Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Fotoaparatom i Kamerom kroz prirodu i lovište

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Fotoaparatom i Kamerom kroz prirodu i lovište
Jank
 Za gulaš ili kobaju svejedno ali slike i snimci su divni za pravo uživanje...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

LU Aleksandrovo
 A za gulaš čuvamo ovog.
LU Aleksandrovo priložio:
1_55.jpg

Cucić će biti sasvim dovoljno.

darkon
 Prelepe slike.Bravo 2

Evo jos jednog snimka od mene.
Caplja,koja je krenula prema Moravi,fazan koji je izasao da kljucne koje zrno kukuruza pored solista i mlad jednogodisnji srndac sa srnom.

http://www.youtub...CjBriJX590

LU Aleksandrovo
 I bre bate, lepo da lepše ne može biti, e kad bi kod nas bar neko brdašce bilo, zato uživam kad posetim svoje pobratime u Ćupriji, što činim nekoliko puta godišnje, lepo je zimi ali mi je još lepše leti, Morava, pitomina i obronci Južnog Kučaja ko prava divljina.

A evo slike jednog od dva mala najsavršenija lovca koje je priroda namestila, a oluja ih prošlog proleća izbacila iz gnezda gde im je moja lovkinja pomogla da prežive i kasnije nastavi život u slobodi.
2_34.jpg

Jank
 Darkon ....Bravo 2...koliko li je samo vremena bilo potrebno da se naprave ovako lepi snimci...alal vera....Aplauz

LU Aleksandrovo, svaka čast tvojoj lovkinji, tako se bori za očuvanje prirode , koliko vidim dobra ti je kolekcija na vitrini...voće prerađeno a nekada su naše bake tako držale slatko i dunje, ali vremena su se promenila....a tu je i Drug Stari....uspomena na neko drugo vreme...Bravo 2ByeB)

LU Aleksandrovo
 Pa ja ipak pripadam starijoj generaciji, i nisam Titoista, kad sam otvorio kafić prvi u okolini prvi sam i izbegao da stavim njegovu sliku, ali sam poštovalac istorije a istorija se ne može menjati, može se samo lažno prikazivati.
Što se tiče odnosa prema životinjama i divljači u mojoj porodici važi pravilo za pomoći, pa se kod mene ne retko nađu razni primerci, kad su u nevolji, u lovu ni ja ni supruga nikada nismo otstrelili nešto ako nam nije trebalo, a to znači ako imamo želju da jedemo prepelicu, kad je sezona izađemo i odstrelimo nekoliko komada pa se vrnemo kući, komšijama, prijateljima i rodbini ne dajemo ništa, e takav odnos nam je prema svakoj divljači, i najviše na svetu mrzim one koji prodaju divljač, jednom je jedan moj član prodavao zeca ispred doma kada smo se vratili iz lova, i kad sam to video poludeo sam, da me nisu smirili bilo bi čuda, takvi mi ne trebaju i takvi u mom društvu ne mogu da prođu, u stanju sam i lovokrađu da istolerišem ako je to zbog potrebe ili lude mladosti ali trgovinu nikada.

Evo slike još jednog drugara kojeg su kucovi u prošlu jesen malo obradili pa se našao cele zime kod nas u gostima.
3_31.jpg

milek
 Hej precednice a zabac?
Nije lako znati treba to i umeti....
lovac

milek

milek kaže:
Hej precednice a zabac?

lovac

milek
 evo jos jedne malo je losija ali se vidi....
lovac

Podunavac
 Pa i ovaj žabac zna šta valja. Skočio na jelena. Ili možda lava, ne vidi se etketa.
Tri prsta 2Kolce

milek
 Na jelenu he he.....
lovac

darkon
 LU Aleksandrovo,Jank,hvala.B)

Skupilo se Jank puno lepih snimaka za ovih 6 godina,koliko nosim kameru po lovistu.

misa 71
 Evo jedne fotografije san svakog lovca PfftiC srbijalov
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Sniper Hunter
 Malo slika iz danasnje setnje
i52.tinypic.com/2ahflok.jpg

i51.tinypic.com/2d6w3s8.jpg

i52.tinypic.com/2ibdv9j.jpg

i55.tinypic.com/x36br8.jpg

kelt
 kolega jesi'l ovo izveo decu do zooloskog vrtaPfftiCB)
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Nije zoo ima ih covek u ogradjenom prostoru gaji za njegovu dusu ogradio 5-6hektara sume njegove pa ih drzi na svome posedu

Jank

Sniper Hunter kaže:
Nije zoo ima ih covek u ogradjenom prostoru gaji za njegovu dusu ogradio 5-6hektara sume njegove pa ih drzi na svome posedu

E taj zna da uživa....neznam da li bi kod nas ovo nekome uspelo a i malo ljudi ima tako veliku površinu pod šumom a tek kada bi trebalo to ograditi pa morao bi da imaš fabriku para...Bravo 2

Sniper Hunter
 i56.tinypic.com/1h5p9v.jpg
Evo malo barskih ptica ,kokica,liski
i52.tinypic.com/2hcgi9u.jpg
Labud izasao da pogleda malo okolinu

kelt

Jank kaže:

Sniper Hunter kaže:

E taj zna da uživa....neznam da li bi kod nas ovo nekome uspelo a i malo ljudi ima tako veliku površinu pod šumom a tek kada bi trebalo to ograditi pa morao bi da imaš fabriku para...Bravo 2

pa da nesme otici ni do trafike po novine. dodju majstori i buum, nesta jelen. ko moze da objasni mesarosima da je u pitanju privatna svoina i da je to isto kao kad bi nekom na livadi koknuo kravu.Histerian
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Na zalost u pravu si kolega KelttU.a

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Unošenje živih zečeva u lovište DIVLJAČ 124 02.01.2021. 18:25
Požar u lovištu PRIRODA I EKOLOGIJA 123 22.12.2019. 16:21
Zagađenje okoline i lovišta PRIRODA I EKOLOGIJA 46 06.07.2018. 09:54
Prevoz psa do lovišta... KINOLOGIJA 95 05.09.2016. 21:43
Naočare sa kamerom OPREMA 75 09.08.2016. 18:10
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,775,216 posete www.srbijalov.com