Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Sremac75
 To ti je lov na lisice i šakale, noću, iz automobila, sa reflektorima....
A sve oči slično sijaju...Confused
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS

Sremac75 kaže:
To ti je lov na lisice i šakale, noću, iz automobila, sa reflektorima....
A sve oči slično sijaju...Confused

Nekada su se zvali prosvetlitelji a vrsta lova prosvetliteljstvoSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Jeste, Daki, a znaš već, kako se čovek u mraku časkom zabuni, pa se možda desi da lisica ima dugačke uši, a šakali da imaju rogove... Mrak je to, otežani uslovi...

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Da da a glavni im je izgovor - Nismo sa Lalom u dobrim odnosima pa nikako da progledamo

Lala
 Tu ne pomaže oftalmologija, druže... Nije tu u pitanju slabovidost, nego alavost.

slavaplana
 Kome god sam rekao da u B.Palanci postoje nosioci dozvola koje odredjuje upravni odbor i predsednik ljudi mi se smeju i pitaju jer se salim ili pricam istinu!!!!3 lovca prave grupu i svako ali bas svako moze biti taj na koga se pise dozvola ,tj .ako ispunjava uslov za lovca u svom maticnom udruzenju!!!Ispektori iz Srbije imaju saznanja sta se desava kod Vas u Palanci pa se nemojte iznenaditi ako uskoro jedna ekipa i nedodje u kontrolu onako cisto da vidi sta se to vise desava kod Vas!!!!Postoji mogucnost i da izgubite loviste ako nastavite ovako a Pokrajinski sekretarijat i ovi iz LSV neka nemisle da su NEDODIRLJIVI da da tu neko moze da sacuva ove sto su muljali!!!!!

I nad popom ima pop!!!!

Toliko o Vama sa zeljom da se ovakve stvari nedogadjaju ni u jednom udruzenju!!!!

punisher
 Sve bih ja Lalo njih i ove ovde u Šidu i širom Srbije nazvao "Alavi društveni direktori ( predsednici LU, lovočuvari" ili po latinski Pustahia economie

stane
 Pojave kao što su "Lampanje", nosioci dozvola, paljenje dokumentacije(dozvola), šikaniranje neistomišljenika, samo su neki specijaliteti ovih ne znam kako bi ih nazvao a da ne uvredim neku zverku. Jebote dokle????

DakiNS

punisher kaže:
Sve bih ja Lalo njih i ove ovde u Šidu i širom Srbije nazvao "Alavi društveni direktori ( predsednici LU, lovočuvari" ili po latinski Pustahia economie

Pusheru jel to ŠARLATINSKI JEZIK (ŠARENI LATINSKI ILI LATINSKI PROŠARAN SRPSKIM) - Nacionalni park SrbijaROFL

Lala
 Ma, kreativnost tumača propisa u B.Palanci je već nadaleko poznata, tu nema spora. A svakako da sličnu školu mišljenja verovatno zastupaju i mnogi drugi, nepomenuti. 

marcony
 ovo je postao veliki bezobrazluk Angry prosle nedelje sam zvao g-dina "magistra" da vidim kakvih problema imamo, posto mi je počeo pakovati nekakve gluposti da sam bio u lovu bez dozvole!!! pogrešno su mu njegovi poltroni javili, jbg "magistre" slabo ih obučavaš kao bivši DB-ac trebao bi da znaš da je obuka najbitnija. Magistre dugo nisam pisao na forumu verovatno si primetio posto redovno čitaš, a sad si mi se popeo na k.... Lepo sam te zamolio kad sam te zvao prošle nedelje da se vidimo i da rešimo probleme koje imamo ,a ti si bio vulgaran i bezobrazan a i pretio si da ćeš nas sve izbaciti oped pretiš "magistre" da nisi slab sa živcima? Utuvi sebi u glavu da nisi ti više vlast i prestani sebi dodavati titule jado jadni. 
"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''

Sremac75
 E baš si mu rekao...
Samo, da se REVIRNIK-DRUKARA ne naljuti?Hmmm
Možda ima još nekoga da ODRUKA?
Ili je već ODRUKAO sve što je imao i svakog koga je mogao?Hmmm

A možda ODRUKA sam sebe za onoga vepra u Ritu?Njanjanja

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

marcony

Sremac75 kaže:
E baš si mu rekao...
Samo, da se REVIRNIK-DRUKARA ne naljuti?Hmmm
Možda ima još nekoga da ODRUKA?
Ili je već ODRUKAO sve što je imao i svakog koga je mogao?Hmmm

A možda ODRUKA sam sebe za onoga vepra u Ritu?Njanjanja

A to im je dika lovacke karijere, delo trio fantastik na celu sa "magistrom" hvala magistre na trazenju ranjene divljaci ,jel si poneo zavoj da joj previjes rane ili mozda malu sikiricu ? i bas je "magistar" bio brz ranom zorom poranio ,uf bre jade jadne prvo postanite ljudi pa onda lovci
"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''

Lala
 ??? Vepar u ritu??? Ranjena divljač???Sikirica???Magistar???

Jel ovo možda ona igra asocijacija iz kviza 'Slagalica'? Koja je tražena ključna reč?
Koliko poena dobija onaj koji pogodi?
Smeko

marcony
 ne bih o tome, naj bitnije je da su jadni.

Sremac75
 Ma to mi nešto o onom lovu na DS u Ritu, od 13.12.2009. godine za koji nema ni dozvole, u kojem je učestvovalo 20ak gostiju (platili verovatno u kešu) sa dugonogim goničima koji su malo davili jednu srnu, u kojem je navodno pronađen mrtav dan ranije napucan vepar, a onaj što je pucao držan u zabudi da je promašio........sitnica!!!!

A magistar je par dana kasnije nosao neke kljove sa sobom i hvalio se!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 A kada jelen nije u lovnoj osnovi, jel to znači da se može odstreliti bez dozvole?Hmmm
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala

Sremac75 kaže:
A kada jelen nije u lovnoj osnovi, jel to znači da se može odstreliti bez dozvole?Hmmm

Naravno da može, samo moraš da paziš da te ne uhvate! Inače....Preki Sud

stane
 Pa to kod vas sve sam posten svet. Ko pare, ko divljac, ko od lovaca ko od drzave!!!
Da vi tu niste nesto pogresili, mozda je to sve njihovo, privatno, platili ljudi a vi ni ne znate?

Mali Lovac
 .Kolega ne stidi se prvo se predstavi na profilu u rubrici predstavljanje pa navali

Srbijalov Admin Tim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,361,574 posete www.srbijalov.com