Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
meshtan
 A Mozda se sve snima,ima gi nocas razna cuda night vision, thermal camera ma saso mange razna cudaCao poljubac ajd da ne pisem dva puta, pozz za brucu miskaca i par somcica http://www.youtub...re=related
Don't Be Afraid Of The Dark !

DakiNS

Mali Lovac kaže:
Pa neznam bas da je neko video da bi to tako lako proslo ko po loju i policija je znala za slucaj "Djapa" pa eno ga sada tamo de je ali necemo se vatati te teme ..a to da je neko video gepek sa zecevima mislim da bi ti "dobri momci koje ti cenis i mislis da su dobri bili iz r........"ako ih licno znas sto im nekazete da se mane te rabote da su vec primecivani i te stvari..nemesam se ali ako si im drugar bio bi red...bar ja tako gledam na to///Chut

Kolega pa i slučaj "Djapa " je tekao nekoliko meseci, sa sve zasedama, praćenjima , čak su se i podsmevali policiji ostavljajući srneće glave u lovištu da pokaži da su bili.A radilo se o nekoliko ljudi . U palanci to nekako ispada a verujem da će i okarakterisati kao organizovani kriminal jer je mnogo lovaca učestvovalo i to kroz duži vremenski period, i uvek će se najbrži i najpametniji izvući i to oni koji prvi propevaju, uvek je tako bilo, a jada i kokošari će da povuku mačka za rep. Skoro sam 100% siguran da će kolovođe opet biti "zaštićeni svedoci"
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp

Mali Lovac kaže:
Bas nekada je LD.Jelen iz Backe Palanke bio jedan od boljih i bogatijih lovista dok nije dosla jedna manja grupa ljudi i sve razjebala i posvadjala pola lovackog drustva oko i pored sebe a......mislim da sada treba da se zapitaju sta su uradili i da snose posledice zbog toga.. a sve zarad jednog mesta na klupi za upravnim odborom lovaca ili tako necega..Diskusija

Kolega neznam odakle ti ta informacija da je Ld Jelen ili čak LU Bačka palanka bilo jedno od bogatijih lovišta!!??? Jel ti možda imaš neke informacije koliki su prihodi tog bogatog lovišta, pa da se i mi uputimo u to bogatstvo...ili nam možda možeš reći koliko je odstreljeno trofejnih srndaća u poslednjih nekoliko godina ili u tom periodu bogatstva o kom ti pričaš???..možda imaš informaciju o tom bogatstvu koju mi pojedinci neznamo, pa bih te eto molio da nas prosvetliš ili da mi kažeš na kojoj si ti to skupštini sedio pa čuo te bogate rezultate gazdovanja??? ...ili pak tvoje merilo bogatog lovišta nema veze sa tim šta sam ja nabrojao!!??Hmmm...mada po bonitetnim rezredima za pojedine vrste divljači (ako znaš šta to značiConfused) naše lovište bi trebalo zaista biti bogato, ali se to ipak u koncu meri GODIŠNJIM PRIHODIMA!!!!!!..a te funkcije tj. klupe, koje navodno mi pojedinci želimo slobodno zauzmite vi koji ste i do sada sedeli na njima!! Ja nikada nisam lovio radi funkcije ili da bi bio neko i nešto, ali sam uvek bio protiv nepravde, kriminala i uništavanja divljači i lovišta, a o diskriminaciji i kršenju osnovinih prava čoveka koju vi sprovodite nad nama neistomišljenicima je suvišno i trošiti reči, jer je sve već davno rečeno!!Sad
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

zoranp kaže:

Mali Lovac kaže:
Bas nekada je LD.Jelen iz Backe Palanke bio jedan od boljih i bogatijih lovista dok nije dosla jedna manja grupa ljudi i sve razjebala i posvadjala pola lovackog drustva oko i pored sebe a......mislim da sada treba da se zapitaju sta su uradili i da snose posledice zbog toga.. a sve zarad jednog mesta na klupi za upravnim odborom lovaca ili tako necega..Diskusija

možda imaš informaciju o tom bogatstvu koju mi pojedinci neznamo, pa bih te eto molio da nas prosvetliš...

Jel sa lampom? ROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

meshtan
 Tooo BRKO HAJDUCINO ljuta!Zaboravi ga ti pitati jos i to koliko imamo lovackih domova i kuca, koliko fazancica u fazaneriji koliko hrane kupljene za divljac....ajd opet da se ne upisujem 2x odgovor lovacki dom: komada-0
lovacka kuca: komada -0
fazancica u fazaneriji:komada -0 (placamo i unos i odstrel fazana, a udruzenje nam kupuje fazane od uplate ulova divljaci)Bravo 2
ali zato imamo bonitet od rekordnih 800 i kusur nestalih dozvola za lov, duplo vise divljaci naplacene clanovima nego razduzene udruzenju itd,itd...MOZDA JE TO JEDNO OD NAJBOLJIH DRUSTAVA ROFL a umalo da zaboravim imamo i VD presjednika i buduceg revolveraski obucenog lovocuvara, ma sve u svemu (sto bi reko Gile trener) CIRKUS KOMENDI MAGARAC KO BLENDI!

Sremac75
 Vidim ja da su ono lampanje i onaj gepek izazvali burne reakcije...
Neki su se čak našli i prozvanima......
Neki su se i uvredili.....
Confused
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Možda je sve ovo veliki nesporazum.Confused Navedeni "lovci" su možda lampom blicali divljači da ih upozore da stižu krivolovci, kao što šoferi jedni druge upozoravaju na policiju. A sada ti pošteni ljudi koji vode računa o divljači došli na loš glas zbog blicanja lampom. A čak su i baterijske uloške platili iz svog džepa. Sramota!ROFL
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Da u pravu si....a zecovi (i ko zna ko još) sami uskočili u gepek da se malo ogreju!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Ma uskočili brate u gepek da se spasu od krivolovaca. A ovi im dobričine svetlili lampama da ne promaše skrovište.Smeko
Tri prsta 2Kolce

zoranp
 ....eto toliko o bogatstvu našeg LD-a!!!..čim postaviš podpitanje odmah nastaje muk ili vređanje, a odgovora nema!!!...ili je ustvari to odgovor!!ConfusedCry
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Čekaj čekaj pa ispada da se javio jedan od prosvetitelja gepekaša, eto što je svet mali, em ih se viđa u lovištu em se dobrovoljno javljaju na forum dali sa dobro razumeo?

ACABP
 Pa lepo vam se čovek predstavio"MALI ROVAC" pardon lovac informacija iz prve rukePalica

DakiNS
 Jeste predstavio se da je iz Ns, pa sve onako propitkuje izdaleka kao neupućen, a u stvari jedan od epizodnihROFL glumaca serije koja se reprizira više godina u BP

marcony
 čujem da su juče "magistar" i ekipicica pravili statut za novo LU, lepo lepo "magistre" samo vam fali još udruženje ,jado jadna
"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''

Sniper Hunter

ACABP kaže:
Pa lepo vam se čovek predstavio"MALI ROVAC" pardon lovac informacija iz prve rukePalica

Tog malog lovca ce cika sniper da banuje trajno zbog manjka predstavljanja ,jos samo da ovo procita i prilikom sledece posete ide trajni ban!

Lovac Stari
 Zalosno to sto je ovako skoro svuda po Srbiji!
Mali je broj tih sto rade i vode neko udruzenje iz entuzijazma i ljubavi!

Obicno je jedan te isti ili slican scenario.!

Dobar predsednik ali los (mutivoda) upravnik.
Dobar upravnik ali nema pravo glasa, los Predsednik itd.
Ispada da ga uvek nahebu mali(obicni lovci)! E sada ima i poltroncica, koji daju glas ili podrsku da bi zauvrat imali malo vise slobode u lovu ili neku dozvolu vise za izlaske u teren. I zakljucak, znate li kada ce se popraviti stanje u nasem Lovstvu na Sveti Nikad!!!

A tesko i vi da ce te proterati te Aveti iz vaseg podruma(Udruzenja).
Divlji kukuruz ima vrlo duboke korenove...
Dobar pogled.

Mali Lovac
 Ma kolega Zorane zasto bi nastao muk ili bilo kakvo vredjanje od strane tebe ili tako nesto nisam se javljao na forum par danas i onda zato nije bilo ni odgovora..a koliko sam cuo i znam da LD Jelen je pre par godina bilo jako bogato loviste srnecem zecijom i fazansko populacijom a usled svega toga bilo je i divljih svinja kao sto ima i dan danas i nevidim u tome problem .E sada ima tu nekih clanova na ovom forumu o kojim sam cuo i citao dosta toga i nije mi jasno zasto oni toliko hoce i bore se da ovo LD Jelen raspadne ili sta vec kada ovde clanovi i nisu ..Eto samo toliko me interesuje ...Confused
JelenLisica

zoranp
 Drago mi je kolega da si ovde sa nama na forumu i istinu zboriš da je u proteklih nekoliko godina zečija populacija bila u ekspanziji u lovištu Ld Jelen, sve do lanjske godine kada je zbog vremenskih nepogoda celoukupna populacija zeca oslabljena, pa tako i kod nas!!! Slično je i sa srnećom divljači koju imamo u zavidnom broju još uvek i spadamo u lovište sa prvim i drugim bonitetnim razredom za te dve navedene vrste divljači!! No opet postavljam pitanje kakva je vajda od svega toga kada su godišnji prihodi u takvom lovištu uvek oko 300 000 do 400 000 dinara???..a imamo dvesta i kusur lovaca, imamo ogroman broj lovaca koji plaćaju neodrađene sate (ili bi trebali da plate), imamo dodatnih hiljadu i dvesta dinara obaveze za unos fazana, pa majku mu gde je onda to bogatstvo?????FrownShock .. za sezonu 2007/2008 ili 2008/2009 (da nebude da lažem) samo ja sam odstrelio za sezonu sedamnaest zečeva, normalno tu je bilo i za kolege koji nisu imali odstrela, pa su uzeli od mene zeca, a ja sam odneo kući divljači u vrednosti oko 7500 din. ,no svejedno tu je samo od mene jednog lovca odstreljeno divljači (samo zeca) u vrednosti 11 900 din., pa dragi kolega uzmi digitron u šake, pa ako ti se da daj se malo u matematiku, a onda se opet javi i kaži šta je bogato lovište .....ili sam ja najbolji lovac, pa jedini ja imao toliko divljačiGrinlovac!!??..razmisli malo, pa onda nešto kaži, nemoj da se izlećeš i ispadaš smešan!!??..a to ko razbija LD i ko želi u UO slobodno imenuj!!**
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

meshtan
 Nikome nije cilj da se raspadne LD Jelen moj zemljace!Niko nema nista protiv clanova ld ,a to sto vas je bruca miskac poistovetio sa sobom to je moj zemljace, opet druga prica!Niko nema nista ni protiv upravnog odbora, ni protiv grupovodja niti protiv bilo kog clana ld!Zna se ko je najveci korov u ld i zna se ko je morao da podnese ostavku da bi se lov dozvolio a isto tako se zna zbog cijih marifetluka je lov bio zabranjen!A posto znas ko je gde clan onda mi odgovori gde su 150 evra upisnine koje smo svi mi uplatili na ruke postenom bivsem a niko, pa cak ni ti, nije dobio priznanicu o uplati!I jos nesto da znas druze mali,svakom casnom i postenom coveku je drago sto nije u istom kosu sa takvim hohstaplerlukom,ali to ces shvatiti kasnije jer si jos mali...samo da ne bude kasno!?...

Sremac75
 Znači maske su pale!
Mali lovac koji se lažno predstavio i u početku osuđivao "lampanje" je konačno sam sebe izdao...
JBG, ja sam sve ovo znao "još od prvog vagona" ali sam čekao da se sam raskrinka!

E pa lepo!

Jel to to hoćeš da kažeš da lovište više nije bogato zbog nekoliko NAS koji smo se usprotivili Bracinim brljotinama i kako kažeš "posvađali pola društva", ili zbog džipova po lovištu, punih zamrzivača nekolicine najodanijih, "lampanja", falsifikovanih dozvola, blanko dozvola, 700 nestalih dozvola za lov, uhapšenih lovočuvara, revolveraša, srna u gepecima, a koliko čujem u zečeva u gepecima, trofeja na zidovima lovačkih soba viđenijih članova LD, dvostruke evidencije odstrela, 0,00 dinara ulaganja u lovište u zadnjih nekoliko godina, pasata, skutera, perazzia, vikenica, čamaca.....
Jesu li se to srne uplašile svađe pa pobegle???

I sve ovo što ti je rekao meshtan kažem ti i ja.....a ti vidi pa odgovori ako možeš!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 34
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,361,865 posete www.srbijalov.com