. |
| |
|