Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
Lovac sa NLT-om
 I ja sam upisao komentar Pozdrav Stidljiv
lalo odlazimo sa teme polako Rastanak

aca
 cuo sam da poenteri oce da vucu bretona daleko da li je neki imao iskustva sa tim_

Negovan
 Ne razumem zasto bi Poenter vuko Bretona da ide daleko.Moje misljenje je da trebas da naucis kera da neprati drugog i da ga ometa u radu...............itd

Boban
 Pa zavisi kako vam je ker obuzen za polje,ako ima vaspitanje i komande nemoze da ide gde hoce.
Kod mene je tako.No no no

Negovan
 HORNDRUP'S DONNA:
Negovan priložio:
0003.jpg

Negovan
 JOS JEDNA:
Negovan priložio:
001_1.jpg

aca
 kad me ljudi pitaju koje kucice imam kazem bretona i pointera,Oni uvek kazu da pointer nije dobar da daleko ide,sto bi ubio takve ljude kaji misle da su nkd i nod(nemoj da se naljutite bobane,lalo i svi koji imate nkd i nod)kazem oni utujili u glavu da pointer ide daleko.a roditelje od mog steneta znam kako rade pogotovu majka,jerr bez nje nebismo ubili nista u lovu posto nismo imali kera.

Cvele
 Negovane, nemam sta da kazem sem-PRAVI PAS! Grin prelep je... Smile aco, totalno je drugacije, Pointer bi' trebao da ide blize lovcu, dok breton moze da ode dalje... po meni je tako, u ostalom oba psa bi' morala da idu kako im ti kazes-kako ih dresiras ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Boban
 Negovane ,kuja mi se svidja bas je elegantna.
Kazi nam nesto o njoj.B)

Negovan
 Bobane kuja je jos mlada sada ima malo vise od 10 meseci.Od lovnih je pasa za sada aport dobro tradi sto se tice dalje nesto u vezi lova i sam znas da ovde u Nemacku nema gde da pustis kera slobodno da radi?Tako da mora malo da priceka kad pocne sezona na prepelice u Avgustu tada sam kuci pa da krenemo malo sa obukom ovako nista,mada sada joj treba divljac pravo vreme za nju. Pozdrav
Bye

Negovan
 Sa tobom se Aco slazem da su ljudi utuveli samo nemac, nevidim razlog za to svi beze od Poentera.Ja cuvam poentere vec 14 godina moji kerovi rade lovacki cak za razliku nebiraju teren u svakom terenu rade sto mnogi kazu da nece u trnje moji to bas rade ali i zastobi kad imaju dobar nos.B)

Lovac Marko
 Negovane dali posedujes odgajivacnicu ?Dali imas stenad na prodaju ako ne kada ce biti? Gde se ti nalazis u Srbiji? dali su ti psi u Srbiji ili u Nemackoj

Lovac Marko

Negovan
 Lovac Marko:Odgajivacnicu jos nemam ali razmisljam to da uradim uskoro.Stenad nemam kad bude bice ovde na sajtu,inace sam iz okoline Svilajnca a zivim i radim u Nemacku.

Lovac Marko
 Negovane Pa super blizu smo ja sam iz okoline Smedereva i ja sam preko ali u Austriji dali su ti psi dole ili u Nemackoj

Lovac Marko

Negovan
 Imam jednog kera dole iz Danske sto sam uvezo a ovde imam ovu mladu kuju isto iz Danske u Junu idem na svetsku izlozbu u Dansku i jos jednu kuju sam rezerviso treba da je uzmemB)

Negovan
 Nema puno razlike i jedni i drugi imaju dobri nosevi malo vise Englez i vise je istrajan od nemca u lovu kolko sam ja mogao da vidim jer lovim sve sami nemci oko mene moj ker trci po celi dan radi dok nemac to nemoze mozda ih ima ali ja nisam jos video englez brze pretrazuje teren kazu nece u tezak teren naprotiv kad oseti divljac ide bolje nego nemac .............mozda se nemdzije uvrede ali takoje Smeko

Negovan
 Mali mene j........

nenadx
 Ja cu na kratko da se ubacim.Poenter bi knjiski trebalo da ima bolji nos.Ker predvidjen za prostor i cistinu,recimo za jerebice,Tu dolazi do izrazaja njegova selekcija.Nemac je univerzalac,lak za obuku...Tako da forsiranje odredjene rase ima skoro uvek predznak licnog afiniteta
Dobar pogodak

dalibor
 Zavisi sve ko sta voli, sigurno da su poenteri vrhunski psi ...pozdrav
Pas
Hunting is a passion! Pas

draza
 negovane mala sala

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,295 posete www.srbijalov.com