Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Sniper Hunter

VLADE kaže:
moj karabin odnosno kundak 25-06

Prestani da nas vuces za nos sta si napisao ????prestani dA LAZES MADA CISTO SUMNJAM DA MOZES JER JE LAZLJIVOST BOLEST COVECE UKOPAO SI SE DO GUSE I NE PRESTAJES DA LAZES !!!!Ako si napisao moj karabin odnosno kundak posto si puskar kundacar svi mislimo da je tvoj rad jer je logicno da kundacar postavlja slike svojih radova , pa ti covece ni na svojim puskama nemas tvoje kundake ,ovo prevazilazi svaku meru pravis nas na budale ceo forum

kelt

VLADE kaže:

canis aureus kaže:

VLADE kaže:
jeste u pravu si ali napisao sam da kundak je za cal 20 samo ako nisi dobio ili nesto drugo ali kundak imam od cal 20 ja jesam mislio da je 12 ali nije bitno nisam te nista slagao i nije bitno premeri visinu glave jacu videti dali je to to

znam da sam u pravu jer dobro znam šta sam pisao a takođe i ti šta si pisao(ako hoćeš i tvoju poruku imam sačuvanu pa mogu da ubacim) pa ne bih da me praviš budalom sad sa nekim tvojim budalaštinama! Da, verovatno samo ako nisam dobio baš tu poruku ili nešto drugoSad
nema potrebe da se trudiš jer već ti napisah NISAM VIŠE ZAINTERESOVAN hvala
i netrudim se izvini molim te izjebo sam te tako vam vise odgovara
ovo vise nem@ smisl@Zbunjen
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

SUMO
 Ma ima smisla. Mislim da je za sve kriv uvoznik talpi, jer je ocigledno uvezao istu seriju sa identicnim sarama oraha. Sve ostalo je isto, cekiranje, rad...ili bar slicno.PfftiC

DakiNS
 Ne mogu da verujem čitam od juče poslednjih nekoliko stranica, NARODE NEMOJTE MU NIŠTA PA ČOVEK JE VELEMAJSTOR BOLJI OD ŽIKINE DINASTIJE. Momak nije ni zinuo a već je slagao .MAJSTOR V L A D E SKIDAM KAPU VELEMAJSTOR SI. U svoj svojoj muci uspeo je da me iznenadi i dobro nasmeje. Admini ako treba mogu se ponuditi da umesto Vladeta banujete mene samo da bih bio u mogućnosti da još čitam ovakvih stvari
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

VLADE kaže:
ljudi dosta je bilo zajebancija je u pitanju i druzenje a okacim tudju sliku onda se tu dokazuje jeste nije moje njegovo okacio sa,m par tudjih kundaka iz zezanja nisam nista lagao niti se kitio zezanje je u pitanju nista vise svi ste vi videli moj stil rada velisin i bobanov i zikicin sve je to slicno ali nije isto ruke su razlicite nema ljutnje sala Bye

Ma dečko je veliki šaljivdžija, on se samo zezao, tu i tamo po malo slagao, šta ste zapeli! Voli i da se druži, po svaku cenu, i što je najvažnije, on se ne ljuti kad laže!ROFL
To je njegov stil rada, lepo je napisao, a ja dodajem da mu je stil orginalan, a naročito po pitanju lažnog predstavljanja tudjih radova kao svojih. A i veliki je kolega, poklanja drugima za DŽ kundake, altruista pravi, jedino mu pakovanje i poštarina skupa, 50 evritja...
Ko izmisli ovaj internet, otac ga njegov, kad ništa ne može da prodje od lagarija, začas se otkrije!
Vidite, kolege, kako se iskvario ovaj narod, više ne možeš nikog zayebati! Strašno! Šta će sad da rade pošteni prevaranti? Smeko
Šampion je VLADE! Ne znam da li je bolji kad slaže, ili kad se vadi iz lagarija Grin, univerzalan je!
Kolege Lovac Stari i Sniper, nemojte da ga banujete, nek ostane da se smejemo, na moj brk nek ide, ovakav cirkus nećemo skoro imati na nekoj od tema!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Majstor Vlade molim te da promeniš boju slova kada zalutaš da lakše možemo uočiti , posebno mi matori ćoravi i zaostali

canis aureus

VLADE kaže:

Ne izvinjavaj mi se!
A da si me "izjebo" tu si se malo zaHeb'o jer "izjebo" si samog sebe, ponajviše!
Kundak mi nije preko potreban jer imam svoj koji je odličan, malo ću ga osvežiti i ..., 50jurića koje sam bio spreman da ti pošaljem potrošiću na druge lovačke potrepštine ... , a pošto sam video iz tvojih ranijih "dogovora" kako si ažuran, poslovan i pošten nisam se preterano ni nadao ispunjenju tvog dogovora prema meni gde sam, kako se vidi, bio u pravu. Mislio sam da ovaj tvoj "dogovor" i ne iznosim javno ali radije mi je da ispašta jedan prevarant nego da još više mojih drugova i kolega bude prevareno od strane tog pojedinca iako to nisu ničim zaslužili!!
Ovim upisom završavam našu "saradnju" i dalje razgovore sa tobom jer stvarno nema potrebe ... a verujem da ćeš svojom "poslovnošću", koju si nam otkrio i prikazao, uspeti da osvojiš nove mušterije
(da sam Admin Power ne bi bilo više "zajebancije" jer nisi zajebant nego prevarant!!)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

VLADE

canis aureus kaže:

VLADE kaže:

Ne izvinjavaj mi se!
A da si me "izjebo" tu si se malo zaHeb'o jer "izjebo" si samog sebe, ponajviše!
Kundak mi nije preko potreban jer imam svoj koji je odličan, malo ću ga osvežiti i ..., 50jurića koje sam bio spreman da ti pošaljem potrošiću na druge lovačke potrepštine ... , a pošto sam video iz tvojih ranijih "dogovora" kako si ažuran, poslovan i pošten nisam se preterano ni nadao ispunjenju tvog dogovora prema meni gde sam, kako se vidi, bio u pravu. Mislio sam da ovaj tvoj "dogovor" i ne iznosim javno ali radije mi je da ispašta jedan prevarant nego da još više mojih drugova i kolega bude prevareno od strane tog pojedinca iako to nisu ničim zaslužili!!
Ovim upisom završavam našu "saradnju" i dalje razgovore sa tobom jer stvarno nema potrebe ... a verujem da ćeš svojom "poslovnošću", koju si nam otkrio i prikazao, uspeti da osvojiš nove mušterije
(da sam Admin Power ne bi bilo više "zajebancije" jer nisi zajebant nego prevarant!!)
da dati ces da ocenis
jankovic vladimir

VLADE

Sniper Hunter kaže:

VLADE kaže:

Prestani da nas vuces za nos sta si napisao ????prestani dA LAZES MADA CISTO SUMNJAM DA MOZES JER JE LAZLJIVOST BOLEST COVECE UKOPAO SI SE DO GUSE I NE PRESTAJES DA LAZES !!!!Ako si napisao moj karabin odnosno kundak posto si puskar kundacar svi mislimo da je tvoj rad jer je logicno da kundacar postavlja slike svojih radova , pa ti covece ni na svojim puskama nemas tvoje kundake ,ovo prevazilazi svaku meru pravis nas na budale ceo forum
boban mi rece da nisi u srbi trenutno bas reko da te pozovem da se ispricamo malo
jankovic vladimir

Lala
 VLADE, a ko bi drugi ocenjivao tvoju pouzdanost, nego oni koje si slagao? Na žalost, nije C.aureus jedini kojeg si izradio.
Rekoh ti već jednom, da je bolje da ćutiš i da ne trkeljaš više.
Svakom svojom rečenicom si sve bliži ovom ishodu, koji je c.a. napisao.

VLADE
 evo da nije mene ovde nebi ovako isla tema ja se zzam vi vristite dokazujete jeste nijeDiskusija
jankovic vladimir

Lala
 Neki to zovu laganjem, ono što ti zoveš zezanjem. A da lažeš, lažeš, ali providno.
Jesi li samouk lažov, ili si negde specijalizovao tu struku?

Ja takvom 'majstoru' kao što si ti, ne bih dao ni drvca za potpalu da mi radi, a kamoli kundak!

rokvic
 Jako zanimljivo....... pratim ovu temu vec dugo.... posto bih da odradim kundak na svojim puskama...... kolege nemoj te daviti temu raspravom sa VLADE- tom,
on se pokazao.. .. Covece ne smaraj ovaj narod ovde, idi sadi praziluk, ili gledaj u sumce, ili nesto slicno....

Sniper Hunter

VLADE kaže:

Sniper Hunter kaže:

VLADE kaže:

boban mi rece da nisi u srbi trenutno bas reko da te pozovem da se ispricamo malo

Nemoj ni slucajno da me zoves telefonom ni da me uznemiravas na PP bilo kakav oblik konverzacije sa tobom je suvisan!
Ovde si jos zbog Kolege Lale inace ja bih te poslao na odmor od foruma odavno da se odmorimo od tebe !!
PS. ne mesaj Bobana u ovo!!!!

Forumas Vlade vec se nalazi na prinudnom odmoru!
Ne moze ti odgovoriti.

Srbijalov Admin Tim.

DakiNS
 Baš sam hteo da vidim dokle ćemo svi zajedno izdržati .Za SRBIJALOV JEDNO VELIKO PRIZNANJE ZA STRPLJENJE. Što je mnogo puno je , a i žalosno da jedna individua u čije mentalne sposobnosti bi trebalo da zavire stručnjaci predugo je maltletirala ovaj forum. Ali u jednom mu odajem priznanje , ma koliko duboko posle svakog upisa potonuo ,uvek je uspevao da na površini udahne

Lala
 Šteta, taman sam danas bio odlučio da se prekine ova agonija sa lagarijama, kad me neko od kolega preduhitrio!
Sniper, nema veze, sledeći put reagujemo na bilo kakav ispad odmah, nema više popusta ni za koga. Ko šuketa, ubuduće, jedna opomena, i ban, bez pardona...

kelt
 e ode n@m m@jstor, @ t@m@n s@m teo d@ mi ur@di r@slje 3@ pr@cku 3@ poklon mom sinu 3@ 5-ti rodjend@n ion@ko mu o3biljnije i nebi nist@ poverio (evo i j@ se m@lo 3e3@m)Dragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS

kelt kaže:
e ode n@m m@jstor, @ t@m@n s@m teo d@ mi ur@di r@slje 3@ pr@cku 3@ poklon mom sinu 3@ 5-ti rodjend@n ion@ko mu o3biljnije i nebi nist@ poverio (evo i j@ se m@lo 3e3@m)Dragoljupe
Nemoj rašlje daj to nekom ozbiljnije nego štapić za praćkuROFL jednocevku

najic

Lala kaže:

VLADE kaže:
ljudi dosta je bilo zajebancija je u pitanju i druzenje a okacim tudju sliku onda se tu dokazuje jeste nije moje njegovo okacio sa,m par tudjih kundaka iz zezanja nisam nista lagao niti se kitio zezanje je u pitanju nista vise svi ste vi videli moj stil rada velisin i bobanov i zikicin sve je to slicno ali nije isto ruke su razlicite nema ljutnje sala Bye

Ma dečko je veliki šaljivdžija, on se samo zezao, tu i tamo po malo slagao, šta ste zapeli! Voli i da se druži, po svaku cenu, i što je najvažnije, on se ne ljuti kad laže!ROFL
To je njegov stil rada, lepo je napisao, a ja dodajem da mu je stil orginalan, a naročito po pitanju lažnog predstavljanja tudjih radova kao svojih. A i veliki je kolega, poklanja drugima za DŽ kundake, altruista pravi, jedino mu pakovanje i poštarina skupa, 50 evritja...
Ko izmisli ovaj internet, otac ga njegov, kad ništa ne može da prodje od lagarija, začas se otkrije!
Vidite, kolege, kako se iskvario ovaj narod, više ne možeš nikog zayebati! Strašno! Šta će sad da rade pošteni prevaranti? Smeko
Šampion je VLADE! Ne znam da li je bolji kad slaže, ili kad se vadi iz lagarija Grin, univerzalan je!
Kolege Lovac Stari i Sniper, nemojte da ga banujete, nek ostane da se smejemo, na moj brk nek ide, ovakav cirkus nećemo skoro imati na nekoj od tema!

B)SmekoSmekoIznenadjenIznenadjen

najic
 Sada procitah do kraja tek pa mali je lud , sta je insinuirao da poprica sa sniperom ... hm umesto bana bi mu trebala roditeljska cuska...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,582,020 posete www.srbijalov.com