Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
Nex357
 Poooozdrav drustvooooo GrinGrinGrin prvo das izvinem drugari sto me nije bilo , ali ima dve stvari koje me opravdavaju ... prva ne nosi leptop na letovanje a druga ako ga vec nosis pa zapisi bar sifre za mail i stranice Jaooo i tako Stari ode lep top u tri lepe , sa sve a imo sam ga teeek pet godina eee ...
da ne pozdravljam pojedinacno poslednji put sam zaboravio nekog (da ne verujes) al mi ste bas nedostajali i tako ... danaske sam konacno kupio neki polovnjak od lep topa (ako ga shebem na more bar da mi nije zao) i konacno sam otvorio mail i evo samo da se javim ... pa se cujemo od sutra sam ponovo redovan FrownVeselo 2Harmonika
I tako ...

Sniper Hunter
 Pozdrav kolegaNEX357 !zabrinuli smo se malo!Srecan povratak!iveli

stojkuki
 Idem ovih dana kod Raleta u Bokovac da izmem jos dva komada slicna onom koji vec imam od njegovih.
Jedan za drugara drugi za mene, pa cu bas malo i da pitam coveka da mi nacelno objasni pricu o tim radovima pa cu vam preneti sta covek kaze...

DakiNS
 Na RTV pre neko vreme u emisiji PETKAZANJE bio je Rade gost i lepo je3 objašnjeno , verovatno ima negde snimak emisije na netu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

stojkuki
 Verovatno, ali ... ja cu to iz prve ruke ...

canis aureus

Nex357 kaže:
Poooozdrav drustvooooo GrinGrinGrin ...

Pooozdrav Nexe braćelaBye
opet si nas naterao, svojim ne javljanjem, da se zabrinemoNo no no
dooobrodošaaaoVebanje
iveli 3
imal kakva nova oštrica u arsenalu?!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Podunavac

Nex357 kaže:
Poooozdrav drustvooooo GrinGrinGrin prvo das izvinem drugari sto me nije bilo , ali ima dve stvari koje me opravdavaju ... prva ne nosi leptop na letovanje a druga ako ga vec nosis pa zapisi bar sifre za mail i stranice Jaooo i tako Stari ode lep top u tri lepe , sa sve a imo sam ga teeek pet godina eee ...
da ne pozdravljam pojedinacno poslednji put sam zaboravio nekog (da ne verujes) al mi ste bas nedostajali i tako ... danaske sam konacno kupio neki polovnjak od lep topa (ako ga shebem na more bar da mi nije zao) i konacno sam otvorio mail i evo samo da se javim ... pa se cujemo od sutra sam ponovo redovan FrownVeselo 2Harmonika

Kolega dobrodošao nazad! Stalno nas držiš u nekoj neizvesnosti. Reko da nije bilo malo Kiss sa strane, a onda ena malo udaranje, pa bolnica, oporavak, rehabilitacija...ROFL
Tri prsta 2Kolce

Nex357
 Hehe brate podunavac eto zasto volim da naminem hahah malo zbog nozeva a malo zbog dobre drugarske zajebancije a tu ste mi ti i kanis mrtva trka , cak nam se i Petar malo otpustio pa i on pokusava ... ali posto stariji mora da se postuju nema zajebancije s chika Radom i Chika Nemezom ( za njega ne znam sigurno dal je stariji , al kad vidim kolki opet bolje das ne zajebavam hahaha)

Ahm elem da mi brat kanis ne bi vadio transparent "off topic" da se vratim na temu ... jos nisam zavrsio predstavljanje mojih multi tolova pa cu ovih dana da islikam letermana Wawe , a spremio sam i Buck 360 (bio je multitool godine 1996 zato je i kupljen :-)) i jedan genijalni multi koji se nosi ko privezak pa kad zavrsim ciklus spremam dalje neke druge nozeve za druge namene ( npr noz za cizmu imam ih nekoliko i td itd )
Ali evo i da se pohvalim malo , moj muzej srpskih nozeva ili ti etno kuca Antic je pri kraju :-) ostalo mi je jos kamena cesma i pecenjara sa raznjem da se uradi ali dobro je s obzirom da se radilo tvrde tri nedelje ..

Ja mislim da su slike za topic , mozda malo ne bas samo o nozu ali ko i uvek opet se vrti oko njega ...
Nex357 priložio:
1_48.jpg

I tako ...

Nex357
 dvoriste i etno kuca i moje zence :-)
Nex357 priložio:
2_32.jpg

I tako ...

Nex357
 i naravno ja ( bez Dzeja)
Nex357 priložio:
3_30.jpg

I tako ...

Nex357
 evo jos jedna ....
Nex357 priložio:
4_14.jpg

I tako ...

Nex357
 i jos jedna ... ima jos al da ne davim mnogo gugutke :-))) dosta
Nex357 priložio:
5_10.jpg

I tako ...

DakiNS
 Nex svaka čast i tebi i tvojoj lepšoj polovini , vidi se koliko rada, volje a verujem i para je uloženo, jednom reči PRELEPO. Uvek me je oduševljavao etno stil ,a ne kada vidim da neko pravi lošu Japansko Kinesku kopijuB)Bravo 2

Nex357
 Hvala druze , u stvari to sam kupio da prosirim dvoriste moje porodicne kuce , al kad sam cuo da je na placu najstarija kuca u u mom mestu a i shire bilo mi je zao da je bas ja srusim kad nisu uspeli turci,bugari , svabe i ostale nepogode i ratovi, pa sam pre tri godine poceo sa renoviranjem i uredjenjem etno kuce ... Mama je naravno navijala za novu letnju kujnu znas ono da ne pecem paprike za ajvar u novoj kuci , i ne propusta priliku da mi objasni da smo za te pare mogli da imamo dve letnje kujne hahha da naglasim da ovo ne pravim za neku komercijalu nego za mene i moj merak ... a zenica je Italijanka nju nesto etno ne tangira ali hvala bogu pa meni ne brani :-)
veliki pozdrav
I tako ...

DakiNS
 S vremenom zavoleće još ako i pomaže ne sumnjaj, uvek je najlepše ono što sopstvenim rukama napraviš

nemeza
 i55.tinypic.com/scyw55.jpg
i56.tinypic.com/2mpn33m.jpg
i53.tinypic.com/n48j28.jpg
i56.tinypic.com/veyq0l.jpg
i53.tinypic.com/2yljsx0.jpg

Kolega, da ti ne fali gore prikazani za muzej. Pozdrav. Bye

Nex357
 Haha braticu ne da fali nego Cry salim se bila bi mi velika cast da pocnem postavku s tvojim secivom , nije da nemam seciva i antickih seciva ali ja hocu da skupim nozeve od srpskih nozara i kovaca ... jos nisam nacisto dal da pravim neku posebnu stalazu ili da odvojim jedan zid samo za to , ali znam da ce pored svakog noza biti plocica sa slikom i podacima kovaca i samog noza ...
a sto je filing za cirkanje u kuci samo trofeji,nozevi i sablje oko mene ... melem za dusu ... evo slika ja i buraz ... haha a nadam se bice i slika ja i Nemeza ... ja i Kanis ... Ja i podunavac ... Pa petre neko mora da slika PfftiCNjanjanja
Nex357 priložio:
12082011223.jpg

I tako ...

Podunavac
 Bratac voleo bi da dođem i vidim ovu lepotu uživo. Ali da se nacirkam u ovakvom "naoružanom"ambijentu ko zna šta bi mi palo na pamet. Počeo bi IV Srpski ustanak.Grin
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Nex357 ,
Svaka Cast na ovako lepo uredjenom dvoristu i kuci , unutrasnjost je bas onako starinski , super je .
Uzivaj u toj lepoti .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

canis aureus
 NexE braćelaa Frown ....Bravo 2B)
ma kak'i ajvari i pečene paprike bre?!?! Kutak za uživanje, opuštanje, druženje ... kao iz snova! Svaka čast druže!
... ma ću isklepam i ja neku oštriNu za tvoj zid i istoriju Grin
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,399,532 posete www.srbijalov.com