Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
Lala

270 kaže:
Nekako kada je za neku temu mnogo zainteresovan neki Admin obično na svako drugo mišljenje skaču i drugi Admini (ne svi) u pomoć svom kolegi a tu se pridružuje i klika proverenih prijatelja! Takvu neravnopravnu raspravu ne želim da vodim ali drago mi je što sam se i pored svih vaših napada koje sam i očekivao uključio i ako lično ama baš nikako nisam ni prozvan niti imam ličnih interesa jer kad se već ne čuje mišljenje onih koji su ovom temom prozvani da se bar čuje neko neutralno i da se vidi da ni tu kao i u životu nije sve crno-belo!!!

Kolega, kolega... imaš ozbiljan problem oko shvatanja koncepcije ovog foruma.
Kao prvo: ovaj forum je otvoren za sve ljude (i lovce i nelovce) da iznesu svoje mišljenje i stav. To se odnosi i na one koji su na ovoj temi prozivani (mislim na rukovodstvo LU V.Plana). Ko je bilo kome od njih branio da se učlane i iznesu svoj stav, sučele argumente? NIKO! Oni možda ovaj forum smatraju kao nešto što je ispod (ili iznad?) njihovog nivoa, pa ne učestvuju - to je njihovo pravo, poštujem (ali ga svakodnevno čitaju i prate, to nam nije problem da vidimo). Ali onda nemoj da se bilo ko buni, ako se čuje samo jedna strana! I uz to, ta jedna strana iznese gomilu kompromitujućih dokumenata, pa meni kao posmatraču sa strane ostaje samo da zaključim po onome što vidim. A da se brljalo tamo kod vas, brljalo se, sva je prilika.
Ako se nečiji stav po nekom pitanju poklapa sa mojim stavom, normalno je da ću braniti taj stav.

I molim te, ponovo, da malo biraš reči; ako ti krug svojih prijatelja i poznanika nazivaš 'klikom', nemoj isti naziv koristiti za neki drugi/tudji krug poznanika i prijatelja. Nije lepo, i uvredljivo je; reč 'klika' označava grupu ljudi okupljenih oko zajedničkog, uglavnom nečasnog cilja, i ta reč ima pežorativan karakter.
Drugi put u dva dana ti skrećem pažnju da se kontrolišeš u upisima. Tebe niko nije vredjao, pa se onda i ti ponašaj adekvatno.
U diskusiji po temama, admini i članovi su ravnopravni. Admini reaguju samo kad se krše pravila foruma, a ne da bi nametali svoje mišljenje ili stav. Dokaz za ovo je činjenica, da si (još uvek) na forumu, iako imaš različit stav od mene, ili od Slave. TO nije razlog da brišemo upise ili banujemo, ali ako nastaviš sa vredjanjem i nipodaštavanjem bilo koga na forumu, zahvaliću ti se na učešću, bez obzira na vrlo visok kvalitet tvojih upisa, naročito na karabinskim temama.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

veljaVP
 Pa ti nisi uspeo nigde da se uklopis ako cemo o nadobudnosti,hvala ti na pozivu rado cu se odazvati ja nemam taj problem meni je lov pre svega druzenje pa sve ostalo... i poznajem polovinu lovaca i dobar sam prijatelj sa njima tamo gde si ti otisao da lovis tako da nemoj o tome ...ne mogu da vodim diskusiju na ovaj nacin jer opet ti ponavljam ne prilici da se ovako komentarise na bilo kom mestu,meni jednostavno vaspitanje ne dozvoljava to!!!
Nema potrebe za ovim prepucavanjem,ponajmanje ovde na forumu!!!
veljaVP

slavaplana
 Zapisnici koji jos nisu kompletni Republickog lovnog ispektora govore jasno da ima KRIVICNIH dela koje on smatra da iz prijava treba da procesuira??Da nema dela iste prijave bi bile odbacene kao neosnovane????!!!ODBACENE nisu i jos ima bar 6 za koje ja znam da isti podnese posle skoro godinu dana od dobijanja istih?????Zasto????neko je izgleda to drzao u fioci pa sad kad se klupko pocelo polako da se odmotava niko vise nikog nece da stiti????
Da sam bio u pravu tek ce se videti kad nadlezni ustanove ko je za koga urgirao i zasto su se prijave drzale bez osnova po fiokama i gde su delovi iz predmeta KTR790\10 u koje nisam imao uvida kao podnosilac prijave jer istih NEMA u PREDMETU JAVNOG TUZIOCA U SMEDEREVU???

Videcemo polako!!!!!Cisto da ne ispadne da nema KRIVICNIH DELA?????Confused

270
 Verovatno Lalo imamo drugačiju definiciju naziva "klika" koja kod mene označava skupinu ljudi nad kojima dominira "kolektivna svest" nametnuta od strane vođe skupine!
U navedenom postu naročito delu koji ste citirali ukoliko isključimo maje ili vaše tumačenje naziva "klika" nema ničega uvredljivog!
Što se moje tvrdnje o uključivanju ili nereagovanju kad treba Admina kada je u raspravu uključen i lično zainteresovan neko od Admina podsetiću vas da ponovo pogledate temu "Nemački oštrodlaki ptičar" a sami znate koliko je tu negodovanja bilo od učesnika ovog foruma baš zbog tvrdnje koju sada iznosim!
Da li će te da me udaljite ili ne, vaše je pravo u koje neću da zalazim, naročito ako lično smatram da nikoga nisam uvredio ili da sam adekvatno odgovorio na nečije vređanje ili nipodaštavanje na koje vi niste izneli nikakvu zamerku, niti ja to od vas tražim!
U svakom slučaju nemamo svi iste kriterijume pa ako smatrate da kršim pravila ovog foruma zbog načina na koji iznosim svoje stavove i mišljenja, nema problema, udaljite me i ja ću se i vama zahvaliti na dosadašnjem druženju!
Pozz...Bye
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

Lala

270 kaže:
Verovatno Lalo imamo drugačiju definiciju naziva "klika" koja kod mene označava skupinu ljudi nad kojima dominira "kolektivna svest" nametnuta od strane vođe skupine!

Hiljadu i prvi put ponavljam: na forumu ne postoji neki vodja, 'glavni', 'predsednik foruma', 'urednik' ili slične nebuloze (ne brini, čak su i neki predsednici lovačkih saveza pomislili slično tebi); svi admini su isti, neki su aktivniji, a neki manje aktivni; admin adminu se ne meša javno u upise i stavove, niti u akcije koje kao admin preduzme na forumu; stavovi izneti na temama predstavljaju LIČNE stavove; na forumu niko nikog nije organizovao; svi članovi u raspravi na temama su ravnopravni uključujući i admine (svi admini su nekad takodje bili samo redovni članovi); itd.
Sačuvaj me Bože kolektivne svesti, odlaska kod nekog po svoje mišljenje, i uopšte kolektivne odgovornosti. Za sebe smatram da sam izraziti individualac, i nečija podrška ili nečije osporavanje mi nema značenje toliko da bih svoje stavove menjao. Neoborive argumente uvažavam, sa bilo čije strane da dolaze.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

270

veljaVP kaže:
Pa ti nisi uspeo nigde da se uklopis ako cemo o nadobudnosti,hvala ti na pozivu rado cu se odazvati ja nemam taj problem meni je lov pre svega druzenje pa sve ostalo... i poznajem polovinu lovaca i dobar sam prijatelj sa njima tamo gde si ti otisao da lovis tako da nemoj o tome ...ne mogu da vodim diskusiju na ovaj nacin jer opet ti ponavljam ne prilici da se ovako komentarise na bilo kom mestu,meni jednostavno vaspitanje ne dozvoljava to!!!
Nema potrebe za ovim prepucavanjem,ponajmanje ovde na forumu!!!

Ja sam tamo otišao da lovim baš zahvaljujući tvom drugu iz sekcije Pančiću koga sam inače dobio u svim procesima koje smo vodili jer nisam hteo da me budala izbaci neki put iz takta da uradim nešto što inače ne bih, a pošto nemam šta da krijem iznesi sve slobodno a i ja ću!
A pošto kako kažeš znaš većinu tamo verovatno su to oni iz grupe koja je nezakonito birala predsednika u ranijem periodu, koja je lovila srnu u februaru i protiv kojih je Moša podnosio disciplinske prijave po kojima su kažnjeni a kojima je glavna parola "kuj će meni da zabrani šta ću ja da radim u moje selo"! E sa takvima ja nikad neću da se uklopim
Od 3 grupe iz moje ne poznaješ niti si dobar sa bilo kim al pošto već poznaješ manjinu (i to izgleda onu naj goru) opet te pozivam da dođeš na zbor pa da se uveriš!!!

slavaplana
 Zbog kacenja srnece koze na ogradu Policija je po sluzbenoj duznosti pokrenula istragu za Livadicu a posle se pojavila i dozvola od dva meseca,odluka I.O. da se lovi sakal ,lisica i srna za potrebe sekcije sacmom....itd.!!!

270 poseticu te da si po odluci sekcije Plana i Mise bio iskljucen iz te sekcije i da je Branko Pucar stopirao tu odluku kao nezakonitu ako se secas a ja se dobro secam kao pred.udruzenja!!!

Vezano je za kasnjene placana clanarine ako se ne varam??

270
 Slavo, pusti to, to je procesuirano i završeno osuđujućim presudama a tada su neki mislili da sam ja u grupi koja je učestvovala da se to istera na čistinu pa tek poče mržnja (mada postojala i ranije, Žikica, Janjić, Pančić i dr. ostavili tamo dubok trag od puča 2001. god)!
Čudo da Velja ima tolike prijatelje a ja ga tamo nikad ne vide u lovu, neki malo negostoprimljivi prijatelji...Grin
Al zato smo tu mi sa foruma pa izvoli Veljo, lovi se šakal a posle ima i lovački ručak pozvan si i ti i drugi iz tvoje sekcije da budete moji gosti i malo bolje se upoznate sa situacijom! Odobreno

slavaplana
 secam se nisam zaboravio sta je bilo???Ok je sve !!

slavaplana
 Ja sam dobio poziv za lov na sakala i lisicu sada za NEDELJU u VELIKOJ PLANI da budem gost????Frown

Razmisljam sta da radim...........da ne idem naljutice seIznenadjen.............ako odem pa me upuca neko 2 ili sa PP-om jedan problem manje...srbijalov...................nisam pametan sta da radim????Smean????????????????

sedecu kuci ipak!!!!Grin

270

slavaplana kaže:
...

270 poseticu te da si po odluci sekcije Plana i Mise bio iskljucen iz te sekcije i da je Branko Pucar stopirao tu odluku kao nezakonitu ako se secas a ja se dobro secam kao pred.udruzenja!!!

Vezano je za kasnjene placana clanarine ako se ne varam??

Ne Slavo, vezana je bila za to što sam uplatio punu članarinu i u Sekciji V. Plana i u sekciji D. Livadica pa je čuveni pravni tim na čelu sa stručnjakom iz večernje škole Pančićem doneo odluku da to nije po propisim (zamisli nebuloze), A kada je ista i od NO i od UO LU odbačena kao ne zakonita i nebulozna odbijao je da izvrši njihovu oluku (jer je bio nadobudan i imao zaštitnike, znaš gde pa mislio da može sve) zbog čega sam ja podneo tužbu i vršeni su pritisci od strane Pančićevih prijatelja i rođaka pa sam ja na nagovor svojih prijatelja odustao i ostao lovac samo u sekciji D. Livadica!
Inače to se dešava 2004. godine!

veljaVP
 Ja sam dobar sa svima a ti se bre covece zavadi sa svima zbog tog lova,a ja mislim da je to najnormalnija stvar jer postoje i mnogo drugih stvari van lova,i da je druyenje i smisao ovog naseg hobija,a ti opet vredjas..opet ti kazem nema potrebe za tim!!!!
Nisam zaista znao da ste podeljenii da postoje losi i dobri,ali bih bas voleo da sednem sa vama mislim tom drugom polovinom da mi ukazete na probleme koje VI imate konkretno sa Planom i sta to vama smeta!!
Kad god budete zeleli mozemo da sednemo kao emancipovani ljudi i da porazgovaramo kao normalni ljudi o svemu ja sam za!!
veljaVP

270
 Veljo, nije u pitanju lov, nego da li si ili nisi u pravu, a slažem se, treba razgovarati a ne ja pa ja ili znam ja reko mi Pera, Mika, Žika!
Nemamo mi problema sa sekcijom V. Plana ima je udruženje u kom smo mi sekcija! Al da ne tupim jer vidim da si lično shvatio ove moje upise, videćemo se, ne samo ja i ti nego i drugi pa će mo sve lepo da iznesemo i dogovorimo se.
Pozz...Bye

veljaVP
 Ma videcemo se naravno,daleko od toga ja sam uvek za otvorene razgovore i dogovore i ne vidim razlog da do toga ne dodje,samo ne volim te prazne price i ogovaranja, svadje,mislim da nam je u interesu da se svi dogovorimo dosta je sa ne slaganjem!!
Pozz..
veljaVP

Sremac75
 Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

270
 Odobreno

slavaplana
 ja sam se rasplakao????ROFL

kelt
 a ja ocekivao sorku bemga ConfusedSmeko
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

slavaplana
 Novine

Kad prenosite sta ste ovde procitali radite to dostojastveno kao da ce sutra da Vas hapse!!!!!!Grin

zoranp

270 kaže:

zoranp kaže:

slavaplana kaže:
270 jer falsifikovanje papira,zapisnika,ocenjivackih listova, grupni lov u martu mesecu krivicno delo?????

Mozda malo naginje na to ali ako ti kazes da nema tu dela ja se ipak manje razume u to jer mi to nije struka!!!Mozda nema dela ali nema ni para ...nema ni rada u interesu lovaca i lovista.....nema ni rezultata koje vide obicni lovci.....

Nego šta su Slavo nego krivična dela!!!...volio bhi da 270 to objasni po čemu sticanje protiv pravne imovinske koristi, a davanjem lažnog i falsifikovanog izveštaja nije krivično delo!!??..a ovde se dosta toga može okarakterisati pod tom definicijom!!

Ajd mani me se molim te, sređuj ti stvari u tvom LU "borče za pravdu" i objavi malo šta se tamo radi a ne da mi isteruješ pravdu "preko brda" kilometrima daleko i uključuješ se u stvari koje u opšte ne razumeš samo da bi dizao galamu i davao nekom podršku na prijateljskoj bazi!
Ispada da je kod vas sve divno a samo ovde javašluk!
Kakva bre protiv pravna imovinska korist, čija, na čiju štetu! Drž se ti stvari u koje se razumeš!
A ceo slučaj je istražen I niti je podneta krivična prijava nadležne PU, niti je podignuta optužnica odnosno optužni predlog nadležnog Tužioca a i moje mišljenje (mada to nije bitno) je da nema Krivičnog dela. Verujem da su određeni navodi prijave tačni i ima elementa prekršaja al tu je propušteno od strane podnosioca pravovremeno prijavljivanje pa nije bilo pravovremenog pribavljanje dokaza te je zbog nedostatka dokaza izostala i prekršajna prijava!
I šta sad, da nećeš da kažeš da je ceo MUP i Tužilaštvo korumpirano ili nesposobno?
Ili si ti vrsni pravnik sa "Srednjom šumarskom" pa vidiš ono što drugi školovani i pošteni ljudi ne vide, ili na stvari gledaš po principu "što je babi milo to joj se i snilo"!
Batali da me prozivaš, citiraš moje postove i postavljaš pitanja jer TEBI (ali samo tebi) na njih više nikad neću da odgovaram! Već sam ti na drugoj temi rekao da biram društvo i da ti u njega ne spadaš!!!

Da nebi ostao dužan ovoj "veličini " od poštenja i znanja, a pošto nisam bio kod kuće dva dana!!! Ti dečko imaš veliki problem u svojoj glavi i verovatno bi da se seksaš, ali da ostaneš nevin, a to neide!! To dali ja znam šta o pravu to sigurno netreba ti da mi potvrđuješ ili dematuješ, jer ni sam neznaš šta hoćeš i želiš, a dali sam ja borac za pravdu i istinu...e to jesam i to sa ponosom svagde kažem!! Ja nisam tvrdio ( ako bolje pročitaš upis) da je tu nešto dokazano, ali sam na osnovu Slavinih izjava i dokumenata koje je priložio, došao do zaključka da je tu puno toga prikrivalo i falsifikovalo, a sa kojim se to ciljem najčešće radi, ako ne sa ciljem da se nešto api??..no pošto ti nepričaš sa ovakvim kao što sam ja, a ja za tekve samo mogu reći Sad. onda bolje zemljače svojim putem ti, a svojim ja i da Bog da da se nikada nesretnemo!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,471
Najnoviji član: Ivan1969

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,749,360 posete www.srbijalov.com