Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "FAZAN" INDJIJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "FAZAN" INDJIJA
bracasremac
 Zasto dozvolite Indjijancu da na forumu kaze da mogu svi da mu p..e ali prvo da operu zube,da su neki retardirani i da smo sekta??? hocu odgovoricu vam na pitanja i smatracu da je ovo ozbiljan sajt kad budete zabranili ovakve komentare ili naterali vaseg administratora Indjijanca da se svima izvini a podsecam vas da je danas 1. 04. i da smo svi clanovi lovackih udruzenja bili do danasnjeg datuma kad nam isticu lovne karte a i Indjijanac je uplatio za 2013,2200 dinara na ime uplate 1. dela clanarine. Tako da ne stoji da je Indjijanac napustio LU nego je izjuren! Dragoljupe

Sremac75
 Prva stvar, nije na tebi da postavljaš pitanja administratorima o načinu na koji vode forum.
Druga stvar, upis koji pominješ je izmenjen i više nema takve sadržine.
Treće, od izvinjenja nema ništa i insistiranje na bilo kakvom izvinjavanju će biti smatrano daljim provociranjem!
I četvrto, ili iskoristi priliku koju si dobio i piši, ili ću te JA otpisati sa ovog foruma!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

gedzaindjija
 bracosremac nisi u pravu skupstinaje odrzana 10.03 i na njoje donesena odluka ko za 15 dana ne izmiri prvu polovinu rate dase sam iskljucio iz clanstva a poznatoje davi sami nepostujete odluke je donesete nista novo za deo upravnog odbora okupljnog oko FAZANERISTEKissRaanj....jelto prase koje nestalo iz gateraVebanje

bracasremac
 okej,opet sam rekao nesto sto ne treba ili sto vam ne odgovara? trazili ste argumente,argumente sam vam i dao,dao sam vam razloge koji su naterali vaseg clana da pise lazi poluistine i izmisljotine o nasem udruzenju. Stvari koje je on iznosio su nanosile stetu nasem LU i trebalo bi zarad istine da se cuje i druga strana. Ja nisam nikog vredjao sa uvazavanjem se odnosim prema svima,nisam pretio a red je posle izjave da mozemo Cenzurisano. Sramota je koristiti ovako ozbiljan forum koji je pracen od strane ljudi koji vole lov i prirodu za blacenje ljudi i udruzenja i covek se moze zapitati kome to smeta organizovano lovstvo u srbiji, kome to smeta organizovana oruzana grupa koja je druga po snazi u slucaju potrebe cuvanja nase zemlje? Interesantno je da je ovako organizovana hajka ne samo na nase LU nego i na LSV,LSS,Vojvodjanski Lovac, celnike u lovackim organizacijama i ljudima koji vole lov i vode te organizacije. Oni koji deluju destruktivno po organizovano lovstvo srbije svesno ili nesvesno snosice odgovornost za posledice koju budu iz tih aktivnosti proizasle. okolne zemlje imaju jako veliki interes da nase organizovano lovstvo dezintegrisu i svako ucestvovanje u aktivnostima koje dolaze iz okruzenja treba prepoznati na vreme i u najmanju ruku ne ucestvovati u njima. Kolce

bracasremac
 A vidim da se javlja prvi grejac srbije da pruzi podrsku pokusajima rusenja i blacenja LU,sramota je da tako se govori o LU ciji je bio clan. Trebali bi se zapitati sta je motiv ovakvog ponasanja!? Da li je uredu da udruzenje koje je za njega dalo 100 fazana,da ga ne bi staro udruzenje kaznilo jer je lovio u tudjem terenu,stavlja na stub srama,blati ga iznosi neistine. fazan x 100

Lala
 Indjijančev upis u kojem su korišćeni neprikladni izrazi je izmenjen još jutros oko 7 h, ja sam ga izmenio, a neprikladne reči su uklonjene znakom 'cenzor'. Sremac je danas oko 14 h skinuo ban, da možeš da se uključiš, a Indjijanac je pokazao da je tolerantan i svestan da se zaleteo sa onim izjavama, iako je ovo jedan od presedana da ban skida admin koji nije banovao. Budi pametan pa iskoristi priliku koja ti je pružena, da postaviš odgovore na pitanja koja su ti postavljena., nemoj da misliš da možeš da seiriš, ukopali ste se vi u Indjiji izgleda debelo, pa sad više gubite kompas u postupcima.
Indjijanca molim da shvati da je skidanje bana u interesu foruma Srbijalov, i u krajnjoj liniiji i u njegovom interesu. Jeste presedan, ali i presedani se mogu praviti. Ja sam bio obavešten i konsultovan oko skidanja bana, i složio sam se da se ovo rasčisti do kraja.
Ovo što pišeš, Braccasremac, oko pucanja na preprariranog srndaća su optužbe koje treba dokazati, a verovatno je bilo još učesnika, čim pišeš detaljno, pa tako, ako se to desilo, indirektno optužuješ i ostale učesnike (verovatno je g. falsifikator učestvovao?).

Ovo ćemo, Bracasremac, sada isterati do kraja; niti će ti se ko izvinjavati, nema potrebe, jer su brzopleto napisane reči uklonjene, niti će ti se bilo šta više tolerisati. Upetljao si se sam u priču, i sada igraj do kraja, da ne bi ostao samo sitan provokator i manipulant koji pokušava da optuživanjem drugih pokrije sebe i svoje istomišljenike.
Dakle, prvo pitanje je zbog čega je pokrenut disciplinski postupak, koji je to prekršaj Indjijanac napravio?
Drugo pitanje je gde je odluka Disciplinske komisije sa obrazloženjem?
Treće pitanje jeste da li ti stvarno ne razlikuješ pravo na lovnu kartu od članstva u LU, i u vezi sa time, jel stavrno ne znaš šta je skupština LU Indjija odlučila?
Četvrto pitanje je da li ima ikakve veze ko je sa kim bio 'dobar' pre 10 godina, sa činjenjem krivičnih dela? Ja znam za slučajeve da su ljudi bili i kumovi, pa se posvadjaju, nebitno oko čega, kada jedan zabrlja, verovatno i ti znaš za takve slučajeve, ali to nema veze sa radom u LU i članstvom u LU.
Peto pitanje je, da li ti misliš da je dozvoljeno koristiti falsifikovanu diplomu pri zaposlenju, i na osnovu nje potpisati ugovor o radu u kojem je predvidjena plata (imovinska korist)? I da li misliš da je u redu, ako imaš saznanje o falsifikatu, to prikrivati?

Nemoj koristiti Indjijančevu ogorčenost da bi ga provocirao da uradi nešto nesmotreno, jer veruj mi, svako ima slabu tačku, pa i ti, ne vuci djavola za rep.
Još samo jedno: Srbijalov JESTE ozbiljan forum, ma šta ti o tome mislio, jer da nije ozbiljan, ne bi ti bio ovde da se prepucavaš bez argumenata, i ne bi tvoje kolege u LU čitale ovaj forum svakodnevno.
Dakle, nije ovde pitanje prepariranog srndaća, nego je pitanje šta to bre vi tamo u LU Indjija radite, i čemu hajka na dojučerašnjeg sekretara, koji vam je onoliko stvari odradio (upućen sam dobro, a neke stvari mi je svojevremeno pričao i sadašnji vaš fazanerista, dok je bio predsednik LD)?
Da nije problem što su neka dokumenta vašeg LU objavljena na forumu? To ne bi smelo da ti padne na pamet, jer je rad LU javan, a ako je u diskusiji neki dokument korišćen kao dokaz iznetih stavova, onda je to sasvim pozitivno i poželjno.

Odgovore na pitanja što pre postavi, inače te neće oprati ni Dunav ni ono jezero kod lovačkog doma u Indjiji, kako si se već zaglibio, pa ćeš ostati večito sa titulom 'pomoćnik fazaneriste', što je, priznaćeš, nimalo laskavo.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp

bracasremac kaže:
okej,opet sam rekao nesto sto ne treba ili sto vam ne odgovara? trazili ste argumente,argumente sam vam i dao,dao sam vam razloge koji su naterali vaseg clana da pise lazi poluistine i izmisljotine o nasem udruzenju. Stvari koje je on iznosio su nanosile stetu nasem LU i trebalo bi zarad istine da se cuje i druga strana. Ja nisam nikog vredjao sa uvazavanjem se odnosim prema svima,nisam pretio a red je posle izjave da mozemo da mu p...mo a da pre toga operemo zube i da smo sekta i retardirani da primimo izvinjenje. Sramota je koristiti ovako ozbiljan forum koji je pracen od strane ljudi koji vole lov i prirodu za blacenje ljudi i udruzenja i covek se moze zapitati kome to smeta organizovano lovstvo u srbiji, kome to smeta organizovana oruzana grupa koja je druga po snazi u slucaju potrebe cuvanja nase zemlje? Interesantno je da je ovako organizovana hajka ne samo na nase LU nego i na LSV,LSS,Vojvodjanski Lovac, celnike u lovackim organizacijama i ljudima koji vole lov i vode te organizacije. Oni koji deluju destruktivno po organizovano lovstvo srbije svesno ili nesvesno snosice odgovornost za posledice koju budu iz tih aktivnosti proizasle. okolne zemlje imaju jako veliki interes da nase organizovano lovstvo dezintegrisu i svako ucestvovanje u aktivnostima koje dolaze iz okruzenja treba prepoznati na vreme i u najmanju ruku ne ucestvovati u njima. Kolce

Prijatelju na koje tačno organizovano lovstvo misliš u Srbiji?? Jel to lovstvo za koje ste vi u Inđiji jako dobar primer, a za koje vam je i Inđijac i Geđa dostavili pregršt dokaza i primera lopinjanja i manipulacija??..šta ste uradili sa falsifikovanom diplomom lovočuvara,sadašnjeg fzaneriste?? Kako ste na konkusu za lovočuvara primili lice koje nema ni licencu, niti je istu steklo do isteka ugovora (Iako ste imali kandidate koji su ispunjavali sve uslove konkursa)?? Šta je po tom pitanju uradio upravnik lovišta, koji je iz samog vrha tog " organizovanog lovstva" ???
...ajde nemoj ljude ovuda da navlačiš kako je tebe neko nešto izvređao i stavljaš ovuda ove slike ko zna čijih neuspelih preparata..ili daj konkretne dokaze ili brate priznaj da ste baš organizovani u lovstvu, ali za njama, njama...???!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ficha007
 Bracasremac, ko da gledam ovu finu gospodu iz raznoraznih saveza kako neukim lovcima drže predavanja i u duhu najcrnjeg komunizma ispiraju vam glavu o spoljnjem neprijatelju koji jedva čeka da nagrne na naše granice samo da voljeni vođa odapne.

Vidi druže 1980. je prošla, Ćopavi Zagorac je umro odavno, daleko mu lepa kuća bila, a kamo sreće da sa lovačke scene Srbije nestanu i ovakvi koji običnim lovcima pune uši i mute vodu a oni sami uživaju blagodeti dinara bez rada.

Stavi prst na čelo i zapitaj se šta si to napisao u poslednjem upisu molim te. Ne vređaj moju inteligenciju jer sam ja neke škole u životu završio i nisam završio privatne tašna-mašna fakultete a i bliža familija mi je iz branše lovstva tako da sam dobro upoznat i sa strukom i sa onima koji je proklamuju danas u savezima i koji imaju šumarske fakultete a da ne znaju šta je evodija, a dele pamet lovcima, tako da...
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

bracasremac
 Lalo pozdravljam tvoj gest skidanja bana, to da se Indjijanac zaleteo,zaleteo. Jeli pucao? Pucao? Na prepariranog?I to je pitanje koje bi moglo da da odgovor na neke njegove postupke. Kakvo je stanje u Indjiji nisi ti merodavan da kazes, i svi vi kojima nesto nije jasno neka se najave i dodju u Indjiju gde ce biti docekani kako treba,domacinski i bice im objasnjeno i pokazano sta je LU Indjija "Institucija" u lovstvu,LU koje krupnim koracima ide napred oslobodjeno balasta. A sto se tice dokumenta objavljenih na vasem sajtu to ce imati svoj epilog na sudu tako da sto se tice javnosti rada Lovackih Udruzenja sa tim smo upoznati,ali takodje postoji i neki drugi zakon koji regulise tu problematiku. Osecam u tvom upisu dozu pretnje koja je sasvim nepotrebna. Nadam se da ovo neces protumaciti kao pretnju jer zarad istine smo i ti i ja ovde,a ti si pokazao da znas da budes realan. I ako si licni prijatelj sa Indjijancem.Bravo 2

Miroslaw
 Kolega Braco vi ocito bezuspesno pokusavate da ocrnite kolegu INDjIJANCA, mi nismo tracare na pijaci da sudimo o nekom na osnovu sprdnje koju vi ovde iznosite te bih Vas zamolio ako imate te argumente da lepo dokazete da je los covek kako vi to pricate u suprotnom prekinite da nas zamajavate svojom ogorcenoscu.

ficha007
 Baš bih voleo da znam koji je to zakon. Dedet prosvetli me majke ti. Nisam do sada znao da sam bio slep pored očiju pa bih voleo da mi odgovoriš na pitanje: koji to tačno zakon zabranjuje objavu dokumenata udruženja čiji je rad po Zakonu o udruženjima javan. Kamo sreće da svako udruženje zarad informisanja svojih članova o tome šta im pojedini organi rade ima svoj sajt na kojem bi kačilo odluke svojih organa, slike iz lovova i druženja tako da svi članovi vide kako udruženje funkcionište, po kojim zakonima, u šta će se pare investirati...itd.

Ali od toga nema ništa. Pa kad nema i kada je to jedna mutna bara onda je puno krokodila ( kojekakvih lovnih stručnjaka ) koji tom članstvu ispiraju uši i drže ih u mraku.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Lala
 Gde su odgovori koje si obećao, Bracasremac?

Ja ne pretim nikome, jer nit' imam razloga, nit' imam čime, ali nemam nameru da trpim i tolerišem ovde na forumu prazno naklapanje bez argumenata. Jesam prijatelj sa Indjijancem, i baš zato što sam mu prijatelj, sam ovo uradio, a ne da bi tebi ili bilo kome dao priliku da seiri - dozvolio je sebi da bude isprovociran, i potpuno ga razumem, ali ga ne opravdavam. Zato se sada i mešam u ovo, jer možda znam neke stvari koje ti (još uvek) ne znaš. A u krajnjoj liniji sam i indirektni prijatelj lovaca vašeg LU, jer mislim da je rasčišćavanje najbolji način da vaši članovi shvate šta se dešava.
O tebi najbolje govori tvoja izjava praćena smajlijem, da je Indjijanac 'najuren' - slično nešto je izgovorio i čuveni Piškać na skupštini LSV za Sremca, pa ispao malo smešan. Dakle, ista škola mišljenja. Tebi je slatko i drago, da LU napuštaju sposobni? Tebi je merak, da 'najuriš' neistomišljenike nazivajući ih 'balastom'? Bravo majstore, krupnim koracima napred, 'Insititucijo' lovstva!!!Grin
Pa taj Indjijanac vam je pokrenuo proizvodnju fazančića, ja sam svedok, kad je kupovan inkubator i topla vitrina, ja znam koliko je jurcao da prvi turnus prodje kako valja; taj Indjijanac vam je odradio registraciju LD u LU, taj Indjijanac je jurcao da vam sredi papire, tog Indjijanca ste vi sa pravom izabrali za sekretara, a onda kad je uradio ono što je trebao i morao, onda je pao u nemilost onima koji misle da mogu doveka da rade šta hoće, pa i protiv zakona? Možda možete jedno vreme, ali razmislite dokle? I razmislite, šta time stavljate na kocku, i kada ste u pitanju vi kao pojedinci, i kada je u pitanju LU?

Dužan si ostao odgovore na postavljena pitanja, sve ostalo je pisanje bez argumenata.

Usput, zašto si pokušao da se lažno predstaviš, kao član LU Krčedin? Čega se bojiš, da se ne otkrije tvoj pravi identitet? Šta tebe muči, čoveče, kad od sebe samog hoćeš da pobegneš? Zašto želiš da budeš nešto drugo od onog što jesi? Imaš li ti svoje 'JA', pa da staneš iza onog što radiš i pišeš? Ili možda baš i nisi najsigurniji da je to što si radio, pisao i potpisivao, sasvim u redu?

Gde su odgovori? Gde je prijava disciplinskoj, sa razlozima? Gde je rešenje, sa obrazloženjem? O čemu ti ovde pričaš, aman, kakvi bre 'spoljni neprijatelji i destruktivci', kakvi bakrači? Na forumu ih vidiš? Ko to hoće da napadne Indjiju i tamošnje LU i lovište? Daj da se postavimo na branik LU solidarno, da ne damo dušmanima da unište! Jel opet CIA, masoni, Mosad, Sekuritatea, Sigurimi, Vatikan, ili neko deseti?Grin
Teorija zavere, omiljena širom Srbije, u bilo kom segmentu! Ono tvoje pisanje oko spoljnog i unutrašnjeg neprijatelja lovstva i destruktivnih elemenata tako liči na neki izveštaj sa CK iz sedamdesetih godina, da sam se frapirao... Ili, da budem precizniji i savremeniji: nešto slično mi je rekao sadašnji zamenik predsednika LSV Beuković, na sajmu Lorist, pežorativno nazivajući lovce forumaše 'elementima', pa se posle, čini mi se, ugrizao za jezik. Kakva slučajnost, ovaj tvoj upis se prilično poklapa sa tim stavom! Čini mi se da i tebe i slične tebi, pa i onog što lovce naziva 'elementima', ipak žulja nešto sasvim drugo, osim brige za 'napadnuto organizovano lovstvo'! Kako bre brineš za lovstvo, a istovremeno zapošljavate nekvalifikovanog lovočuvara sa falš diplomom, i još posle svega pokušavate izgleda da to prikrijete tako što izvrćete teze, tražeći žrtvenog jarca u liku ex sekretara LU?! Pa nemoj da pokušavaš da barem mene praviš budalom, molim te.
Gde su odgovori koje duguješ?

Sremac75

bracasremac kaže:
Interesantno je da je ovako organizovana hajka ne samo na nase LU nego i na LSV,LSS,Vojvodjanski Lovac, celnike u lovackim organizacijama i ljudima koji vole lov i vode te organizacije. Oni koji deluju destruktivno po organizovano lovstvo srbije svesno ili nesvesno snosice odgovornost za posledice koju budu iz tih aktivnosti proizasle. okolne zemlje imaju jako veliki interes da nase organizovano lovstvo dezintegrisu i svako ucestvovanje u aktivnostima koje dolaze iz okruzenja treba prepoznati na vreme i u najmanju ruku ne ucestvovati u njima. Kolce

U breee, ala si ti zatrovan......ili možda piješ drogu???
Ko da ti je g.Milenko pisao govor ili možda ona Muva CC iz Rume......

O čemu ti uopšte pričaš???

O kojim čelnicima?
Daj jedan primer po kojem su "čelnici" zaslužili da ih tako nazivaš, a ja ću ti za svaki tvoj dati bar 2 primera zašto nisu zaslužili da se tako nazivaju!

Zašto poistovećuješ ljude koji vole lov sa onima koji vode lovačke organizacije?
Zar nisi primetio da ti tvoji "čelnici" retko i love osim u ekskluzivnim lovištima i u "diplomatskim" lovovima?
Zar nisi primetio da se reko ukaljaju blatom?
Oni ne vole lov, oni žive od lova!

O kakvim destruktivnim aktivnostima po organizovano lovstvo govoriš???
Da nećeš i ti o "elementima"?

Hoćeš da kažeš i da smo strani plaćenici???
Ilija Čvorović je mala beba za tebe!

U celom tvom upisu fali jedna reč da bi isti bio koliko toliko normalan.
Tačno je da se ovde radi o destruktivnim aktivnostima, ali po organizovani KRIMINAL u lovstvu!

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

mrwa22250
 hajka na organizovano lovstvo,sasvim sigurno ce proci bez odstrela jer ta nekada plemenita divljac odavno ne zivi na ovim prostorima.zemljace ovo nije hajka,ovo je pokusaj reintrodukcije iste u srbijicu majkuStari
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Lala
 Izgleda Bracasremac otišao na konsultacije, po svoje mišljenje...

DakiNS
 Bez obzira na moje upise i pitanja i moja i drugih forumaša bracasremac ne daje odgovore i iskreno od njega ih ne očekujem. Čitajući ovoh par poslednjih upisa i upoređujući sa prvim upisima pomisliću da imamo posla sa notornim lažovom. A mislio sam da vao je utisak časnog čovekac . Ajde da opet prolongiram rok trajnog bana do sutra ujutro da vidimo hoće li imati petlju da odgovori umesto da čitamo kojekakve nebuloze.Sada mi je već dosta.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Bracasremac, ili daj obećane odgovore i činjenice, ili će bidne ono:

'Govori Veliki Brat: Bracasremac, napusti kuću Velikog Brata!' Grin

Podunavac
 Lalo posle bana uteraj kola u garažu i dobro zaključaj, da ti neko slučajno ne iseče gume.Grin
Tri prsta 2Kolce

Zoran Zoli
 Zna li se koju funkciju BracaSremac obavlja u LU Fazan .Confused
srbijalov

DakiNS
 Mislim da je on "bivši" predsednik koji je podneo disciplinsku prijavu protiv Indjijanca ma sad nema mooda da je lično objavi na forumu. Poprilično je pisano na forumu o njegovim "zaslugama",
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 31
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,705 posete www.srbijalov.com