Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Lovac Stari
 Ebi ga, cim doslo (stiglo) se tamo do pretnji,psovki i reketiranja, onda je svima jasno gde Tema i pojedinci odose!
Svaki Forum (tema) je za druzenje i razmenu iskustava, bilo pozitivnih ili negativnih ali kada dodje do svadje JaoooNe razumem
Dobar pogled.

nemeza
 Molio bih da više ne dolazi do zabuna na ovom forumu, ovo je kundak koji sam ja uradio i gravirao.

i54.tinypic.com/2whmhdy.jpg
i56.tinypic.com/208gwo2.jpg

Pozdrav. Bye

Lala
 Ovako ni VLADE, veliki majstor, ne bi mogao da uradi, Nemeza! Grin
Svaka čast!B)
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

nemeza
 Mala šala, kundak je radio Dejan Ničić a gravuru Petar Topoljski obojica iz Niša. Evo još tri rada Topoljskog. Nisu za ovu temu ali mislim da se niko neće ljutiti.

i56.tinypic.com/eham2r.jpg
i54.tinypic.com/2r5f255.jpg
i55.tinypic.com/2h4ayqb.jpg

Kićanka je komplet rad Topoljskog. Pozdrav. Bye

nemeza
 Lalo izvini, hteo sam da postovi idu jedan za drugim ali bio si mnogo brz. Pozdrav. Bye

Lala
 Šta ima da se izvinjavaš Smile
Lepi su radovi, stvarno. Samo da ONAJ ne mazne opet slike, pa da postavi kao svoje Nervozan
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

charuga
 ko ima fejs neka pogleda komentare na zadnju postavljenu sliku...ahahaha
postavio sliku sa neta i kaze to ja radim samo nema ko da plati...
a tek jedan kaze pa to je sa neta..pokopao ga..
..............

I Jevtic
 [xhide]pa i dalje postavlja onaj moj kundak od pakistanca koi on nije radio trazi mislim 300e [/xhide]

charuga
 jeste,300e...
..............

BojanKG
 Imam jedno pitanje,moj stric ima pusku sa engleskim kundakom,jel moze da se zameni da se stavi sa pistoljskim rukohvatom?
srbijalov markafazan

Podunavac

nemeza kaže:
Mala šala, kundak je radio Dejan Ničić a gravuru Petar Topoljski obojica iz Niša. Evo još tri rada Topoljskog. Nisu za ovu temu ali mislim da se niko neće ljutiti.

i56.tinypic.com/eham2r.jpg
i54.tinypic.com/2r5f255.jpg
i55.tinypic.com/2h4ayqb.jpg

Kićanka je komplet rad Topoljskog. Pozdrav. Bye

E pogrešio si Nemeza. Ja se ljutim! Al zbog toga što i ja nemam ovakvu gravuru.Grin
Tri prsta 2Kolce

hamerles

charuga kaže:
ko ima fejs neka pogleda komentare na zadnju postavljenu sliku...ahahaha
postavio sliku sa neta i kaze to ja radim samo nema ko da plati...
a tek jedan kaze pa to je sa neta..pokopao ga..
Daj link da vidimo i to cudo na fejsu Grin Ono na loristu je bilo zestoko... Dokazalo se da je srbija ipak mala zemlja za veki broj prevaranata i lazova pa se brzo otkrijuGrin

charuga
 http://imageshack...ledza.png/
..............

canis aureus

nemeza kaže:
Molio bih da više ne dolazi do zabuna na ovom forumu, ovo je kundak koji sam ja uradio i gravirao.

i54.tinypic.com/2whmhdy.jpg
i56.tinypic.com/208gwo2.jpg

Pozdrav. Bye

nemeza moram da ti kažem samo jedno!
a to je!?!
svaka čast maestro!!
(ili je Jope' došlo do kakve zabuneZbunjen)
Smeko
-lep i precizan radB)
(Frowntek sad kad se VLADE okitiFrown)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus

BojanKG kaže:
Imam jedno pitanje,moj stric ima pusku sa engleskim kundakom,jel moze da se zameni da se stavi sa pistoljskim rukohvatom?

Bojane a o kom modelu je reč?!
ako je u pitanju Zastavina "položarKa" ondaK ne možeNo no no ili bar u većini slučajeva ne može. Probali smo sa više "pištoljskih" da zamenimo engleza i posle više muke ... neuspešno!
Ne može fabrički kundak jer ima drugačiji ugao naleganja na baskulu a da se pravi drugi(novi) to može!
Dim

Lovac Stari
 Ja sam svoje vremeno posle 20-isnje upotrebe resio(pogresio) da na Zastavinoj Polozari zamenim Engleza sa jednim pravljenim sa pistoljskim rukohvatom.
I ta zamena mi se fakticki obila o glavu. Covek napravio i ugradio,mogao i bolje ali eto hoce to ponekad kad hoces preko hleba pogacu.
Nije pusku dobro upasovao, odmah mi se pojavi problem pri okidanju desne cevi. Kod jednog puskara nista,kod drugog probni opali ja sav srecan kao malo dete al nelezi vraze u prvom lovu ista boljka. Hajde da pokusamo i kod treceg, mozda treca sreca???
Sluzila me u jednom lovu, ok pomislim konacno da jedan resio moj problem. Odem na neko druzenje i gadjanje glinenih golubova i tamo da me sram pojede, nece pa nece. Opali iz svakog 7 ili 8-osmog pokusaja. Navodno su menjali na njoj i opruge itd. Tri sezone sam lovio sa alternativnom Bokericom i konacno pre nepun meseca dana naletim na coveka o kome sam cuo samo pozitivne komentare.Pozalim mu se i on rece pokusacu da ti resim to i sa kundakom i mehanikom.
Kundak mi je izcekirao ponovo i popravio neke sitne ogrebotine. Pri pokusaju da mi resi problem okidanja(resio) dosao je do odkrica da mi neko od prethodnika skinuo oprugu i ubacio pravljenu,vidi se cak i da je nesto vareno i bruseno na sredini. Sta reci ko god da je neka mu sluzi na cast. Ovaj covek mi konacno odradio posao kako lici i mogu mu samo reci svaka cast majstore BravoStari.
Dobar pogled.

Sniper Hunter
 Znaci Stari sledeci put lovimo polozarama moram i ja moju da isprobam B)

Cvele
 canis, kod mene jedan lovac bas na Zastavinoj polozari zamenio Engleski za kundak sa pistoljskim rukohvatom Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

canis aureus

Cvele kaže:
canis, kod mene jedan lovac bas na Zastavinoj polozari zamenio Engleski za kundak sa pistoljskim rukohvatom Smile

sa Zastavinim fabričkim sa pištoljskim rukohvatom?
Na jednoj ZCZ položari 16/70 probali smo engleza da zamenimo sa četiri druga fabrička pištoljska i bezuspešno! Nijedan nije mogao lepo da se upasuje pa na kraju "nabudž.smo" neki uz dosta turpijanja drveta i pasovanjatU.a
Dim

Cvele
 Ne, ne fabricki pistoljski, vec pravljeni... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,582,052 posete www.srbijalov.com