Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Predator

Jank kaže:
Još jednom Ivanjica....

Kao što se može zapaziti lovište je na preko 1000m nadmorske visine .....lepo nema šta....B)

Jank, jeli u ovih "preko 1000 metara" uračunat i snijeg ili on ide gratis? Smeko

Sasvim prirodno

Jank

Predator kaže:

Jank kaže:
Još jednom Ivanjica....

Kao što se može zapaziti lovište je na preko 1000m nadmorske visine .....lepo nema šta....B)

Jank, jeli u ovih "preko 1000 metara" uračunat i snijeg ili on ide gratis? Smeko

Ko dođe u lov na Goliju, verujem da neće zažaliti, to je jedna od naših najlepših planina....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Milos88-Ivanjica
 Drage kolege posto gotovo nema zainteresovnih za lov na ds 22.01 isti necu organizovati,a i sneg je ogroman tako da bi do lovista moglo jedino helihopterom da se stigne,stvarno su uslovi nemoguci,pada sneg vec 4 dan skoro bez prestanka...Tako da bi mogli da organizujemo druzenje na hajci na vuka na Goliji koja ce biti u februaru...
LOV JE Passrbijaloviveli

Jank
 Uh baš sam se brinuo, Slavko75 navalio da dođemo, šta sam mogao nego da mu obećam da ćemo ići zajedno, svaki dan pratim prognozu i vidim sve zavejano na Pešteru, računam da nije ništa bolje ni na Goliji. Miloše nema problema, susrešćemo se nekom drugom prilikom, u nekom drugom lovu....B)
Hvala na pozivu biće vremena za druženje.....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Milos88-Ivanjica
 Znam i bas mi je zao zbog Slavka,video sam da ima zelju da dodje,ali sta cu kad nema dovoljno zainteresovanih forumasa a sa druge strane ih ima koliko hoces i onda moje LD ide tamo gde je zarada Confused...A sto se tice hajke na Goliji tereni su prelepi a i sneg ce do februara splasnuti....Prosle godine je kotizacija bila 600din i u nju su uracunati rucak i pice uz trubace,provod je bio vrhunski...
LOV JE Passrbijaloviveli

Podunavac
 Danas je u Veri kod Vukovara organizovan lov i druženje članova L.D. Fazan Neštin, gde je kolega Apinest predsednik i L.D. Fazan Vera gde je moja malenkost član društva. Druženje je organizovano mimo plana ranije, tako da neki naši članovi opravdano nisu mogli da prisustvuju. Od članova našeg portala bili smo prisutni samo Apinest i ja, a bili su planirani još Sremac, Lala, Meshtan i Klaja.
U svakom slučaju druženje je bilo na nivou (ko kod Žike Pavlovića), a ni odstrel nije izostao.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Gosti iz Neština su pokazali da su pravi lovci i dobri strelci.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Ovde još nismo pod uticajem maligana, premda možda tako delujemo na slici (moj pobratim Apinest i ja).iveli 2
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Nije valjda da je i Apinest nešto pogodio?!? Iznenadjen
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Za vreme doručka (Apinest priprema foto-aparat da uslika ko je koliko pojeo).
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Apinestu se svidelo u Veri, pa se jedva nagovorio da sedne u kola kada su krenukli kući.Hoemo jo
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

Lala kaže:
Nije valjda da je i Apinest nešto pogodio?!? Iznenadjen

Jeste! Danas je prvi odstrelio zeca.
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Da nije taj zec iz zamrzivača?Hmmm Grin
A ulazak u kola je, koliko mi se čini, bio malo teturajući! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac

Lala kaže:
Da nije taj zec iz zamrzivača?Hmmm Grin
A ulazak u kola je, koliko mi se čini, bio malo teturajući! Smeko

E sad, da ne ispadne da hvalim njegove pucačke sposobnosti moram da kažem istinu. Premda neki tvrde da je odstrelio ćopavog zeca, ipak mislim da mu je Apinest polomio zadnje noge. Ali da je pucao sa Krušik municijom (koju inače koristi) bio bi to čist promašaj, pošto ga je sa bržom Mirage municijom jedva dohvatio po zadnjim nogama. Premda neki od organizatora današnjeg lova tvrde da su juče lomili zečevima noge pre puštanje u lovište da ih gosti lakše odstrele.Grin
A ulazak u kola je išao bez problema. Uz pomoć 2-3 jača momka koji su ga pridržavali.ROFL
Tri prsta 2Kolce

zoranp
 Miloše žao mi je što tako ispade, ali ima dana za "megdana" samo da Bog nam da mira i zdravlja!!B)

Podunavac, Apinest jako lepo!!B)

MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Miloše zahvaljujem ti se u svoje a verujem i u ime svih forumaša na dobroj volji i želji za organizovanjem jedne takve hajke. Nije to mala stvar ,jedino je šteta što se vremenski uslovi i termini nisu pogodili sa mogućnostima mnogih od nas. U svakom slučaju vrlo lep gest, i nadam se da će se imati bolja prilika za tako nešto.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Milos88-Ivanjica
 Sta da kazem osim da mi je krivo sto nisam uspeo da okupim forumase,nadam se da ce se veci broj odazvati kada bude hajka na vuka na Goliji Confused
LOV JE Passrbijaloviveli

Sremac75

Podunavac kaže:
Ovde još nismo pod uticajem maligana, premda možda tako delujemo na slici (moj pobratim Apinest i ja).iveli 2

CryB)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

klaja

Podunavac kaže:
Danas je u Veri kod Vukovara organizovan lov i druženje članova L.D. Fazan Neštin, gde je kolega Apinest predsednik i L.D. Fazan Vera gde je moja malenkost član društva. Druženje je organizovano mimo plana ranije, tako da neki naši članovi opravdano nisu mogli da prisustvuju. Od članova našeg portala bili smo prisutni samo Apinest i ja, a bili su planirani još Sremac, Lala, Meshtan i Klaja.
U svakom slučaju druženje je bilo na nivou (ko kod Žike Pavlovića), a ni odstrel nije izostao.

Burazer zavidim vam na lepom druzenju ,bio sam sprecen jer sam imao i goste drugi dan slave. Sledeci put eto mene.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

slavko75

Milos88-Ivanjica kaže:
Znam i bas mi je zao zbog Slavka,video sam da ima zelju da dodje,ali sta cu kad nema dovoljno zainteresovanih forumasa a sa druge strane ih ima koliko hoces i onda moje LD ide tamo gde je zarada Confused...A sto se tice hajke na Goliji tereni su prelepi a i sneg ce do februara splasnuti....Prosle godine je kotizacija bila 600din i u nju su uracunati rucak i pice uz trubace,provod je bio vrhunski...

druze bas mije zao ja sam vec bio spreman sa Jankom i Vukom Sa Drine i jos jednim prijateljom da dodjemo ali...,bice jos dana za druzenje u svakom slucaju ja krecem u cetvrtak ,negde cu na drugu stranu
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,701,870 posete www.srbijalov.com