LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
|
kempi |
Objavljen 23.01.2013. 15:35
|

Stari član

Upisa: 261
Pristupio: 31.12.2010. 13:27
|
bravo za LSCS!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 23.01.2013. 18:56
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
elko kaže:
Prilog istini.
Izrada svih planskih dokumenata LU za članove LSCS je i u narednoj godini 2013/2014 besplatna.
Ne radi se o prepisivačkoj školi već o aktivnom učešću upravnika iz LU.Da ne pravimo invalide od stručnih službi već da svi budu edukovani.
Za ostale predlog je : Lovna osnova 60.000,00 dinara a godišnji plan gazdovanja 25.000,00 dinara.
Za očekivati je da će UO LSCS podržati ovaj predlog kao i predlog članarine od 350,00 dinara ( osiguranje, 4 broja Glasnika i rad stručne službe sa pratećim troškovima ) prema LSCS.Najniža cena polaganja lovačkih ispita i teorijske pripreme.
Ko nas stigne svaka čast, to su nam prijatelji.
Ako đukić bude hteo da se učlani u LSCS ne dolazi u obzir.
U LSCS nema mesta takvima i sličnima.
Otvoren je prijem u Aranđelovcu.Ko nema kontakt telefon neka se javi policijskoj upravi.
Ali u Kragujevcu Djordje Donic nikada nece biti delegat te Skupstine!!!
To njega muci!!
On bi covek da bude u vrhu necega sto niti razume niti mu to treba!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 25.01.2013. 17:35
|

Lovčina

|
Kao sto sam i mislio uvidom u spise i kako je vodjena istraga po prijavama za Pomoravlje Plana juce sam uvidom u predmet u Smederevu kod JAVNOG TUZIOCA imao i sta da vidim!!!
Ocekivao sam nesto slicno ali ono.................ne moze se recima opisati!!!
Vise informacija o citavom slucaju i daljim koracima na koferenciji za stampu koja ce biti uskoro zakazana u Velikoj Plani sada kad imam sve papire ,dokaze i sta su nadlezni radili a sta nisu kod sebe da ne izlazim praznih ruku pred medije!!!
Kladin se da cu vecu paznju izazvati i da ce vise novinara doci sto lokalnih sto sa strane iz ozbiljnih medija nego sto je TICA u Titelu okupio a kanda je malo i tamo iznosio neistine!!
Ovde ce se baratati samo cinjenicama ,zapisnicima,papirima ....
lepo sam se distancirao ali im djavo nije dao mira i morali su da me diraju,pljuju i prozivaju a i optuzuju ali pruzicu im sansu .....
Ja volim da sve bude javno i da svi znaju sta se radi jer sam ispravan,cist i mirno spavam a ko nije neka se zapita sta ce???? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 26.01.2013. 18:38
|

Lovčina

|
Nekima tesko dolazi iz dupeta u glavu ali kad im dodje to obicno bude kasno...
Sinoc je u Starom Selu pokusano razbijanje i gasenje necega sto se zove L.U.Staro Selo pa kad su pojedinci videli da za to nemaju vecinu onda se pristupilo pripremi za registraciju novog lovackog udruzenja koje po nalogu Donica i ostalih iz Plane mora da podrzava LSS a ne savez u Kragujevcu ciji je jedan od osnivaca i L.U.Staro Selo!!
Lovci su se pobunili da im je dosta obmanjivanja i lazi i zatrazili su ZBOR LOVACA kako bi se sadasnja garnitura koja podrzava Djordja Donica SMENILA i na cije mesto moraju da dodju novi ljudi !!
Sad je problem kad da se zakaze zbor ???
Posto su pojedinci pokusali da miniraju moj dosadasnji trud i rad u UDRUZENJU koje ne gazduje lovistem sledi kazna kao i LSS koji je podmetacinama i smicalicama probao da u Velikoj Plani odradi probni balon sa tri udruzenja na koliko je pocepao jedno veliko udruzenje kako bi svojim prijateljima omogucio da BUDU DELEGATI i da razbiju nesto sto je unapred ocenjeno na propast sto se sada i vidi!!!
Tako ce i svi drugi da prodju koji pokusavaju da deziformacijama i obmanama lovce navedu na svoju vodenicu!!
CISTKA u STAROM SELU,PLANI I U LSS NARAVNO!!!
U Cetvrtak u kabinetu predsednika Tomislava Nikolica LSCS u punom sastavu i kod sefa kabineta posle tog a gde je POPOVIC???
On moze samo do Tatovicevog tece Grbica i to je sve???
Donic vise nema kredibilitet da prestavlja lovce u Velikoj Plani koji se bude polako uvidevsi sve cinjenice oko desavanja a posle koferencije za novinare i pisanja u lokalnim noviama mnogo toga ce im biti jasnije ko je sta radio i ko se za sta zalagao!!!! |
|
|
|
veljaVP |
Objavljen 28.01.2013. 20:01
|

Član

Upisa: 54
Pristupio: 12.02.2011. 22:12
|
Ja moram da dam komentar posto vidim da se polemisalo o meni u nekim od predhodnih upisa!!Zasto ja ne ucestvujem u daljoj diskusiji o udruzenju je moje misljenje konkretno iz razloga zato sto ja ne mogu i ne zelim da iznosim javno misljenje o necijem radu o necijoj krivici itd. dok se ne utvrdi na nacin na koji to treba da se uradi...
Postoje organi koji ce to da odrade jer je to njihov posao a ne moj,ja sam pre svega jako malo u svemu ovome tako da ne zelim javno da iznosim bilo kakvo misljenje dok se ne uverim i dok se ne utvrde sve okolnosti!!
KO je kriv i da li je kriv svakako ce da se utvrdi tako da se ja ne sekiram za to i krivci ce da odgovaraju,meni je samo jedne stvari zao zato sto mi vodimo brigu o svim drugim stvarima a najmanju brigu vodimo o toj divljaci koja je svima nama prioritet!!!Toliko od mene,mislim da sam bio jasan!! Pozdrav !!!
veljaVP
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.01.2013. 10:12
|

Lovčina

|
Donic vise nece biti predsednik i u tome se slazemo !Treba naci drugo resenje !!!Zahvaliti se starom kadru i poceti novu pricu sa mladim ljudima na celu!!Ovi su nas zakopali do maksimuma i bolje je da sami podnesu ostavke i da se vise ne blamiraju koliko neznaju nista o vodjenju udruzenja!!
U Starom Selu ne smeju da zakazu zbor jer ce biti pocisceni svi kao metlom!!Ja licno vise nikada necu biti u organima upravljnja a ni lovac u Starom Selu jer sam to obecao i tako ce biti!!!Vise me ne interesuje Pomoravlje Plana i sekcija Staro Selo!!Neka se neko drugi bori bar pola kao ja i to ce biti dovoljno!!
Od tuzbi za stetu necu odustati kao ni od postupka pred visim organima jer je ovo kriminal kako se vodio postupak i sta nije sve uzeto u obzir!! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.01.2013. 16:51
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Slavo s obzirom da je Premjer države upoznat sa problemima u lovstvu sve mi se nešto čini da će inspekcije da ponovo rade posao sve trčeći, a ovi što zabrljaše ima da se češu i gde ih ne svrbi. Da su pametni nestali bi u nepoznatom pravcu jer poznati pravac čini mi se ide prema Padinskoj Skeli
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 30.01.2013. 15:56
|

Lovčina

|
Polako ali sigurno!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 30.01.2013. 19:53
|

Lovčina

|
Posto lovci u Plani nemaju nikakve informacije sta se desava i sta ce se desiti igranka tek prestoji kad lovci cuju da ih ocekuje kazna od 560.000din i da je jos 4 prijave podneo ispektor Djuic i Rkulovic za nezakonit rad i privredni prestup u udruzenju!!!tek sledi igranka o cemu sam pricao da Zakoni i pravilnici moraju da se postuju!!
Sad je djavo dosao po svoje i sad nema izbegavanja stete vec da vidimo ko je za sta odgovoran da istu nadohnadi a ne da to cine lovci kroz clanarinu!!
Svako odgovara za svoj deo posla!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 06.02.2013. 19:33
|

Lovčina

|
Ono sto sam pricao dosta davno polako se ispostavilo kao tacno da Velika Plana nikako nece moci da ima tri L.U. sa ovim brojem lovaca!
Radi se o cinjenici da 150 lovaca ne moze da finasira rad udruzenja i da se u loviste ulaze i radi kako treba vec da se na kontu manje clanarine od lovnog turizma DOTIRA rad udruzenja na stetu sekcija koje umesto da novac ulazu u loviste udruzenje koristi za plate i troskove koje nisu u startu predvideli ili su to ostavili da od ostvarenog lovnog turizma kompezuju da lovce ne opterete sa clanarinom sto se ispostavilo kao greska!!
To je moglo da unkcionise par godina ali posle nekog vremena doslo je do manjka u kasi koji sada ne moze da se prikrije nikako!!
Pored kazni koje su placene i koje ocekuju udruzenje postavlja se pitanje kako ce ova dva udruzenja koja imaju nesto malo preko 300lovaca FINSISKI da izdrze lovnu 2013\14god???
I jednom i drugom prete velike kazne za nezakonit rad zahvaljujuci nesposobnom rukovodstvu koje je mislilo da ce za 4 god da napravi cudo a da nista ne procita i da se informise sta sme da se radi a sta nije zakonom dozvoljeno!!
L.U.Vozd Lov Rakinac kako cujem ostaje bez sadasnjeg predsednika koji je na nezakonit nacin i pored odluke da KRNJEVO NE PRIMA LOVCE SA STRANE postao preko noci tamo clan????
Jova je ostavio svoje drugare na cedilu ali je izgleda zaboravio cinjenicu da prijava koja je protiv udruzenja i njega podignuta ne zastareva tako brzo!!
takodje lovci iz naseg komsiskog udruzenja postavljaju pitanje GDE JE NOVAC SEKCIJA sa podracuna udruzenja???
Sekcija Rakinac potrazuje oko 500.000din???Radovanje trazi da predje u Pomoravlje Planu???kupusina takodje nezadovoljna ???
Postavlja se pitanje hoce li VESTACKA TVOREVINA LSS koja je napravljena 2005god kao probni balon puci????
LSS je u ovoj opstini napravio tri udruzenja svojim prijateljima!!!
Niko nije razmisljao tada sta lovci misle i sta je u buducnosti recept uspeha????
Zivorad Pavlovic koji je jedno vreme bio upravnik u sva tri udruzenja a sada je u dva stalno je radio da se sever opstine tj. L.U. Sumarice Krnjevo pokaze kao najbolje i ako ima samo lovocuvara na papiru koji za 8 god nije podneo ni jednu disciplinsku prijavu ili nedaj boze uhvatio nekog u krivolovu???
Predsednici sva tri udruzenja su poslovni ljudi koji imaju zelju a ja bih rekao i KOMPLEKS da budu PREDSEDNICI i da se pitaju nesto??
rezultat sve troice nije vidljiv obicnim lovcima jer fondovi divljaci drasticno padaju iz godine u godinu!!
Vazno je da su oni PREDSEDNICI gde upravnici lovista po sistemu LSS VODE GLAVNU REC!!
Zika je svojim radom pokazao pravo svetlo i za sta se zalagao citavo ovo vreme govoreci da u Starom Selu ne treba da se radi hladnjaca za pregled divljaci a paralelno je istu radio u Krnjevi gde pregled mesa kosta 2.500din po komadu srnece divljaci??
Vodio je papirologiju u Plani tako da lovci Pomoravlje Plana imaju da placaju kazne za sve njegove propuste za sta je nagradjen POVECANJEM PLATE SA 20.000din na 25.000din???ALAL VERA!!
Da zna da radi zna ali za interese komsiskog udruzenja ali ne i za nas!!
Lovci postaljaju pitanje vec javno sta ce se desiti ako njihov novac ide samo na kazne a ne za ulaganje u loviste i sta ce mo sa MINUSIMA U KASI ova dva komsiska udruzenja???
Pomoravlje Plana prikazuje u zavsnom racunu PRIHOD OD STETE SEKCIJA????Od kad je sekcija PRAVNO LICE i kako sekcije mogu da se zaduze ako statut jasno kaze da sekcija nema svojstvo pravnog lica???Sta se desava ako sekcija ne isplati minus udruzenju???Koga udruzenje onda tuzi ???Sekciju???
TO NE BIVA!!!!!
Jos smesnije je cinjenica da se jedno poslovanje usvaja na skupstinama a drugo ide u APR????
Jedno se prica na U.O. kao zvanican minus Pomoravlje Plana a drugo knjigovodja pominje u izjavi OUPU VELIKA PLANA U 9 mesecu??
Ima toliko materijala i cinjenica kojima ce se baviti nadlezni organi da prost lovac nema pojma sta i kome placa a jos veci bedak da i ovi sto vode udruzenja nemaju pojma gde ce sve pare na kraju da potrose sem na ono sto su planirali???Niko ne informise U.O. ne radi se REBALANS trosenja para,divljac se ne kupuje a planira se uredno u Planu,vozilo je APEN 6 u PLANI...kazne stizu a sadasnje rukovodstvo polako uvidja da ce biti tuzeno i za klevete i nanet dusevni bol jer sta su sve pricali ...verovatno za to imaju odgovarajuce dokaze....cinjenice pa ce na sudu da brane te tvrdnje!!!!
Polako sve dolazi na svoje posle dve ipo godine moje borbe da se lovcima svest i oci otvore!!
Nije bilo lako ali ide se na bolje ali videcemo sta ce se jos desiti do dodele lovista gde ce sve biti znatno jasnije!!
Da ima pameti L.U.Pomoravlje Plana i L.U.Vozd Lov Rakinac bi bili jedno NOVO UDRUZENJE sa preko 300loaca koje ima perspektivu ali ko bi bio predsednik istog tu ne mogu da se se dogovore???
Hoce svi a rezultati tanki!!!
Znanje jos gore a posao i obaveze velike!!!
Hoce svi u fotelju na gotovo !!!?????
Da neko drugi odradi posao pa da oni zasednu posle svega!!!???
Lovci ce reci poslednju rec!!
 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 15.02.2013. 12:53
|

Lovčina

|
N.O. jos nije ni pogledaqo poslovanje za 2011god a kamo li za 2012god????Ima vremena????? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 16.02.2013. 13:12
|

Lovčina

|
Bilo bi lepo da se ljudi koje pominjem dosta dugo konacno oglase i demantuju nesto od onoga sto sam napisao i sto sam postavio od dokumenata????
Da kazu bilo sta na dosadasnje pisanje ,da kazu svoje vidjenje stvari.....
Umesto sto citaju i prenose sta sam napisao treba da se zapitaju sta su radili i sta rade jos uvek i dokle tako misle??? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 18.02.2013. 22:10
|

Lovčina

|
L.U.Pomoravlje Plana
predsedniku Djordju Donicu
del.broj 01\13
20.01.2013god
ZAHTEV ZA DOSTAVLJANJE PODATAKA
Postovani,
na osnovu Zakona o udruzenjima i Statuta L.U.Pomoravlje Plana koji jasno kazu da je rad udruzenja JAVAN obracam Vam se sa zahtevom da mi u roku od 7 dana od dobijanja ovog dopisa dostavite pismenim pute:
1.Zapisnik sa sednice Izvsnog odbora sekcije Stao Selo od 28.12.2012god koja je u sastavu L.U.Pomoravlje Plana kao i zapisnik sa sednice 18.01.2013god iste sekcije iz Starog Sela.
2.fotokopiju originalnog dokumenta koji ste kao predsednik procitali na sednici U.O. u Velikoj Plani (krajem decemba i zapisnik sa istog) knjigovodstvene agencije Damis iz Velike Plane koja vodi knjige L.U.Pomoravlje Plana a koja je zvanicno odgovorila sekciji Staro Selo na moj dopis oko nelogicnosti oko zavsnih racuna koje je udruzenje usvajalo u 2009,2010 i 2011god u kome svi sem mene imaju prava uvida u dokumentaciju naseg lovackog udruzenja .
3.Izvod iz zapisnika U.O. od 08.09.2012god koji je bio sastavni deo materijala za skupstinu od 18.09.2012god.
4.Zavsni racun L.U.Pomoravlje Plana za 2012god koji je U.O. ZAVNICNO USVOJIO sa zapisnikom sa istog U.O. i tokom glasanja ?
Zamolicu Vas da ispostujete rok od 7 dana i iste papire mi dostavite kako bi shodno mojim pravima i radi utvrdjivanja istine ko je za sta odgovoran svoja prava ostvario na sudu shodno Zakonu i Ustavu Republike Srbije.
U koliko ne budem u trazenom roku dobio gore navedene papire obraticu se nadleznom sudu u Velikoj Plani .
S Postovanjem
Stojedinovic Slavoljub s.r.
Vidovdanska 14
11324 Staro Selo |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 18.02.2013. 22:13
|

Lovčina

|
pomoravlje Plana
Sekciji Staro Selo
predsedniku Djordjevic Dejanu
del.broj 01/13
19.01.2013god
Zahtev za dostavljanje podataka
Postovani,obracam Vam se pismenim putem na osnovu Zakona o udruzenjima i JAVNOSTI u radu L.U. Pomoravlje Plana i naseg statuta u cijem je sastavu i sekcija Staro Selo ciji ste Vi predsednik a u vezi sledecih mojih zahteva na koje Vas molim da mi u roku od 7 dana od prijema obavestenja dostavite sledece podatke i papire;
1.fotokopiju zapisnika sa izvsnog odbora od 28.12.2012god sekcije Staro Selo na kojoj sam i ja bio prisutan bez prava glasa kako ste rekli i ako sam po odluci ZBORA LOVACA izabran za podpredsednika sekcije kad i Vi na mesto predsednika,na kojoj ste kao predsednik sekcije procitali pred vise ljudi (Djordjevic Dejan,Jovica Andjelkovic,Ljutica Vulijanac,Kukuruzar Stevo,Bogojevic Djordje,Prvulovic Petrom,Radojevic Ivanom ,Stojadinovic Slavoljub i Kojadinovic Dejanom..) koji vam je zvanicno poslala knjigovodstvena agencija DAMIS iz Velike Plane kao odgovor sekciji na moj dopis sekciji oko rada iste agencije i udruzenja i zavsnih racuna koji po meni nisu u redu.
U tom dopisu koji je uredno zaveden u udruzenju i koji ste takodje JAVNO PROCITALI na sednici U.O. u Velikoj Plani pred svim clanovima U.O. stoji da svi lovci imaju pravo uvida u poslovanje udruzenja ,clanovi N.O. ,U.O. kao i svi lovci SEM SLAVOLJUBA STOJADINOVICA!!!!!!!!!!
Ovaj dokument je pecatiran i potpisan od vlasnice agencije.
Kada sam to cuo na sednici I.O. od 28.12.2013god kada ste odbili da mi date taj dokument na fotokopiranje i ako se licno mene ticao u kome sam licno pomenut koristim zakonsku priliku da isti zatrazim pismenim putem jer je sekcija Staro Selo dana 18.01.2013god imala I.O. u Starom Selu na kojoj je i ovaj zapisnik JEDNOGLASNO USVOJEN u kome je jasno uneta cinjenica oko dopisa koji je JAVNO PROCITAN i gde se pominje moje ime u negativnom kontekstu ponovo procitan pred svim prisutnima sto je direktno krsenje mojih Zakonom zagarantovanih prava i vredjanja i omalovazavanja kao clana sekcije Staro Selo i kao clana udruzenja.
Ostavljam Vam rok od 7 dana da mi fotokopiju zapisnika od 28.12.2012god dostavite kao i fotokopiju originalnog dokumenta koji ste tom prilikom procitali i koji je takodje bio predmet citanja na U.O. u Velikoj Plani.Kako bi zastitio svoja prava preduzecu sve mere koje mi Zakon dozvoljava kako bi se zastitio od prozivke ,blacenja i svaljivanja krivice za propadanje udruzenja u kome sam vise godina clan i u kome sam se zalagao za postovanje Zakona i pravilnika koje je UDRUZENJE DONELO i koji su obavezujuci!!!
S Postovanjem
Slavoljub Stojadinovic s.r.
Vidovdanska 14, 11324 Staro Selo tel 060 0 841 843!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 18.02.2013. 22:16
|

Lovčina

|
Rokovi su prosli i sada slede tuzbe nadleznim organima!!!!
 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 09:51
|

Lovčina

|
Lovackoj sekciji FazanDonja Livadica
predsedniku
Vladanu Milicevicu
clanovima izvsnog odbora sekcije
D O P I S
Postovani,
povodom sve gore situacije u L.U.Pomoravlje Plana i iznetih lazi na SKUPSTINU udruzenja i na U.O. koristim priliku da Vam se pismenim putem obratim kako bi Vi kao predsednik Sekcije i kao clan U.O. u udruzenju konacno poceli da lovcima pricate istinu i da konacno i ako to pojedincima iz vase sekcije nikako ne odgovara jasno kazete ko je kriv za ovakvu situaciju u udruzenju i gde su PARE kojih NEMA a za koje jos uvek niko nije odgovarao niti udruzenje preduzima mere na koje ima pravo po Statutu preko N.O. i D.K kako bi se pokazalo gde je isti novac otisao!!!
Radi se o minusu u kasi koji je N.O. ODBIO da potpise pa je isti razresen na NEZAKONIT NACIN bez predhodnog ZBORA LOVACA U LIVADICI I STAROM SELU jer sekcija daje predlog na ZBORU LOVACA za clanove N.O. a na Skuptini se taj predlog verifikuje .
Ovde je situacija da U.O. u Plani donosi odluku da se NEPODOBNI CLANOVI N.O. koji su odbili da daju potpis na nezakonit rad udruzenja zamene???
Takodje je smesno da se lovcima prezentuje minus u kasi udruzenja od 133.000din koji ste usvojili na sednici U.O. u Velikoj Plani dana 06.09.2012god VERUJUCI NA REC DRAGI KNJIGOVODJI I predsedniku DJORDJU DONICU bez jednog papira koji su isti potpisali ili overili pecatom i koji su clanovi U.O. i SKUPSTINE dobili sa pecatom i potpisom!!!
Takodje se isti materijal naravno nepotpisan nasao i na SKUPSTINI 18.09.2012god!!!
Vi kao clan U.O. zajedno sa Milutinom Obradovicem koji je glavni podrzavalac Djordja Donica i njegove katastrofalne politike u koju vodi kao predsednik udruzenja imate pravo da radite i da glasate kako hocete na sednicama U.O. ali nemate pravo da Vase lovce i clanove obmanjujute i neiformisete sta se i kako radi u Plani i ko je za to kriv!!
Posto ste izglasali zavrsni racun koji je u suprotnosti sa cinjenicnim stanjem jer namerno prikrivate rad Djordja Donica kao odgovornog lica ovom prilikom Vas obavestavam i dostavljam Vam dokaze oko tacnog minusa u kasi u Plani za koju ste vi glasali da iznosi 133.000din a u sustini su podaci malo drugaciji.
Po zvanicnim izvestajima APR-a i dostupnosti podataka o poslovanju naseg udruzenja poslovanje u 2011god je iznosilo sa minusom u kasi od 573.000din koje NIKADA NIJE ISPRAVLJENO U APR-U jer promena i cinjenicno stanje ne odgovaraju podacima koje ste vi navodno ispravili Vasim glasanjem!!
Ako pogledate prvi papir videcete iz tabele da je dobit udruzenja za 2010god po pairima iz APR-a iznosila 147.000din dok je na nasoj SKUPSTINI to prezentovano kao dobit iz 2010 god. od 97.926din koje je i pocetno stanje u poslovanju za 2011god a da je minus u kasi za 20011god 573.000din iz podataka iz iste tabele!!!!!
Ako saberemo ove dve cifre dobijamo da je MINUS U KASI ZA 2011god 720.000dinna osnovu ova dva podatka + planirana dobit za 2011god po skupstinkom materijalu od 17.03.2010 od 115.200dindobijamo cifru od 835.200!!!!!!!!!!!
835.200din??????za 2011god??????bez stete Spasic!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi ste glasali za 133.000din bez jednog vidjenog papira i potpisa odgovornih a sta je ovo sad???
Ko laze???APR ili Draga i Donic????
Sta ste glasali i ko je poslao izmenjeni finasiski racun u APR sa minusom od 133.000din i da li je isti ikada poslat???Zasto ga ne ma u APR-u??mozda ga FAZANI NOSE????
Zasto obmanjujete lovce i clanove komentarima da SLAVA pise prijave kako se ne bi lovilo u udruzenju jer je slagao lovce da ne plate clanarinu pa mu sada treba pokrice???
Zasto pricate takve price a nesto sto je ocigledno gurate pod tepih jer prestavlja i VASU BRUKU I SRAMOTU??
Koji je moj interes da lovci ne love???Meni sigurno NE!!!
Vi podrzavate Donica a ne ja!!!
Od prvog dana sam vam na sednicama U.O. pricao da se poslovanje prikazuje fiktivno i da se preko konta za unos divljaci lazno prikazuje pozitivno poslovanje u udruzenjui da se minus u kasi provlaci od Mise Pancica koji je Donic samo povecao!!Zakon ,Statut i pravilnici se moraju postovati !!!
Sta sad ovo znaci??Na ovaj minus u kasi treba dodati stetu Spasic od 810.000din i ko je za nju odgovoran???
Ako neko misli da ce Staro Selo zaduziti da u 2013god plati PROPUSTE MISE PANCICA taj ili je lud ili misli da ce se loviste u Starom Selu isprazniti zarad Vasih interesa!!!
Od lovnog turizma udruzenje nece dobiti NI DINARA ZA PROPUSTE U RADU ODGOVORNOG LICA koji se lepo izvukao a da za nista nije odgovarao a Djordje Donic neka vidi ko je bio upravu svo ovo vreme a ko ga je pustio niz vodu!!Kome je verovao i kako prolazi i zashvaljujuci kome???
Dostavljam Vam izvestaje iz APR-a i iskreno se nadam da ce te na prvom U.O. postaviti pitanje gde su pare i ko je kriv za minus u kasi od preko 1.645.200din!!!Trazite da se ISTRAGA POKRENE I DA SE SVI ODGOVORNI KAZNE I DA SE POKRENU KRIVICNE PRIJAVE ili Vam to mozda ne odgovara da istina ispliva na videlo????
Prikrivanje poslovanja je KRIVICNO DELO i Vi ste jedno glasali na SKUPSTINI I U.O. a istina je grugacija pa pitajte ove koji su Vas obmanjivali citavo vreme ili ste svesno glasali znajuci sve ove cinjenice!!!
Ovo su DELA KOJA NE ZASTAREVAJU!!!Izdvojite misljenja i pokrenite postupke pred N.O. i D.K. da se vise utvrdi ko je za sta kriv!!
Ako ne zelite da ovo udruzenje funkcionise kako treba podnesite ostavke na clanstvo u U.O. !!!
Vasi lovci u Livadici zasluzuju da znaju istinu!!
Ovaj dopis JAVNO PROCITATI NA SEDNICI I.O. vase sekcije!!!
Gde su pare ????
Ko je kriv za ovakvu situaciju u udruzenju???
Gde nam je VOZILO??Gde je hladnjaca u Starom Selu???Koliko placate Krnjevu pregled divljaci??Sta radi upravnik lovista zbog koga po 5 put udruzenje odgovara??
Pocnite za promenu da iznosite istinu pred Vase lovce a ne da isti mene zovu da me pitaju sta se radi???Vasa sekcija ima dovoljan broj clanova kako bi se odluke donosile JAVNO!!!
U slucaju potrebe POZOVITE me kako bi i licno pred Vase lovce izneo podatke i cinjenice koje posedujem!!!
Nemojte vise da cutite i da gledate kako udruzenje propada!!!
Odgovorni ste i Vi ako i dalje cutite!!
S postovanjem
Staro Selo 11324
Vidovdanska 14
tel 060 0 841 843 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 09:53
|

Lovčina

|
Lovackoj Sekciji Lane Velika Plana
predsedniku
Veliboru Stanojlovicu
07.12.2012god.
DOPIS
Postovani,
kao novom predsedniku sekcije Lane Velika Plana cestitam Vam na izboru sa zeljom da ce te rad Vase sekcije unaprediti.
Takodje se nadam da sve koji su odgovorni za propadanje ovog udruzenja ciji ste i Vi kao sekcija clan nikako necete osloboditi odgovornosti vec ce te glasati da im se pokrenu prekrsajne,krivicne i disciplinske prijave bilo o kome da se radi iz Vase sekcije ili udruzenja .
Ovom prilikom Vas obavestavam da poslovanje udruzenja Pomoravlje Plana nikako nije u skladu sa zakonom i odlukama U.O. od 06.09.2012god gde je poslovanje prikazano sa minusom u kasi od samo 133.000din koje N.O. NIKADA nije usvojio i isto potpisao a koji je razresen na nezakont nacin od sekcija Donja Livadica i Staro Selo bez predhodnog odrzavanja ZBORA LOVACA koji je jedino merodavan za tako nesto po Statutu udruzenja!!
Nepodobni clanovi N.O. su zamenjeni PODOBNIMA koji do dana danasnjeg nikako da se sastanu i da se poslovanje udruzenja konacno ispita gde je novac zavsio???
Po materijalu i izvestaju APR-a koji Vam ovom prilikom dostavljam jasno je kao dan da se Skupstini i clanovima U.O. prezentuje jedno poslovanje a sasvim drugo se usvaja u APR-u kao poslovanje udruzenja!!
Podledajte finasiski izvestaj za 2010god. u kome stoji da je dobit udruzenja bila 147.000din dok smo na nasoj Skupstini usvojili dobit 17.03.2011god od 97.926din koja je i pocetno stanje u poslovanju za 2011god prema izvestaju koji je lovcima prezentovan!!
minus u kasi koji je odbio N.O. da usvoji je zvanicno u prvoj verziji iznosio 573.000din pa je na sednici U.O.06.09.2012god to ISPRAVLJENO na 133.000din a taj potpisan i overen papir NIKO NIJE VIDEo niti je isti dobila SKUPSTINA na razmatranje vec se Donicu i knjigovodji Dragi poverovalo na rec????
Godinama u nazat minus u udruzenju se prikriva i krije od lovaca preko konta za unos divljaci tako da po izvestaju APR-a isti iznosi 573.00din na koji treba dodati prenetu dobit iz 2010god od 147.000din + planiranu dobit za 2011god po Skupstinskom materijalu i poslovanju od 115.200din sto ukupno iznosi 835.200din???????????
835.200din je MINUS U KASI UDRUZENJA U 2011god na koju treba dodati STETU SPASIC od 810.000din koja je takodje isplacena u 2012god.
Posto se po lovcima plasiraju razne price da sam licno JA kriv za ovako stanje i da sam podnosio prijave udruzenju kako bi lov u istom bio zabranjen i kako bi se opravdao jer sam ljudima rekao da ne uplacuju clanarinu jer lova nece biti ovom prilikom zelim javno da kazem da su to LAZI i PODMETACINE kako bi se situacija u udruzenju PRIKRILA a paznja LOVACA prebacila sa krivca na nekog ko ukazuje na istu!!Ode pocetka pricam da udruzenje muva i podmece lazne podatke ali to niko nije uzimao za ozbiljno jer je dosta ljudi ukljuceno u ovu muvazu sa papirima
Posle niza opomena udruzenju pismenim putem koje posedujem podneo sa i krivicne prijave oko rada istog i postupak je u toku!!Gonjenje sam nastavio po privatnoj tuzbi jer nadlezni nisu hteli da to rade jer se sve zataskava kako mogu da vidim!!!
Namera mi nije bila da se posteni lovci kazne zabranom lova vec da se svi odgovorni IZVEDU PRED LICE PRAVDE i da javno podnesu racune !!!GDE SU PARE????
Ovom prilikom Vam dostavljam izvestaje iz APR-a koji ukazuju na nesto drugacije poslovanje od onog koje se lovcima naseg udruzenja javno prestavlja!!
Od Vas kao mladog i postenog coveka ocekujem da na prvoj sednici U.O. u Veliko Plani postavite pitanje oko poslovanja udruzenja i zasto se ne pokrecu postupci pred N.O. i D.K???
Ko tu koga stiti i zasto???
Ko je odgovoran za minus u kasi i za stetu SPASIC???
U Udruzenju fali preko 1.600.000din i nemoguce je da za to niko nije odgovoran???
Ova dela ne zastarevaju tako da se i posle povlacenja iz rada udruzenja pojedinaca istina i eventualna odgovornost moze vrlo lako utvrditi!!!
Misa Pancic i Djordje Donic nisu polozili sve racune kako bi sada ostavili ovo udruzenja da neko drugi vadi oci oko manjka u kasi!!Donic je pusten niz vodu od lovaca iz Plane kojima je verovao ali nije kasno da se svacija odgovornost utvrdi ako je ima!!
Ovo sam trazio vise puta na sednicama U.O. ali uz Planjane podrsku Donicu i Pancicu su davali Livadjani tako da smo uvek bivali preglasavani i nista nije odradjeno do kraja jer nekom to nije odgovaralo!!
U slucaju potrebe pozovite me na sednicu I.O. Vase sekcije kako bi se upoznali sa vise detalja!!!
Od Vas i Vasih clanova U.O. ocekujem da na prvoj sednici U.O. L.U.Pomoravlje Plana zatrazite odgovore i ostavku Djordja Donica!!!
S Postovanjem
Staro Selo
Vidovdanska 14
060 0 841 843 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 09:58
|

Lovčina

|
Lovackoj sekciji Staro Selo
predsedniku
Djordjevic Dejanu
clanovima izvsnog odbora sekcije
D O P I S
Postovani,
povodom sve gore situacije u L.U.Pomoravlje Plana i iznetih lazi na SKUPSTINU udruzenja i na U.O. koristim priliku da Vam se pismenim putem obratim kako bi Vi kao predsednik Sekcije i kao clan U.O. u udruzenju konacno poceli da lovcima pricate istinu i da konacno i ako to pojedincima iz nase sekcije nikako ne odgovara jasno kazete ko je kriv za ovakvu situaciju u udruzenju i gde su PARE kojih NEMA a za koje jos uvek niko nije odgovarao niti udruzenje preduzima mere na koje ima pravo po Statutu preko N.O. i D.K kako bi se pokazalo gde je isti novac otisao!!!
Radi se o minusu u kasi koji je N.O. ODBIO da potpise pa je isti razresen na NEZAKONIT NACIN bez predhodnog ZBORA LOVACA U LIVADICI I STAROM SELU jer sekcija daje predlog na ZBORU LOVACA za clanove N.O. a na Skuptini se taj predlog verifikuje .
Ovde je situacija da U.O. u Plani donosi odluku da se NEPODOBNI CLANOVI N.O. koji su odbili da daju potpis na nezakonit rad udruzenja zamene???
Takodje je smesno da se lovcima prezentuje minus u kasi udruzenja od 133.000din koji ste usvojili na sednici U.O. u Velikoj Plani dana 06.09.2012god VERUJUCI NA REC DRAGI KNJIGOVODJI I predsedniku DJORDJU DONICU bez jednog papira koji su isti potpisali ili overili pecatom i koji su clanovi U.O. i SKUPSTINE dobili sa pecatom i potpisom!!!Ni dand danas nemate taj papir za koji ste glasali!!!
Takodje se isti materijal naravno nepotpisan nasao i na SKUPSTINI 18.09.2012god!!!
Vi kao clan U.O. zajedno sa Jovicom Andjelkovicem i Goranom Risticem imate pravo da radite i da glasate kako hocete na sednicama U.O. ali nemate pravo da Vase lovce i clanove obmanjujute i neiformisete sta se i kako radi u Plani i ko je za to kriv!!
Posto ste izglasali zavrsni racun koji je u suprotnosti sa cinjenicnim stanjem jer namerno prikrivate rad Djordja Donica kao odgovornog lica ovom prilikom Vas obavestavam i dostavljam Vam dokaze oko tacnog minusa u kasi u Plani za koju ste vi glasali da iznosi 133.000din a u skustini su podaci malo drugaciji.
Po zvanicnim izvestajima APR-a i dostupnosti podataka o poslovanju naseg udruzenja poslovanje u 2011god je iznosilo sa minusom u kasi od 573.000din koje NIKADA NIJE ISPRAVLJENO U APR-U jer promena i cinjenicno stanje ne odgovaraju podacima koje ste vi navodno ispravili Vasim glasanjem!!
Ako pogledate prvi papir videcete iz tabele da je dobit udruzenja za 2010god po pairima iz APR-a iznosila 147.000din dok je na nasoj SKUPSTINI to prezentovano kao dobit iz 2010 god. od 97.926din koje je i pocetno stanje u poslovanju za 2011god a da je minus u kasi za 2011god 573.000din iz podataka iz iste tabele!!!!!
Ako saberemo ove dve cifre dobijamo da je MINUS U KASI ZA 2011god 720.000dinna osnovu ova dva podatka + planirana dobit za 2011god po skupstinkom materijalu od 17.03.2010 od 115.200dindobijamo cifru od 835.200!!!!!!!!!!!
835.200din??????za 2011god??????bez stete Spasic!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi ste glasali za 133.000din bez jednog vidjenog papira i potpisa odgovornih a sta je ovo sad???
OVO SU ZVANICNI PODACI SA SAJTA APR-A pa PROVERITE SAMI!!!!
Ko laze???APR ili Draga i Donic????
Sta ste glasali i ko je poslao izmenjeni finasiski racun u APR sa minusom od 133.000din i da li je isti ikada poslat???Zasto ga ne ma u APR-u??mozda ga FAZANI NOSE????Da li ste ikada na U.O. PITALIDA LI JE APR PRIHVATIO POSLOVANJE ZA 2011god SA IZMENAMA ZA KOJE STE GLASALI????
Zasto obmanjujete lovce i clanove komentarima da SLAVA pise prijave kako se ne bi lovilo u udruzenju jer je slagao lovce da ne plate clanarinu pa mu sada treba pokrice???Jedino meni ni dan danas ne verujete a uvlacite sekciju Staro Selo sve vise u probleme koje ce nas sve zajedno kostati GASENJEM OVOG UDRUZENJA na kraju!!!
Zasto pricate takve price a nesto sto je ocigledno gurate pod tepih jer prestavlja i VASU BRUKU I SRAMOTU??
Koji je moj interes da lovci ne love???Meni sigurno NE!!!Ja lovim redovno ali na strani!!
Vi podrzavate Donica a ne ja!!!
Od prvog dana sam vam na sednicama U.O. pricao da se poslovanje prikazuje fiktivno i da se preko konta za unos divljaci lazno prikazuje pozitivno poslovanje u udruzenjui da se minus u kasi provlaci od Mise Pancica koji je Donic samo povecao!!Zakon ,Statut i pravilnici se moraju postovati !!!
Sta sad ovo znaci??Na ovaj minus u kasi treba dodati stetu Spasic od 810.000din i ko je za nju odgovoran???
Ako neko misli da ce Staro Selo zaduziti da u 2013god plati PROPUSTE MISE PANCICA taj ili je lud ili misli da ce se loviste u Starom Selu isprazniti zarad Vasih interesa!!!Donic je Staro Selo zaduzio 600.000din i to je javno rekao na SKUPSTINI u Plani gde nije prosao ni u jednom organu kao ni Ljubisa ni u SEKCIJI a ni u UDRUZENJU KOJE SPREMAJU ZA NOVU DODELU LOVISTA !!!Samo Vama L.U.STARO SELO ne treba a vidite sta radi PLANA i ZASTO????
Uvek je tudje bolje nego nase!!!
Od lovnog turizma udruzenje nece dobiti NI DINARA ZA PROPUSTE U RADU ODGOVORNOG LICA koji se lepo izvukao a da za nista nije odgovarao a Djordje Donic neka vidi ko je bio upravu svo ovo vreme a ko ga je pustio niz vodu!!Kome je verovao i kako prolazi i zashvaljujuci kome???
Dostavljam Vam izvestaje iz APR-a i iskreno se nadam da ce te na prvom U.O. postaviti pitanje gde su pare i ko je kriv za minus u kasi od preko 1.645.200din!!!Trazite da se ISTRAGA POKRENE I DA SE SVI ODGOVORNI KAZNE I DA SE POKRENU KRIVICNE PRIJAVE ili Vam to mozda ne odgovara da istina ispliva na videlo????Jer Mi imamo N.O.?????Sta rade ti ljudi????
Prikrivanje poslovanja je KRIVICNO DELO i Vi ste jedno glasali na SKUPSTINI I U.O. a istina je grugacija pa pitajte ove koji su Vas obmanjivali citavo vreme ili ste svesno glasali znajuci sve ove cinjenice!!!
Ovo su DELA KOJA NE ZASTAREVAJU!!!Izdvojite misljenja i pokrenite postupke pred N.O. i D.K. da se vise utvrdi ko je za sta kriv!!
Ako ne zelite da ovo udruzenje funkcionise kako treba podnesite ostavke na clanstvo u U.O. !!!
Vasi lovci u Starom Selu zasluzuju da znaju istinu!!
Ovaj dopis JAVNO PROCITATI NA SEDNICI I.O. nase sekcije!!!
Gde su pare ????
Ko je kriv za ovakvu situaciju u udruzenju???
Gde nam je VOZILO??Gde je hladnjaca u Starom Selu???Koliko placate Krnjevu pregled divljaci??Sta radi upravnik lovista zbog koga po 5 put udruzenje odgovara??Gde je lovni turizam i kupljena divljac???Ko Vam je branio da imate LOVNI TURIZAM U OVOJ GODINI????
Pocnite za promenu da iznosite istinu pred NASE lovce a ne da isti mene zovu da me pitaju sta se radi???NASA sekcija ima dovoljan broj clanova kako bi se odluke donosile JAVNO!!!
U slucaju potrebe POZOVITE me kako bi i licno pred NASE lovce izneo podatke i cinjenice koje posedujem!!!
Nemojte vise da cutite i da gledate kako udruzenje propada!!!
Odgovorni ste i Vi ako i dalje cutite!!
S postovanjem
Staro Selo 11324 |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 10:09
|

Lovčina

|
Da sam bio u pravu da se jedno poslovanje usvaja a drugo ide u APR govori i cinjenica i izjava knjigovodje koja jasno kaze u POLICISKOJ IZJAVI od 10.09.2012god da APR NIKADA NIJE PRIHVATIO MINUS U KASI UDRUZENJA OD 130.000din i da je isto ODBIO!!!!MINUS U KASI JE 573.000din kako i dan danas stoji na sajtu APR-a!!!!!!!!!!!!
U 2012god se iz finasiskog izvestaja jasno vidi kako se PEGLA POSLOVANJE I dug od 573.000din koje se u 2012god prikazuje kao PRIHOD OD STETE SEKCIJA koje nisu pravna lica ????NIjedna od tri sekcie nije dopis koji sam poslao sa dokazima analizirala ili procitala lovcima????N.O. nije nikad ni video ove papire ???
N.O. ima sve elemente da sam pokrene svoju istragu ali to nema ko da uradi???Ni poslovanje za proslu godinu nisu razmatrali????
Evo Dragine izjave OUPU Velika Plana od 10.09.2012god u izvestaju policiskog viseg ispektora Bobana Pesica koji se sastoji iz 12 strana Javnom tuziocu u Smederevu!!!
Uvidom u predmet Tuzilastva 24.01.2013god ni jedan jedini dokaz ,izjave okrivljenih,prateci dokazi iz izjave OUPA Velika Plana tj . sluzbene beleske NISAM MOGAO DA VIDIN U PREDMETU KTR 790\10 jer istih NEMA U PREDMETU STO JE JAKO CUDNO????
Gde su ovi papiri ,izjave i ostali dokazi nije mi poznato a o tome ce visi organi reci svoje misljenje sta je sa istim papirima!!!!!Gde su zavsili ?????Kako to da nisam iste dobio da fotokopiram i ko je iste sklonio iz predmeta????zasto??/
O ovome uskoro vise na koferenciji za stampu u Velikoj Plani!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 19.02.2013. 10:19
|

Lovčina

|
Da ne ispadne da nisa upozoravao na vreme pa tuzio pole svega a da niko nije nista znao??? |
|
|