LD "Jelen" Bačka Palanka
|
Lovac Stari |
Objavljen 17.11.2011. 19:41
|

Lovčina

Upisa: 1325
Pristupio: 24.06.2009. 16:47
|
Nekad je LU Backa Palanka bilo sinonim ugleda, samo kada ime spomenes ili izgovoris! A po ovom dosad sto je izneseno,napisano,procitano i prokomentarisano na ovom Portalu-Forumu. Covek ce steci utisak da tamo bez repi Pacovi kolo vode i mesetare!
Mada u danasnje vreme ovo nije usamljeni slucaj!
Kod mene u udruzenju nedavno uveli neko pravilo da svaki grupovodja mora znati do utorka, ko ce mu 5 dana kasnije(u nedelju) ici u lov!
Znaci grupovodja mora vec u ponedeljak i u utorak znati imena Lovaca koji planiraju u nedelju u lov. Sve to zarad toga sto se od sada dozvole za nedelju izdaju jos u sredu.
Mislim da je prosto bezveze.
Dobar pogled.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.11.2011. 19:57
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Jbg izgleda sve neki intelektualci se dohvatiše odlučivanja i novog zakonodavstva
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Mali Lovac |
Objavljen 17.11.2011. 20:04
|

Mlađi član

Upisa: 18
Pristupio: 17.11.2011. 14:45
|
Bas nekada je LD.Jelen iz Backe Palanke bio jedan od boljih i bogatijih lovista dok nije dosla jedna manja grupa ljudi i sve razjebala i posvadjala pola lovackog drustva oko i pored sebe a......mislim da sada treba da se zapitaju sta su uradili i da snose posledice zbog toga.. a sve zarad jednog mesta na klupi za upravnim odborom lovaca ili tako necega..
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.11.2011. 20:13
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Mali Lovac kaže:
Bas nekada je LD.Jelen iz Backe Palanke bio jedan od boljih i bogatijih lovista dok nije dosla jedna manja grupa ljudi i sve razjebala i posvadjala pola lovackog drustva oko i pored sebe a......mislim da sada treba da se zapitaju sta su uradili i da snose posledice zbog toga.. a sve zarad jednog mesta na klupi za upravnim odborom lovaca ili tako necega.. 
Eto i ti si čuo za Piškaća i Magistra i ostalu ekipicu...
Loš glas se daleko čuje!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.11.2011. 20:15
|

Admin

|
Dobar glas se daleko čuje a loš još dalje, pa ni NS nije preko sveta
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 17.11.2011. 20:16
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pa da, tačno tako, to izgleda sve neki sumnjivi tipovi, ima toga, ima... Potpuno si u pravu, novi kolega!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Mali Lovac |
Objavljen 17.11.2011. 20:21
|

Mlađi član

|
A i ovo "lampanje"kako ga krstite misli da to treba da se zabrani ili kazni najstrozije te drugove lovce..ako su drugovi..jel se bar znaju koji su u pitanju pa ih lepo likvidirajte iz LD Jelena i kraj price,,
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.11.2011. 20:26
|

Admin

|
E moj Mile sve se zna, ali nisu krivi ti što "lampaju" nego oni koji ih šalju da za njih lampaju, pa natovare pun gepek ......
Mada obično nahebu ti "fizikalci"!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
stojkuki |
Objavljen 17.11.2011. 20:29
|

Lovčina

Upisa: 1155
Pristupio: 22.06.2011. 15:12
|
Ajd nemoooj. Taj glas se cuo i dalje od novog sada. A neki su i svojim ocima videli neke stvari.
A ovo nemoj sa pocetka je: nit smo drugovi sa takvima nit su takvi likovi lovci. Kada neko, sada se izvinjavam na izrazu, RAZ**** takvo loviste, onda to nisu lovci vec obicni zlotvori. Predpostavljam da ce me neko od admina banovati ili kazniti ali zeludac me boli kada me neko stavi i to dva puta u isti kos sa takvim likovima. Puno tu stvari ima o kojima se i ne prica mnogo.
Izvinjavam se auditorijumu na neprimerenoj reakciji ali ovo je jace od mene.
|
|
|
|
Mali Lovac |
Objavljen 17.11.2011. 20:31
|

Mlađi član

|
Mada ja cisto sumljam da su ti likovi ili lamparsi rade za nekog.ali ima svega cudna su danasnja vremena...A kolika je grupa tih "fizikalaca"
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
stane |
Objavljen 17.11.2011. 20:31
|

Član

Upisa: 134
Pristupio: 12.03.2011. 09:11
|
Mali Lovac kaže:
Mislim da si u pravu kolega, samo mi se cini da je motiv ipak nesto drugo a ne neka mesta u odborima, rekao bih da se radi ipak o lovi! |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.11.2011. 20:36
|

Admin

|
stojkuki kaže:
Ajd nemoooj. Taj glas se cuo i dalje od novog sada. A neki su i svojim ocima videli neke stvari.
A ovo nemoj sa pocetka je: nit smo drugovi sa takvima nit su takvi likovi lovci. Kada neko, sada se izvinjavam na izrazu, RAZ**** takvo loviste, onda to nisu lovci vec obicni zlotvori. Predpostavljam da ce me neko od admina banovati ili kazniti ali zeludac me boli kada me neko stavi i to dva puta u isti kos sa takvim likovima. Puno tu stvari ima o kojima se i ne prica mnogo.
Izvinjavam se auditorijumu na neprimerenoj reakciji ali ovo je jace od mene.
Druže nemoj da se jediš...pa mi nikada nećemo biti u njihovom košu!
A što se tiče želudca, mene čudi što ga još uvek imam!
A stvari ima za roman.....

|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.11.2011. 20:38
|

Admin

|
Mali Lovac kaže:
Mada ja cisto sumljam da su ti likovi ili lamparsi rade za nekog.ali ima svega cudna su danasnja vremena...A kolika je grupa tih "fizikalaca" 
Ma taman posla da rade za sebe....nema šanse!
Moje je lično mišljenje da čak nisu ni loši momci, ali uhvatili ih mangupi u kolo, ili su nešto zgrešili a mangupi saznali pa sada moraju da odrađuju svoje grehe!
A grupica je mala ali odabrana!

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.11.2011. 20:38
|

Admin

|
Stojkuki verovatno se mnogo zna, samo najmanje znaju oni na koga se to odnosi posebno kako kaže Sremac "fizikalci" misliš li da neće glavonje na njih prebaciti svu krivicu da bi svoje dype spasli. Nezna jada da je svaka sila doveka, pa kada turistički posete Požarevac na par godina shvatiće da je mnogo pametnije bilo da su oni prvi propevali umesto što leže zbog glavonja ,jer im ovi ni zdravo neće na ulici reći , pa te glavonje već su svedočili protiv onih kojima su se kleli na vernost
|
|
|
|
Mali Lovac |
Objavljen 17.11.2011. 20:43
|

Mlađi član

|
A dalis u ti uhvaceni na delu sa tim zecevima ili sta je vec u tom gepeku bilo ...
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
meshtan |
Objavljen 17.11.2011. 20:45
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Sremac75 kaže:
Mali Lovac kaže:
Ma taman posla da rade za sebe....nema šanse!
Moje je lično mišljenje da čak nisu ni loši momci, ali uhvatili ih mangupi u kolo, ili su nešto zgrešili a mangupi saznali pa sada moraju da odrađuju svoje grehe!
A grupica je mala ali odabrana! http://www.youtub...cFx_6Pw39o to se odnosi na exxxxx glavesine
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.11.2011. 20:50
|

Admin

|
Mali Lovac kaže:
A dalis u ti uhvaceni na delu sa tim zecevima ili sta je vec u tom gepeku bilo ... 
Mislim da je neko slučajno video gepek pun zečeva....
Ali ne mogu da tvrdim....tako sam čuo...
I čuo sam da je policija obaveštena....
E sad šta je dalje bilo ja ne znam...mene su izbacili iz LD (pisao sa ranije o toj nebulozi)....vidim samo da već neko vreme ne smeju da zakažu Odbor lovaca..možda bi i to bila tema!

|
|
|
|
Mali Lovac |
Objavljen 17.11.2011. 20:59
|

Mlađi član

|
Pa neznam bas da je neko video da bi to tako lako proslo ko po loju i policija je znala za slucaj "Djapa" pa eno ga sada tamo de je ali necemo se vatati te teme ..a to da je neko video gepek sa zecevima mislim da bi ti "dobri momci koje ti cenis i mislis da su dobri bili iz r........"ako ih licno znas sto im nekazete da se mane te rabote da su vec primecivani i te stvari..nemesam se ali ako si im drugar bio bi red...bar ja tako gledam na to///
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.11.2011. 21:05
|

Admin

|
Kolega zašto misliš da je prošlo, ma nije, ali tamo mi se čini ima toliko lošega da su se otegle istražne radnje, verovatno će se broj lovaca u Palanci posle toga drastično smanjiti
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.11.2011. 21:09
|

Admin

|
Nisi ti mene shvatio!
Ja sam rekao da MISLIM da nisu loši momci!
Ne mogu da tvrdim jer ih ne poznajem najbolje!
A posebno nisam rekao da smo neki drugari..da jesmo ne bi ni oni dozvolili da se meni dešava ovo što mi se dešava.
A da su krenuli lošim putem..jesu, ali šta ja ili bilo ko treba da im kaže...odrasli su ljudi, treba da znaju šta rade i koje su moguće posledice, i ko su im prijatelji a ko ih iskorišćava, i koga će prvog pustiti niz vodu, a o dešavanjima u LD znaju sve i odabrali su stranu!!!

|
|
|