Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Leupold

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Leupold
Zex
 Ovo sa zabranom izvoza je proverena stvar isao sam na sajt njihovog Departmenta koji je zaduzen za ovu oblast i sve lepo pise,posle se i drugar raspitao i potvrdio.E sad kolika je jebada izvaditi izvoznu dozvolu ne znam.Nije zabranjen izvoz za sve zemlje ali nasa lepa Srbija je na spisku rizicnih zemalja JBG.KoTuKoga

Podunavac
 Pa kad smo mi srbi najveći teroristi.srbijalov Za nas je Al Kaida dečije obdanište, a Bin Laden francuska sobarica.Angry Mamicu im amerikansku.Njanjanja

mirko knezevic
 Podunavac hvala na ovako isrpcnim informacijama....B)

Podunavac
 Nema na čemu druže. Kad bi barem kod nas bile takve cene, ala bi bili opremljeni do j...

mirko knezevic
 Ja sam se sve razocarao koliko je ovo kod njih jeftino,a sve stane u kutiju,kao flasu vina da ti salje neko,i oni sad kao federalni zakon ne moze...mamicu im,jesu stoke al imaju opremu....Angry

Nenad000
 za podunavca posto znas verovatno danski pogledaj koliko kosta bushnel,guns &powder.dk
reziji se unapred izvinjavam!

DakiNS
 Kolege da li ima neko iskustva ili informaciju o ruskim optikama. Čuo sam pričicu da kada su rusi odlazili iz istočne Nemačke da su iz Cajsovih pogona povukli neke mašine a i da su njihovi stručnjaci bili na usavršavanju u Cajsu tako da sada u majčici Rusiji imate izuzetno kvalitetnih optika po neuporedivo nižim cenema. Jednu takvu optiku sam video kod drugara ali na njoj ne piše poreklo niti proizvođač . Kupljena je u Bugarskoj kao ruski proizvod .Lepo izgleda , drugar koji je ima svega jednom je pucao sa njom tako da nemam informaciju kako bi se ponašala kod redovne upotrebe.

Podunavac

Nenad000 kaže:
za podunavca posto znas verovatno danski pogledaj koliko kosta bushnel,guns &powder.dk
reziji se unapred izvinjavam!

Moj Danski je prilično slab, ja sam se uglavnom služio engleskim. Ali uspeo sam da se snađem. Nenade u pravu si da je Bushnell optika jeftinija u Danskoj nego u Nemačkoj. Ali bila je reč o Americi. Evo ponovo uspoređivanje. Bushnell Elite 3200 2-7x32 Amerika 180 $, Danska 250 evra. Elite 3200 3-9x40 Amerika 190 $, Danska 250 evra. Još uvek je velika razlika i isplati se kupiti u americi ako je moguće. E sad jedna druga usporedba. Bushnell Trophy 1,5-6x42 Danska 250 evra sa svetlećom končanicom. Bushnell Trophy 1,5-6x44 Srbija 19990 din. sa neosvetljenom končanicom. Bushnell Trophy 3-9x40 Danska 171 evro, Srbija 15576 din. Serija Trophy je u Srbiji jeftinija nego u Danskoj.
Imam utisak da si nešto ljut. Ne znam zašto? Izneo si neke pogrešne pretpostavke na koje sam ti ja ukazao, nemaš razloga da budeš uvređen.
Drugarski pozdrav.

petar
 [xhide]Duk@, istu takvu kombinaciju karabina i optike ima moj drug sa kojim lovim redovno, sta da vam kazem, nema zamerke, samo srbijalov Leupold je tata...B)[/xhide]
Just like old times!

duk@

Podunavac kaže:

duk@ kaže:
Ja sam za sebe kupio optiku 3-9x40 VX1 sa dvodelnim niskim nosacima i sadaa je ne bih dao za ni jednu drugu. Kod mene je godinu dana i nije ni mrdnula sto se tice preciznosti.

Nije da je hvalim ali tako je...

Dobra kombinacija. Ako nije tajna gde si kupio optiku i montažu i za koliko para?

Montaza je bila na karabinu kada sam kupio a optiku sam uzeo u Kanoni u N.Sadu. Cena joj je bila oko 30 000 kada sam ja uzimao.

http://www.ddacan...ontact.php

Ov je njihov sajt.
Sve mi diraj ali lov NE!

Podunavac
 Hvala na informacijama.

Zore

Podunavac
Moj Danski je prilično slab, ja sam se uglavnom služio engleskim. ...................... Bushnell Elite 3200 2-7x32 Amerika 180 $, Danska 250 evra. Elite 3200 3-9x40 Amerika 190 $, Danska 250 evra. Još uvek je velika razlika i isplati se kupiti u americi ako je moguće. E sad jedna druga usporedba. Bushnell Trophy 1,5-6x42 Danska 250 evra sa svetlećom končanicom. Bushnell Trophy 1,5-6x44 Srbija 19990 din. sa neosvetljenom končanicom. Bushnell Trophy 3-9x40 Danska 171 evro, Srbija 15576 din. Serija Trophy je u Srbiji jeftinija nego u Danskoj...........................

Zaboravio si da spomeneš i doživotnu garanciju.

Ipak ima i tu nečeg za razmišljanje, jer su meni tek iz trećeg puta pronašli dobru optiku. Inače uvoznik nikad nije cepidlačio oko zamene neispravne.
Hmmm

PS. Ovo je promašeno.
Topik je za Leopolda, a ne za Buchnog.... Frown

Pravilo foruma je da se prvo predstavimo u temi predvidjenoj za to"Predstavite se"
http://www.srbija...
Ovo vam je zadnje upozorenje sledi BANOVANJE!!!
Srbijalov Admin Tim!

mirko knezevic

Zex kaže:
Ovo sa zabranom izvoza je proverena stvar isao sam na sajt njihovog Departmenta koji je zaduzen za ovu oblast i sve lepo pise,posle se i drugar raspitao i potvrdio.E sad kolika je jebada izvaditi izvoznu dozvolu ne znam.Nije zabranjen izvoz za sve zemlje ali nasa lepa Srbija je na spisku rizicnih zemalja JBG.KoTuKoga

To sa zabranom izvoza optike iz Amerike je laz! Covek mi je rekao da sve optike sto kupuje dobija iz Amerike! Ima sestru u Cikagu i salje mu! Cak ne prave problem sto se salje u Srbiju niti naplacuju carinu za optiku. Jedina zabrana vazi za optike visoke tehnologije Night Vision i tako te gluposti,inace bez problema moze tamo neko da ti kupi spakuje u torbicu i posalje.

mirko knezevic
 I sta mi je jos tak lik rekao sto je on cuo sto se tice iznosenja optike iz Amerike,neki likovi iz Amerike nasi Srbi su nedeljno slali po punu torbu optickih nisana i posle nekog vremena kad su provalili Amerikanci sta ovi rade naterali su ih da plate carinu za tu jednu torbu a ko zna koliko jos su oni poslali.... Ovi su lepo to slali nekome u Srbiju i prodaja na veliko...

vlada lovac
 [xhide]Mirko, ako je tako, hajde neka neko ko ima prijatelja tamo, organizuje dostavu na svakih desetak dana po 5-6 kom, pa da se onako neprimetno obezbedimo svi po nekoj pristupačnoj ceni, da nas ne deru ovi naši trgovci[/xhide]

mirko knezevic
 A ko ce da plati carinu kad nas uhvate i provale da neko tamo salje non stop opticke nisane u Srbiju??? Ja imam burazera tamo i vec sam ga ukljucio i to oko tih stvari,ali je onda neko rekao da ne moze da se salje i ja batalio sve i popizdeo... Medjutim ovaj covek mi garantuje da moze bez problema da se posalje opticki nisan,jedan kom u Srbiju,bez problema ne placas ni carinu...

Podunavac
 Mirko ovo što ti kažeš ima nekog smisla. Zašto bi bio zabranjen izvoz obične lovačke optike? I ja sam malo gledao neka upozorenja od njihovih zvaničnih organa i koliko sam skontao zabrana se odnosi uglavnom na Night vision, termovizijske i visokokvalitetne vojne optike. Premda možda postoji još neka caka koju nisam pronašao. Ali naj jednostavnije je da se tvoj burazer tamo raspita kod prodavca ili carinske uprave pa da mu lepo objasne postupak. A što se tiče carine ne mogu ameri da naplate carinu za robu koja izlazi iz amerike, nego samo ovi naši mogu da naplate carinu za robu koja ulazi u Srbiju.
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 Da bi kupio u Americi Leupolda(na toj smo temi) moraš biti prijavljenog boravišta kod njih inače kao turista ne možeš da kupiš. Kupovina se obavlja putem narudžbe na tu adresu ... Da bi tog Leupolda koji je stigao na adresu nekog rođaka, prijatelja ... doneo u otadžbinu po povratku iz posete tog rođaka, prijatelja "najbolje" ga je raspakovanog iz originalne fabričke ambalaže spakovati u torbu sa ostalim prtljagom i biti coolChut E, kad se preleti bara i stigne u atar Surčina i na naš prelaz državne granice i onda biti coolChut mada i ako se prijavi važno je da je stiglo paConfused a opet pošto je raspakovano ne carini se kao novo te izađe jeftinije
Na ovaj način je pre 5god stigao jedan Leupold u SRB. Doneo ga je moj drug svom "drugu" kog nije mogao da odbije jer mu je šef, i to je bio jedini način "uvoza" privatnog lica opt.nišana iz Amerike.
Njihov zakon je strog jer se i ovi nišani mogu koristiti u vojne, paravojne, terorističke i sl aktivnosti pa je verovatno svrstano u tu kategoriju robe koja ne može tek tako i bez stroge kontrole da se iznosi-unosi ...(nisam upoznat sa tim zakonom ali sam čuo od ljudi koji jesu)
Nikakav problem nije da se naruči i stigne opt.nišan u zemlje Evrope koje nisu na "crnoj listi"(kao što je SRB bila a možda je još uvek) a koje su na toj listi neka se strpe dok ih sa liste ne skinuConfused

petar
 [xhide]Moj drug je iz Teksasa u Crnu Goru doneo jedan Red Dot nisan, bez ikakvih problema, brodom, ali to je brod njegove firme, tako da nema carina, prtljaga, sverca, jednostavno kupio i ukrcao se na brod svoje firme i doneo ga kuci. Niko ga nije nista ni pitao...[/xhide]
Just like old times!

Podunavac
 Pa mi smo ko divljač u gateru. Mi ne možemo van, a i kod nas ne može svako da uđe. A trgovci koriste priliko, deru nas ko lisice. Al me čudi što je kod švabe skupo?
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,084 posete www.srbijalov.com