Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
misa 71

DakiNS kaže:
Dragi moji poenteraši da vam kežem nešto što možda niste čuli . Prošle godine u NS su uvezeni iz Engleske dva poentera i to mužjak i ženka koji nisu u srodstvu, mislim da ih imam na slikama pa ću potrađiti a Lalo će objaviti

ZivioRodjo da te slike da gi vidimo B)
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

veskokv
 Pozdrav kolege poenterdzije! Ja sam prosle godine prvi put lovio sa poenterom i odusevio sam se! Sada imam zenku cerku tog poentera,stara je 4 meseca polako radim sa njom i nadam se da cu se slatko nauzivati u lovu sa njom! Slike cu postaviti ali jos nisam u mogucnosti!
Jednom poenter,zauvek poenter!!!Kucasrbijalov

BojanKG
 Cim budes mogao postavi je da je vidimo Pas
srbijalov markafazan

blackhunter
 evo jednog poentera iz italije....ime mu je BASTER.....danas sam gledao ovog psa na terenu....i mogu vam reci da nisam skoro video ovakvog psa....njegovo otvaranje,nos,stil....ma prosto predivno....neznam poreklo psa posto vlasnik nije imao rodovnik pri sebi...pas je star oko godinu ipo dana...inace vlasnik je moj veoma dobar prijatelj...pozdrav..
dobar pogled...lovac

BojanKG
 Prelem pas,koliko je star?
srbijalov markafazan

milols_lovac_ostrovac
 prepoznatljiva italijanska linija,mali kratak veoma brz pas,dubokih grudi,nesto ravnije njuske,!druze lep je pas,samo napred s njim.!ja ne preferiram italijane,jer su dosta daleko od standarda i slike pravog engleskog poentera,koji je dosta sporiji i krupniji tip od italijana i dosta masivnije i prepoznatljivije glave,koja je odlika ove rase.>!pozz i sve najbolje s psom.>!!

blackhunter
 milose,bojan kg,hvala na komentarima....o ukusima ne treba raspravljati...ali ovaj poenter me je odusevio...inace pas nije u mom vlasnistvu...star je godinu ipo dana....postavio sam ga jer na temi nema nijednog italijana,koliko sam ja mogao da vidim...bice jos slika i video klipova ovog ,,brzog gonzaleza,,...pozz
dobar pogled...lovac

misa 71
 BlackHunter nema veze koje je pas linije ovo je naravno forum i slobodno postavi sto vise slika da vidimo i ostale poentere .
Inace i ja sam kao i Milos vise za Engleza.Pas U svakom slucaju samo poenter za sada B)

Boban
 Vidi se da je Italijan po gradji,sve najbolje vlasniku sa njim.B)

nenad_franc
 mene je pre par dana moj ares odusevio,jer je promarkirao i srce mi je bilo puno Smile kada sam ga izveo,sam mi je isao ispred nogu i ja rekoh od danasnjeg trazenja divljaci nema nista,pa ga odvedem da ga navikavam malo na vodu! skakao malo on tu i u povratku prolazimo pored jedne trske a on se odvojio 10-tak metara i samo od jednom stade u marku,i krene polako par metara i na dvadeset i nesto metara od njega digne se zec,i ker ga na trenutak samo primeti u visokoj travi i potrca prema njemu dok nije naisao na trag,i lepo propratio trag ali sam ga ja pozvao nazad da ne ide daleko! nakon toga ga vodio jos malo i par puta mi je jos markirao jarebice,tako da sam se vratio odusevljen Smile Pas 2Pas a inace je i pre nalazio divljac ali nije hteo da markira Smile

misa 71
 Nenade druze daj neku fotografiju od tvog poentera.Pas

misa 71
 Pozdrav za kolegu Veska .Bye

blackhunter
 misa 71,pa naravno da forumi zato i sluze...bas zato sam postavio ovog italijana...da komenterisemo i pogledamo razlike kod oba psa....jer ce to puno pomoci buducim vlasnicima ove rase da se odluce....pozz
dobar pogled...lovac

veskokv
 Pozdrav i za misa71

veskokv
 Nenad_franc druze sad kad je poceo nezaustavlja se vise! A kolko je star druze? Bravo 2

Negovan
 HANNS Otac Bogas Hans majka Horndrups Donna
Negovan priložio:
dsc00088.jpg

nenad_franc

veskokv kaže:
Nenad_franc druze sad kad je poceo nezaustavlja se vise! A kolko je star druze? Bravo 2

videcemo kako ce da reaguje kada ponovo sretne divljac,jer ga nisam vise vodio od tog dana! pa ima negde oko 9 ipo meseci! sad ne mogu da docekam prepelice Grin

BojanKG
 nenad_franc,daj postavi sliku da vidimo kakav je sad,kad je bio mali nije imalo sta da se vidi Bye
srbijalov markafazan

nenad_franc

BojanKG kaže:
nenad_franc,daj postavi sliku da vidimo kakav je sad,kad je bio mali nije imalo sta da se vidi Bye

nemam neke skorije slike,jer ne mogu da pazim na njega dok se provlacim! ali ponecu sledecom prilikom! u svakom slucaju sada ima sta da se vidi Smile sad je debeljan Grin

BojanKG
 cim budes mogao okaci da ga vidimo Smile
srbijalov markafazan

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,473,576 posete www.srbijalov.com