Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
VLADE

Lala kaže:

VLADE kaže:
moj karabin odnosno kundak 25-06

Jel može još neka slika ovog kundaka, iz nekog drugog ugla? Kako si ovde rešio ubacivanje mehanizma?

Šteta, otišao je velemajstor, nije više on line, a taman sam hteo malo da prodivanim sa njim...
kako mislis kojeg mehanizma
jankovic vladimir

VLADE
 ljudi dosta je bilo zajebancija je u pitanju i druzenje a okacim tudju sliku onda se tu dokazuje jeste nije moje njegovo okacio sa,m par tudjih kundaka iz zezanja nisam nista lagao niti se kitio zezanje je u pitanju nista vise svi ste vi videli moj stil rada velisin i bobanov i zikicin sve je to slicno ali nije isto ruke su razlicite nema ljutnje sala Bye
jankovic vladimir

VLADE
 evoga sad
jankovic vladimir

Sniper Hunter

sjeftic kaže:

vlada lovac kaže:
i52.tinypic.com/21l3eoj.jpg
i52.tinypic.com/29gjxi9.jpg
Hmmm

drage kolege ovu gornju sliku koju sam postavio to je kundak radjen za moj karabin 30 06 pakistanac radio ga je majstor velisa i kragujevca kundak je u delu gde je mehanizam i cev radjena na cnc masini a spolja rucno kundak nije bio finisiran i ja sam umedjuvremenu odustao od njega ali je ostao kod majstor velise a ja imam slike pozdrav za sve forumaseB)

Vlade odgovori na ovo ostavi se postavljanja slika jer si ovde prozvan da opet lazes blago recenoKoTuKogaPalica

canis aureus

canis aureus kaže:
(VLADE kadE će ona slika?!)

16.05.2011 nešto pre 09.00h te majstore zadnji put pitah, a pre toga par puta si mi obećao preko PP slike fabričkog kundaka za Berettu S56 koji si mi rešio "pokloniti" uz moju malu novčanu nadoknadu od 50jura zbog ugrađenog gumenog amortizera!?!!?
-još mi slike nisi poslao a tada mi napisa "sutra postavljam" pa ...

Majstore, nisam više zainteresovan za taj tvoj "poklon" te slike ne moraš ni slati ni postavljati!!
... a već ću smisliti kako i na šta da potrošim ovih 50juraConfused
pozzSad
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sniper Hunter
 POKLON koji platis 50 jer guma sa pozlatom canis?Grin

canis aureus
 nemam pojma Confused
nije mi ni sliku poslao a kamo li kundak!
(mada sam pitao u jednom upisu na temi da li je poklon ako se isti kupi ili platiHmmm)
Dim

Sniper Hunter
 Da cujemo VLADE???ili da te odmah banujem zbog iznosenja lazi na forumu??? sta smo rekli??

VLADE

canis aureus kaže:
nemam pojma Confused
(mada sam pitao u jednom upisu na temi da li je poklon ako se isti kupi ili platiHmmm)
prijatelju ja mislim da sam ti lepo na pp napisao da je puska u cal 20 i ako ti odgovara poslavcu ga a ti mi nisi odgovorio na to a guma nije zlatna nego je pach majer jer je glava manja posto je 20 a ja sam to kasnije se setio ustvari mozda je i tvoja 20 pa nece biti problem
jankovic vladimir

Sniper Hunter
 Vlade nesto te pitahAngry evo ovako vlade odoh da spavam ako nisi odgovorio na ovo sa slikama sto je postavio kolega sjeftic i ja sam ponovio sutra si banovan dozivotno sa ovog foruma drugim recima( zao mi je nemam biranije reci od ovih )jer lazes!! pozzz Laku noc!

I Jevtic

canis aureus kaže:
nemam pojma Confused

evo imam ga ja verovatno je to to evo je slika i ne kosta te nista a pakh majer u beogradu je 25 e
i55.tinypic.com/oqkcbn.jpg

canis aureus
 12.05.2011. 19:33
Tema RE: kundak
Bok Beretta S-56 12/70

13.05.2011. 21:25
može li kakva slika?
(beretta s56 12/70)

17.05.2011. 22:27
Tema s56
izbaci sliku tog beretinog kundaka(S56) da vidim o čamu se radi

ovo su PP koje sam ti slao!
i u još dve poruke ti napisah da se radi o 12/70 i ti reče da je to taj a sad po prvi put spominješ 20Ne razumem
KoTuKoga
Očigledno ili slabo misliš ili je opet "pošta zatajila"!!
Hvala, već sam napisao da nisam više zainteresovan
Dim

I Jevtic

canis aureus kaže:
Bok Beretta S-56 12/70

može li kakva slika?
(beretta s56 12/70)

Tema s56

i u još dve poruke ti napisah da se radi o 12/70 i ti reče da je to taj a sad po prvi put spominješ 20Ne razumem
KoTuKoga

izvini kolega ja sam hteo da ti pomognem kod mene te ne kosta nista pa ako hoces javi se

canis aureus

canis aureus kaže:
Bok Beretta S-56 12/70

može li kakva slika?
(beretta s56 12/70)

Tema s56

KoTuKoga

druže ovo sam odgovorio na "majstorov"(VLADE) upis gde mi prvi put spominje 20ticu a svo vreme do sada je obećavao prvo slike kundaka a onda i slanje kundaka za Berettu S-56 12/70
vidi se i iz ovih poruka što sam mu slao na PP o kom kalibru smo pisali i dogovarali seConfused a sad ...Ne razumem
Dim

VLADE

Sniper Hunter kaže:

sjeftic kaže:

vlada lovac kaže:
i52.tinypic.com/21l3eoj.jpg
i52.tinypic.com/29gjxi9.jpg
Hmmm

drage kolege ovu gornju sliku koju sam postavio to je kundak radjen za moj karabin 30 06 pakistanac radio ga je majstor velisa i kragujevca kundak je u delu gde je mehanizam i cev radjena na cnc masini a spolja rucno kundak nije bio finisiran i ja sam umedjuvremenu odustao od njega ali je ostao kod majstor velise a ja imam slike pozdrav za sve forumaseB)

Vlade odgovori na ovo ostavi se postavljanja slika jer si ovde prozvan da opet lazes blago recenoKoTuKogaPalica
jasam odgovorio na ovo moj karabin 25-06 odnosno kundak nisam rekao da je moj a kolega sjeftic nije odustao nego nije dobio kundak zna on zbog kojih razloga i ja sam ga od velise uzeo u razmenu za odrezak e to je to kratko i jasno a kuyndak nije od;sjeftic; niti je bio niti ce biti
jankovic vladimir

VLADE

canis aureus kaže:

canis aureus kaže:
Bok Beretta S-56 12/70

može li kakva slika?
(beretta s56 12/70)

Tema s56

KoTuKoga

druže ovo sam odgovorio na "majstorov"(VLADE) upis gde mi prvi put spominje 20ticu a svo vreme do sada je obećavao prvo slike kundaka a onda i slanje kundaka za Berettu S-56 12/70
vidi se i iz ovih poruka što sam mu slao na PP o kom kalibru smo pisali i dogovarali seConfused a sad ...Ne razumem
jeste u pravu si ali napisao sam da kundak je za cal 20 samo ako nisi dobio ili nesto drugo ali kundak imam od cal 20 ja jesam mislio da je 12 ali nije bitno nisam te nista slagao i nije bitno premeri visinu glave jacu videti dali je to to
jankovic vladimir

VLADE

sjeftic kaže:

canis aureus kaže:
nemam pojma Confused

evo imam ga ja verovatno je to to evo je slika i ne kosta te nista a pakh majer u beogradu je 25 e
i55.tinypic.com/oqkcbn.jpg
pahmayer jeste 25 eura ali ga vise nema samo onaj od 30 i reparacija zato je 50 jasam to vec unapred odradio zato sam mu rekao moze ali ima to i to
jankovic vladimir

canis aureus

VLADE kaže:
jeste u pravu si ali napisao sam da kundak je za cal 20 samo ako nisi dobio ili nesto drugo ali kundak imam od cal 20 ja jesam mislio da je 12 ali nije bitno nisam te nista slagao i nije bitno premeri visinu glave jacu videti dali je to to

znam da sam u pravu jer dobro znam šta sam pisao a takođe i ti šta si pisao(ako hoćeš i tvoju poruku imam sačuvanu pa mogu da ubacim) pa ne bih da me praviš budalom sad sa nekim tvojim budalaštinama! Da, verovatno samo ako nisam dobio baš tu poruku ili nešto drugoSad
nema potrebe da se trudiš jer već ti napisah NISAM VIŠE ZAINTERESOVAN hvala
Dim

VLADE

canis aureus kaže:

VLADE kaže:

znam da sam u pravu jer dobro znam šta sam pisao a takođe i ti šta si pisao(ako hoćeš i tvoju poruku imam sačuvanu pa mogu da ubacim) pa ne bih da me praviš budalom sad sa nekim tvojim budalaštinama! Da, verovatno samo ako nisam dobio baš tu poruku ili nešto drugoSad
nema potrebe da se trudiš jer već ti napisah NISAM VIŠE ZAINTERESOVAN hvala
i netrudim se izvini molim te izjebo sam te tako vam vise odgovara
jankovic vladimir

VLADE

Sniper Hunter kaže:
Da cujemo VLADE???ili da te odmah banujem zbog iznosenja lazi na forumu??? sta smo rekli??
culi ste
jankovic vladimir

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,905,842 posete www.srbijalov.com