Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Lala
 A Lali da se izvineš za one koprive i trnje, to ništa?No no no
Eto, kad je tebi više stalo do Brace, nego do mene...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Bolje ti je ovako...veruj mi!
Kalanjikov
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Lalo pa kad ti nisi lep kao el ladron ujem te. A možda i ti dobiješ ovih dana mail ili pismo izvinjenja i pokajanja.Grin
Tri prsta 2Kolce

slavaplana
 Iskoristio bih priliku da pozdravim SURNJAJU i da se najavim na rucak za 20.11 .da bude kuci u B.Palanci da ne poljubimo vrata!!!!
Volim ja lov a volim i surnjaju,.................pa tek suraka!!!!

DakiNS
 Sremac mislim da bi trebao odštampati član 4 i član 30 Lovačkog kodeksa i uručiti ooonima možda nisu zaboravili čitati a i sud časti bi imao posla kod vas u Palanci iako ne verujem da bi oooni odreagovali tvrđi je to obraz od đona
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Baš sam i ja to pomislio, ali....
Videćemo još!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 ...e vala dogorilo je do noktiju!!!!!Besan..neće gospoda da daju pravo glasa običnom lovcu, nego nam nameću grupovođe i zamenike kako njima odgovara, a kad se postavi pitanje izbora ista gospoda napuštaju zborno mesto i odlaze uz reči ...ako vam se sviđa sviđa, a ako ne idite kući!!!...E NEĆE MOĆI GOSPODO LOVNICI, EX PREZIDENTE I VD PREDSEDNIČE KOJI SI NAVODNO NEUTRALAN!!!.. danas pretite ljudima koji su nas vodili u lov, jer NEPRIZNAVŠI VAŠU ANARHIJU VI NAM ODUZESTE PRAVO DA IDEMO U LOV!!! OPASNO STE ZAIGRALI GOSPODO, A DA VAM SE ŠUTI ..E NEĆE MOĆI!!!!BesanBesan...po kojem osnovu i zakonu ili bilo čemu vi imate pravo da određujete grupovođe, a da ista grupa nema čak ni pravo predloga kandidata?????...pozivate se na većinu, pa vaš kanditat ima tri ili četiri glasa i on da nas vodi, A GRUPA IMA 15-17 ČLANOVA!!!!FrownFrown..kad smo u manjini što nedate da održimo sastanak grupe???..tek smo počeli da divanimo gospodo!!!! .... IIIIIIII PAZI SVE SE SNIMA!!!!!!!!..IMA CELA SRBIJA DA ZNA S KIM IMAMO POSLA I KAKVE SE RADNJE RADE OVDE, A SVE ZATO ŠTO NEMISLIMO KAO VAS NEKOLIKO SAMOVOLJNIKA!!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavaplana
 lovci iz grupe biraju grupovodju i svoju odluku kao i spisak grupe dostavljaju udruzenju !!Podsetio bih sve da najmanje 3 lovca mogu da cine grupu a to ko su nosioci dozvola i da to udruzenje bira a ne lovci kao i ko treba da glasa to nema veze sa zivotom kod Vas u Palanci!!!To sam samo cuo da se kod Vas radi i nigde vise!!Grupa bira grupovodju a ne udruzenje!!! Izgleda da kod vas to nije slucaj!!!!Napravite ggrupu od 3 lovca i zatrazite dozvolu na jednog od lovaca i cik da vidimo da nedobijete dozvolu za tu nedelju to uradite pismeno da imate trag pa da vidim ko vam nece izdati istu!!Zakon je jasan a samovolja pojedinaca je davno proslo vreme jer se za toodgovara KRIVICNO!!!!!!Nemojte se igrati sa tim stvarima!!!!

Sremac75
 Bejbe, bejbe...kakve greške praviš....
Nije LOVNIK nego REVIRNIK!

Ko je to kome pretio???
Da nije onaj što je ranije 19 puta ubo nožem čoveka???
Pazite se!!!

Mislim da je atmosfera u našem LD "Jelen" veoma uzavrela... mnogo ljudi je svesno načina na koji vlada grupica lovačkih parazita, a mnogi su puno saznali i čitajući ovaj Forum.
Mnogima su oči otvorene i ne žele da dozvole da ih j*** nekolicina probisveta...
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

slavaplana kaže:
lovci iz grupe biraju grupovodju i svoju odluku kao i spisak grupe dostavljaju udruzenju !!Podsetio bih sve da najmanje 3 lovca mogu da cine grupu a to ko su nosioci dozvola i da to udruzenje bira a ne lovci kao i ko treba da glasa to nema veze sa zivotom kod Vas u Palanci!!!To sam samo cuo da se kod Vas radi i nigde vise!!Grupa bira grupovodju a ne udruzenje!!! Izgleda da kod vas to nije slucaj!!!!Napravite ggrupu od 3 lovca i zatrazite dozvolu na jednog od lovaca i cik da vidimo da nedobijete dozvolu za tu nedelju to uradite pismeno da imate trag pa da vidim ko vam nece izdati istu!!Zakon je jasan a samovolja pojedinaca je davno proslo vreme jer se za toodgovara KRIVICNO!!!!!!Nemojte se igrati sa tim stvarima!!!!

Slavo kod nas je još gore ... nosioce dozvola bira Odbor lovaca Lovačkog društva, a to lovačko društvo je samo sekcija LU, ali JBG kako bi lokalni begovi zadržali malo autoriteta ako baš ni o čemu ne odlučuju!
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS

zoranp kaže:
...e vala dogorilo je do noktiju!!!!!Besan..neće gospoda da daju pravo glasa običnom lovcu, nego nam nameću grupovođe i zamenike kako njima odgovara, a kad se postavi pitanje izbora ista gospoda napuštaju zborno mesto i odlaze uz reči ...ako vam se sviđa sviđa, a ako ne idite kući!!!...E NEĆE MOĆI GOSPODO LOVNICI, EX PREZIDENTE I VD PREDSEDNIČE KOJI SI NAVODNO NEUTRALAN!!!.. danas pretite ljudima koji su nas vodili u lov, jer NEPRIZNAVŠI VAŠU ANARHIJU VI NAM ODUZESTE PRAVO DA IDEMO U LOV!!! OPASNO STE ZAIGRALI GOSPODO, A DA VAM SE ŠUTI ..E NEĆE MOĆI!!!!BesanBesan...po kojem osnovu i zakonu ili bilo čemu vi imate pravo da određujete grupovođe, a da ista grupa nema čak ni pravo predloga kandidata?????...pozivate se na većinu, pa vaš kanditat ima tri ili četiri glasa i on da nas vodi, A GRUPA IMA 15-17 ČLANOVA!!!!FrownFrown..kad smo u manjini što nedate da održimo sastanak grupe???..tek smo počeli da divanimo gospodo!!!! .... IIIIIIII PAZI SVE SE SNIMA!!!!!!!!..IMA CELA SRBIJA DA ZNA S KIM IMAMO POSLA I KAKVE SE RADNJE RADE OVDE, A SVE ZATO ŠTO NEMISLIMO KAO VAS NEKOLIKO SAMOVOLJNIKA!!!!

Ne mogu da verujem pa da li ste vi ljudi svesni šta im dozvoljavate vas komplet lovce hebu dva (ne)čoveka šta drugo nego da vam kupimo vazelin, ili još bolje daću vam Vulkanske lave, jeste da će vas peći ali peći će i njihShock

Lala
 Pa, eno ponudio se sekretar Ćeranić, u onoj emisiji, da dodje u Palanku, i da pokuša da vam pomogne da se ta stvar tamo reši. Javno je ponudio, glupo je da ponudu odbijete, bez obzira na sve.
Podsetite sekretara LSS, na ono što je javno izneo, pa ga pozovite, mislim da bi bilo korisno.
Pa da se već jednom otvore karte, i da padnu maske. Barem ćete biti načisto, da li vam LSS može pomoći ili ne, a mislim da ćete vrlo brzo znati, i da li vam LSV može pomoći ili ne.
Vreme je da se konačno vidi, i pokaže, da li su neki ljudi jaki samo na rečima, ili i na delima. Tu mislim i na lovce iz BAP, i na ljude sa kojima ste u sukobu, a i na vas, koji ste pokrenuli rasčisćavanje stvari - da li su i tu svi baš iskreno zagrizli!

zoranp
 Kolega mi bi to davno napravili i već više od pola godine tražimo da se napravi sastanak grupe na kojem ćemo da se dogovorimo i izaberemo zamenika grupovođe, pošto je dosadašnji izjavio da više ne želi da obavlja tu dužnost!! Celo to vreme grupovođa se oglušuje na naše zahteve i optužuje da smo sve krivi mi što pišemo po forumima, a sve zato što sam ja tražio da mi pokaže papir okji je nosio od člana do člana grupe tražeći da se potpiše za moje izbacivanje iz grupe!!! Nakon više neuspelih pokušaja tražili smo i od zapisničara da makar ona prisustvuje sastanku, pa da imamo validan zapisnik, što je i ona odbila, a uputila nas na VD predsednika (koji je podsećam izjavio da je neutralan u celoj ovoj priči) koji se neće da javi na mobilni telefon. Nakon svega toga druge nedelje lova naš grupovođa nas obaveštava da je za zamenika stavio čoveka koji je u zavadi sa nekoliko članova grupe i koji je od kada je došao u tu grupu počeo da spletkari i razbija grupu, govoreči za pojedince da su lovokradice i pijandure i da ih treba rešiti iz grupe..no o tome ćemo javno kad za to dođe vreme...sve imenom i prezimenom!!!!Besan..no ko za inat prošle nedelje nam je zvanični grupovođa doživio infrakt i čovek nije u stanju da dolazi juče u lov, ali se zato pojavljuje "zamenik" sa još jednim lovcem i nas petoricu ignorišu po sitemu mene je postavio upravni odbor LD-a za zamenika,a kada sam ja upalio kameru na telefonu i rekao e sad sve snimamo da nebude rekla kazala, njih dvojica se uz par komentara dižu i odlaze sa zbornog mesta, dok nas petorica nećemo da idemo u lov sa njima dok se nereši
pitanje grupovođe tj. zamenika. ..oni odlaze neznam gde, jer dvojica po zakonu nemogu u lov ili ipak...Hmmm, a nas piše drugi kolega i poziva u lova sa njegovom grupomB)Bravo 2!!!..danas je taj isti kolega nazvan od strane VD predsednika i upitan žašto je to uradio, a jednog kolegu od nas petorke su nazvali i najcrnje izvređali preko telefona.....AJTE GOSPODO MENE NAZOVITE, PA DA DIVANIMO..ŠTO IDETE KO KIŠA OKO KRAGUJEVCA!!!!...ISTINA JE GADAN OTROV I MOŽE PUNO LJUDI DA ZATRUJE, A VI SVOJIM POSTUPCIMA SAMO POMAŽETE DA ISTINA KONAČNO IZBIJE NA VIDELO!!!...IIIIII PAZI SVE SE SNIMA!!!!..NEMA VIŠE REKLA, KAZALA!!! DA VIDIMO KO KOME PRETI I PSUJE MAJKU BRKATU, PA KAKO ĆETE NAS IZBACITI I DA VAM MOŽEMO POPUŠITI,ITD,ITD....SVE SE SNIMA I SVE ĆU DA OBJAVIM "GOSPODO", PA MAKAR NIKAD VIŠE U LOV NEOTIŠAO, ALI MI GA VI SIGURNO ZABRANITI NEĆETE!!!! IMA BOGA!!!!Molitva
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75

DakiNS kaže:
Ne mogu da verujem pa da li ste vi ljudi svesni šta im dozvoljavate vas komplet lovce hebu dva (ne)čoveka šta drugo nego da vam kupimo vazelin, ili još bolje daću vam Vulkanske lave, jeste da će vas peći ali peći će i njihShock

Daki nije tako jednostavno...
Ne hebu oni odjednom sve lovce, nego polako, nekoliko iz ove grupe pa nekoliko iz one grupe, čisto da se ostali uplaše.

A ima i toga da se ćuti dok ti neko ne stane na žulj....a onda već nema nikoga da ti pomogne jer su svi već ranije nahebali dok si ti ćutao i posmatrao...

Prvo su sjebali 7 grupu (meshtan i ja kao više nismo članovi LD, dva najstarija lovca nisu više mogla to da gledaju pa su napustili lov, kao i još dva lovca). Osta u grupi 5-6 lovaca i to je onda lako kontrolisati...

Pa su hebali Vukovu grupu, smenili su Vuka71 sa mesta grupovođe, nametnuli im grupovođu....

Sada je na red došla Zoranova, kada opet hoće da nametnu grupovođu kojega grupa ne želi.....

Malo po malo se obračunavaju, ali i mi smo krivi...da smo svi skočili na prvi pokušaj uvođenja strahovlade nekolicine lovačkih parazita, pa da smo im se naspavali sa kevom, bilo bi drugačije.
Ovako kada je na samom početku bilo jako malo solidarnosti, pitanje je imaju li koga Zoran i njegova grupa da zovu u pomoć?
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Momci, samo nemojte praviti gluposti, pa da se napravi još veći problem.
Za uvrede i pretnje, postoji način kako se rešava. Ne upuštajte se u verbalne sukobe, ili ne daj Bože nešto više od toga, smirite strasti i ne reagujte brzopleto.
Isto tako, za onemogućavanje vašeg prava na lov, takodje postoji način - napišite lepo predstavku UO LU, i disciplinskoj komisiji, pa ako oni ne reše, onda se obratite prijavom lovnom inspektoru. Pa kad onda LU i odgovorni popiju kaznu, što ne reaguju, djavo će im biti kriv.

DakiNS
 Znači ili vazelin ili Vulkanska lava , što ovisi da li ćeš sam patiti ili će i oni patiti, ipak mislim da biste trebali da se svi koji ste na bilo koji način urnisani ujedinite, onda ste već krupnija riba ,sigurno imate svaki od vas nekoliko drugara pa je to već mnogo veča grupa , šta kaže pravilnik koliko lovaca je potrebno za vanredni saziv skupštine

Limun
 Mislim ljudi sta da vam kazem, jeste kod mene bilo svega i svacega ali ovo sto se kod vas u B. palanci radi stvarno prevazilazi sve. Ne mogu da verujem da mozete da trpite sve to, Sremac brate ti bar poznajes zakon, zbog cega im bre dopustate da vam to rade. Sve mi se cini da iza tih vasih tamo ne stoje samo ljudi iz lovstva. 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

slavaplana
 LJUDI grupu prave LOVCI a ne predsednik i upravni odbor udruzenja!!!
TRI lovca koji su clanovi L.U. iz Backe Palanke ako odu kod upravnika lovistaili predsednika drustva u B.Palanci koji ispunjavaju uslov za lov u ovoj godini a to je lovna karta Ministarstva ,polozen lovacki ispit i placena CLANARINA i sve druge obaveze ako ih je bilo a tu spadaju penali za clanarinu i obavezne akcije MORA DA DOBIJE DOZVOLU ZA LOV I TU NEMA GOVORA o bilo kakvim razlozima za taj lov!Odbijanje davanja dozvole za tri lovca je KRIVICNO DELO i i zakon o divljaci i lovstvu jasno propisuje ko i kako ide u lov!!!Neko se debelo zaigrao oko svega toga!Ljudi pismeno zatrazite dozvolu za lov za vikend i ako je nedobijete prijava javnom tuziocu,Republickom lovnom ispektoru i to Mikovicu iz Zaecara koji je bio kod vas u kontroli i ako se nevaram da je isti podneo i krivicne prijave!!!LSV isto dopis i supu!!!!Na sve adrese i posle toga tuzba za nanetu stetu neizlaska u lov i pored ispunjenosti uslova za isti!!Neko za to mora da odgovara!!!!Ovo nema nigde!!!!Kakvi nosioci dozvole imenovani od strane U.O.!To su gluposti!!!!

DakiNS
 Slavo mislim da si potpuno u pravu najverovatnije da kolege iz BP neće imati drugog izlaza nego prijave inspekcijama jer dahije koje harače u njihovom udruženju su se toliko obezobrazile da im je to izgleda jedini izlaz. Verovatno će onaj ko napravi prijavu izgledati kao crna ovca, ali kada oteraju konačno dahije iz udruženja pa budu imali kompletan uvid u poslovanje isplivaće mnogo štošta, zato i jeste sadašnja politika da se odstrane pošteni lovci jer tako će se produžiti agonija do trenutka kada više neće nikog interesovati šta se sve muljalo u Palanci . Sve mi to jako liči na politiku ooonih iz LSS i LSV sačuvati fotelje do trenutka kada se marifetluci i protuzakonite radnje neće ticati više nikoga jer verovatno po nekim njihovim planovima nestaće i LSS i LSV, a do tada da se ugrabi što se više možeika

vuk71
 meni ovo u Palanci izgleda kao spanska serija... nema kraja a svi placu...samo gospodo lovci to je delic onoga sta se desava, bilo bi previse detaljisati i sve nepravilnosti pisati... kojih ima naravno u neogranicenim kolicinama...bilo bi prelepo na neki upravni odbor drustva pozvati pojedine clanove foruma kao goste da cuju svojim usima kako se to radi na svoju ruku...kod nas izgleda samo se i radi na neciju ruku...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 32
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,360,683 posete www.srbijalov.com