Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
slavaplana
 Mosu pitaj ja nemam veze sa tim i to sam znas !!Nisam imao pojma sta se desavalo dok me nisi pitao???
Stojim iza toga i pokusao sam da ti pomognem ali pitaj Jovu sta je poslao kao zvanican dokument kao predsednik udruzenja OUPU VElika Plana ???OBJAVI GA IMAS NA TO PRAVO KAD GA DOBIJES???
Nakon prikupljenih dokaza Djuic je podneo neke prijave kako cujem ne znam ni kome ni za sta niti me je interesovalo!!

Aca Velika Plana
 Ok, kada ga dobijem videcu ko je koga jaho preko grbace,ovo je prevrsilo svaku meru da ispastam zbog necijih licnih razmirica i da me kude u mojoj sekciji!

slavaplana
 Proveri a provericu i ja na osnovu Zakona o dostupnosti informacija kod ispektora ako zelis???
Ponudio sam ti pomoc ,imao zelju da pomognem ....Jova je zajebao stvar i bolje da se nije mesao napravio je mnogo gore!!

slavaplana
 Pozvao sam Mosu Lovocuvara koji mi je rekao da ima sve zapisnike i prijavu koju je podneo koju ce mi vrlo rado dostaviti i koju mogu javno da objavim ako budem hteo sa svim papirima koje on poseduje jer kako kaze tu nema nista tajno i iza ledja!!!Cim dobijem papire objavicu ih da se svi uvere da Aca gresi i da podnosenje istih nema veze sa mnom i sa Brankom Pucarom koga Aca pominje !!
Nas to nikada nije interesovalo i nemamo vreme za takve stvari!!

Aca Velika Plana
 OK Slavo,neka ti Mosa da te podatke,pa da vidim sta je u pitanju jer kod mene svi cute i niko nista ne prica a ovi ce da me streljaju kako sam nacuo! Sad

slavaplana
 ika

slavaplana
 Nisi ti prvi ni poslednji koji ce biti streljan!!!!
Znaj da si pao za slobodu!!!!!!!!!ROFL

Ostace samo uspomena i cinjenica da si banovan dva puta!!!!!!!!HaHaHa

Dragoljupe

Gde nam je VELJA???????

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:

Dragoljupe

Jednom valjda bemu sve??? Chut sem ako ne planiras da me sada banujes opet! Nervozan

slavaplana
 IHHHHHHH!!!

Samo jednom??????????Jaooo

Daki je zakazao!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam emotivno vezan za tebe ....ne mogu......Maka

slavaplana
 Sta ce mo sa POSLOVANJEM L.U.Pomoravlje Plana???

Evo dva mala dokumenta da sekretar koji je podneo NEOPOZIVU OSTAVKU pa istu povukao na sledecoj sednici ima sta da javi prijateljima da sutra pogledaju na forumu.

Kako kaze JAVNI TUZILAC iz Smedereva nema posla za njega ???

Aca Velika Plana

slavaplana kaže:
IHHHHHHH!!!

Kud njega pomenu jos mi on treba da me odma obrise sas metlicu! Vrlo tuan verujem posmatra on iz daleka Zum Pfft Grin

slavaplana
 ika

slavaplana
 Sta je na to rekao U.O. u Velikoj Plani????

slavaplana
 Nije rekao nista vec je Ziki povecao platu sa 20.000din na 25.000din i verovatno ce UDRUZENJE da plati kaznu od 560.000din za njegov nerad!!!Lepo nema sta!!Zasluzio covek da ga Milutin i Donic brane ,pomogao udruzenje radom i zalaganjem ....SLAVA NE VALJA i on je ZLO....ROFL
Jer mi se ovo cini ili je Djordje Donic primio ovaj dopis kao predsednik udruzenja???Jer ga procitao na nekom U.O.???Jer neko video ovaj Mosin papir???

DakiNS

Aca Velika Plana kaže:

slavaplana kaže:
IHHHHHHH!!!

Kud njega pomenu jos mi on treba da me odma obrise sas metlicu! Vrlo tuan verujem posmatra on iz daleka Zum Pfft Grin

Au al me ocrniste. Eto radi uvida neka se jave svi koje sam banovaoGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Lepo nema sta !!Sve po ZAKONU I PRAVDI KAO U LSS???HaHaHaZatvor

Niko od Republickih Lovnih Ispektora koji su bili u kontroli a bilo ih je 5 nisu ovo primetili a poslednji koji je gledao je Rakulovic kome je Zika umesto usvojenog cenovnika sa U.O. na kojem sa i ja bio i glasao za cenovnik LSS koji mora da se primenjije u celosti PODMETNUO DRUGI CENOVNIK sa drugim cenama za clanove udruzenja????
LSS je propisao svoj cenovnik koji je U.O. jednoglasno prihvatio i po njemu da se racunala cena bila bi znatno veca od naplacene ALI FALSIFIKOVANJE IZGLEDA NIJE KOD NAS KRIVICNO DELO....Jaooo

slavaplana
 Toliko za sada a vise informacija na koferenciji za stampu sa ostampanim svim papirima ,izjavama i zapisnicima koji ce medijima biti podeljeni na istoj!!!
Ovo mora da se presece oko Plane ili da se agonija nastavi u nedogled!!!

270 sta kazes ti kao clan N.O. jer ima dela ovde???

slavaplana
 ika

Lala

Aca Velika Plana kaže:

slavaplana kaže:

Dragoljupe

Jednom valjda bemu sve??? Chut sem ako ne planiras da me sada banujes opet! Nervozan

Koliko ja pamtim, ja sam Acu dva puta banovao, a Daki jednom; dakle, ukupno tri komada bana ima Aca u kolekciji, po čemu zauzima vodeće mesto na tabeli! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Aca Velika Plana
 Tri prsta bar sam u necemu prvi ! Dasa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,962 posete www.srbijalov.com