Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski seter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski seter
@b@ne@
 Podneo sam prijavu odma isti dan i slikao sam sve a imam i svedoka koji je video sve........hvala

Lala
 Podnesi prijavu i nekoj organizaciji za zaštitu životinja, da neke vajde i od njih bude! Oni sa merakom otimaju lovu prekršiocima, a naročito kad su rasni psi u pitanju, pa još lovački... Pa još ako je pas bio čipovan i ocenjen u eksterijeru i u radu... Pa duševna bol, pa potencijalno potomstvo izgubljeno, pa ovo,ono, nakarika se tu debela odšteta!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

@b@ne@
 Hvala Lalo na savetima inace ker je bio u punoj snazi imao je tek dve godine..........Vodjen na utamicama ocenjen u radu i na izlozbama inzvaredan lovni pas...
valjda ce bitineke nadoknade ali sta god da bude meni nista ne vraca kera ali bar nesto,,,,,,,,,

Lala
 Treba te idiote ojaditi za pare, ne zbog para, nego da se nauče pameti! Tvoj ker je stradao, opleti ih maksimalno, da još neko ne prodje kao ti! 

najic
 i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/01072010571.jpg
i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/2-1.jpg
i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/sss.jpg
Zao mi je tog psa jbg ovo su moji aga i aska od rijanisa odlicni lovci 2 godine ...

@b@ne@
 Pozdrav najicu .....................

Lepe su ti kuje i moj ker je bio od Rijanisa........Iz kog legla su ti kuje? daj mi ime oca i majke?

Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!

najic
 Muzjak i zenka ... rijanis pino im je otac ...

@b@ne@
 Rijanis Pino je otac od mog kera kad su ti se ostenile kuje kog datuma mozda imaju veze sa mojim kerom

PoSpavanjeSpavanje

najic
 U aprilu pre 2 godine A muzjak i zenka su .. kupio sam ih iz istog legla , znam da je lose ali nisam mogao da se odlucim i odolim mazama Smile

Savic Marko

@b@ne@ kaže:
Hvala Lalo na savetima inace ker je bio u punoj snazi imao je tek dve godine..........Vodjen na utamicama ocenjen u radu i na izlozbama inzvaredan lovni pas...
valjda ce bitineke nadoknade ali sta god da bude meni nista ne vraca kera ali bar nesto,,,,,,,,,

sta je bilo, jer si dobio nest....takvog kera da ubiju, sramota,.....

@b@ne@
 cekam odgovor

Lala
 Kome si podneo prijavu za psa? Policiji, društvu za zaštitu životinja, sudu? Da li je obavljen uvidjaj? Da li su svedoci (svedok) dali izjavu na uvidjaju?
Ovaj tvoj slučaj je jako interesantan, baš me zanimaju detalji... Ne bi bilo loše da nekom od medija (novine ili TV) pošalješ priču o ovome. 

@b@ne@
 Prijavu sam podneo elektrodistribuciji,,,,,, Policija je bila na uvidjaju uzeli izjave od tri svedoka tako da sam obezbedjen sa svih strana,,,, Na licu mesta je izlazio i sucki vestak i veterinarska sluzba........

Obavesticu vas o ishodu................

Savic Marko
 a bio je tako lep ker... Cry

Lala
 Marko Savić, molim te da iz svog potpisa izbaciš link za svoj sajt.
Mozilla FireFox i ZoneAlarm blokiraju pristup tvom sajtu, i prepoznaju ga kao 'neprijateljski sajt', odnosno, da sa tog sajta (servera) ima pokušaja instaliranja malware, instaliranja virusa i preuzimanja ličnih podataka drugih korisnika!
Proveri svoj sajt, i podesi bezbednost. A prvo uradi ovo što sam rekao-izbriši link iz potpisa!!! Ili ću morati da ti onemogućim pristup ovom forumu, zbog bezbednosti ostalih članova.
Odmah uradi ovo što sam napisao!!!

Lala
 Marko Savić, izmenio sam tvoj profil: izbacio sam web adresu tvog sajta iz profila, i obrisao adresu sajta iz potpisa. Tebi ostaje da promeniš e-mail adresu, da ne ide preko tvog sajta, nego otvori nalog na gmail ili slično.
Obrati se osobi koja ti održava sajt, ili administratoru servera na kom je sajt hostovan, da provere šta se dešava.
Nemoj linkovati svoj sajt, dok ne središ bezbednost.

Savic Marko
 sredio sam bezbednost ... .:Grin

onebullet
 Astor sa 11 meseci....
onebullet priložio:
29082010396.jpg

onebullet
 Jos jedna marka....
onebullet priložio:
29082010393.jpg

Boban
 Lepe marke svaka castB)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Engleski Poenter KINOLOGIJA 2771 24.04.2015. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,567 posete www.srbijalov.com