Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Sremac75
 I još nešto!

Ti Mali Lovac odlično znaš i meshtana i mene, puno smo se puta sretali u lovu, i kada čuješ kako tvoji idoli Piškać (vlasnik više skupih pokretnih stvari i džempera) i Šarac (jedan od čuvenijih svedoka i poznati revirnik, a i vlasnik svega i svačega)) kažu da nas dvojica nikada nismo ni bili članovi LD "Jelen"....Kako ti na to reaguješ?
Jel sagneš glavu i potvrdiš?
Ili kažeš ..."čekaj malo pa bili su ljudi članovi, lovili smo zajedno"?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Stvarno puno pitam!Confused
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp

Mali Lovac kaže:
Ma kolega Zorane zasto bi nastao muk ili bilo kakvo vredjanje od strane tebe ili tako nesto nisam se javljao na forum par danas i onda zato nije bilo ni odgovora..Confused

...izgleda da je ipak muk, a još uvek nije isključeno da se počne malo i sa vređanjem!!?? Hmmm

Kanda sam kolega ja bio u pravu, barem što se tiče tog tvog divana i razmišljanja!!??ConfusedGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp

Sremac75 kaže:
Stvarno puno pitam!Confused

...e vala da znaš!!!ROFLROFL..dosadan si sa tim propitkivanjima, kad je sve jasno ko dan!!ShockGrinGrin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Mali Lovac
 Zasto sam dosadn s pripitivanjem sami titam de sta kako jel ima tu nesto strasno a i sve se zna i jasno je ko dan...A kada sam ja to lovi sa tobom Sremac75Confused nikada se ni sreli nismo .......

A i juce sam cuo da je jedan gost iz Srbije koji je bio prisutan u lovu u LD Jelen rekao samo LELEEEEE KOLIKO OVDE IMA ZECA FACANA I SRNA DA U SVOM LOVACKOM VEKU TO NIJE VIDEO...

A KADA ce se to vedeti u pojedinim lovackim DRUSTVIMA Confused TAJ BROJ DIVLJACI...ETO sada mi malo o tome razjasnite "KOLEGE" LOVCI....Confused
JelenLisica

zoranp
 Frown

Mali Lovac kaže:
Zasto sam dosadn s pripitivanjem sami titam de sta kako jel ima tu nesto strasno a i sve se zna i jasno je ko dan...A kada sam ja to lovi sa tobom Sremac75Confused nikada se ni sreli nismo .......

A i juce sam cuo da je jedan gost iz Srbije koji je bio prisutan u lovu u LD Jelen rekao samo LELEEEEE KOLIKO OVDE IMA ZECA FACANA I SRNA DA U SVOM LOVACKOM VEKU TO NIJE VIDEO...

A KADA ce se to vedeti u pojedinim lovackim DRUSTVIMA Confused TAJ BROJ DIVLJACI...ETO sada mi malo o tome razjasnite "KOLEGE" LOVCI....

SUPER KOLEGA!! Pa to i jeste pravac ka uspehu i bogatstvu!! jer kao što reko mi imao dosta divljači, ali nam je nekako slaba računica bila...Frown..e sad kad čujem od tebe da je juče bio taj gost, a čuo sam da je i bila jedna grupa lovaca pobratima iz Iloka (mada se nešto i nesećam toga bratimljenjaHmmm, barem ne posle rata ili RAT za neke nije ni bio Besan!!!) ..pa kad se to lepo naplati i sve zavede kako valja, e onda ćemo lepo na skupštini da vidimo koliko smo mi u stvari bogati!!! Do tada neka kolega zečeva po ataru u što većem broju!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ACABP
 Biće računica + - * /= 0

ohotnik

Mali Lovac kaže:

A KADA ce se to vedeti u pojedinim lovackim DRUSTVIMA Confused TAJ BROJ DIVLJACI...ETO sada mi malo o tome razjasnite "KOLEGE" LOVCI....Confused
Kolega a u kojoj ti zemlji zivis kada ti je bio gost iz Srbije.Nizam znao da se LD Jelen nalazi u inostranstvu.Molim kolege Admine da izbrisu prethodni upis.

meshtan
 Nisi mi odgovorio gde su 150 evrica upisnine od svakog novog clana?!Ili je i to kako kaze nas VD (nije sprej nego presjednik) sa razlogom SKLONJENO?!A posto si upucen u rad LD reci mi jel jos uvek placate odstrel srna u tvrdoj valuti i u cetiri oka?!Ili je cak za podobne clanove gratis?A znas li zasto gosti ove godine nisu lovili u subotu, nego samo u nedelju? Ajd nek vam bude nagradno pitanje Frown

Don't Be Afraid Of The Dark !

Sremac75

Mali Lovac kaže:
.....A kada sam ja to lovi sa tobom Sremac75Confused nikada se ni sreli nismo .......

Pa ako si ti Mile iz Novog Sada, onda se stvarno ne znamo i nismo se sreli....ali mi je jedna ptičica rekla da ja imam više veze sa Limanom 2 (mislim na studentske dane) nego ti!
A ako smo se kojim slučajem ipak sreli (kao onda kada si sa gipsom na ruci odstrelio licicu) onda je jadno (a nisam imao loše mišljenje o tebi) da kažeš da se ne znamo i da senikada nismo ni sreli, i onda bi mogao da odgovoriš na moje pitanje "kolega"?
Interesantno je da nisi osporio kada sam napisao "tvoji idoli Piškać (vlasnik više skupih pokretnih stvari i džempera) i Šarac (jedan od čuvenijih svedoka i poznati revirnik, a i vlasnik svega i svačega)" a jesi da me uopšte poznaješ!?!?

A postavljeno je mnogo pitanja, pa bi mogli od tebe, iz prve ruke, dobiti odgovor!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

Mali Lovac kaže:

Ček, ček, pa zar nisi prvo rekao da je "lovište" LD "Jelen" BILO bogato???

Koliko ima fazana to sam se i lično uverio...a i koliko bi moglo da bude kada se godišnje na 11.000ha pušta 500 komada (ili ono što od kupljenih 500 komada ne završi po kojekakvim garažama i kasnije u zamrzivačima)

Koliko ima srna ne znam ali znam da nikada u zadnjih par godina nije ispunjena kvota za odstrel! Zašto?
Ili je ispunjena, i premašena, ali nije pisano u dozvole?
Ili je pisano u onih 700 dozvola kojih nema?Hmmm

A o zecu i dvojnoj evidencije odstrela ne vredi više trošiti reči!

Što se tiče DS ništa osim nazimeta nije odstreljeno u zadnjih par godina...jbt pa ko da niču iz zemlje, nemaju ni mame ni tate!

I da znaš...mani se Piškaća..... i vrednije od tebe je taj puštao niz vodu.
A tek Laza.....pa taj još samo sam sebe nije izdao!
I previše se raspituješ oko onog lampanja i gepeka....još ćeš nekome ispasti i sumnjiv!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

zoranp kaže:
..e sad kad čujem od tebe da je juče bio taj gost, a čuo sam da je i bila jedna grupa lovaca pobratima iz Iloka (mada se nešto i nesećam toga bratimljenjaHmmm, barem ne posle rata ili RAT za neke nije ni bio Besan!!!) ..pa kad se to lepo naplati i sve zavede kako valja, e onda ćemo lepo na skupštini da vidimo koliko smo mi u stvari bogati!!! Do tada neka kolega zečeva po ataru u što većem broju!!!

Kako ne znaš :
http://www.ld-jel.../index.htm
Sporazum o saradnji znači - bratimljenje!
Pa i Skupština je na to dala sglasnost, ....al u qrcu!

Videćemo uskoro, koliko je "braće" iz Iloka (r.hrvatska), bilo u lovu, gde su lovili (valda nisu u zabranu rezervisanom samo za prolećno brojnje i nabijanje kovteHmmm), koliko su odstrelili (pošto su imali 6-7 zečeva viška), pa sve to puta ulaz u lovište, pa puta 33e, pa puta 11e...da videćemo i preko koje su agencije lovili (stranac mora preko agencije) i čije su puške nosili....
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Postoji Zvonko Bogdan, evo sad znam da postoji i Mile Bogdan... Samo što je pesma onog prvog mnooogooo lepša! Ovaj virtuelni Mile-Bogdan sve nešto falšira Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Mislim da će ovaj Mile kad sledeći put bude lovio sa Sremcem imati obe ruke u gipsu, ako Meshtan bude prisutan.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Ma jok, on nije loš, on je samo zaluđen....
Zna čak i Lala kako Piškać zna "lepe priče da priča"!

Mogao bi MileNS samo da se seti kako je tek onaj lovočuvar bio zaluđen.....i kako je na kraju prošao....ko mu je davao dozvole za lov sa ograničenim i neograničenim trajanjem....ko je svedočio na sudu protiv njega....
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Kolega mali lovac ima jedna humoristička serija u kojoj su rekli: TAKO MATOR A VEĆ LAŽE., a ti nas brate farbaš od samog predstavljanja pa ti i to malo , malo dete bi po tvojim pitanjima shvatilo šta te najviše interesuje,i to ti je malo pa farbaš i kolege iz istog udruženja, ej yebote pa da ti nisi moler? Eto momci to vam je moler iz palanke a zanat je učio kod Bruce Miškaća jer je ovaj velemajstor u farbanjuROFL

Ko te ima taj te neeemaaaaaaa, ko te nema taj te saaanjaaaaa, a TI o tom pojma nemašššššš
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 ..znate onaj vic...pita Mujo , Fatu da mu da malo mindže, a ona će njemu..ma dala bi ti, ali ti je MALI!!..mujo se na to žbrecnu i odgovori ..ma je MALI, ali je tehničar...na to Fata u besu reče...ma može biti i inžinjer, ali je MALI!!!ROFL

..E TAKO NEKO KO JE MALI, UVEK OSTANE MALI!!..PA I NAŠ MILE SE ETO PREDSTAVI KAO MALI, A HOĆE DA BUDE VELIKI!!No no noSmeanROFLROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Zoki seti se onog vica što ga ispričah u Bečeju o malom i velikojSmeko

Mali Lovac
 E sada ko je MALI a ko VELIKI a kO je LOVAC LD JELEN a KO NIJE to se MOZE VIDETI IZ PRILOZENOG....ROFLROFLROFL
JelenLisica

DakiNS

Mali Lovac kaže:
E sada ko je MALI a ko VELIKI a kO je LOVAC LD JELEN a KO NIJE to se MOZE VIDETI IZ PRILOZENOG....ROFLROFLROFL

Što jes jes vidi se dobro, naročito noću kada je dobro osvetljenoJaooo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,362,206 posete www.srbijalov.com