Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke priče - stvarni dogadjaji!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke priče - stvarni dogadjaji!
Browningbar
 Odlicna pricica Zorane!B)Bravo 2
Pravo u centar!
srbijalov

darkon
 Zorane,zanimljiva i lepa prica.Bravo 2

petar
 [xhide]Zanimljiva prica, super...B)[/xhide]
Just like old times!

Jank
 Zorane ljut sam....Angry....nijesi me obavijestia da je stigla nova priča.....Histerian

A zečina....ka stijena....Ovu tvoju priču sam smestio onde pored samog Srba.....tamo sam video tebe i tvog Rikija kako se borite sa tom Alom od zeca a ja vas gledam odozgo sa brda iz Ličkih i Bosanskih osredaka....

Iskreno i toplo lek za dušu.....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Neca92
 Nesto smo zatajili sa pricama... ! Chut Hmmm Odavno nije bilo novih prica! No no no Aktivirajte se malo... Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Jank
 Tačno tako zoran ne obaveštava da je stigla nova priča, ja se na drugoj strani priključio borcima za lovačka prava a šta je lov ako nema dobru lovačku priču....ništa zato stiže nova priča ...... uskoro....Bye

Browningbar

Jank kaže:
a šta je lov ako nema dobru lovačku priču....ništa zato stiže nova priča ...... uskoro....Bye

'Ajde imenjace, ...pucaj, ...mislim pisi bre tu pricu, svi je zeljno ocekujemo!NovineDim
Pravo u centar!
srbijalov

Jank
 Moj život je kao tragi-komedija, red suza pa red smeha ...iako se trudim i želim da mi je životni moto "SMEH DO SUZA".....Kiss

POŠTO STE DUGO ČEKALI EVO KONAČNO završio sam sa nekim obavezama porodičnim naravno (nije zatrudnela fala Bogu) pa je došla na red nova "LOVAČKA PRIČA"....Kiss

Na obroncima planine Radan je mali rudnik zlata olova i cinka, Mnogi ljudi su u tom rudniku stekli penziju radeći težak ali častan posao rudara. Jedan od njih je bio i moj teča Brandau. Nije radio kao običan rudar već kao VKV majstor na održavanju rudarskih postrojenja. I bio je stvarno dobar majstor, dobar varioc, znao je da popravlja svakojake mašine. Jedini u kraju je popravljao motorne testere, zbog čega je bio najcenjeniji majstor u celoj Gornjoj Jablanici. Tada je glavno piće među lokalnim bekrijama bio vinjak i konjak. Jednom prilikom na nekoj svečanosti teča naruči Brandau, (Etiketa na konjaku je bila Navipov BRANDY), odmah se znalo da je dobio još jedan nadimak Brandau. Teča šaljivdžija po prirodi već je imao nadimak Čampar a sada je dobio još dodatak BrandauNa nekoj predhodnoj svečanosti dok su se ostali otimali za neko bolje parče mesa, teča je grabio čampar, nogicu od praseta i tako dobi nadimak Čampar. Nama je nekako više ležao nadimak Brandau pa smo ga tako i oslovljavali.
E kada je on otišao u penziju želeo je da postane lovac. Trebalo je potrošiti višak penzionerskog vremena a lov je bio njegov novi hobi. Bio je on i ribolovac, prve ribolovačke veštine sam učio od njega iako je i on bio početnik. Priključio se ujakovoj grupi, ujak mu je pomogao da nabavi pušku, od svojih prijatelja mu nabavio i dobrog kera goniča i tako teča Brandau postade pravi lovac. Više je teča Brandau voleo drugo poluvreme ali je redovno išao u lov radi dobre priče i zajebancije. Toga dana lovila se lisica. Grupa lovaca je pošla u pogon sa druge strane brda a ujak je sa svojom grupom trebao da dočeka eventualno iz pogona podignutu lisicu. Odlično je znao puteve gde bi mogla da se pojavi lisica i na jednoj raskrsnici šumskih puteva postavio teču da čeka. Stani ovde iza ovog žbuna i ne pomeraj se, dobro osmatraj i brzo nišani jer lisica neće tebe da čeka, dade ujak poslednje instrukcije i ode da sebi pronađe zgodno mesto. Ali od lisice ni traga, nije bio dan za lov lisice.lovačka sreća nije bila na njihovoj strani.ali kada se grupa okupila da ispriča svoje viđenje tadašnjeg lova prvi je progovorio teča BrandauSamo što je Bora otišo dalje od mene, vidim pravo na mene ide jedno žuto kuče AMA ISTI BRKIN KER. Otkud je Brkin ker već stigao ovde do mene. Samo što ne povikah.. marš, marš kad me ono primeti i skrenu desno. Vidim veliki rep, dok ja podigoh i otkočih pušku, lisica zamače za žbunje. Nastade opšti smeh i galama među lovcima.Ovaj tečin lovači peh se dugo prepričavao među lovcima a dosetljivi lovci su teči sliku lisice nalepili na karton i poklonili na lovačkoj zabavi. Da sledeći put bude spreman, kada na njega naleti lukava lija. ....
..........................Trt Milojka

Browningbar
 Ha, ha, ha, imenjace Odobravam dobar ti je taj teca, imam ja jednog komsiju koji je slican njemu sto se tice lova!Tri prsta 2

Ponekad ne vidi divljac a ponekad i previdi!ROFL

Svaka cast na prici!BravoBravoBravo
Pravo u centar!
srbijalov

aca
 ha ha ha jank lepa pricica svaka castZivioRodjo

Neca92
 hahaha Smeko
Zanimljiva prica! Grin Bravo 2

Lala
 E Jank, dobar ti teča, nadam se da nisi od njega učio da loviš Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp
 ..pa Jank lako je tako tečine pehove prepričati..a da nije i tebi koja tako strugnula..Stidljiv Smeko ..bravo jank za lepu priču Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Jank

zoranp kaže:
..pa Jank lako je tako tečine pehove prepričati..a da nije i tebi koja tako strugnula..Stidljiv Smeko ..bravo jank za lepu priču Bravo 2

Strugnula nego šta samo još nije došla na red, sad pričam o davno prošlom vremenu a kada pređem na sadašnje vreme biće još zanimljivih priča.....Bye

Limun
 JankB)ROFL
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Neca92
 Jank, ocekujemo ih... Grin Pogotovo sto su iz sadasnjeg vremena! B)

Sremac75
 Kolce
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

darkon
 Lepa prica Jank.GrinBravo 2

Sniper Hunter
 JankOdobravamZivioRodjo

Jank
 Broj mojih obožavalaca se širi nikada nisam imao ovoliko čitalaca i ovoliku podršku....vesele i vedre teme su lek za dušu ...ima svežih doživljaja koliko hoćete...vedrih i veselih...bića drgari na radost i dobro raspoloženje.....Izvolte

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1766 06.06.2025. 09:03
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 32
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,195 posete www.srbijalov.com