Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
vuk71
 ah da to o zakonu i statutu i nije neki fazon odavno su zaboravljeni nacini na koji se dolazi do vlasti... bitno je doci i sto duze trajati...magarac ko laze...

Lala
 Kod vas u BAP, umesto da se stvari rešavaju i tenzije smanjuju, neko kao da namerno želi da sukob unutar LD produbi i da sve to dosegne granicu tolerancije, da se ljudi provociraju da odreaguju nepromišljeno, pa da se dobije 'municija' i povod za još veći pritisak i provokacije.
Žalosno je što je izgleda sad sve spušteno na lični nivo, da se ide uvredama, omalovažavanjem, pa čak možda i bezočnim samovlašćem, bez ikakve kontrole. Koliko ja mogu da vidim, ovako sa strane, vaše LU (čiji je član i LD Jelen), kao da nema dovoljno autoriteta, a ni organi vašeg LU, da preseku ovakvu situaciju, ili nemaju autoritet, ili ne mogu, ili ne daj Bože, neće!
Državni organi koji su trebali da postupe po onim krivičnim prijavama, ćute. Nema vesti dokle je to došlo, i u kojoj je fazi onaj već pokrenuti postupak. Dugotrajno tolerisanje svakojakih nepravilnosti je samo dovelo do toga, da se obim istih poveća, pa da se, posle isključenja (nezakonitog?) nekoliko članova, i kada je i preko toga ćutke predjeno, sada preti i ostalim neistomišljenicima, da se šikaniraju i provociraju. Ne valja to.
Kažu ljudi, 'krčag ide na vodu, dok se ne razbije'.
Da li su ljudi koji sve ovo 'kuvaju', svesni da su se dobrano preigrali? Da li misle, da niko ne vidi šta se radi?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

canis aureus
 NEVEROVATNO!!!!
Neverovatno je da "država" ćuti na sve dokaze i argumente, i dozvoljava da se kriminal i dalje odvija i zakon nepoštuje ... te stradaju pošteni i nevini!!! Neverovatno!!
Treba li da se zapitamo ZAŠTO JE TO TAKO I ZAŠTO "DRŽAVA" OKREĆE GLAVU?!?!?! STAJE LI NA STRANU KRIMINALA?!?!
Zbunjen

... zoranp, Sremac75 i ostali BP-čki pošteni lovci znajte da kako imate moju podršku u "vašoj borbi" tako imate podršku i svih mojih prijatelja kojima sam prenosio istinu!!! Vaša istina se širi kao pandemija i nadam se da će vrlo brzo stići i na pravu adresu i do ljudi koji će imati hrabrosti i volje da stanu na put kriminalu i samim tim zaštite i državu ...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Cadara
 Ako neko preti, psuje i vređa to policija bar u Zr-u oduzima oružje odmah, odnosno svima oduzima i onda se na sudu dokazuje i presuđuje ko je šta rekao i pretio.
Kod mene je pre 4-5 godina jedan lovac u naletu strasti u lovu na zeca kružno posle znaka lovačke trube da se ne sme pucati u krug opalio na zekana i odstrelio ga, nije bilo opasne situacije sve se završilo dobro ali je lovac pucao posle naredbe i znaka da se ne sme pucati u krug, lovnik ga posle lova pozove i skrene mu pažnju ljudski da pazi sledeći put i sve lepo a on ni pet ni šest kaže lovniku ''jebote zec'' i zbog te reči oduzeto oružje.
A kamoli da neko preti....
ne mogu verovati.

Sremac75

canis aureus kaže:
... zoranp, Sremac75 i ostali BP-čki pošteni lovci znajte da kako imate moju podršku u "vašoj borbi" tako imate podršku i svih mojih prijatelja kojima sam prenosio istinu!!! Vaša istina se širi kao pandemija i nadam se da će vrlo brzo stići i na pravu adresu i do ljudi koji će imati hrabrosti i volje da stanu na put kriminalu i samim tim zaštite i državu ...

Cry.....hvala druže!B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 Tako je jarene Canis...ISTINA JE "GADAN OTROV" I OD NJE SVAKA LJIGA BRZO UGIBA!!Bravo 2B)

Cadara kada nazoveš jednog "kolegu", koji dade svoj telefon drugom čoveku (mom nekadašnjem kolegi) koji je sad tkz, noslilac dozvole, i na moje pitanje ..dali će me pisati na dozvolu??!!..on odgovara da mi j..e mamu brkatu i da će nas oni sve izbaciti vanm iz društva, i da im možemo popuštiti, itd,itdpuc pucBesan... e sad kako ja to mogu sad dokazati ili nešto uraditi po tom pitanju!!?? Sve se svodi na rekla, kazala, ali ipak ima dovoljno i onoga dokumentovanog, pa da se vidi KO LAJE, A KO PRIČA ISTINU!!!!Molitva..IMA BOGA I PRAVDE!!!!Molitva
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

stane
 Toliko pisanja, toliko dokaza, finansijski dokumenti, izvodi, analiza i zaključak nadzornog odbora, krivične prijave, nalaz republičke inspekcije i ništa???
Za normalnog čoveka to u prevodu znači: kradja je dozvoljena, državno je ničije, nosite kući braćo koliko možete, sve je dozvoljeno, sve je ničije, ako se jave budale koje bi to negirale slobodno ih isterajte jer oni nemaju kome da se žale. Upravni odbor je naš, NO ne postoji, Lovna inspekcija veze nema, LSV ih podržava a i pojedinci iz LSS( o bože dal su svi oni lopovi?), policija ništa, tužilaštvo nije reagovalo ni za mnogo teže stvari, znači ONI su samo mala grupa ****a koja nam jer mnogo smetala????
Da li je baš tako???
I kada će lopuže odgovarati?
Ima li države?
Da li je bilo nekih grešaka u proceduri?
Ili smo svi nepismeni?
Ili naivni?
Naravoučenije:
Čuvajte se svake glasno izgovorene reči, mogli bi pasti u nemilost. Ćutite jer će vas isterati, i pokazati da su svoji na svome. Zaštićeni.

Lala
 Stane, nisam baš siguran, da je tvoja rezignacija iz prethodnog upisa sasvim opravdana, mislim da se ipak nešto menja u tim odnosima, i nadam se da će neposredna budućnost pokazati, da ima pameti, da se prekine praksa koju si ti opisao.
NADAM SE!
Mislim da će narednih par nedelja pokazati, da li sam u pravu ili sam samo naivni optimista.
Uostalom, čini mi se da najnoviji dogadjaji u LD, eskalacija unutrašnjih sukoba i produbljivanje krize u odnosima izmedju lovaca, pokazuju da prozvani takodje nešto osete. Videćemo...

zoranp

Naravoučenije:
Čuvajte se svake glasno izgovorene reči, mogli bi pasti u nemilost. Ćutite jer će vas isterati, i pokazati da su svoji na svome. Zaštićeni.

Ne ćutim ni ćaći svome kad znam da sam u pravu!!!!..a da se nekoga bojim!!!...neće ići!!Njanjanja2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Podunavac
 Braćo samo sačuvajte živce. I ja bi najrađe na vašem mestu ovom ološu pozavrtao vratove. Ali dok vi dokažete da ste u pravu ode oružje , pa onda zbogom i lov. A oni možda to i pokušavaju. Ovakva nepravda i vladavina nezakonja ne pristaje jednoj državi koja je kandidat za EU. Sa ovakvim zakonima i stavom možemo u tri lepe materine, a ne u Evropu (ako nam ova uopšte i treba). Budite mudri i nedajte se isprovocirati. A svi su pravi i čestiti lovci uz vas.B)
Tri prsta 2Kolce

zoranp

http://youtu.be/g...

KalanjikovKolceSrbijalov
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

meshtan
 http://www.youtub...peJQx-JncA moje skromno misljenjeVeselo
Don't Be Afraid Of The Dark !

vuk71
 lalo kako si napisao tako i stoji... niko nista dugo nije preduzimao i sad stihijski misle da se to resi...nema sanse, a ako pocnemo sami to resavati eto problema...a svaki dan nosi nove probleme za par meseci eto atomske bombe...

zoranp

meshtan kaže:
moje skromno misljenjeVeselo

http://youtu.be/w... Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

meshtan kaže:
http://www.youtub...peJQx-JncA moje skromno misljenjeVeselo

Moj skroman odgovor na tvoje skromno mišljenje ROFL:
[movie=youtube]4RD6YG9AiM4&NR[/movie]

Podunavac
 Najlakše bi bilo ovako, ali ne ide to više. Ta su vremena prošla (nažalost).Grin
http://www.youtub...4Vj47e022U
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Eeeee, lako se vama šaliti i linkovati šaljive delove domaćih filmova....
Naravno da vas niko ne shvata ozbiljno....
Čujem da će u petak biti održan Odbor lovaca LD "Jelen" BP pa pozivam sve dobronamerne da istom prisustvuju....možda se nešto i reši!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

canis aureus

Lala kaže:
Stane, nisam baš siguran, da je tvoja rezignacija iz prethodnog upisa sasvim opravdana, mislim da se ipak nešto menja u tim odnosima, i nadam se da će neposredna budućnost pokazati, da ima pameti, da se prekine praksa koju si ti opisao.
NADAM SE!
Mislim da će narednih par nedelja pokazati, da li sam u pravu ili sam samo naivni optimista.
Uostalom, čini mi se da najnoviji dogadjaji u LD, eskalacija unutrašnjih sukoba i produbljivanje krize u odnosima izmedju lovaca, pokazuju da prozvani takodje nešto osete. Videćemo...

Daj Bože!!!Krsti
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sremac75
 Evo da izvestim o trenutnim dešavanjima.

U LD "Jelen" Bačka Palanka je stanje blizu haosu!
U nekoliko grupa je preovladala zla krv koju su posejali vladari, ljudi su se počeli deliti na njihove (grupovođe, nosioci dozvola, oni sa punim gepecima zečeva nakon "lampanja") i nepodobne (kojih je sve više).
Bilo je čak i bacanja pušaka i malko gušanja!
Jesam li spomenuo pune gepeke zečeva nakon "lampanja"???
U delu lovišta koje je u pograničnoj zoni pogranična policija je zabranila lov zbog učestalih svađa lovaca!
Izmišljaju se verbalni sukobi, zove se policija, podnose prijave.....
"Mama" je postala omiljena reč!
Jednoj lovnoj grupi je postavljen grupovođa (kojeg grupa nije izabrala i sa kim nije želela da lovi), a kada ih je u lov poveo gruovođa druge lovne grupe onda je i njemu sledeće nedelje poslat jedan "nosilac dozvole" da vodi lov!

Odbor lovaca (to su oni na koje saglasnost daje predsednik LD ili v.d. predsednik) je trebao da se sastane još u prošli petak 11.11.2011. godine, ali je zbog najave dolaska velikog broja nezadovoljnih lovaca odložen za utorak 15.11.2011. godine, ali je ponovo odložen, jer izgleda MIŠEVI ne smeju da se suoče sa sve većim nezadovoljstvo običnih lovaca!

Brzo se vraćamBrzo se vraćamBrzo se vraćam
PraviloPraviloPravilo
Palica

stane

Sremac75 kaže:
Evo da izvestim o trenutnim dešavanjima.

U LD "Jelen" Bačka Palanka je stanje blizu haosu!
U nekoliko grupa je preovladala zla krv koju su posejali vladari, ljudi su se počeli deliti na njihove (grupovođe, nosioci dozvola, oni sa punim gepecima zečeva nakon "lampanja") i nepodobne (kojih je sve više).
Bilo je čak i bacanja pušaka i malko gušanja!
Jesam li spomenuo pune gepeke zečeva nakon "lampanja"???
U delu lovišta koje je u pograničnoj zoni pogranična policija je zabranila lov zbog učestalih svađa lovaca!
Izmišljaju se verbalni sukobi, zove se policija, podnose prijave.....
"Mama" je postala omiljena reč!
Jednoj lovnoj grupi je postavljen grupovođa (kojeg grupa nije izabrala i sa kim nije želela da lovi), a kada ih je u lov poveo gruovođa druge lovne grupe onda je i njemu sledeće nedelje poslat jedan "nosilac dozvole" da vodi lov!

Odbor lovaca (to su oni na koje saglasnost daje predsednik LD ili v.d. predsednik) je trebao da se sastane još u prošli petak 11.11.2011. godine, ali je zbog najave dolaska velikog broja nezadovoljnih lovaca odložen za utorak 15.11.2011. godine, ali je ponovo odložen, jer izgleda MIŠEVI ne smeju da se suoče sa sve većim nezadovoljstvo običnih lovaca!

Brzo se vraćamBrzo se vraćamBrzo se vraćam

To kod vas od početka pratim i prilično mi je jasno, ali to "lampanje", molim te lepo, šta bi to trebalo da bude, i da li lovna inspekcija zna za taj način "lova"?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,360,842 posete www.srbijalov.com