Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?
zoranp

branko kaže:

DakiNS kaže:
Kolega pa ti si trebao uzeti ime Kameni , i niko ti nista ne mozeSmeko

He HE burazera tako zovu....
Ja sam g Macola...Grin

Ja izradjujem najtrajnije licne karte......udaranje

Znači kolega tvoja je uvek zadnja!!!Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

arnotije
 Da se upisem i ja , da neki ne prozivaju;) jos par ispita koje vucem par godina kako sam se ozenio i da postanem dipl.inz. poljoprivrede, smer vocar-vinogradar, a radim kao sef obezbedjenja u Zdravstvenom centru. A kad konacno zavrsim faks onda cu biti jos jedan vise na birou.Sad
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

lovac74
 e drustvo da se i ja pretavim moj cenjeni zanat koji sam ucio cele ti godine mog skolovanja a to je WC mehanicar ili ti instalater vodovoda i kanalizacije tako pise u diplomi a narodski receno vodoinstalater.
lovacPilot

Lala

lovac74 kaže:
e drustvo da se i ja pretavim moj cenjeni zanat koji sam ucio cele ti godine mog skolovanja a to je WC mehanicar ili ti instalater vodovoda i kanalizacije tako pise u diplomi a narodski receno vodoinstalater.

Subspecijalista za fi 50 - 110 Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

burke
 Da kazem i ja koju. Zavrsio sam srednju ekonomsku i srednju tekstilnu(bila je popularna jer je Leskovac tada bio mali Mancester). Veciti brucos na tehnoloskom fakultetu. Radio sam 5 godina trgovinu sa mojom firmom. Posle toga 10 godina kao komercijalista na terenu(putnik namernik) a zadnjih 4 godina sam rukovodioc magacina u Velpro- Idea centru u Leskovcu.
ker nista nije kriv,on se samo ponasa kao svoj gazda

Limun
 Kolegaa burke eto imamo nesto zajedničko, istog gazdu. 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

burke

Limun kaže:

Pa valjda je zajednicko i to sto volimo prirodu, lov, kerove...a gazda neka je ziv i zdrav zasad je dobro.
ker nista nije kriv,on se samo ponasa kao svoj gazda

Limun

burke kaže:

Limun kaže:

Pa valjda je zajednicko i to sto volimo prirodu, lov, kerove...a gazda neka je ziv i zdrav zasad je dobro.
Lov, priroda, kerovi... to se podrazumeva to nam je svima ovde na forumu zajedničko kao i lepo druženje
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DarkoZH
 E kolege i ja sam Vodoinstalater.Smile
markalovac

Vucko Jagodinac
 Evo kolege da se i ja predstavim. Kao prvo pozdrav svim lovcima i izvinjenje sto se nisam dugo javljao, ali moralo je tako da bude. U lov sam isao po malo ali sam ostao praznog ranca ove sezone sto se tice srndaca i divlje svinje.
Zavrsio sam srednju elektrotehnicku skolu u Jagodini a zatim studirao elektrotehniku dve godine i tu negde stao ( dosla zena a zatim i deca ). Kasnije sam zbog potrebe posla zavrsio srednju saobracajnu u Zemunu. U saobracaju sam radio 11 god. Na kraju svoje skolske karijere sam zavrsio srednju sumarsku skolu u Kraljevu i dobio diplomu lovocuvara.
Radio sam i kao komercijalista i kao bravar a sada otvaram vulkanizersku radnju.
Pozdrav

spiker-mrmosh
 Veterinarski tehnicar sa 20-ogodisnjim iskusustvom i radom na malte ne svim vrstama poslova u svojoj struci ! Pozdrav
Ako bilo kome mogu pomoci svojim iskustvom - izvolite ! 
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

stevin

spiker-mrmosh kaže:
Veterinarski tehnicar sa 20-ogodisnjim iskusustvom i radom na malte ne svim vrstama poslova u svojoj struci ! Pozdrav
Ako bilo kome mogu pomoci svojim iskustvom - izvolite !
to dupli kolega,samo je moja praksa malo manja!uzdravlje!
Lisica

ultras035
 ...jbg...zdarvstvo...visa medicinska skola, ali radim kao anesteticar!!!
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

vlada lovac
 Od '93 na održavanju radio-relejnih veza i uredjaja za vezu na vojnim repetitorima, od '98 pa na dalje kancelarijski pacov-radnik opštinske uprave, gradjanska stanja, matična služba i birački spiskovi, hobi-lov, ribolov, fotografija, pčelarstvo...i još po nešto

kimi
 Završio sam srednju elektrotehničku smer rashladni i termički uređaji. Bavim se rashladnom i grejnom tehnikom od izrade do popravke i održavanja. Baziram se na ugostiteljsku opremu.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

duk@
 Da se i ja oglasim na ovu temu. Verovatno jedno od najredjih zanimanja Master ( diplomirani ) inzenjer rudarstva. Smer za eksplataciju tecnih i gasovitih ugljovodonika. Jednostavnije je reci proiyvodnja nafte i gasa. Od skoro zaposlen.
Ko ne pije taj rudar nije. Rudar biti a ne ptiti to nikad bilo nije.iveli 4
Sve mi diraj ali lov NE!

spiker-mrmosh
 stevin Pozdrav kolega ! Dace Bog doziveces i ti moje godine - pa da vidis kako je to ! Stari
Ha,ha,ha ! Uzdravlje ! ;)
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

aleksa88
 Pozdrav svima!

Moje zanimanje je Instalater za grejanje, poceo sa zanatom u Svajcarskoj 2005 zavrsio 2008, dobio diplomu i od tada radim taj posao.
iveli 3Tri prstaKolceTri prsta 2
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=3WBCiL4aq04[/url]

duskov
 Dipl.pravnik. Užasavam se advokatskog, birokratskog i sudijskog posla. Bavio sam se nekim ekstremnim poslovima. Novinario skoro čitav život, napisao nekoliko knjiga koje sa lovom na životinje nemaju mnogo zajedničkog.
Bio sam i pomoćnik ministra, davno. Policije!
Danas sam penzioner. Imam dva sina koji dobro uče ali nijesu lovci. Počeli su da se bave ženskim.
Imam ženu koja mrzi lov i sve kerove ali se nikad nije usudila da postavi pitanje: ili kerovi ili ja! Zna odgovor!
Počeo sam da obolijevam ali sam se pridigao i sada opet špartam crnogorskim planinama...
Sada sam ponovo zdrav i želim da tako i ostane.

Sremac75

duskov kaže:
Dipl.pravnik.

Živeo kolega!B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 92 09.04.2026. 00:06
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Sećanja na drage nam kolege. SVAŠTARA 5 05.01.2019. 16:02
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,481
Najnoviji član: Vojo

Poslednje vesti
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Vojo
· 30.05.2026. 09:29

Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

66,747,167 posete www.srbijalov.com