Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta
laki lov

DakiNS kaže:

matakata kaže:

DakiNS kaže:

canis aureus kaže:
DakiNSBye
sad kad podmladak vidi da ume sa sojkama možda se vrati prvoj ljubaviConfused
... ni bez sojki a ni bRez pušaka NIKAKO! ma ne mož' da mi dosadiUkusno
Ma nije baš ni podmladak prošla mu je 28 godina

Čekaj da se oženi (ako već nije), pa kada dodju klinci a on počne da "bega"Grin. Ma zaintersovaće ga lov sigurnoB)
Ma već je i oženjen ali to sa klincima,ma samo neka bega vrlo rado ću se žrtvovati da čuvam unuke, u stvari jedva čekam. U poslednje vreme mladima ili se omakne ili neće dugo da imaju decu, e sad da pitam mlade sa foruma - Radite li vi išta noću , u vašim godinama nisam silazio, a vi nešto kanda zabušavate. Vidite da bela juga hara, nego pamet u glavu i upamtite ispod trojke ne stajte jedno će te finansirati vi jedno roditelji a jedno tazbina i nema problema samo napred.

laki lovac

laki lov
 evo 16 mi je, a njoj 15... ako vam kazem da ne radimo nista nocu zestoko cu vas slagatii.. Grin znate vi kako je kad ste mladi!!!!! Smeško
a sto se tice dece nasi stari su znali da kazu "gde celjad nisu besna, tu ni kuca nije tesna"... moj cale ima nas dvojicu, a dace bog da nas dvojica imamo osmoricu... Smile
laki lovac

dragand
 Pozdrav ljudi...Ja tek treba da kupim svoju prvu pusku i hocu da to bude bas berettina bokerica...Ono sto me zanima jeste koji model i kalibar vi preporucujete?Ako se neko razumije o ovim puskama neka da koji savet bio bih mu zahvalan...

misa 71

dragand kaže:
Pozdrav ljudi...Ja tek treba da kupim svoju prvu pusku i hocu da to bude bas berettina bokerica...Ono sto me zanima jeste koji model i kalibar vi preporucujete?Ako se neko razumije o ovim puskama neka da koji savet bio bih mu zahvalan...

Beretta S55 B)
misa 71 priložio:
beretas55_1.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

dragand
 Hvala procitacu malo o ovome...Ako ima neko jos nesto neka predlozi ja prihvatam predloge kritike sve sve Smile

Cvele
 dragane, ovo sto ti Misa predlaze, je jedan od najosnovnijih i fakticki najjeftinijih modela Berettine proizvodnje, verovatno ti bas njega predlaze zato sto si lovac pocetnik, ali ako imas mogucnosti da odvojis vecu kolicinu novca, sigurno je bolje kupiti neki noviji model.. Bye
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

dragand
 cvele ja sam uvek govorio da treba kupovati za dobre pare dobru stvar...Spreman sam izdvojiti novca koliko je potrebno za pravu pusku jer ne kaze se dzaba "koliko para toliko muzike"...Vec sam rekao da me svaki predlog zanima tako da slobodno pisi nesto ;)

Podunavac
 Ako ti pare nisu problem onda uzmi Berettu 686 Silver Pigeon u kalibru 12/76 Magnum, sa izmenjivim čokovima. Imaćeš odličnu pušku za sve lovačke situacije.
Tri prsta 2Kolce

dragand
 sad gledam po internetu bas malo stvari o toj pusci nalazim mozes li mi nesto vise reci o njoj :/

canis aureus
 i53.tinypic.com/vh6nap.jpg
Beretta je B)
S56E je odličan izbor za manje para!!!, samo ako može igde da se pronađeConfused
Pošto tebi pare nisu problem -... ovi noviji modeli Berette sigurno da su odličnog kvalitetaB)
i56.tinypic.com/nzlz0j.jpg

eeh, meni da je novacaSiroma
već sam izabrao samo još ...Grin
i54.tinypic.com/zv7sia.jpg
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

dragand
 Upravu je Cvele ovo su stariji modeli citao sam malo o ovome Smile Ja bih se ipak odlucio sa nesto novije mozda cak i poslusam Podunavca i uzmem 686 samo ako uspijem naci nesto vise da procitam o ovoj pusci ;) ako neko zna jos nesto neka predlozi predloga nikad dosta Grin

Cvele
 http://www.berett...2&id=9 Stvarno lepa puska, ukoliko imas mogucnosti priustiti ovako nesto, ne propustaj priliku... ;)

misa 71

Cvele kaže:
dragane, ovo sto ti Misa predlaze, je jedan od najosnovnijih i fakticki najjeftinijih modela Berettine proizvodnje, verovatno ti bas njega predlaze zato sto si lovac pocetnik, ali ako imas mogucnosti da odvojis vecu kolicinu novca, sigurno je bolje kupiti neki noviji model.. Bye

Cvele u pravu si ja sam predložio jedan model Berettine puške S55 koja je izuzetno kvalitetna i pristupačna sa cenom. To što si ti predložio je zaista dobra i kvalitetna puška samo i cena je dobra. Ako Dragan ima novca ja mu predlažem da kupi Berettu DT 10 TRIDENT B)
misa 71 priložio:
beretta_5.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

dragand
 Mozete li mi napisati koliko su tacne cijene ovih pusaka?

ohotnik

dragand kaže:
Mozete li mi napisati koliko su tacne cijene ovih pusaka?
Ako mislis na DT10 trident koju ti je kolega Misa 71 predlozio Ona je oko 10.000-12000 evra osnovna verzija.Ali ona je namenjena za sportsko streljastvo.Moj savet ti je ako hoces Beretu Odobrenje i 2000-3000 evra u djep i u petrovac kod Grofa jer je on uvoznik berete i sto ti se svidi i odgovara to i kupis.Najednostavnije je jer koju god Beretu da kupis neces pogresiti.A tamo imas i broving pa se mozda i predomislis.

dragand
 hahahahaha ja ako sam rekao da sam spreman dati dobar deo para nisam mislio da dam para za pusku koliko za nov auto Smile 2000 do 3000 eura to je prihvatljivo Pfft

Sniper Hunter

dragand kaže:
cvele ja sam uvek govorio da treba kupovati za dobre pare dobru stvar...Spreman sam izdvojiti novca koliko je potrebno za pravu pusku jer ne kaze se dzaba "koliko para toliko muzike"...Vec sam rekao da me svaki predlog zanima tako da slobodno pisi nesto ;)

Koliko ja razumeh iz posta kolega ti rece da pare nisu bitne nego samo bereta da padne !
A sada skupo "tricavih" 10-15.000????

dragand
 Kolega ja nisam rekao da cu dati 15000 eura za pusku bar sam donekle normalan covek za tebe nzm...Ako je tebi trcavo 15000 eura meni nije el treba malo misliti i sta obuci sta pojesti...Oni koji te pare daju za pusku ne zive u Srbiji ili postoji 1 od milion stanovnika koji su to zaradili u Srbiji ne negde u inostranstvu ;)

Cvele
 Sniper, jel' si siguran da si normalan covek? Smean Smeko

DakiNS

dragand kaže:
Kolega ja nisam rekao da cu dati 15000 eura za pusku bar sam donekle normalan covek za tebe nzm...Ako je tebi trcavo 15000 eura meni nije el treba malo misliti i sta obuci sta pojesti...Oni koji te pare daju za pusku ne zive u Srbiji ili postoji 1 od milion stanovnika koji su to zaradili u Srbiji ne negde u inostranstvu ;)
Kolega mlad si i nov na forumu malo se sale sa tobom,tvoj upis se svakako moze protumaciti jer si sam rekao da ti novac nije bitan a jeste kao svakome od nas. Polako spusti loptu , kada se priviknes na nacin komunikacije na forumu bice ti mnogo lepse ucestvovati
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta ES 100 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 148 12.10.2013. 12:42
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,106 posete www.srbijalov.com