LU Beograd
|
Lala |
Objavljen 14.06.2011. 22:24
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Planinko011 kaže:
Pa sad ako na forumu treba da diskutuju samo policajci, javno tuzilastvo i sudije suvim cinjenicama i papirima mislim da ste ili vi ili ja malo omanuli mesto i nacin za diskusiju.
Ja znam da si omanuo način za diskusiju, tim pre što, kako kažeš, nemaš saznanja iz prve ruke, nego pišeš na osnovu razgovora sa svojim drugarima. Dozvoli, ali to je malo neozbiljno - ''rek'o mi Pera da je Djura čuo da je Janko ubedjen da ovo-ono''. A meni isto Marko rek'o da se Jovan švalera. Bzvz!
Takva diskusija se svodi na obično tračaranje.
Reci, kolega, imenom i prezimenom, ko je šta loše uradio, i potkrepi to. Barem na ovom forumu se pisalo puno stvari, ali uvek je bilo pokriće za pisanje.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 14.06.2011. 22:32
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Planinko treba da se diskutuje ali ne da se optuzuje ako si samo nacuo a ne znas sa 100% sigurnoscu sta je u stvari tacno. Mozes znaci samo da naslucujes. Price uvek postoji i uvek ce postojati i tu te donekle razumem ali prepricavati pricu koju si cuo od drugara a licno ne znas nista o tome je pomalo ishitreno i naivno. Kao sto znas internet kao javni medij kojem moze svako da pristupi i da ovo procita. Ovo sto je izneseno su teske optuzbe za koje nadam se da imas pokrice u sigurnim podacima a ne samo u prepricavanju ili cuo sam.
Sve sto sam ja napisao je 100% tacno jer sam u svemu ucestvovao tako da se ne plasim nikakve odgovornosti ni prozivki ali za ovako nesto da sa ja u pitanju .......
I ja se ne slikam niti sam se slikao ali moram da priznam da mi je sad krivo. To je recimo foto dokumentacija koja mnogo pokazuje pa recimo da je neko bio prisutan i radio. Ovako recimo negde ne pise da sam ja jamario i sa svojim drugarima lovcima izvlacio po 200 lisica po sezoni. Jebiga neko da trazi dokaz ja ga nemam i tu se prica zavrsava.
Tvoja prica treba da se zasniva na cinjenicama i pravim saznanjima a kao sto ti rece to je sve prepricavanje koje samo steti i stvara losu sliku o svima pa i o tebi recimo.
I sam kazes da upravu cine njih 20 a ne samo jedan koga si kroz pricu i prozvao pa je i to recimo los potez. Nije jedan covek kriv ako recimo odluku donosi njih 20 jer mora odluka UO da postoji. Znaci ako je predsednik i nesto hteo sam UO je to mogao da spreci. Posto se covek posle 2 mandata povukao i nije hteo vise da bude na funkciji krenula je pljuvacina i to ona najmizernija i najprizemnija. Tacno mogu da naslutim recimo od koga je jer kao sto rekoh znam ljude i znam ko se sve gura da bude tamo na funkciji pa me nista i ne cudi. Tako je odavno tako ce biti jer smo jednostavno takav narod. Niko ne gelda sebe i sta on cini vec samo gleda sta drugi rade. Zivimo tudje zivote umesto svojih brojim tudje pare umesto svojih i tu boljitka nema.
Jednostavno propala drzava propao narod i tu je mojoj diskusiji na ovu temu i dosao kraj a bogami i na jos neki kako je krenulo.
Pozdrav ljudi i odoh ja dole pod varalicarenje mnogo lepsa i mirnija diskusija bez podjebavanja i prozivanja
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 15.06.2011. 08:30
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Čaki meni sve to nekako miriše na provokacije
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Planinko011 |
Objavljen 16.06.2011. 20:50
|

Lovčina

Upisa: 1051
Pristupio: 08.06.2011. 12:45
|
Sve je to lepo ali ja nisam ustvrdio o 17000 uginuca fazana niti o finansijskim gubitcima. Za takve prozivke stvarno treba da imas cinjenice a ja to ovde na forumu prvi put procitao uostalom kao i za unistavanje fazaberije od strane novih a svi znamo da je odavno posustajala. Pa eto, i za pomenuti pozar je verovatno kriva visa sila a ne to sto neko nije instalaciju odradio na vreme a ne znam da li je propusteno od strane stare uprave da se ona unapred osigura. Kada mi neko od drugara iz LUBa nesto kaze o desavanjima a znam da nije u upravi niti zeli da postane kalif umesto kalifa onda ja dopustim da je to verovatno i istina kao i sto je istina da ovi novi ucenjuju oko izdavanja lovne karte.
Ne znam da li je pogresna konstatacija da je populacija DS jako ojacala i u Srbiji i u Evropi jer to pise cak i u dnevnim novinama. Pa sad, ako svinja ima svuda a samo u Bgu je zasluzna uprava ok verujte u to. Cak nisam napomenuo ni jedno ime ili funkciju pa ne znam kako se neko izrazito nadje prozvan. Posto su prva dva-tri posta izazvala zucan odgovor ja dosolio sa prijateljskom fazanerijom za sta sam stvarno cuo rekla - kazala i to u Zapadnoj Srbiji a ne iz LUBa. Recimo bas g-dina bivseg predsednika skupstine iz par susreta u lovistu smatram za pristojnog i kulturnog coveka za razliku od nekih drugih pa me cudio tako zucan odgovor. Takodje kada sa drugarima napravim ceku na drvetu i donesem pet-sest dzakova kukuruza pod nju ne smatram korisnim za drustvo nego za moju grupu sa kojom lovim. Sto se cinjenica tice sad ne smem na ostalim temama da ustvrdim da li je Blaser bolji od Mausera i 30-06 od 8x57 ili obrnuto jer stvarno ne raspolazem naucnim faktima o tome.
Ne zameram ja nesto a nadam se ni vi meni. |
|
|
|
bojsavi12 |
Objavljen 30.06.2011. 20:03
|

Mlađi član

Upisa: 19
Pristupio: 19.04.2010. 22:44
|
sumo tebi je *****************
Ako još jednu uvredu budeš napisao, bićeš banovan. Kad pišeš, piši argumentovano.
Srbijalov Admin Tim
|
|
|
|
bojsavi12 |
Objavljen 30.06.2011. 20:04
|

Mlađi član

|

Druga opomena! Argumente, pa da pričamo.
Srbijalov Admin Tim
|
|
|
|
bojsavi12 |
Objavljen 30.06.2011. 20:11
|

Mlađi član

|
sta ce biti kada naprave most preko dunava,mozda bi divljac i migrirala 
Treći put te neću opominjati, da se uvrede ne pišu!
Ban, 3 dana. Ohladi glavu za to vreme, pa piši normalno.
Srbijalov Admin Tim
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 30.06.2011. 20:30
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Što bi reko Sniper Samo FIK i GOTOVO!!.....Šta je ovom narodu, samo rekla kazala...ko da smo na pijaci...ako neko ima potvrđene informacije o sumljivim radnjama i malverzacijama, neka to napiše, ne ovako, možda i nešto nije tu u redu ali ......I ja sam zadnjih dana bio sa Gocom Tržan ali me niko nije video....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 30.06.2011. 20:39
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
Sa Gocom?!?!?
E sad si ga preterao!!
Pa s kim je biJo Ivan Ivanović u to vreme i pre njega pola Beograda?!? i neki članovi iz LU BG(da ne odlutamo od teme )

The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 30.06.2011. 20:55
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Ja u neku ruku razumem kolegu bojsavi12, jer jako dobro znam šta je biti usamljen u nekom neslaganju ili kada pokušavaš sam da ispraviš krivu Drinu!!!..verovatno tu nečega ima , ali neide se sam grlom u jagode i pogotovo ako nemožeš ništa dokazati, a i onda se može lako desiti da nenapraviš ništa!!!...tako je to kod nas!!! 
...a ti jarane Canis nemoj da vređaš našeg strikana Janka, on je uvek govorio istinu i samo istinu, pa zato je na kraju krajeva i postao lovac!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 30.06.2011. 21:20
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Psovke i uvrede nisu način za ispravljanje bilo čega.
Samo argumenti, papiri ili neki drugi dokazi za marifetluke, ako ih je bilo.
Doći na forum, ispsovati bilo koga, izvredjati bilo koga? Pa ko bi to trpeo? Tako bi se za 2 dana forum pretvorio u čistu pljuvačinu bez pokrića.
Drugo, za neke stvari koje su pisane ovde, konkretno za Suma, sam dobio na uvid dokaze, da optužbe uopšte nisu tačne. Osim činjenice da mu je otac bio predsednik LUB, za sve ostalo što je do sada izneto, se ispostavilo da ili nije tačno, ili osim priče tipa 'čuo sam od drugara', nema pokrića.
Kolege koje imaju različito mišljenje, ili pišu o nekim malverzacijama, imaju uvek priliku da ga iznesu, ali sa pokrićem, kao što su svojevremeno momci iz BAP skupili papire, pa onda pisali o problemima kod nih. To je pravi način! A ne ovaj način na koji su momci iz LUB probali.
Ne branim nikog, i nisam ničiji advokat ili sudija, ne dozvoljavam da se piše na takav, psovački, nekulturan i kočijaški način, na ovom forumu. Ako tako pišete, tražite forum na kojem to može.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
SUMO |
Objavljen 02.07.2011. 23:04
|

Veteran

Upisa: 763
Pristupio: 28.02.2011. 14:14
|
Pozdrav raspolozenima, voleo bi da im vidim lice. Ne da kake /nisam ni video sta/ krijuci se iza nit/ckova. Kako god, u lu Beograd su zeteoci jecma i uljane repice nasli vec 4.tu `ulovljenu` svinju. Pukne neko, sakrije za kasnije, kad ono kombajn u njivi. Samo napred junacine! |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 02.07.2011. 23:19
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
SUMO kaže:
Pozdrav raspolozenima, voleo bi da im vidim lice. Ne da kake /nisam ni video sta/ krijuci se iza nit/ckova. Kako god, u lu Beograd su zeteoci jecma i uljane repice nasli vec 4.tu `ulovljenu` svinju. Pukne neko, sakrije za kasnije, kad ono kombajn u njivi. Samo napred junacine! 
Sumo nisu to junačine nego jadnici i lopovi željni kile mesa!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 02.07.2011. 23:19
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Ih al taj ima srece u zivotu... Pa gde da naidje kombajn bas u tom trenutku...
Srbija do Tokija!

|
|
|
|
SUMO |
Objavljen 03.07.2011. 01:55
|

Veteran

Upisa: 763
Pristupio: 28.02.2011. 14:14
|
a najveci je biser izvesnog druga `savesnog`.....nedavno prijavljuje krivolov - evo tu je vukli, evo dlake, krvi.... a ono revir gde najvise bas on i njegova ekipa lovi, a niko da se zapita - pa druze savesni, sta ces ti tu u subotu ujutru pre 6 kad si zvao lovocuvara....... |
|
|
|
staff |
Objavljen 04.07.2011. 00:04
|

Mlađi član

Pristupio: 14.06.2011. 20:06
|
pa kako SUMO da se zapita kada je drug "savesni" u komisiji za bezbednost lovista, a zna 2 njive levo i 2 njive desno, od celog lovista.... a svinju je ulovio 1x prosle godine a lovac je 20 godina... sada su ga malo provozali sluzbenim vozilom i pokazali teren na kome on lovi a nije ni znao sta sve ima na tom terenu, a kada je video da ima i svinja , za koje doticni nije znao, jer je mislio da na tom delu terena ima samo fazana i zeca, APETIT JE PRORADIO i to je to.... TESKO NAMA SA NJIMA....
Bio bi red da se pre svakog drugog upisa predstavite kako lici u profilu ili u temi "Predstavite se" ,ako to ne ucinite sledi brisanje upisa!i banovanje!Ovo vam je zadnja opomena!
Srbijalov Admin Tim! |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 04.07.2011. 08:48
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Zar je moguće da je svuda isti šablon!!!!????????????
Momci, nedajte se!B)

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.07.2011. 08:52
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ma niiije to se tebi samo cini , ali rezultat je svuda isti
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 04.07.2011. 10:49
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
DakiNS kaže:
Ma niiije to se tebi samo cini , ali rezultat je svuda isti 
Mnogo manje divljači u lovištu, narušeni međuljudski odnosi, osipanje članstva......
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 04.07.2011. 11:38
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
STo i jeste cilj mnogima iz garnitura koje dolaze
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|